ημερολογιο της purple - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 156
    Senior Member
    Έχω ύψος 1,65.Το καλό είναι ότι απ'ότι μου λένε πως δεν φαίνομαι για τόσα κιλά.Μάλλον δεν έχω πολύ μεγάλο ποσοστό λίπους για τα κιλά μου.
    Εγώ πάλι αν και είμαι κλειστή γενικά σαν άνθρωπος και δεν ανοίγομαι σχεδόν ποτέ, έξω φαίνομαι ψύχραιμη,ώριμη,λογική.Είμα� � εκείνη που θα έρθουν όλοι όταν έχουν πρόβλημα γιατί έχω και εγώ θεωρώ ωραίες απόψεις και δίνω καλές συμβουλές αλλά μέσα μου έχω πολλά κενά.Ότι και να λέω στους άλλους στον εαυτό μου δεν το εφαρμόζω ποτέ.Αυτό που λες ότι δεν μπορείς να βγάλεις προς τα έξω τον εαυτό σου θέλει εξάσκηση,δεν θα γίνει με τη μία αλλά ξεκίνα με μικροπράγματα και θα δεις ότι θα πάρεις τα πάνω σου και θα συνεχίσεις.Διεκδίκησε πράγματα δηλαδή.Τώρα αν οι φίλες σου σε θεωρούν βαρετή μάλλον δεν ταιριάζετε και δεν μπορούν να σε καταλάβουν,να είσαι όπως θέλεις να είσαι και νιώθεις άνετα.Υπάρχουν άνθρωποι που θα καταλάβουν τι άνθρωπος είσαι και πως σκέφτεσαι και θα σε εκτιμήσουν, εξαρτάται και σε ποιον απευθύνεσαι δηλαδή.

Senior Member
    Ε ενταξει, τοτε αν εχεις αυξημένη μυικη μαζα, μικρο το "κακο". Εννοω αργα και σταθερα με προσπαθεια σωστη διατροφη και ασκηση θα φυγει και το λιπος Μην ανησυχείς! Οχι, εχω και εγω τις ανασφαλειες μου και νιωθω βαρετη η νιωθω αξια υποτιμησης και εφοσον το νιωθω το βγαζω και προς τα εξω... Ο αγωνας ειναι προσωπικος, ετσι δειχνουν ολα. Ολα αρχιζουν και τελειωνουν απο εμας. Και εσυ τωρα, φροντισε κατα πρωτον την ψυχικη σου κατασταση και προσπάθησε να σώσεις τον εαυτο σου οσο ειναι νωρις. Και εγω θα προσπαθησω, οσο απαισιοδοξα και να νιωθω την κάθε ημερα, πολλες φορες εδω. Να τωρα κοιμαται η μανα μου για μεσημέρι (!!) και την ακουω να παραμιλαει στον υπνο της οπως καθε απογευμα που βλεπει η οτι τσακωνεται η οτι συμμετεχει σε εντονη συζητηση. Και αυτο για μενα, δεν ειναι φυσιολογικο, με ενοχλει, με χαλαει, αλλα δεν εχω πολλες επιλογες. Ανεχομαι. Αντέχω ομως?.. Αντε να ξεκινησει η σεζον να λείπω ολη μερα απο το σπιτι!!!

Senior Member
    Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για 'σένα!Είναι πολύ ψυχοφθόρα μία τέτοια κατάσταση.Υπομονή όσο μπορείς.Θα μας κάνει καλό πιστεύω να φύγουμε σύντομα και να ανεξαρτητοποιηθούμε εντελώς.Εκεί θα κάνουμε τις δικές μας επιλογές και όλα θα είναι καλύτερα!!!

Senior Member
    Ναι... Σε ευχαριστώ πολυ κοπελα μου! Ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα ❤ Και μη δισταζεις αν θες κατι να πεις να μου γραφεις!

Senior Member
    Καλό μου μωβ λουλούδι!

Καταρχήν, να σου πω πως μόλις είδα τις φωτογραφίες σου και σε θαυμάζω.
    Δε μπορεί να μη βλέπεις τη διαφορά, δε γίνεται!

Επίσης, μπορώ να αντιληφθώ γιατί δεν είσαι ικανοποιημένη με την εικόνα σου, παρά τη δραματική προσπάθεια και αλλαγή.
    Θέλεις να φτάσεις ένα πρότυπο που δυστυχώς 'προγραμματιζόμαστε' να επιθυμούμε...
    Δεν αποτελώ εξαίρεση, καμιά φορά και εγώ θεωρώ πως ένα αδύνατο και γυμνασμένο σώμα με καμπύλες είναι το ιδανικό.

Πρέπει όμως να σκεφτόμαστε ρεαλιστικά, να αγαπάμε το σώμα μας σε κάθε στάδιο, και να μην επικεντρώνουμε
    την εξέλιξή μας μόνο στο θέμα της εμφάνισης.

Αλήθεια, γιατί δεν προβάλλεται η πνευματική εξέλιξη και η δημιουργικότητα του ανθρώπου στα media,
    παρά μόνο η σμιλεμένη, και πλέον, σχεδόν αναπόφευκτα, πλαστική ομορφιά;

Και πέρα από όλα αυτά, θα πρέπει να έχεις συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα πως τίποτα και κανένας δε μπορεί να
    ακυρώσει την προσπάθειά μας για αλλαγή, σε οποιοδήποτε τομέα, εκτός από το ίδιο το μυαλό μας... Η σκέψη μας.

Συμβουλή μου, μην αφήνεις τις άσχημες σκέψεις να κερδίζουν.
    Όσο αντίξοες και αν φαίνονται οι συνθήκες, όσο δύσκολη και αν είναι η ζωή.

Αυτό το τονίζω και για 'σενα γιασεμί, κανείς δεν είναι τέλειος. Και το κυνήγι για την τελειότητα είναι ένα μαύρο σύννεφο,
    που όσο είσαι πιο νέος δε μπορείς να δεις... Καμιά φορά σε τυφλώνει για πάντα.

Η ζωή είναι μπροστά, και οι άνθρωποι μαθαίνουμε να παλεύουμε για το καλύτερο καθημερινά.

Και ποιο είναι το καλύτερο; Αυτό που μας κάνει να νιώθουμε ικανοποίηση κάθε φορά, και σίγουρα αλλάζει,
    όπως αλλάζουμε και εμείς, μαζί με τα χρόνια, την εμπειρία μας, τη ζωή.

Σας καληνυχτώ κορίτσια μου και σας στέλνω πολλή πολλή αγάπη. ❤ Καλό ξημέρωμα να έχουμε.

Senior Member
    Η αληθεια ειναι οτι εχω χασει την αυτοπεποιθηση που ειχα και ακομα οταν ειχα και παλιοτερα λιγα παραπανω κιλα. Ημουν πάντοτε γυρω στα 60-65! Οπότε σε ένα πρωτο σταδιο σίγουρα εχω επηρεαστει και δεν με τιμαει καθολου αυτο. Ομως, το κανω πλεον για τον εαυτο μου και το γεγονος οτι δεν μπαινω σε διαδικασιες στερησης η οτι δεν παιρνω το χαπι που μου ειπε ο αλλος η οτι ποαω αργα με γυμναστικη και χτιζω αντοχη, ισως να δειχνει οτι δεν εχει επηρεαστει τοσο ο ψυχισμος μου οσο εκεινοι που προτιμουν να χασουν την υγεια τους και να παρουν πχ το χαπι με οποιο κοστος η να σταματησουν να τρωνε γενικως... Βλεπω διαφορα αλλα παλι ειμαι πιο παχια απο τις φιλες μου και τον μεσο ορο στη σχολη μου, ξερω οτι ειναι βλακεια να το σκεφτομαι, και πλεον δεν το πολυσκεφτομαι γιατί μου στερει τη χαρα κ την εξέλιξη!

Σε ευχαριστώ πολυ γλυκια Blossom για τη στηριξη σου❤

Senior Member
    Purple δεν καταλαβαίνω γιατί μπαινεις σε διαδικασια σύγκρισης .. Δηλαδη αν οι φίλες σου ήταν υπέρβαρες θα γινόσουν και εσύ? Ή αν οι φίλες σου έπιναν θα έπινες κ εσύ? Σου το λέω γιατί πραγματικα δεν μπορώ να σε καταλάβω ώρες ώρες και σου το λέω με ειλικρινή συμπάθεια. Είσαι μια χαρα! Δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι ούτε να παχύνουν (κάποιοι που είναι πολύ λεπτοί) ούτε να άλλοι να φτάσουν στα 60 κιλά γιατί ο σκελετός τους δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα τέτοιο βαρος. Δέξου την διαφορετικότητα των ανθρώπων και των σωμάτων, αγάπησε το σώμα σου το οποίο είναι πλέον φυσιολογικά και έχεις κάνει μεγάλο κατόρθωμα και βελτίωσε την υγεια και την εικόνα σου με την ιδανική αθλητική δραστηριότητα!

Senior Member
    Αν δεις το προηγούμενο μου σχόλιο, τα αναγνωριζω αυτα και ξερω οτι δεν πρεπει να σκεφτομαι ετσι. Ομως.

Οταν αρχικα κανεις παρεα με μια αθλητρια που σου λεει απο το πρωι ως το βραδυ οτι ειναι χοντρελω, οτι εχει πολυ λιπος (18%) οτι δεν θελει να κυκλοφορει για να μην την βλεπουν... Και ναι τελικα την εκανα περα με τα τουτα και με εκεινα. Οταν μετα η υπολοιπη σου παρεα αποτελειται απο πολυ αδυνατες κοπελες που απο μερικα λεγομενα τους νιωθεις οτι εισαι τερας, χωρις φυσικα να το θελουν, και οταν βλεπεις τι ρατσισμος υπαρχει εξω και το νιωθεις στο πετσι σου, πολυ απλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην επηρεαστεις. Οταν εχεις μια φιλη που ηταν 95 κιλα και ειναι 60 και εχει γινει σαν ανορεξικη με χαπι και εσενα σε κοροιδευε οτι δεν πηρε ποτε χαπι αλλα οτι εχασε φυσιολογικα, και μάλιστα σε ωθουσε να κανεις διαιτα που ηξερε οτι δεν δουλευει, και οταν εχανες δεν σου ελεγε ποτε μια καλη κουβεντα, αλλα προσπαθούσε να σε μπουκωσει, ε ναι, πεισμωνεις. Και το αποτελεσμα ολων αυτων ειναι να θες να χασεις. Ομως επειδή αγαπαω τον εαυτο μου πιο πολυ απο οσο πιστευω εχω αρκετη ισορροπια. Στη διατροφη. Στην σκεψη και στην συναισθηματικη μου κατασταση οχι. Και ξερω οτι δεν πρεπει να νιωθω ετσι, ομως προσπαθω να το αποφυγω και οσο περναει ο χρονος το καταφερνω καλυτερα. Δεν ειναι θεμα σκεψης, ειναι σαν ενα ασυνειδητο μηνυμα ας το πουμε που φερνει ο εγκεφαλος.
    Φυσικα και εχεις δικιο και ευχαριστω για το ενδιαφερον και την αφυπνιση

Senior Member
    Εισαι πολυ καλυτερη απο ολες αυτες!! Αυτες ειναι επιφανειακες.. τι να το κανεις?!?!

Senior Member
    Originally posted by eleni1986
    Εισαι πολυ καλυτερη απο ολες αυτες!! Αυτες ειναι επιφανειακες.. τι να το κανεις?!?!
    Πως έβγαλες το συμπέρασμα Ελένη πως οι κοπέλες είναι επιφανειακές;

Το γεγονός πως η μια από αυτές έχει ποσοστό λίπους 18% και ντρέπεται για τον εαυτό της τι σου λέει;
    Δεν είναι πολύ πιθανό να πάσχει από διατροφική διαταραχή;

Και οι περισσότερες μικρές κοπέλες είναι επηρεασμένες από τα πρότυπα που τους προβάλλονται,
    αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι επιφανειακές.

Είναι μεγάλη συζήτηση η συγκεκριμένη και εγώ προσωπικά δε θέλω να επεκταθώ,
    κυρίως επειδή γραπτώς δε μπορώ να εκφραστώ σωστά και ολοκληρωμένα - τουλάχιστον όχι τώρα.

Απλώς έχε στο μυαλό σου πως ο κάθε άνθρωπος παλεύει με τους δικούς του δαίμονες και μην το γενικεύεις.

Καταλαβαίνω πως θέλεις να βοηθήσεις την purple, όμως δεν πιστεύω πως αυτό πρέπει να γίνει απορρίπτοντας τους άλλους.

Φιλικά.

Senior Member
    Κοιταξε, οταν σε μια παρεα, στην οποια εχω βρεθει κ εγω πολλες φορες στο παρελθον, εγω να ειμαι υπερβαρη, οι αλλες πολυ λεπτες, κ να λενε τα γνωστα, πως εγινα ετσι ποιος αντρας θα με κοιταξει, νιωθω χαλια, ειμαι χοντρη ο,τι κ να βαλω κλπ. , προσωπικα εκτιμω οτι το κανουν για να μειωσουν τον αλλον, κ σε εμενα το πετυχαιναν... για να ακουσουν το κλισε, αν εσυ νιωθεις ετσι, εγω τι να πω... αυτη ειναι η γνωμη μου, κ δεν ηταν προθεση μου να βοηθησω την purple, εχω κ εγω τα βιωματα μου.... κ δεν αλλαζω την εκτιμηση μου.

Senior Member
    Εαν απλως προσεχουν χωρις να σχολιαζουν, φυσικα κ δεν εχω να κανω το παραμικρο σχολιο, αλλα αν θυμαμαι καλα, η purple εχει παραπονεθει για τις συγκεκριμενες κοπελες στο παρελθον, για καποιες εστω, κ αναφρομουν σε αυτες για τις οποιες εχω κ εγω εικονα απο προσωπικα βιωματα.

Senior Member
    Γλυκα μου κοριτσια, συμφωνω και με τις 2 και θεωρω οτι η δικη μου αποψη ειναι καπου στη μεση. Τι εννοω

Λχ, αυτη η αθλητρια που σας λεω. Για καιρο μου ελεγε οτι νιωθει πολυ χοντρη με 18% λιπος. Ετρωγε καθε 7 ωρες και ελεγε οτι τρωει πιο συχνα, δηλαδη ανα 7 ωρες :P Ελεγε οτι δε θελει να ερχεται στη σχολη για να μην την βλεπουν. Σε μενα που τοτε ειχα 40%. Αναγνωριζα ομως οτι εχει διατροφικη διαταραχη και αρχικα δεν μιλουσα. Μετα με ρωταγε ποσα κιλα εισαι; Κανονικα πρεπει να εισαι δεκα κιλα κατω απο το υψος σου. Δεν μιλησα, συνεχισε τα δικα της για τον εαυτο της. Της ελεγα ομως κατα καιρους πολυ ηρεμα οτι μην τα λες αυτα γιατι εγω που θελω οντως να χασω, αγχωνομαι. Δεν σταματησε. Ε, πλεον, αυτο, περναει το οριο. Γιατι απεναντι μου δειχνει ελλειψη σεβασμου. Γιατι δεν ειναι μονο αυτη και το προβλημα της, ειμαι και εγω που το εχω οντως ως ''προβλημα'' αν το θεωρησουμε ετσι. Μια φιλη δεν λεει κανονικα πρεπει να εισαι δεκα κιλα κατω απο το υψος σου, λεει μην στεναχωριεσαι σιγα σιγα 2 2 θα τα χασεις. Οπως και εγινε αλλωστε. Δηλαδη,ναι μεν εχει διατροφικη διαταραχη και της εχει γινει πλυση εγκεφαλου σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο εμενα, αλλα αφησε αυτην την διαταραχη να την ωθησει στο να μη με σεβεται. Γιατι της το ειχα πει πολλες φορες οτι με αγχωνει. Και συνεχιζε. Και μετα οταν εγινε το μπαμ της τα ειπα πολυ πιο αγρια. Παρεξηγηθηκε, μου κρατουσε μουτρα, μετα απο το περασμα του χρονου, απλα, μπορει να με κοιταει και να μου μιλαει . Γιατι υπηρχαν φορες που οταν μιλουσα στην παρεα ουτε καν γυρνουσε να με κοιταξει. Πλεον, η διατροφικη της διαταραχη εμφανιστηκε σαν κακοηθεια απεναντι μου. Και γι αυτο και εγω την εβγαλα απο τη ζωη μου στο βαθμο που μπορεσα. Δεν λεω οτι το εκανε για να με μειωνει, αλλα πιστευω οτι τη θολωνε αυτο το αρρωστο συμπλεγμα, και ηθελε συνεχως αυτοεπιβεβαιωση χωρις να μπαινει στη δικη μου θεση.
    Γι αυτο λεω, καπου στη μεση. :eureka:

Senior Member
    Συμφωνω κ εγω αυτα εχω περασει.. ενιωθα οτι το εκαναν για να με προσβαλουν, κ ξερεις γιατι; γιατι εγω ημιυν καλη μαθητρια ενω εκεινες οχι, κ εριχναν το βαρος εκει που ηθελαν. Το κακο ηταν οταν βγαιναμε που αυτες δεν ετρωγαν για να μην παχυνουν, κ απο ντροπη εμενα νηστικη κ εγω! Χαχαχα αυτα στο σχολειο, μετα τις εκανα περα. Κ διατροφικη διαταραχη να εχεις, δεν προσβαλλεις τον αλλον, που ξερεις οτι εχει να χασει κιλα.

Senior Member
    Εδω ισχυει και η παροιμια ''ο μαναβης ο,τι εχει πουλαει''. Και γενικα ο,τι ειναι διαφορετικο απο εμας και θα θελαμε να το εχουμε, μας δημιουργει κακια και χτυπαμε σε μια ''αδυναμια'' του αλλου. Οχι εμεις, δεν το κανουμε, καταλαβες πως το εννοω. Και εγω ημουν και πχ επειδη ημουν επιλεκτικη στις παρεες μου και δεν μαζοποιουμουν ουτε εβγαινα με τις γοβες απο τα 12 να ψαρεψω γκομενο, μου ειχαν βγαλει την ταμπελα της ακοινωνητης του μπαζου που δεν παει πουθενα. Λαθος, απλα δε θελω να βγω μαζι τους, εκει που πανε. Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.
    Το θεμα ειναι οτι επειδη εχω κλιση στην ψυχολογια, καταλαβαινω τον αλλον και δεν κραταω ευκολα μουτρα, μπορει να με περνανε για αδυναμη κιολας, δεν ξερω. Δικαιολογω καταστασεις που αν ηταν εκεινοι στη θεση μου και γω στη δικη τους, πολυ πιθανον να μην τα δικαιολογουσαν.. :crazy:

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast