Results 16 to 30 of 156
Thread: ημερολογιο της purple
-
27-03-2016, 21:22 #16
μπλοσομ μου, τωρα το ειδα το δικο σου, συγγνωμη, ειμαι πολυ αφηρημενη!!!!!!! Τη ζυγαρια αυτη την εδιναν δωρο με το ελλειπτικο μηχανημα που αγορασα τις προαλλες
Δεν το θυμαμαι το σαιτ, εψαξα μηπως το θυμηθω με βαση τις εικονες η τα χρωματα αλλα οχι, αν πατησεις υπολογισμος ΔΜΣ στο google θα σου βγαλει πολλα!!!! Απλως το ενα με το αλλο εχουν διακυμανσεις στις μετρησεις! Πχ ενα μου ελεγε οτι στα 62 κιλα θεωρουμαι υπερβαρη ενα αλλο οτι θεωρουμαι φυσιολογικη (στο ανωτερο δυνατο βεβαια)
- 27-03-2016, 22:20 #17
purpleeee, που'σαι και έχουμε ερημώσει.
Είσαι καλά; Πως πάει η γυμναστική και η διατροφή;
Σε ρωτάω για το συγκεκριμένο site που έχει ανώτερα όρια φυσιολογικού βάρους...
Γιατί προσωπικά βρίσκω τις γνωστές μετρήσεις κάπως υπερβολικές...
Αν το ξαναβρείς, πλιζ κάνε έναν κόπο και στείλε το λινκ.
02-04-2016, 23:42 #18
Γειααα <3
Δεν γραφει ορια, εγω εκανα πολλες δοκιμες και εβαζα διαφορετικα κιλα τη φορα για να δω απο ποια κιλα μεχρι ποια θεωρει φυσιολογικα!!!!!
Η διατροφη και η γυμναστικη πανε καλα!!!!! Δεν εχω ζυγιστει ακομα, εχω ενταξει αλλες ασχολιες στο προγραμμα μου και νιωθω οτι το εχω ξεχασει! Λεω να ζυγιστω την αλλη Δευτερα, ετσι για να δω τι παιζει
Oι μετρησεις ειναι οντως αρκετα υπερβολικες γιατι δεν λαμβανουν υποψη τη σημαντικοτερη παραμετρο, την αναλογια λιπους μυικης μαζας! Ιδιο Δ.Μ.Σ θα εχουν δυο ατομα με πχ 55 κιλα και υψος 1.55 αλλα μπορει να εχουν διαφορετικη αναλογια μυων λιπους και επομενως να φαινονται και διαφορετικα! Σημασια εχει να χανεις βαρος, οχι συνολικο βαρος απλα, αλλα λιπους. Εμενα τις προαλλες η ζυγαρια ειχε κατεβει 1 κιλο ενω ειχα χασει 2 κιλα λιπους αλλα πηρα και 1 μυικη μαζα και η διαφορα ηταν μονο 1. Αν δεν ειχα λιπομετρητη ισως να απογοητευομουν κιολας!
Παντως αν δεν εχεις χρονο για γυμναστικη, μπορεις να ψαξεις στο youtube, υπαρχουν πολυ ωραια βιντεακια και με αεροβικη αλλα και με ασκησεις ενδυναμωσης, που προυποθετουν εναν στοιχειωδη εξοπλισμο, ενα στρωματακι και κανενα βαρακι
06-04-2016, 12:15 #19
Καλημέρα! Πως είσαι μωβ;
Άσε, μου τη δίνει ο ΔΜΣ. Είναι σαφώς αυτό που λες, αλλά είναι και γενικώς τραβηγμένο το όλο θέμα.
Είναι φυσιολογικό ας πούμε κάποιος να έχει ΔΜΣ 18; Χωρίς να θέλω να θίξω τους ανθρώπους που προσπαθούν
να πάρουν βάρος...
Τέλος πάντων, όταν θα εξοικονομήσω χρήματα θα αγοράσω και εγώ μια ζυγαριά με λιπομέτρηση.
Να βλέπω που πηγαίνω.
Ανοίγει ο καιρός και έχω ορεξούλες! Όχι για φαγητό, για μπάνιο..!!!
Δεν το βλέπω να ξεκινάω κάτι άλλο εκτός περπατήματος, όμως την κολύμβηση θέλω να τη φχαριστηθώ φέτος!
Φιλιάαααα
06-04-2016, 14:34 #20
Γειααα!!!!! Ειμαι πολυ καλα :love::love:
Νιωθω πολυ αναλαφρη γιατι εχω καταφερει να αντιμετωπισω καποια αρνητικα μου συναισθηματα, δεν εχω κανει ολη τη δουλεια βεβαια, αλλα ειμαι σε καλο δρομο και νιωθω οτι μου ανοιγεται μια καινουργια αρχη!!!!! Νιωθω λιγο λυτρωμενη απο διαφορα... Μπηκε η ανοιξη κ ολα αλλαξαν...
Μου φαινεται βρηκα το σαιτ http://www.diet4all.gr/bmi-deiktis-mazas-swmatos.php !!!!
Μερικα ειναι πιο αυστηρα βαζουν για τις γυναικες οριο 23,5 ΔΜΣ για κανονικο βαρος!!! Λεω να ζυγιστω Παρασκευη, που ειναι και η αγαπημενη μου μερα!
:roll::bouncy:
Κολυμβηση λατρεια!!!!! <3
06-04-2016, 16:11 #21
Αν θυμάμαι καλά γεννήθηκες στις 13, αγαπημένη σου ημέρα η Παρασκευή...
(βλ. συνειρμός Παρασκευή και 13)
Μήπως έχεις και μαύρη γάτα;; Χαχα! :smilegrin:
Θα το τσεκάρω, θεεενξ! Περιμένω νέα!
06-04-2016, 16:28 #22
χαχαχα γεννηθηκα 13 και τεταρτη!!! :dork::bouncy:
αλλα που το ξερεις, το εχω πει και δεν το θυμαμαι?? :saint2:
06-04-2016, 21:54 #23
Ω ναι! Στο ημερολόγιο μου. Πως αλλιώς θα το ήξερα βρε purple;!
Αλλά θα μου πεις...
Μπορεί τελικά να έχω εγώ μαύρη γάτα...:P :lol:
Μουαχαχα!
08-04-2016, 15:32 #24
Χαιρετω ολα τα αγαπημενα προσωπα του φορουμ!!!!!
Οπως εχω ξαναπει εχω περασει το ''πρωτο σοκ'' με τα κιλα και το εχω παρει χαλαρα απο αποψη ζυγισματος, τρωω ισορροπημενα στο 98% υγιεινα μονο, τρωω μεχρι συγκεκριμενη ωρα το βραδυ χωρις ομως να στερουμαι. Κανω γυμναστικη επειδη την απολαμβανω και οταν το νιωθω οτι το εχω αναγκη. Ποτε σαν αγγαρεια. Εχω γεματες μερες και δεν σκεφτομαι καν το φαι!!!
Σημερα, λοιπον, πηρα την πρωτοβουλια να ζυγιστω παλι. Εχασα δυο κιλα λιπους αλλα η διαφορα η συνολικη ηταν 1 επειδη εβαλα και 1 μυικη μαζαΝιωθω πολυ ωραια, και νομιζω εχω βρει τον τροπο ζωης που μου ταιριαζει.
Και να θυμαστε οτι δεν υπαρχει προορισμος η τελικος στοχος, γιατι η υγιεινη διατροφη ειναι ενα ατελειωτο ταξιδι. Και η ασκηση. Παντα χωρανε περιθωρια βελτιωσης και ποτε δεν πρεπει να θεωρουμε οτι εχουμε φτασει στο ''τελος'' ακομα και το επιθυμητο νουμερο να δουμε στη ζυγαρια!!!
Ευχομαι καλη συνεχεια και καλη δυναμη σε ολες και ολους και οποιος θελει κατι εδω ειμαστε!!!
:love::roll::smilegrin::smirk:
09-04-2016, 16:42 #25
Αχ purple, πολύ χαίρομαι με την πρόοδο σου! Η διαφορά στο σώμα σου είναι αισθητή φαντάζομαι!
Βλέπω καμιά φορά στο youtube ιστορίες ανθρώπων που με τη γυμναστική άλλαξαν τη σύσταση του σώματός τους
και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!
10-04-2016, 03:27 #26
Nαι μου λενε οτι φαινεται πολυ!! Δεν εχω τραβηξει φωτογραφιες να δω σε τι επιπεδα ειχα φτασει, εχω μερικες που απλα φαινομαι καθιστη μονο προσωπο κ λιγο χερι και φαινεται και στο προσωπο και στο χερι! Επειδη ομως δεν τραβιομουν πολυ σχετικα καιρο, δλδ στην γ λυκειου πολυπηρα, κ επδ το λιπος πανω μ ειναι ομοιομορφο, δεν ξερω, δεν νιωθω κ καμια καλλονη, δεδομενου οτι εχω να χασω ακομα και κυριως να παρω μυες και να χασω λιπος!!!!
Απλα ειμαι πιο αδυνατη σε σχεση με παλια!! Κ τωρα συνειδητοποιω πως ειχα γινει...Δηλαδη οταν με πιανουν στιγμες που λεω πως ειμαι ετσι, σκεφτομαι πωπω στα συν 12 κιλα φαντασου πως φαινομουν...Γενικα, καθε αλλαγη που συμβαινει πανω μας μακροπροθεσμα δεν την καταλαβαινουμε γιατι βλεπουμε το σωμα μας καθε μερα...Κ απλα οταν χανεις αρκετα κιλα ισως το καταλαβαινεις καπως!!!
Ειναι ειναι!!! Ειμαι λιγο τεμπελιτσα, εχω βρει ενα προγραμμα, βασικα προγραμματαρα για μυες, αλλα μια κανω μια δεν κανω....Το ελλειπτικο ειναι στανταρακι βεβαια...Απο τη μια λεω δεν πειραζει τρωω υγιεινα κανω ελλειπτικο απο την αλλη λεω ναι αλλα αν εκανα συστηματικα για ενδυναμωση μακροπροθεσμα τα αποτελεσματα θα ειναι πολυ πιο εμφανη!!!!! Πρεπει να αρχισω ! <3
Ειναι δυσκολοοοοοο!!!!!!:sniffle: εννοω το συστηματικο για ενδυναμωση...
12-04-2016, 23:07 #27
Και εγώ τα ίδια purple, φωτογραφίες τα τελευταία χρόνια δε βγαίνω πολλές,
και όσες έχω είναι προσεχτικά τραβηγμένες. Για ευνόητους λόγους...
Επειδή πλέον είμαι - 5 κιλά και περίμενα να φανεί, απογοητεύομαι κάπως που κανείς δεν το προσέχει.
Αν εξαιρέσεις τη χαρά που πήρα με ένα τζιν που 'σακούλιασε' στην αρχή σχετικά της προσπάθειας,
ακόμα και εγώ δυσκολεύομαι να δω τη διαφορά!
Σήμερα ειδικά το σκεφτόμουν έντονα αυτό, πως χρειάζομαι ενδυνάμωση εκτός της διατροφής.
Θα τη βρω τη δύναμη να ξεκινήσω, που θα πάει. Πιέζομαι και οικονομικά δυστυχώς.
Πάντως το ελλειπτικό που κάνεις βοηθάει πολύ, μην το υποτιμάς...
Σιγά σιγά τα υπόλοιπα.
14-04-2016, 15:23 #28
Aχ σημερα αν δεν γραψω θα παθω τιποτα!!!!! Νιωθω απιστευτη απαισιοδοξια...Με βλεπω στον καθρεφτη κ λεω ε και εγω δεν βλεπω καμια αδυνατη...Σιγα ακομα εχω πολλα να χασω! Και απελπιζομαι... Αναλογιζομαι αραγε πως ημουν παλια? Για να νιωθω τωρα σαν τερας, πριν χασω πως ημουν??? Δεν ξερω γιατι με επιασε αυτο το αισθημα του δε θελω να βγω εξω για να μη με δουν... :sniffle:
14-04-2016, 17:24 #29
Ψυχραιμία!
Το ξέρεις πως δεν είσαι τέρας, και πως για όλα φταίει το μυαλό σου.
Όλοι έχουμε ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, μπορεί απλώς σήμερα να περνάς μια 'άσχημη' μέρα.
Συγχαρητήρια για την απώλεια θα σου πω εγώ, 63 ftw!
Πάρε καμιά φίλη και βγες για καφέ ή μόνη σου για περπάτημα.
:bouncy:
28-04-2016, 00:39 #30
Λοιπον, επανερχομαι στο ''προσωπικο μου ημερολογιο'' !!!!!
Γεια σε ολες και ολους!
Εγω αυτες τις μερες ειχα χαλαρωσει λιγο, λιγο η ανοιξη, λιγο η περιοδος, λιγο το μυαλο που πολλες φορες νιωθει οτι εχεις κουραστει, λιγο ο οργανισμος που οντως μπορει να εχει αναγκη κατι παραπανω, ετρωγα λιγο πιο αστατα σε σχεση με παλια... Και για καμια βδομαδουλα σταματησα και τη γυμναστικη γιατι ενιωθα μια ανεξηγητη κοπωση.
Σημερα το βραδυ μου ηρθε η ορεξη, εκανα ελλειπτικο για 50 λεπτα και ενιωσα πολυ καλα. Μετρια ενταση μετα λιγο υψηλη και μετα πολυ χαλαρα. Ενιωσα ευεξια και μια δυναμη που μου ελειψε αυτες τις ημερες. Σημερα το φαγητο μου ηταν καλυτερο απο τις αλλες φορες - τις τελευταιες μερες τσιμπολογαω κατι μικρο τετοια ωρα περιπου, εφαγα 2 δαμασκηνα αποξηραμενα σημερα, μικρο το κακο, η ισως και καθολου κακο- και νιωθω καλυτερα. Θα ζυγιστω καααααποια στιγμη στο απωτερο μελλον! Χαχαχα!
Το συμπερασμα αυτης της φασης : Να ακουμε τον οργανισμο μας και τις αναγκες του. Ισως η περιοδος της ''ξεκουρασης'' ειναι εξισου σημαντικη με την περιοδο του αγωνα κατα των κιλων. Γιατι εαν αυτη η φαση δεν υπηρχε θα ημασταν αδυναμοι, θα εξαντλουσαμε τον οργανισμο μας και ακομα και κιλα να χαναμε μετα θα τρωγαμε υπερεκατονταπλασια και θα βαζαμε οσα ειχαμε και ακομη παραπανω. Ενω ετσι μπορει να το καθυστερεις λιγο, αλλα το αποτελεσμα αποκτα χαρακτηρα μονιμο και ευκολα διατηρησιμο. Οποτε, δεν μετανιωνω για τιποτα. Μπορει να με κοιταω στον καθρεφτη και να ξερω οτι δεν εχω φτασει ακομα εκει που θελω και να λεω εχω δρομο μπροστα μου, ομως ξερω οτι εχω κανει προοδο. Ξερω οτι σε φαση που ο καθενας θα τα παρατουσε δεν τα παρατησα και συνεχισα. Ξερω οτι παρολες τις δυσκολιες που εχω αντιμετωπισει, και ως προς το θεμα των κιλων, και αλλες πολλες γενικοτερες που ποτε δεν εχω πει, εχω καταφερει να με βαλω σε εναν δρομο. Γιατι κακα τα ψεματα, ψυχολογια και διατροφη ειναι αλληλενδετα. Και οταν νιωθεις τελειως σκατα, δεν εχεις κουραγιο για διατροφες και γυμναστηρια. Τελος παντων, παλι ειπα πολλα (πως το κανω αυτο? )... Καλες γιορτες σε ολους, μπορουμε να φαμε με μετρο αυτες τις μερες αλλα να απολαυσουμε κιολας!!!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή