ημερολογιο της purple - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 156
    Senior Member
    Χαίρομαι πάρα πολύ purplerose μου που μπήκες σε αυτό το mood.Θα τα καταφέρεις είμαι σίγουρη.Όπως λέει και η Ελένη είσαι συνεπής οπότε με λίγη καλή θέληση και πρόγραμμα θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στη σχολή και τη γυμναστική και σε όλα όσα θέλεις. Έχεις ήδη καταφέρει πολλά.Κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και σου εύχομαι καλή επιτυχία.Θα περιμένουμε νέα σου!!!!

Senior Member
    Καλή αρχή και απο εμένα τριανταφυλλένια! θα τα καταφέρεις! σιγά σιγά θα φτιάξεις το κατάλληλο πρόγραμμα για εσένα
    να μην ανχωνεσε για τίποτα, και να ξεκουραζεσε αρκετα! :love:

Senior Member
    Ξύπνησα από την υπερένταση . Αρχισα να σκέφτομαι διάφορα και κυρίως όσα με απασχολούν. Μου φαίνεται λίγο βουνό να πιστεψω σε εμένα και να καταφέρω όχι μόνο να χάσω κιλά αλλά και να είμαι επιβλητική δυναμική και να επιβάλλονται στους άλλους. Μου έχει κοστίσει ένα περιστατικό με μια φίλη που για κάποιο λόγο έστω και ανώνυμα δε μου βγαίνει δημόσια. Οπως και να έχει, έχω νιώσει αρκετά ξεκρεμαστη σε φιλικό επίπεδο. Ενώ ποτέ δεν έτυχε να κάνω σχέση γιατί πολύ απλά δεν ερωτεύτηκα και δεν το είχα προτεραιότητα γιατί θεωρώ κιόλας ότι πρώτα τα βρίσκεις με εσένα και μετά με τον οποίο χ ψ τώρα το νιώθω σαν ανάγκη να είχα κάποιον να με εμψυχωνει να είναι δίπλα μου και να με αγαπάει έμπρακτα. Θα μου πείτε αυτό το βλέπω και το εισπράττω από τότε γονείς . Οσο κακό και να μου έχει κάνει το γεγονός ότι η μάνα μου έχει αφήσει τον εαυτό της το ότι ζει για μένα δεν το αμφισβητώ. Απλά, δεν ξέρω
    Just thoughts....

Σας ευχαριστώ μια μια προσωπικά για τις απαντήσεις και τα όμορφα λόγια. <3

Senior Member
    Purplerose μην απαιτείς πολλά πράγματα από εσένα γι'αρχή.Να είσαι ο εαυτός σου.Να έχεις το πρόγραμμά σου και να το τηρείς όσο μπορείς (και μπορείς πίστεψέ με) αλλά να είσαι και επιεικής μαζί του.Ακόμα και αν δεν το τηρήσεις μία μέρα να μην σε παίρνει από κάτω και να συνεχίζεις κανονικά.Όλοι έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας.Δεν γίνεται να είμαστε συνέχεια δυναμικοί, επιβλητικοί και να πετυχαίνουμε τα πάντα...αυτό είναι καταπιεστικό. Σημασία έχει ακόμα και αν αποτύχεις σε κάτι να συνεχίσεις να προσπαθείς.Για αυτό διαλέγουμε να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που να μας στηρίζουν στα δύσκολα.Ο έρωτας δεν έρχεται κατά παραγγελία, δεν έτυχε ακόμα τι πειράζει?Προσπάθησε να γνωρίσεις κόσμο και να κάνεις καινούργιες φιλίες με άτομα που θα σου συμπεριφέρονται σωστά και θα αναγνωρίζουν την αξία σου και που ξέρεις?Μπορεί να γνωρίζεις και κάποιον που να σε ενδιαφέρει ερωτικά.Όσο για τους γονείς σου και βέβαια σε αγαπάνε, ίσως να μην μπορούνε να σε στηρίξουν με τον τρόπο που θα ήθελες και αυτό το καταλαβαίνω απολύτως γιατί μου συμβαίνει και εμένα και σε πολλούς ανθρώπους.Προσπάθησε να τους εξηγείς όσο πιο ήρεμα μπορείς τι χρειάζεσαι από αυτούς.Θεαματικές αλλαγές μην περιμένεις αλλά ίσως καταλάβουν κάποια από αυτά που τους λες.

Senior Member
    Purple τι κανεις;; πως πηγε η πρωτη εβδομαδα??

Senior Member
    Γεια σας! Γεια σου Ελενη!
    Καλα, μπηκα σε προγραμμα με τη σχολη, εφτιαξα τον υπνο μου, δεν εχασα μαθηματα απλως συνεδητοποιω ποσο χρόνο χρειάζεται να δωσω για τη σχολη δεδομένου οτι τα μαθηματα δεν ειναι απλως πολλα είναι και ιδιαιτερα δυσκολα και αν θελεις να εισαι ανω του μετρίου, γιατι οχι αριστος, πρέπει να επενδυσεις χρόνο. Μ αρεσει βεβαια, ανεκαθεν ασχολουμουν πολυ αν εξαιρεσεις τη στιγμη που περασα τη φαση μου. Ειμαι διαρκως στην κίνηση αλλα γι αυτο δεν εχω πολλη ενεργεια για εντονη γυμναστικη οπως παλαιότερα. Τρώω υγιεινα και κανονικα. Δεν εχω ζυγιστει ακομη. Νιωθω σαν να μην με πολύ νοιάζει ο αριθμος η η ζυγαρια, με νοιαζει που θελω ακομα να αλλαξω να κανω μυες κλπ κ αυτο σε βαθος χρόνου.

Ελπιζω να συνεχίσω έτσι. Φιλια σε ολες.

Senior Member
    Μπραβο purple μου!!! Γεματο προγραμμα για ενα νεο κοριτσι!!!

Senior Member
    Μπραβο purple!!!! Συνέχισε ετσι!

Senior Member
    Μπράβο λουλουδενια, σιγά σιγά θα τα καταφέρεις σε όλα!:love:

Senior Member
    Purple μου καλή! Τα καλύτερα είναι τώρα! Μπράβο σου!

Member
    Originally posted by purplerose
    Τρώω υγιεινα και κανονικα. Δεν εχω ζυγιστει ακομη. Νιωθω σαν να μην με πολύ νοιάζει ο αριθμος η η ζυγαρια, με νοιαζει που θελω ακομα να αλλαξω να κανω μυες κλπ κ αυτο σε βαθος χρόνου.
    Μπραβο purplerose . Ξεκινα με καλλισθενικη γυμναστικη ,που δεν χρειαζονται βαρη και αργοτερα ξεκινας και με γυμναστιριο
    Θυμισου ομως οτι αν θελεις καλυγραμο και με καμπυλες σωμα, πρεπει να γυμναζεσαι σαν ...ανδρας! Με μεγαλη αντισταση και με οσα κιλα μπορεις. Αν πηγενεις και σηκωνεις τα δικιλα και τρικιλα μην περιμενεις να κανεις κατι .Δυστηχως οι γυναικες εχουν στην αρκρη του μυαλου τους τις ανδρογυναικες με τα στεροιδη και νομιζοντας οτι θα γινουν ετσι ,αποφευγουν την εντονη αρση βαρων. Κριμα γιατι βλεπω γυναικες χρονια στο γυμναστηριο να μενουν στα ιδια.

Senior Member
    θα κάνω μια παρέμβαση στα λόγια του νίκ, για τις πρώτες ευδομαδες αν δεν έχεις ασχοληθεί με βάρη γενικότερα είναι σωστό να σηκώνεις 2 και 3 κιλα μεχρι να τα εχεις για ευκολάκι να συνηθίσει λίγο το σώμα,ώστε να αρχίσεις να κανεις αρσεις με περισσοτερα κιλα και πιο πολύ αντίσταση.. γιατι αλλιως αν με την πρωτη πας και σηκώσεις 40 κιλα λεμε τωρα θα τραυματιστεί το σώμα. Θα συμφωνήσω το να γυμνάζεσαι σαν "άνδρας" για να κάνεις γράμμωση θα πρέπει καθε τοσο να αυξάνεις τα κιλά στα βάρη. :starhit:

Member
    Δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες αλλα τον πρωτο καιρο ,καλο ειναι να γινονται με λιγα κιλα, οχι για να μην τραυματιστεις απο τα κιλα, αλλα απο την κακη εκτελεση των ασκησεων. Ολοι οι αρχαριοι καλο ειναι να ξεκινανε με μηδενικα κιλα,αλλα με ολη τους την προσοχη στο να μαθουν πως θα κανουν σωστα τις ασκησεις .Κατοπιν μπορουν και πρεπει να αυξανουν την αντισταση . Αλωστε αν "συνηθησει" το σωμα μας ενα σετ ασκησεων ,ΠΟΙΟΣ ο λογος να αυξησει την μηικοτητα?? Μονο αν αποτυχει θα γινει δυνατοτερος για να τα καταφερει την επομενη φορα

Senior Member
    Purple και από μένα καλο ξεκίνημα και προσαρμογή στα νέα δεδομένα πλέον !!! Πέρα όλων των άλλων μην αφήνεις τον εαυτό σου και ξεκινα σιγά σιγά να τον αγαπάς και να τον σέβεσαι περισσότερο και να τον ακούς !!! Άσε τους άλλους !!! Βάλε τα θέλω σου σε προτεραιότητα...

Senior Member
    Eleni, afratoulini, jasmine, ailouros, Blossom, maria030
    σας ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση και το ενδιαφερον!:love:
    Αυριο ειναι η πολυποθητη εκεινη συνεδρια που σας ελεγα -α!και πολυωρη- βασισμενη στο διαλογισμο κλπ κλπ! Ανυπομονω!

Τα μαθηματα ειναι δυσκολα και απαιτητικα, οχι επειδη μαζευτηκαν , αλλα επειδη το πηρα στα σοβαρα. Αν το επαιρνα στα σοβαρα απο το πρωτο ετος, το ιδιο αισθημα θα ειχα. Ομως το καλο ειναι πως νιωθω οτι εκανα αυτο που ηθελα, πηρα δυναμεις τοσο καιρο και τωρα συνεχιζω σαν να μην σταματησα ας πουμε.
    Διατροφικα, τρωω υγιεινα, κανονικα, ποσοτητες αρκετες θα ελεγα, οχι με την αυστηροτητα την παλια, κανω γυμναστικη σε πλαισια λογικα και σχετικα συχνα, ειμαι και ολη μερα εξω στην κινηση, οποτε δεν εχω τον ιδιο συντονισμο και την ιδια στοχευση σε σχεση πχ με περυσι που ειχα γραψει τη σχολη και ημουν σπιτι και ασχολιομουν και εδινα ενεργεια στο να τηρησω ακριβως διατροφες και εντονες γυμναστικες. Θα μου πεις αν θες τα προλαβαινεις ολα, ναι αλλα ειναι λογικο οταν εχεις προσανατολιστει στη σχολη και εισαι ολη μερα Αθηνα, μετα να μην εχεις τοση πολλη αντοχη για γυμναστικη στο σπιτι, οση εχεις οταν εισαι μονο μεσα στο σπιτι. Δεν εχω ζυγιστει, ξερω οτι εχω λιπος να χασω και να αυξησω μυικη μαζα, ομως οκει, δεν θα πεθανουμε, καποια στιγμη θα γινει και αυτο.

Εχω θεσει γενικοτερα τα ορια μου ως προς τους αλλους. Λεω οχι και δεν νιωθω τυψεις παρα το γεγονος οτι ειμαι λιγο μπερδεμενη με καποιες καταστασεις και ατομα. Ξερω οτι ολα τα δημιουργουμε εμεις, οπως οτι μπορει να νιωθουμε μοναξια και να κλαιγομαστε αλλα στην ουσια να ειμαστε περιστοιχισμενοι απο 100 ανθρωπους και απλα να εχουμε το μικροβιο της γκρινιας. Ξερω επισης , εμαθα δηλαδη, οτι ο μονος τροπος να εισαι ασφαλης στις σχεσεις ειναι να μην εχεις μεγαλες απαιτησεις απο τους αλλους, και αν καποτε τις δημιουργησεις, να τις ξεχασεις, να εισαι καπως μακρια και αγαπημενος σχεδον με τον μεσο ορο , τοτε σε σεβονται πραγματικα, σε υπολογιζουν και αυτη η αποσταση ασφαλειας ειναι καταλληλη ωστε να μην σε πληγωνει. Θλιβερο ναι, το ξερω, αλλα ετσι ειναι, η οποια αδελφικη ιδανικη σχεση εχουμε πλασει στο μυαλο μας η πιστευουμε πως βρηκαμε δεν υπαρχει. Αν υπαρχει εισαι ο του 0,0001% ανθρωπος που το βιωνει! Εγω μαθει να απομακρυνω εντεχνα ατομα τοξικα, χωρις να τσακωνομαι μαζι τους, ωστε και να εχω αποσταση ασφαλειας αλλα και αν τα χρειαστω για να εχω εναν ανθρωπο να πω κατι, να ειναι εκει χωρις να εχει αλλαξει κατι (κατ αυτους. Πειτε το ατομιστικο, δεν ειναι στην ουσια..)

Εχω αποβαλλει αυτα τα περι να μεινω μονη μου, ξυπνησα πια, ξερω πως δε γινεται, προσπαθω να μη δινω σημασια στον αρνητισμο γυρω μου, οσο μπορω!!!

[Νικο οσον αφορα τη γυμναστικη εχω πληρωσει ενα προγραμμα στο ιντερνετ και ειναι απλα τελειο, οταν αρχισα να το κανω ειδα αισθητη διαφορα αλλα το σταματησα και τωρα θελω παλι να το ξανα αρχισω.!! Και επειδη εχω ηδη τη σχολη ολη μερα, δεν μπορω να βαλω στοχο να σηκωνω βαρη κ να αφοσιωθω τοσο στην γυμναστικη, βασικα δεν θελω, δεν μ αρεσουν τα ακρα. Συμφωνω στο οτι αν θες να κανεις κατι σοβαρο πρεπει να το κανεις πειθαρχημενα, αλλα και με μετρο. Αυτη η γυμναστικη που εχω κατεβασει σε φερνει στα ορια σου, ειναι απαιτητικη αλλα δεν ειναι και του ματς απο αποψη βαρων. Η κυριο εργαλειο ειναι μονο το σωμα και το βαρος του. Και εκει θα μεινω.]

Σας στελνω χαιρετισμους και φιλια! Ελπιζω να ειστε ολες και ολοι καλα! Νυσταζω απιστευταα και παω για νανι!

:love:

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast