ημερολογιο της purple - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 156
    Senior Member
    Καλα το το 47 κ το 50 δεν το σχολιαζω.. αφου στις φωτογραφιες ησουν κουκλα, ο,τι θελεις μπορεις να φορας!!

Senior Member
    Ε μην το λες, ετσι οπως ηταν ο φωτισμος δεν φαινοταν η κυτταριτιδα πρωτον, και δευτερον ο καθρεφτης αδυνατιζει και λιγο. Και τριτον εχω ακομη λιπος αρκετουλικο να χασω. Το προτυπο που εχω στο μυαλο μου οπως καταλαβες ειναι μυωδες και λεπτο σωμα. Ξερω οτι, επειδή ολες μου οι φιλες κ γενικα ο μεσος ορος ειναι πιο αδυνατος απο μενα, υπερβαλλω πολλες φορες και νιωθω μειονεκτικα. Αυτο πρεπει να το αλλαξω, σαφως. Αλλα οτι πρεπει να συνεχισω γιατι με ψιλοαφησα το καλοκαιρι, πρεπει.!

Senior Member
    Πιστευω οτι εισαι υπερβολικη, να χαιρεσαι αυτα που καταφερες ως τωρα! Ειναι σπουδαιο πραγμα, μην ζυγιστεις ακομα γιατι αν δεις να ειναι λιγο αυξημενο το βαρος μπορει να απογοητευτεις!

Senior Member
    Σιγουρα θα ειναι, χαχα, ειμαι πονηρη, δεν ζυγιζομαι ακομα!!! :bouncing:

Senior Member
    Παντως εγω ειναι η πρωτη φορα που στις διακοπες εχασα 1,5 κιλο!

Senior Member
    Μπραβο Ελένη μου!!! Φαντασου μετα συνεχισε ετσι!! Εμενα δυστυχως στις διακοπες με πιανει τεμπελιτιδα και νιωθω οτι θελω διακοπές με ολη τη σημασια της λεξης, κυριολεκτικα, απο οσα εκανα τον χρονο μεχρι τωρα. Χαχα, πολυ λαθος αλλα τουλαχιστον γεμιζω μπαταριες και κανω δυναμικο καμ μπακ! Ηδη ειμαι στην τριτη μερα καλης διατροφης και νιωθω περιφημα! Ηπια και ενα τσαι λεμονι που εχει 0 λιπαρα και εχει μονο 2 γρ υδατανθρακα κ συνολικες θερμιδες 23 και δεν αποζητησα ουτε καραμελιτσα ουτε μπισκοτακι, οπως ετρωγα στις διακοπες. Εχω μπει σε διαδικασια διατροφης θεωρω και εγω και το μυαλο μου. Το ιδανικοτερο ισως ηταν να μην πιω και το τσαι, αλλα δε θελω να κανω και αυτα που κοροϊδευω! Καλη συνεχεια και σε εσενα! Δεν εχω δει, εχεις καποιο ημερολογιο; θα ηταν καλη ιδεα εαν δεν εχεις να φτιαξεις ενα, να μοιραστεις την πορεια σου με εμας

μπράβο ελένη! μεγάλη υπόθεση να χάνεις κιόλας στις διακοπές κ όχι να βάζεις? αλήθεια πεινάς τώρα με την διατροφή που κάνεις?
    πέρπλε μου την ξέρεις την άποψή μου. συμφωνώ κ με την ελένη. να θες να φτάσεις τα 49 είναι τάση προς ανορεξία κατά την γνώμη μου και ακόμα κ τα 50 ,55 μου φαίνονται υπερβολικά. η διατήρηση για μένα θα έπρεπε να είναι ο στόχος σου. προσπάθησε να μην πιέζεις πολύ τον εαυτό σου. ναι να έχεις ένα σωστό πλάνο διατροφής, ναι να κάνεις άσκηση κ να έχεις καλή φυσική κατάσταση αλλά μην σου γίνετε εμμονή να γίνεις από τα κόκαλα βγαλμένη. ο στόχος ,έτσι όπως το βλέπω εγώ κ μετά απόσα έχω περάσει ,θα πρέπει να είναι πάντα να είμαστε υγιείς κ να αγαπάμε τον εαυτό μας.

Senior Member
    Μαντάμ μου όχι δεν πεινάω πλέον, και 3 μέρες στις 2 εβδομάδες των διακοπών μου έφαγα αρκετά καλά δηλαδή και ορεκτικά και κάτι πατάτες, αλλά καθόλου ψωμί και γλυκά.. Δηλαδή γλυκό 2,5 μήνες άντε να έχω φάει 2 κουταλάκια, και είναι αλήθεια αυτό που λένε, ότι όσο πιο πολύ τρως γλυκά τόσο περισσότερο σου λείπουν. Τώρα μου λείπει περισσότερο το φαγητό παρά το γλυκό. Και επιτέλους είδα 2 ψήφιο και χάρηκα πολύ εννοείται!!

Senior Member
    purplerose χαίρομαι πάρα πολύ με το δυναμικό come back σου!!!
    Εγώ αυτόν τον καιρό δεν κάνω δίαιτα,ούτε διατροφή προσπαθώ μόνο να τρώω όταν πεινάω.Δεν έχω πάρει κιλά αλλά δεν έχω χάσει κιόλας.Είμαι στη διαδικασία να τα βρω με τον εαυτό μου και ξεκίνησα συνεδρίες με ψυχολόγο η οποία μου είπε δυστυχώς ότι έχω κατάθλιψη (εξαιτίας της κατάστασης στο σπίτι)και γι'αυτό και τα προβλήματα με την απώλεια βάρους και η τόσο άσχημη ψυχολογία.Και ειδικά το καλοκαίρι που γύρισα σπίτι χειροτέρεψα και έφτασα σε ένα σημείο που είπα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ πια μόνη μου.Χτες επέστρεψα για εξεταστική στο μέρος που σπουδάζω και πιστεύω ότι τώρα που απομακρύνθηκα από όλα αυτά θα μπορέσω να βάλω μία μικρή τάξη στο φαγητό.Έστω να επιλέγω πιο υγιεινές τροφές και να κάνω πιο σωστά γεύματα.Από γυμναστική όσο περπάτημα μπορώ για αρχή και βλέπουμε!!!

Senior Member
    Γεια σου jasmine . Αυτη τη φορα κατι μου λεει πως θα το κρατήσω σε καλό επίπεδο για πολυ καιρο γιατί βαρέθηκα να τρωω καλά και μετα να το χαλάω και μετα να συνεχίζω θέλω πλέον να κανω μια προσπάθεια ολοκληρωμένη και σωστή χωρίς καθυστέρηση! Τώρα εδω που τα λεμε σίγουρα εχω και εγω κατάθλιψη και το καταλαβαίνω οχι όταν είμαι σπίτι και νιωθω πιο δυνατή από γονείς και επιβαλλομαι αλλά όταν βγαίνω με τις φίλες μου που ειμαι πάντα χάλια δεν εχω όρεξη δεν βρίσκω κάτι χαρούμενο να πω δεν χαίρομαι με τίποτα. Όπως ακριβώς είναι η μητέρα μου στα μάτια μου φοβάμαι οτι έτσι ακριβώς φαινομαι στα μάτια των φιλων μου. Αδύναμη αν ικανή να καταφέρω οτιδήποτε θέλω να πετυχω βαρετή μελαγχολική.. Και το μισώ αυτό αφάνταστα... Θα κάνω μια θεραπεία με έναν θεραπευτη ονομάζεται θεραπεία θητα αν θες ψάξε στο Google και θα σε βγάλει στο σαιτ με τις πληροφορίες. Την ψυχολογο την σταμάτησα γιατί δεν εκανε τίποτα άλλο από το να συμφωνεί με όσα ενιωθα και όσα είχα αναλύσει στο μυαλο μου και απλα να εξηγεί συμπεριφορες. Εγω όμως αυτά τα ξερω και το θέμα είναι να σε βοηθήσει να το ξεπερασεις. Και εν τέλει όταν εγω ζω μαζί της κάθε μέρα και σπουδάζω και Αθήνα είναι δύσκολο εις την χιλιοστη να το ξεπερασω κιόλας... Εδω είναι δύσκολο για εσένα που φεύγεις κιόλας για σπουδές... Δεν ξερω τι να πω κάνω κουράγιο. Υπομενω. Ως ποτε δεν ξερω 😂

Senior Member
    purple, μπηκα χτες στις φωτο, πετυχα κατι δικες σου σε μια φαση και μου βγηκε το σαγονι!!!!!

Εισαι κουκλααααααα και τα εχεις καταφερει τελεια!!!! Παραδειγμα προς μιμηση!!!! Καλη συνεχεια και χωρις αγχος γτ ηδη τα αποτελεσματα ειναι θεαματικα!!!!!!:roll:

Senior Member
    Τι να σου πω purplerose μου!Υπομονή κάνω και εγώ...Έχω γίνει ένας άνθρωπος που δεν θέλει να δει κανέναν ,δεν μιλάω πολύ,κλαίω συνέχεια.Και από φαγητό...τη μία μέρα τρώω πολύ την άλλη μένω νηστική ανάλογα τα κέφια.Και το πιο πολύ που μπορώ να κάνω απο γυμναστική είναι περπάτημα.Νιώθω ότι δεν έχω πολύ δύναμη για να ξεκινήσω προσπάθεια.Προσπαθώ όσο μπορώ δηλαδή.
    Δεν έχω καιρό που ξεκίνησα ψυχοθεραπεία.Η ψυχολόγος μου πρότεινε να πάρω αντικαταθλιπτικά παράλληλα με την ψυχανάλυση για πιο γρήγορη θεραπεία αλλά δεν θέλω να πάρω χάπια...απλά συμφωνήσαμε ότι αν δει ότι τα χρειάζομαι θα πρέπει να πάω να μου τα γράψουν.Τώρα πως θα πάει στην πορεία και αν θα βοηθήσει θα δείξει,πιστεύω πάντως ότι έπρεπε να τα πω κάπου όλα αυτά γιατί δεν άντεχα άλλο.Διάβασα και για τη θεραπεία που μου είπες και μου ακούγεται ενδιαφέρον,όταν ξεκινήσεις πες μου πως σου φαίνεται και αν σε βοηθάει.

Senior Member
    Αφρατουλινι μου γλυκο, σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια και τη στηριξη!!! Μου δινει πραγματικα μεγαλη ανασα και κουραγιο να αναγνωριζεται η προσπαθεια μου απο καποιον. Η πλακα ειναι οτι οι αγνωστοι ειναι πιο εγκαρδιοι και προθυμοι να σου πουν μια καλη κουβεντα απο μερικους γνωστους και φιλους. Η μαλλον ''φιλους'' .. !!! Σε ευχαριστω και παλι, τωρα ξαναρχιζω με τις διακοπες, σημερα εφτιαξα και εναν φραπε με λιγες κουταλιτσες ζαχαρη, εχ, ενταξει, χαλαλι. Δεν θελω να στερουμαι σε τετοιο βαθμο... Η διατροφη ομως ειναι διατροφη. Και καλα κρατει ακομα και θα κρατησει για πολυ.

Jasmine μου, θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις. Δεν ειναι το προβλημα αυτο καθεαυτο που μας δημιουργει καταθλιψη, ειναι ο εγκεφαλος μας . Μπορει να μας ερχονται δυσκολιες και δυσαρεστα πραγματα στη ζωη μας, ομως πρεπει να μαθουμε να τα διαχειριζομαστε καταλληλως. Ειναι πολυ δυσκολο,, δεν το εχω καταφερει οπως θελω, ακομα, ομως τα χαπια μου φαινονται τελειως λαθος. Ειναι θεμα εγκεφαλου και πως τον εχουμε μαθει να σκεφτεται. Αλλαγη εκει θελουμε, και η αλλαγη αυτη ερχεται με τη βοηθεια του χρονου. Οπως ειμαι κατα των φαρμακων και σε κρυωματα και σε πονους περιοδου και τα αφηνω να περνανε φυσικα, και περνανε, ετσι και σε αυτην την περιπτωση που μου φαινεται πολυ σοβαροτερη ειμαι ακομα περισσοτερο καθετη. Οραματισου τον καλυτερο δυνατο εαυτο σου και αρχισε να ζεις σαν να τον εχεις. Στην αρχη δεν θα ειναι ετσι, αλλα με την παροδο του χρονου θα εισαι ενα σκαλοπατακι παραπανω. Εγω εχω αλλαξει, εχει ανοιξει ο εγκεφαλος μου και ολοι μου οι οριζοντες μεσα σε 2 χρονια απραξιας, δεν πολυπηγαινα σχολη τα 2 αυτα χρονια, αν και διαβαζα και περνουσα καποια μαθηματα, κατι με ενοχλουσε και ημουν σε φαση, καλα τωρα με αυτα θα ασχολουμαι? Εχω σοβαροτερα θεματα να λυσω. Και οντως ειχα. Ειχα να βρω μια κοσμοθεωρια, εναν λογο να υπαρχω και να ζω, να μπω λιγο στην ουσια της ζωης και της υπαρξης μου. Απο τη συμπεριφορα μου γενικως και τις αντιληψεις μου, εχω κανει στροφη πολλων μοιρων. Οχι στον χαρακτηρα μου. Παραμενω ιδια. Ευαισθητη, εσωτερικα δυναμικη, υπεραναλυτικη σε σημειο αηδιας, πιστη φιλη, καλοκαρδη. Ομως εχω αλλαξει το πως διαχειριζομαι προβληματα, το πως θα χρησιμοποιησω την υπεραναλυση, το πως θα χρησιμοποιησω την ευαισθησια, σε ποιους απεναντι οφειλω να ειμαι πιστη φιλη. Ιδια χαρακτηριστικα αλλα αλλες εφαρμογες τους, τεραστια αλλαγη και διαφορα. Ολα αυτα μονη μου, απλως ηθελα προσωπικο χωρο και χρονο. Δεν ειναι κακο να αποσυρεσαι για λιγο, για να βρισκεις τον εαυτο σου. Μια ζωη εχουμε, εαν δεν νιωσουμε για τι εχουμε προοριστει, παει χαμενη. Και αν δεν κανουμε προσπαθειες να την κανουμε οπως θελουμε, ειναι ενα απολυτο κενο. Ολα υπαρχουν μεσα σου, αρκει να ακουσεις. Χωρις αυτο να σημαινει οτι ολα αλλαζουν σε μια μερα, βεβαιως. Καλη συνεχεια και σε σενα, μεσα απο την καρδια μου! Αν σπουδαζες Αθηνα, θα μου αρεσε να βγαιναμε και μαζι!!!

Senior Member
    Έτσι είμαι και εγώ υπεραναλυτική, ευαίσθητη και υπομονετική μέχρι αηδίας.Όλο αυτό που νιώθω έχει περάσει σε άλλο επίπεδο δεν είναι συνειδητό πια,ξεσπάω σε κλάματα χωρίς να υπάρχει λόγος,νευριάζω,αδυνατώ να πάρω αποφάσεις,δεν μπορώ να διαβάσω γιατί είμαι συνέχεια ανήσυχη και άλλα πολλά που δεν μπορώ να τα αναλύσω τώρα...είμαι χρόνια έτσι και προσπαθώ συνεχώς να το καλύπτω όπως μπορώ.Και εγώ ξέρω από που προέρχονται όλα αυτά όμως και πάλι δεν μπορώ να νιώσω καλύτερα.Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, να μην εξαρτώμαι από άλλους,να βλέπω τα θετικά πάνω μου και εκεί που πάω να ανακάμψω και να αποκτήσω αυτοεκτίμηση έρχεται η μητέρα μου και μπορεί με μία φράση να τα διαλύει όλα...να με κάνει να αισθάνομαι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου...Δεν είναι ότι δεν με αγαπάει...είναι ότι δεν ξέρει να το δείχνει σωστά.Και είναι και άλλα πολλά που έχω περάσει και λόγω του ότι παλιότερα ήμουν πάρα πολύ πιο βαριά.Απλά θέλω βοήθεια αυτόν τον καιρό για να μπορέσω να συνεχίσω.Αν με δει κάποιος έξω θα πιστέψει ότι δεν τρέχει τίποτα...ότι είμαι εντάξει,(παραπάνω από εντάξει)το πιο πιθανό είναι να του φτιάξω τη διάθεση με αυτά που θα του πω, όμως δεν είμαι καλά.Και εγώ είμαι κατά στο θέμα χάπια γενικά σε όλα τα θέματα(κανένα ντεπόν με το ζόρι) αλλά η κατάθλιψη είναι επικίνδυνη και ελπίζω να μην φτάσω στο σημείο να τα χρειαστώ.Η ψυχολόγος πάντως μου είπε ότι είναι κάτι που στις μέρες μας θεραπεύεται.
    Χαίρομαι πάρα πολύ που αρχίζεις και βρίσκεις την ηρεμία μέσα σου και βάζεις τα πράγματα σε τάξη.Το να αποδέχεσαι τον εαυτό σου είναι μία μεγάλη κατάκτηση, είναι το πρώτο μεγάλο βήμα για να φτιάξουν όλα.Το να με αποδεχτώ είναι ένας αγώνας που δίνω κάθε μέρα αλλά οι ισορροπίες είναι πολύ εύθραυστες και δεν τα καταφέρνω πάντα.Αν μπορέσεις να φτάσεις στο σημείο να πεις "εγώ αυτή είμαι, με τα προτερήματά μου ,τα ελαττώματα,τις ιδέες,τα πιστεύω,τις ικανότητες και τις αδυναμίες μου" κανείς δεν θα μπορεί να σε επηρεάσει πια,θα είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τους στόχους σου.Και φυσικά χρειαζόμαστε τον χώρο και το χρόνο μας για να σκεφτούμε και καλά έκανες και πήρες το χρόνο σου για να σκεφτείς και να ανακαλύψεις τον εαυτό σου!!!Εύχομαι και σε εσένα το ίδιο!!!Θα ήταν όντως ωραία να βγαίναμε έχουμε αρκετά κοινά πιστεύω!!!

Senior Member
    Kαλα, μην πιστευεις οτι ειμαι και τελεια μεσα μου ακομα. Απλα σε σχεση με παλια εχω κανει καποια καλη πορεια, γιατι εντοπισα και αναγνωρισα προβληματα και ξερω μεσα μου πως θα δρουσε ο ιδεατος μου εαυτος, χωρις ομως τις περισσοτερες φορες να μπορω να το κανω. Αυτο που με απασχολει τωρα, ειναι οτι ενω ειμαι δυναμικη μεσα μου, με ωραιες αποψεις γενικα- ετσι πιστευω τουλαχιστον-. οτι εξω στον κοσμο βγαζω μια ανασφαλεια κουμπωνομαι φιανομαι μελαγχολικη, τελειως αντιθετα απο οσα ειμαι μεσα μου. Και δυσκολευομαι να τα βγαλω. Νιωθω οτι δεν βγαζω τα δυναμικα μου στοιχεια και ευκολα καποιος σχηματιζει λαθος εικονα για εμενα, με υποτιμανε, οι φιλες μου μπορει να με θεωρουν βαρετη η καπως αδυναμη και ολα αυτα με αγχωνουν. Ελλειψη αυτοπεποιθησης λεγεται προφανως...!! Αλλα ειπαμε, βηματα, βηματα τη φορα!! Εσυ ποσο υψος εχεις αν επιτρεπεται;

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast