Το Ημερολόγιο της Blossom - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 19 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 280
    Senior Member
    Καταλαβαίνω πως πλέον για 'σενα παρέκκλιση σημαίνει λίγο παραπάνω ψωμί ή μέλι η δαμάσκηνα (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος),
    αλλά οκ, στην πραγματικότητα αυτό δεν αποτελεί κίνδυνο για τη διατροφή σου και καλώς δεν το αφήνεις να σε επηρεάσει.

Ακόμα και ένα γλυκό να φας μια φορά το μήνα, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Η ισορροπημένη διατροφή χωρίς στερήσεις είναι η μόνη που μπορεί να διατηρηθεί για καιρό.

Αύριο είναι Δευτέρα, και είπα κάθε Δευτέρα να ζυγίζομαι και να γράφω εδώ το αποτέλεσμα.
    Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν 83 κιλά, συνεπώς περιμένω/θα 'θελα να έχω χάσει τουλάχιστον μισό κιλό.
    Για να πάρω δύναμη.

Βέβαια δεν άντεξα και ζυγίστηκα κάποιες φορές αυτές τις μέρες. Βλέπω συνεχή σκαμπανεβάσματα.

Senior Member
    Πλεον, αυτα θεωρω παρεκκλισεις η αληθεια ειναι... Αλλα για να φτασω εδω εχω φαει τοσο πολυ τις κανονικες παρεκκλισεις που καπως εχω αηδιασει..Και ετσι μου βγαινει πια! Και λογω αργοποριας, θελω πρωτα να χασω να φτασω μεχρι τα 55, και τοτε θα ειμαι πιο ελαστικη, αλλα και παλι μια στο τοσο!!!!! Εχω γραψει και ενα σχετικο δημοσιευμα σημερα για το πως εφτασα εδω...Αν δεν εχεις κατι να κανεις δες το και θα καταλαβεις πανω κατω τον ψυχισμο μου!

Ααα και γω το κανω αυτο! Δεν κρατιεμαι και ζυγιζομαι και πιο πριν...Χανει λιγο τη μαγεια του γιατι αν μετα αν ζυγιζεσαι ξερω γω και ησουν 72 και δειχνει 70,1 και μετα πας την κανονικη μερα και δειχνει 70,8 στεναχωριεσαι λιιιγο!!!! Αλλα οκει εννοειται σημασια εχει να κατεβαινει συνολικα η ζυγαρια! Το χεις!!!!!:thumbup:

Senior Member
    Originally posted by purplerose
    Χανει λιγο τη μαγεια του γιατι αν μετα αν ζυγιζεσαι ξερω γω και ησουν 72 και δειχνει 70,1 και μετα πας την κανονικη μερα και δειχνει 70,8 στεναχωριεσαι λιιιγο!!!
    Αυτό!
    Κάποια στιγμή με έδειξε 81.8 και μετά 82.6...

Αυτά που θα σου πρότεινα εγώ είναι α) να μην βιάζεσαι (ξέρω, το αντίθετο απ'αυτό που θέλεις εσύ :P )...
    και β) αφού στην πράξη βλέπεις πως ένα γλυκό/μήνα δεν επηρεάζει την απώλεια, γιατί να το στερείσαι αν το θέλεις πολύ;;

Senior Member
    Δε νιωθω οτι θελω πολυ, αυτο ειναι το θεμα! Αυτο που μου ερχεται σαν επιθυμια ειναι κανενα μπισκοτο, η τελος παντων κατι μικρο, επειδη εχω την τελευταια μερα του καθε μηνα free , σαν προγραμμα απο εμενα, και επειδη εχω μελετησει παρα πολυ το θεμα της καυσης του λιπους με συγκεκριμενες τροφες, γι αυτο ορισμενες φορες κρατιεμαι!!!!!

Senior Member
    Άσχετα από την ελεύθερη μέρα σου, τρώγε ένα μπισκοτάκι 2 φορές την εβδομάδα, ούτε αυτό θα σε παχύνει.
    Απλώς μην βάλεις κάτω ολόκληρο το πακέτο ή αφεθείς και εκτός από μπισκοτάκι το ρίξεις στο τσιμπολόγημα.
    Δε σε φοβάμαι βρε, άντε και μην αγχώνεσαι! :tumble:

Senior Member
    Εχεις δικιο!!! Και μπραβο για την μεχρι τωρα απωλεια... Ειναι να γινει η αρχη! 😃😃😃😃

Senior Member
    Ημέρα ζυγαριάς σήμερα, 25/01/16, και είμαι 81.8 kg.
    Έχασα 1.2 Kg σε μια εβδομάδα, όμως ήμουν και αδιάθετη οπότε υπολογίζω γύρω στα 0.5 Kg καθαρά.

Δε ξέρω αν θα μπορώ να γράφω κάθε μέρα τις σκέψεις μου, αλλά θα προσπαθώ να είμαι συνεπής κάθε εβδομάδα.

Πως νοιώθω:
    Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει.
    Άραγε το πήρα απόφαση;
    Κάνω τη σκέψη πως μπορεί απλά να τα παρατήσω κάπου στο ενδιάμεσο και να τα ξαναπάρω.
    Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν...

Τι αλλάζει:
    * Γουργουρίζει η κοιλιά μου τα βράδια, αλλά πεισματικά δεν σηκώνομαι να τη γεμίσω.
    * Επίσης πεισματικά δεν γεμίζω το στομάχι μου μέχρι σκασμού όποτε τρώω.
    * Τρώω τα πάντα με μέτρο, αν και έχω περιορίσει τα γλυκά και τα τηγανητά.
    * Η ανάγκη μου για ζάχαρη έχει ελαττωθεί.

Τι δεν αλλάζει:
    Η εικόνα για το σώμα μου. Πιστεύω πως θα μείνω για πάντα σ'αυτά τα κιλά.
    Η ενέργεια μου. Δεν έχω ενέργεια, δε νοιώθω ιδιαίτερη ευεξία.

Αυτά για τώρα...

Senior Member
    Εχεις δικιο!!! Και μπραβο για την μεχρι τωρα απωλεια... Ειναι να γινει η αρχη! 😃😃😃😃

Senior Member
    Ευχαριστώωω! Εσύ πως τα πας μικρό λουλούδι;! Δε βλέπω αλλαγές στο τικεράκι σου!
    Μου φαίνεται θα το ενημερώσεις μια και καλή στα 55! :P

Senior Member
    Χαχαχα, οχι! Αυτες τις μερες περιμενω περιοδο και εχω και θεμα με τη δυσκοιλιοτητα!! Με εδειχνε σημερα το πρωι 65,3 αλλα ορισα ημερομηνια 8 Φλεβαρη να το αλλαξω!! Επισης, χανω με λιγο πιο αργο ρυθμο πλεον! 🙌🙌😃😃💜

Senior Member
    Αχ, τωρα προσεξα το μεγαλο σου σχολιο! Ειχα μεινει σε αυτο που μου ελεγες να τηρω μετρο! Κοιτα να δεις, ειναι λιγο επωδυνη η αρχη...Εγω εκανα εναν ολοκληρο χρονο να αλλαξω τη δομη στα γευματα μου αλλα λιγο και τον ψυχισμο απεναντι τους..Και παλι καλα θα μου πεις αλλα θες χρονο!!!!
    Και εγω τωρα νομιζεις οτι ειμαι χαρουμενη με μενα? Δηλαδη, επειδη αργησα εναν χρονο, κατα τον οποιο εχανα και ξαναεβαζα , τωρα μεν μονο χανω αλλα δεν νιωθω οτι κανω το μπαμ για να πει καποιος ουαου πως αδυνατισες! Ακομα εχει κολλησει πανω μ η ριμαδοταμπελα...Και πολλες φορες κοιτωντας με απελπιζομαι, ισως επειδη με βλεπω καθε μερα και δεν καταλαβαινω τη διαφορα στο περασμα του χρονου...Φωτογραφια παλια ολοσωμη δεν εχω, παρα μονο φωτογραφιες που φαινομαι καθιστη απο το στομαχι και πανω οπου φαινεται λιγο στα χερια στο προσωπο.... Ισως για να το πιστεψεις πρεπει τελικα να φτασεις σε εναν ικανοποιητικο για σενα αριθμο απωλειας!!!! Και εγω νιωθω πανω κατω ιδια με τα 75, ισως επειδη εχω και ομοιομορφο λιπος στο σωμα...

Και επειδη ως το μικρο της παρεας οφειλω να δινω δυναμη και αισιοδοξια ας πω οτι σημασια εχει, που ΟΝΤΩΣ εχει, οτι πηραμε μια αποφαση ζωης, που εχει θετικο αντικτυπο σε πολλους τομεις, υγεια, αυτοπεποιθηση, πειθαρχια γενικως... και ακομα και αν κανουμε κατι που το θεωρουμε εκτος, συνεχιζουμε!! Και κανοντας μικρα μικρα βηματα σιγα σιγα φτανουμε στο στοχο μας... Και δεν εχει σημασια αν θα χασεις 2 κιλα σε 15 μερες η σε 20, σημασια εχει η προοδος! Το λεω γιατι πλεον χανω πιο αργα και καποιες φορες στεναχωριεμαι αλλα δεν πρεπει! =)

Επισης, αποφασισα μεχρι τι 8 Φλεβαρη να μη ζυγιστω ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! Αν θες, τζοιν δε κλαμπ!!!!!! Να το κανουμε μαζι!!!!

Senior Member
    Αχ μωρέ purple, σ'ευχαριστώ για τα όμορφα σου λόγια και την εμψύχωση! :love:

Κάποτε είχα χάσει και εγώ πολλά κιλά, όμως τα ξαναπήρα μαζί με τους τόκους.
    Είναι συνηθισμένη αυτή η ιστορία για πολλούς ανθρώπους...
    Γι'αυτό πλέον δε βιάζομαι να τα χάσω. Ίσα ίσα που θέλω να τα χάνω αργά,
    ώστε να μειώσω όσο μπορώ τις πιθανότητες να ξανακυλήσω.

Το ζύγισμα αποτελεί για 'μενα καθαρά αριθμητική επιβεβαίωση της προσπάθειας.
    Ιδανικά θέλω να χάνω 0.5 Kg την εβδομάδα, όχι όμως πως αν χάσω λιγότερο θα στεναχωρηθώ.

Ας μην τα παρατήσω μόνο, ας αρχίσω να αισθάνομαι 'ελαφρύτερη' ψυχικά και σωματικά!

Λοιπόν, 8 Φλεβάρη είναι Δευτέρα και κάθε Δευτέρα ζυγίζομαι. :P

Senior Member
    Πρωτον, μην ευχαριστεις, ο,τι νιωθω λεω και αλλωστε εδω ειμαστε μια ομαδα !!!!:roll::roll::bouncing::bouncing:

Δευτερον, αυτο το ψυχικα ελαφροτερη θελω να πετυχω και εγω, πραγμα ειδικα για μενα παρα πολυ δυσκολο εδω...Μιας και ειμαι 19, νιωθω οτι πνιγομαι ειδικα μεσα στο σπιτι, ευτυχως καλυτερεψαν καπως τα οικονομικα μας και απο καλοκαιρι κατα 99,9% θα νοικιασω καμια μικρη γκαρσονιερα κοντα στη σχολη..Τοσο καιρο το ονειρευομουν!!!! Τωρα απλα υπομενω...

Αλλα το χουμε !!!!!!!!!!:bouncing::bouncing::bouncing::bouncing:

Senior Member
    Φοβάμαι πως δεν θα τα χάσω τα κιλά.
    Αυτές τις μέρες έφαγα 1 μαύρη σοκολάτα (70% κακάο) και παραπάνω φαγητό απ'όσο θα 'πρεπε...
    Ζυγίστηκα από περιέργεια κάποια στιγμή και ναι, φαίνεται πως έχω πάρει αντί να χάσω.

Το επίσημο ζύγισμα μου είναι τη Δευτέρα βέβαια, αλλά προφανώς μ' έζωσαν τα φίδια.
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά για να μην απογοητευθώ...

Προσπαθώ πολύ να κάνω σωστή διατροφή! Ουφ!

Senior Member
    Αχ και γω πηγα 65,5!!!!! Και τις τελευταιες μερες με πιανουν λιγουρες, μονο σημερα εφαγα αργα 2,5 γιαουρτια παραπανω με βρωμη καρυδια κ μηλο... Εφαγα δηλαδη και τωρα και δεν ενημερωσα στο ποστ του τι εφαγα σημερα..Και νιωθω λιγο τυψεις αλλα παλι καλα που ξεσπαω στα γιαουρτια! Ομως και παλι οταν κανονιζω να φαω αυτο και το αλλο και το παραλλο μου τη σπαει που παρεκκλινω απο αυτο που ηθελα =( ναι, δεν αντεξα, ζυγιστηκα πριν τις 8 Φλεβαρη! Με εμποδιζει και αυτη η ριμαδα η δυσκοιλιοτητα που με πιανει κατα καιρους και τρωω μελι με φρυγανιες κανενα βραδυ η ταραζομαι στα δαμασκηνα...Βαλε και κατακρατηση πριν την περιοδο....Νταξει, ισως ακουγομαι χαζη αλλα και γω νιωθω οτι δε θα χασω! Γλυκια μου μπλοσομ, εισαι να υποσχεθουμε η μια στην αλλη οτι μεχρι τις 8 δε θα κανουμε ''παρασπονδιες'' (που οκει διαφερουν απο τον καθενα) ? :roll: Λες να βοηθησει?:eureka::dork:

Page 2 of 19 FirstFirst 123412 ... LastLast