Το Ημερολόγιο της Blossom - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 280
    Senior Member
    Μαράκι μου σ'ευχαριστώ για πολλοστή φορά για τα εμψυχωτικά σου λόγια!

Θέλω να σου πω πως από τον τρόπο που εκφράζεσαι, φαίνεται πως είσαι ένας αισιόδοξος και πολύ γλυκός άνθρωπος!
    Κράτα γερά στον αγώνα σου, είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις γιατί δεν εγκαταλείπεις την προσπάθεια -
    Και αυτό είναι το πιο σημαντικό!

Είναι γνωστό πως όταν σκεφτόμαστε έντονα το φαγητό μπορούμε να το ξεπεράσουμε κάνοντας άλλες δραστηριότητες.
    Αυτό που βοηθάει εμένα τις χειρότερες στιγμές είναι να φροντίσω καλλωπιστικά τον εαυτό μου...
    Μια μάσκα ομορφιάς, ένα ωραίο αφρόλουτρο, διάβασμα για tips ομορφιάς.

Ξέρεις, με αυτόν τον τρόπο οι έννοιες 'φροντίζω' και 'αγαπάω' τον εαυτό μου γίνονται λίγο πιο καθαρές,
    και κατ'επέκταση επηρεάζουν τη συναισθηματική μου πείνα.

__

Ημερολόγιο,
    Δεν θα πω ψέμματα, αυτές οι μέρες είναι δύσκολες.

Δεν τηρώ το πρόγραμμα μου, τρώω γενικά άστατα και παραπάνω, νιώθω πως παχαίνω.

Εντωμεταξύ η κατάσταση της ατονίας συνεχίζεται, το πρόσωπο μου είναι θαμπό, ακόμα και μετά από ύπνο.
    Γενικά το ωράριο ύπνου μου έχει χαλάσει, έχω άγχος και με επηρεάζει πολύ.

Αύριο θα ζυγιστώ, και το μόνο που ελπίζω είναι να μην έχω παχύνει πολύ...

Senior Member
    Blossom καταρχήν σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια!!!! Όμως ούτε αισιόδοξη είμαι ούτε γλυκεία χα χα ειναι που δεν με ξέρεις ... Έτσι και με πιάσει το ανάποδο μου άστα να πάνε!!!

Ναι το ξέρω ότι με το να απασχολείς το μυαλό σου κάνοντας αλλα πράγματα κάποιες φορές κατάφερνες και ξεφεύγεις απο το να σκέφτεσαι τι θα φας ... Δεν ειναι όμως αυτή η λύση ούτε φυσικά τέτοιου είδους τεχνάσματα πιάνουν πάντα... Εσύ καλά βέβαια πράττεις γιατί όπως είπες αγαπάς τον εαυτό σου και του δίνεις σημασία επιτέλους!!!!

Ξέρεις στάθηκα πολύ σε αυτό που είπες κάποια στιγμή εδώ στο ημερολόγιο σου ότι χρειαζεσαι εμψύχωση και έχεις δίκιο.. Και αν εσυ και εγώ βάζω ενα λιθαράκι σε αυτό ειμαι ευτυχισμένη!!!!

Τώρα διαβάζω την απογοητευση σου!!! Ναι δεν μπορούμε να είμαστε πάντα μέσα στην τρελη χαρά... Όμως σκέψου ότι πετράδες κάτι σοβαρό με την υγεία σου και προφανώς ο οργανισμός σου δεν έχει ακόμα επανέλθει... Μπορεί να χρειάζεσαι και κάποιες πολύ-βιταμίνες για ψαχτο και αυτο...
    Σιγουρα κάτι σου φταίει και έχει επηρεάσει γενικά τον τρόπο ζωή σου απο όσο καταλαβαίνω...
    Και θα το βρεις!!! Όταν ηρεμήσεις τώρα δεν είσαι ήρεμη... Και ξέρεις κάτι? Ωραία πες η ζυγαριά δεν ειναι σύμμαχος σου αυτό τον καιρό? Τι θα τα παρατήσεις? Όχι βέβαια .... Δεν θέλω ηττοπάθειες ...
    Έχεις βάλει ενα στόχο και μείνε σε αυτό έστω και αν σε πάει μια μέρα / βδομάδα / μήνα δεν ξερω και εγώ ποσο πίσω... Πρέπει να πεισμώσεις και να πεις ότι θα τα καταφέρεις γιατί απλά μπορείς!!! Όσα εμποδια και αν βρεις στη διαδρομή!!!

Senior Member
    Originally posted by maria030
    Blossom καταρχήν σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια!!!! Όμως ούτε αισιόδοξη είμαι ούτε γλυκεία χα χα ειναι που δεν με ξέρεις ... Έτσι και με πιάσει το ανάποδο μου άστα να πάνε!!!

Ναι το ξέρω ότι με το να απασχολείς το μυαλό σου κάνοντας αλλα πράγματα κάποιες φορές κατάφερνες και ξεφεύγεις απο το να σκέφτεσαι τι θα φας ... Δεν ειναι όμως αυτή η λύση ούτε φυσικά τέτοιου είδους τεχνάσματα πιάνουν πάντα... Εσύ καλά βέβαια πράττεις γιατί όπως είπες αγαπάς τον εαυτό σου και του δίνεις σημασία επιτέλους!!!!

Ξέρεις στάθηκα πολύ σε αυτό που είπες κάποια στιγμή εδώ στο ημερολόγιο σου ότι χρειαζεσαι εμψύχωση και έχεις δίκιο.. Και αν έτσι και εγώ βάζω ενα λιθαράκι σε αυτό ειμαι χαρούμενη για σένα!!!!

Τώρα διαβάζω την απογοητευση σου!!! Ναι δεν μπορούμε να είμαστε πάντα μέσα στην τρελη χαρά... Όμως σκέψου ότι πέρασες κάτι σοβαρό με την υγεία σου και προφανώς ο οργανισμός σου δεν έχει ακόμα επανέλθει... Μπορεί να χρειάζεσαι και κάποιες πολύ-βιταμίνες για ψαχτο και αυτο...
    Σιγουρα κάτι σου φταίει και έχει επηρεάσει γενικά τον τρόπο ζωή σου απο όσο καταλαβαίνω...
    Και θα το βρεις!!! Όταν ηρεμήσεις τώρα δεν είσαι ήρεμη... Και ξέρεις κάτι? Ωραία πες η ζυγαριά δεν ειναι σύμμαχος σου αυτό τον καιρό. Τι θα τα παρατήσεις? Όχι βέβαια .... Δεν θέλω ηττοπάθειες ...
    Έχεις βάλει ενα στόχο και μείνε σε αυτόν έστω και αν σε πάει μια μέρα / βδομάδα / μήνα δεν ξερω και εγώ ποσο, πίσω... Πρέπει να πεισμώσεις και να πεις ότι θα τα καταφέρεις γιατί απλά μπορείς!!! Όσα εμποδια και αν βρεις στη διαδρομή!!!

Senior Member
    Μπλοσομ μου, σημασια εχει να γινεσαι καλυτερος απο αυτο που ησουν χθες...Καθως ο χρονος περναει ΜΟΝΟ πιο κοντα στον στοχο σου μπορεις να φτασεις! Αρα καθε μερα πρεπει να εχουμε εναν λογο να χαιρομαστε!!!!!! Μπορεις να κανεις κατι που να σε κρατησει κιολας! Τι εννοω? Μου εδωσε εμπνευση αυτη η εκπομπη του mtv το i used to be fat με την αντιστροφη μετρηση! 1η Ιουλιου τελειωνω την εξεταστικη μου, οποτε μετραω μερες μεχρι 1η ιουλιου! 115!!!!!! και απο αυριο π ξεκιναω παλι θα προσπαθησω να τις κανω οσο το δυνατον καλυτερες! Φυσικα θα υπαρξουν παρεκκλισεις, ειμαστε ανθρωποι!

Απλα να ξερεις, σημασια εχει η συνολικη προοδος...Αλλωστε οταν μπαινεις σε διαδικασια απωλειας ειναι απολυτως λογικο να βλεπεις σκαμπανεβασμα! Το σημαντικο ειναι να χανεις και να διατηρεις τα οσα χανεις! Και αυτο μεχρι στιγμης το κανεις και ας παρεκκλινεις καποιες φορες! Αυτο δειχνει οτι ο οργανισμος ανταποκρινεται και νομιζω θα επρεπε απο μονο του να σου δινει κουραγιο και δυναμη!!!!!!!!

ΜΠΟΡΕΙΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!unk::smug::smug::smug::spin::bigsmile:

Senior Member
    Γεια σας κορίτσια!

Είμαι πολύ χαρούμενη! Όχι μόνο δεν πάχυνα, έχασα κιόλας!

Σήμερα, 07/03/16, ζυγίζω 78.8 Kg.
    - 0.6 Kg, η πιο φυσιολογική εβδομαδιαία απώλεια μέχρι στιγμής!

Αυτή η ψυχολογία μου πιαααα!

Μαράκι, δεν θα το ονόμαζα ακριβώς 'τέχνασμα' την ενασχόληση με άλλα πράγματα...
    Προσωπικά νομίζω είναι αυτό που κάνει ένας άνθρωπος χωρίς διατροφική διαταραχή -
    να επικεντρώνει τη σκέψη του σε δραστηριότητες, παρά στο φαγητό...

Αυτό για τον καλλωπισμό πάντως το έγραψα σαν πρόταση και για 'σενα, μπορεί να σε βοηθήσει τις δύσκολες ώρες!

Μια βιταμίνη C παίρνω, ίσως πρέπει να το γυρίσω σε πολυβιταμίνη, έχεις δίκιο...

Λουλούδι μου, άλλος ένας αισιόδοξος και γεμάτος ενέργεια άνθρωπος, εσύ!
    Τι ακριβώς είναι αυτή η αντίστροφη μέτρηση;
    Αν θέλεις γράψε κάποια πράγματα, γιατί δε βλέπω να έχω το χρόνο να παρακολουθήσω την εκπομπή...

Σας αγαπάωωωω!!!!

Senior Member
    Μπράβο κορίτσι μου πολκα μπράβο!!! Είδες γκρινιάρα μου χα χα Άντε δυναμικά συνεχίζουμε.
    Όσο για μένα λες να μην τα εχω δοκμασει όλα αυτά?ου ου πολλές φορές αλλά το μυαλό και λύσσα που ειχα τοτε ..... Ήταν πιο δυνατή... Γι αυτό και θεωρώ πως η λύση στο πρόβλημα ειναι να βρεις τις αιτίες και να τις κανεθς πέρα όσο μπορείς!!!! Πάντως σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον και την πρόταση σου !!!

Blossom μπορω να επικοινωνησω με καποιο τροπο μαζι σου;

Senior Member
    Μαρία ναι, το να βρεις τις βαθύτερες αιτίες και να τις αντιμετωπίσεις είναι το πιο σωστό!
    (Αααχ αυτά τα μποτέ όμως, πως φτιάχνουν τη διάθεση! Έκανα μια μάσκα πιο πριν, σούπερ!)

Γεια σου Vet!
    Μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις εδώ - είμαι της άποψης πως η ανοιχτή συζήτηση βοηθάει ταυτόχρονα
    και άλλα μέλη που μπορεί απλώς να διαβάζουν χωρίς να συμμετέχουν.

Αν ωστόσο είναι κάτι που θεωρείς πολύ προσωπικό, εννοείται στείλε μου u2u και θα προσπαθήσω να σου απαντήσω το συντομότερο!
    Και να βοηθήσω αν και εφόσον αυτό είναι δυνατό.

Senior Member
    Αγαπημένο ημερολόγιο,

Η διατροφή μου τις προηγούμενες εβδομάδες υπήρξε άστατη και όχι υγιεινή.

Ήμουν σίγουρη πως επανέκτησα το βάρος που με αγώνα είχα χάσει,
    γι'αυτό και ειλικρινά δεν έβρισκα το κουράγιο να ανέβω στη ζυγαριά.

Ούτε το κουράγιο να γράψω εδώ στο φόρουμ, παρότι αποπειράθηκα μια-δυο φορές.

Σήμερα μάζεψα τα κομμάτια μου, και ζυγίστηκα: 78.7 Kg η ένδειξη.
    Πίεσα τον εαυτό μου να μην περιμένει μέχρι τη Δευτέρα.

Έχω μείνει, προς έκπληξή μου, σταθερή, στα κιλά μου.
    (ή -0.1 Kg σε 17 μέρες)

Συνεχίζω από εκεί που έμεινα συνεπώς, η ελπίδα μου αναζωπηρώθηκε.

Senior Member
    Θέλω να δοκιμάσω το πείσμα μου τις επόμενες μέρες.

Πόσο πειθαρχημένη μπορώ να κρατηθώ για κάποιες μέρες, συνδυάζοντας υγιεινή διατροφή και λίγη άσκηση;

Σκέφτομαι να αρχίσω αύριο, και για μια εβδομάδα, να καταγράφω τις θερμίδες που καταναλώνω.
    Είμαι γενικά ενάντια της πρακτικής αυτής, επειδή στο παρελθόν με έχει καταπιέσει, αλλά αυτή τη φορά θα είναι
    για λίγο καιρό, ώστε να μπορώ στο τέλος να συγκρίνω με τα αποτελέσματα που θα - ή δεν θα - έχω.

Επίσης, θέλω να εντάξω 30 λεπτά περπάτημα και κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης στο πρωινό μου.

Μπορεί, εφόσον δύσκολο, τελικά να τα παρατήσω, όμως αξίζει η προσπάθεια - ποτέ μου δεν το έχω δει συνολικά.

Καληνύχτα σε όλους... Αν υπάρχετε, δώστε κάποιο σημείο ζωής βρε παιδιά!

Senior Member
    πρωτα απ ολα μπραβο που εμεινες σταθερη!!!!!!!!!
    Να κανεις αυτο που λες αν δεις ομως οτι καταπιεζεσαι μην το συνεχισεις γιατι μπορει να εχεις αντιθετα αποτελεσματα....
    ξερεις οταν και εγω ειχα αρχισει τις καταγραφες στην αρχη δυσκολευομουν πολυ και δυσανασχετουσα και πιεζομουν... Μετα συνηθισα τη διαδικασια και δεν με πειραζε ουτε με αγχωνε αυτο...

Senior Member
    Μαρία ευχαριστώ, σ'ευχαριστώ για τα λόγια σου!

Προς το παρόν καλά κρατεί η καταγραφή - μια εβδομάδα θα είναι μόνο, άλλο δεν θα αντέξω.
    Περπάτημα κάνω. Με τις ασκήσεις που δεν κάνω είναι δύσκολα τα πράγματα. :P

Είσαι καλά, πως πάει ο δικός σου αγώνας;

Χάρηκα πολύ που απάντησες.

:love:

Junior Member
    Όλα ξεκινούν από την καλή ψυχολογία, τη θετική σκέψη και την αποφασιστικότητα να επιτύχεις έναν στόχο! Μπράβο!!! Η διατροφή και η άσκηση παίζουν σημαντικό ρόλο. Θα σε βοηθήσει επίσης (αλλά και θα σε χαλαρώσει) να εντάξεις στο πρόγραμμά σου και κάποιες επισκέψεις για μασάζ. Μπορείς να βρείς έξω αρκετά καλές τιμές. Δές εδώ για παράδειγμα Θα βοηθήσει στην καλή και σωστή κυκλοφορία του αίματος και θα επισπεύσει τις καύσεις που κάνει το σώμα σου αποβάλωντας τοξίνες.

Βlossom μπράβο για τα κιλά που έχασες! Δεν πιστεύω ότι είναι πολλά όπως λές για το χρονικό διάστημα που προσέχεις!4 κιλά τον μήνα εγω θα τα θεωρούσα ιδανικά!
    Εγώ την ζυγαριά δεν την πολυεμπιστεύομαι!Μια κατακράτηση υγρών αρκεί για να σε δείξει και παραπάνω αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχεις χάσει λίπος!Αυτό που έκανα στο παρελθόν( και θα ξανακάνω) είναι η μεζούρα.Σκέψου αν τα 4 κιλά είναι 4 εκατοστά!Επειδή είναι κάτι εμφανώς μετρήσιμο και χειροπιαστό εμένα με βοηθούσε πολύ!Και άλλωστε φαίνεται και στα ρούχα!

Σήμερα νοιώθω ότι πεινάω.Βασικά νοιώθω μια εξάντληση κυρίως-είμαι και υποτασική.Πίνω συνέχεια νερό αλλά δεν γίνεται τίποτα.Εσύ με το νερό πώς τα πας?Εμένα με ζορίζει πολύ..

Senior Member
    Καλό μήνα σε όλους!!! Σας έκαναν καμιά φάρσα σήμερα;!

Λοιπόν εγώ αυτές τις μέρες καταγράφω τις θερμίδες που καταναλώνω, αλλά δυστυχώς,
    εξαιτίας υποχρεώσεων, δεν περπατάω πολύ ούτε κάνω ασκήσεις ενδυνάμωσης (όπως είχα υποσχεθεί).
    Η διατροφή μου ωστόσο είναι αρκετά υγιεινή και χαίρομαι μ'αυτό.

Ζυγίστηκα τη Δευτέρα (28.03.16) και με έδειξε 79.0 Kg.
    Δεν ανανέωσα το τικεράκι γιατί περιμένω αυτή τη Δευτέρα να επιβεβαιώσω το αποτέλεσμα...
    Ελπίζω σε κατακράτηση υγρών, αλλά και να πήρα μερικά γραμμάρια, οκ, δε χάθηκε και ο κόσμος!

sparrow σ'ευχαριστώ! Τα 4 κιλά τα έχασα σε 1 μήνα, και τα συντηρώ στους δυο επόμενους...
    Γνωρίζω τον οργανισμό και τη ψυχολογία μου, και αν είχα χάσει άλλα τόσα, το πιο πιθανό είναι να τα ξανάπαιρνα γρήγορα πίσω.
    Το βλέπω δηλαδή, για να έμεινα σταθερή σημαίνει πως έχω ανάγκη την προσαρμογή με αργούς ρυθμούς.

Αυτό με τη μεζούρα που λες πάντα ήθελα να το κάνω, αλλά βαριέμαι!!!
    Άσε που δε ξέρω αν μετριέμαι σωστά. uzzled:

Είναι λογικό να πεινάς λίγο αν έχεις μειώσει τις μερίδες σου! Με τον καιρό θα συνηθίσει το στομάχι σου.
    Παρόλα αυτά δεν είναι σωστό να ζαλίζεσαι ή να νιώθεις εξάντληση...
    Προσπάθησε να περιλαμβάνεις κάθε μέρα στη διατροφή σου ένα φρούτο και μια μερίδα λαχανικών, που είναι πλούσια σε βιταμίνες.
    Και προς Θεού, δε φαντάζομαι να υποσιτίζεσαι..;
    Αν είσαι στη δουλειά και δεν θέλεις να αγοράσεις παχυντικά σνακ, φρόντισε να έχεις μαζί ταπεράκι με υγιεινά
    (π.χ. κριτσίνια ολικής, ξηρούς καρπούς, δαμάσκηνα, γιαουρτάκι κλπ).

Κάνε μια μικρή έρευνα για τις τροφές που επηρεάζουν την πίεση, θα βοηθηθείς:
    http://www.formamag.gr/food-diet/ite...of-hypotension

Με το νερό έχω καλή σχέση, αν και άλλοτε πίνω περισσότερο και άλλοτε λιγότερο.
    Μερικές φορές μπερδεύουμε τη δίψα με την πείνα, κάπου το 'χω διαβάσει αυτό...
    Οπότε κάνεις πολύ καλά που προσπαθείς να πίνεις νεράκι!
    Δε χρειάζεται να το παρακάνεις βέβαια, μην πίνεις συνέχεια με το ζόρι!

Περιμένω νέα σου!!!

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast