Results 121 to 135 of 156
Thread: ημερολογιο της purple
-
13-09-2016, 23:28 #121
- Join Date
- Mar 2015
- Posts
- 386
jasmine σε ευχαριστω πολυ. Οπως ειχα ξαναπει, αυτες τις διακοπες εκανα οντως διακοπες και στο φαι, γεμισα μπαταριες η αληθεια ειναι, ετσι επρεπε και δεν το μετανιωνω, αλλα ειμαι σιγουρα φουσκωμενη σιγουρα θα εχω 2-3 κιλα παραπανω και νιωθω περιεργα. Φοβαμαι οτι θα γυρισω στα ιδια. Θυμαμαι καποιες κουβεντες και πεφτω. Αλλα εχω βαλει στοχο τωρα, οχι αλλες καθυστερησεις. Πεισμωνω και με μερικους καλους ''φιλους''. Εκανα ελλειπτικο με μουσικουλα, τωρα εκανα μπανιο και απολαμβανω κρυο κρυο νερακι
Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον και τη στηριξη σου σε καθε δυσκολη στιγμη μου. Εσυ πως πας; Βλεπω αλλαγη στο τικερακι! Μπραβο
:smug b::love:
- 13-09-2016, 23:34 #122
- Join Date
- Mar 2015
- Posts
- 386
Αφρατουλινι μου τωρα ειδα και το δικο σου σχολιο!!:smirk::smirk:
Σε ευχαριστω που με ενθαρρυνεις ετσι. Τρωμε τοση πλυση εγκεφαλου με τα προτυπα που ξεχναμε να σκεφτουμε οτι ο ανθρωπος δεν ειναι μονο λιπος μυες και κοκκαλα. Και κανω αυτα που κοροιδευω. Πολλες φορες το σκεφτομαι. Απλως αυτες τις μερες νιωθω φουσκωμενη απο τις καλοκαιρινες διακοπες, και δεν μαρεσει να νιωθω ετσι, θυμαμαι κατι λογια και νιωθω ακομη χειροτερα προς στιγμη. Μετα κανω κατι και μου περναει. Δεν εχουμε αλλη επιλογη. Απο το να κλαιγομαι η μονη λυση που εχω ειναι να ξανατρωω σωστα και να κανακανω γυμναστικη και δωστου απο την αρχη. Και εγω νιωθω χαλια που ολες στη σχολη ειναι πολυ πιο αδυνατες και φορανε ο,τι θελουν και εγω νιωθω οτι δε θα με κοιταει κανεις, κ αν δεν κανω λαθος, εσυ δεν ειχες πει για κατι που σου ειχε πει καποιος και σε ενοχλησε; Ε και μενα, τετοια περιπτωση ηταν. Και σε πολλες αδυναμες στιγμες τα θυμαμαι...
Ομως, οπως εγραψα κ στην jasmine παρολα αυτα εκανα ελλειπτικουλι και τωρα νιωθω καλυτερα. Ξεπιαστηκα και απο την χθεσινη ενδυναμωση. Αυριο εχω χερια και κοιλιακους. :roll:
14-09-2016, 00:16 #123
- Join Date
- Dec 2015
- Posts
- 77
2-3 κιλάκια δεν είναι τίποτα.Χαλάρωσες ,ξεκουράστηκες και τώρα θα συνεχίσεις πιο δυναμικά.Εφόσον είσαι συνειδητοποιημένη σε αυτό που κάνεις δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πισωγύρισμα.Τους μερικούς καλούς φίλους μην τους δίνεις σημασία, αν σου είπαν κάτι άσχημο είναι επειδή ζηλεύουν που τα καταφέρνεις και βάζεις στόχους ενώ εκείνοι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Και εγώ σταμάτησα τη διατροφή για λίγο καιρό.Έτρωγα γενικά τις χαζομάρες μου,αλλά έτρωγα μόνο όταν πεινούσα και συνέβη το θαύμα που δεν μου έχει ξανασυμβεί.. έχασα 2 κιλά χωρίς να το συνειδητοποιήσω.Τώρα έχω εξεταστική και προσπαθώ να μην πιέζομαι και πολύ..προσπαθώ να τρώω υγιεινά μεν αλλά όσο έχω ανάγκη.Και ζυγίζομαι κάθε εβδομάδα για να σιγουρεύομαι ότι δεν πάχαινω τουλάχιστον.Όταν τελειώσει η εξεταστική θα περιοριστώ πιο πολύ.
14-09-2016, 01:10 #124
- Join Date
- Mar 2015
- Posts
- 386
Πολυ θετικο αυτο
Το ειχα παθει τα χριστουγεννα, ειχα φαει του κοσμου τα γλυκα αλλα οταν πεινουσα, εκανα και ελλειπτικο και ειχα χασει 1 κιλο λιπος εκεινο το μηνα :O
Η αληθεια ειναι πως μετα απο αυτο το φουσκωμα ειμαι αρκετα αποφασισμενη. Και φετος οχι μονο ως προς τα κιλα αλλα και ως προς τα μαθηματα που εχω αφησει αρκετα και ως προς το ερασμους που θελω να τα περασω τωρα με καλους βαθμους για να με παρουν.
Δεν ξερω ποσο συχνα θα μπαινω οταν ξεκινησουν οι σχολες, σιγουρα ομως θα σας ενημερωνω για την προοδο μου κ.λπ
Προσπαθησε να βγαινεις για περπατηματακι !!
14-09-2016, 01:14 #125
- Join Date
- Jan 2016
- Posts
- 299
Φούσκωμα δε σημαίνει απαραιτήτως παραπάνω κιλά. :smilegrin:
14-09-2016, 01:20 #126
- Join Date
- Mar 2015
- Posts
- 386
Μπορει να ειναι παραπανω κιλα, αρα να νιωθω φουσκωμενη και να το βαφτιζω φουσκωμα, χαχαχα!!! Ο,τι και να ειναι, πρεπει να μαθω να μην στεναχωριεμαι και να λεω αφου φαινομαι φουσκωμενη ας φαω, πρεπει να μαθω οτι συνεχιζω κανονικα για να χασω εστω ο,τι λιγο μπορει να πηρα στις διακοπες.
Ειναι βλακεια, ποσο ευκολα παιρνεις, και τα χανεις και σου φαινεται αιωνιοτητα.
14-09-2016, 17:14 #127
- Join Date
- Jan 2016
- Posts
- 299
Νόμιζα πως ζυγίστηκες και δεν έχεις πάρει βάρος (βλ. νέο τικεράκι).
Άσε που είμαι σίγουρη πως 2-3 κιλά δε μπαίνουν με τη διατροφή που κάνεις εσύ. Συμπεριλαμβανομένων των 'παρεκκλίσεων'.
Εδώ εγώ έτρωγα ό,τι ήθελα για 2 εβδομάδες και όχι μόνο δεν πήρα κιλά, έχασα κιόλας.
Σκέψου, κάποια στιγμή το καλοκαίρι έφαγα 3 γλυκά σε μια μέρα.
14-09-2016, 17:20 #128
- Join Date
- Mar 2015
- Posts
- 386
Oχι, αυτο το καλοκαιρι δεν εκανα τετεοιες παρεκκλισεις. Εφαγα και σουβλακια και βαφλες και παγωτακια και γλυκακια παντος ειδους. Και φαγητα αλλιως μαγειρεμενα, χαχα, μια αλλη purple διατροφικα. Δεν πειραζει ενταξει, αφου συνεχιζω θα φυγουν αυτα και θα προχωρησω περισσοτερο...! Και εγω και εγω εκανα τα δικα μου, ασε... Δεν μετανιωνω γιατι γεμισα μπαταριες και απο το να πιεζομουν ολο το καλοκαιρι και τωρα να ηθελα να παρεκκλινω, καλυτερα ετσι.
14-09-2016, 17:26 #129
- Join Date
- Jan 2016
- Posts
- 299
Γενικά δε διαφωνώ μ'αυτά που γράφεις. Απλώς δεν πιστεύω πως έχεις όντως παχύνει.
Και το άγχος σου είναι, σ'αυτή τη φάση, κάτι που θα μπορούσες να αποφύγεις...
15-09-2016, 07:57 #130
- Join Date
- Mar 2014
- Posts
- 1,403
πέρπλε μου πόσο χαίρομαι που από την μία προσέχεις κ γυμνάζεσαι κ από την άλλη επιτρέπεις στον εαυτό σου χωρίς ενοχές να χαλαρώσεις κ να φας το κάτι τις παραπάνω! αυτό για μένα είναι η χρυσή τομή. όπως έλεγε κ ένα μέλος εδώ παλιότερα ,οι τύψεις κ οι ενοχές παχαίνουν κ το καλύτερο είναι να τρώμε αυτό που λαχταράμε την στιγμή που το λαχταράμε και να το φχαριστιόμαστε!
15-09-2016, 15:33 #131
- Join Date
- Mar 2015
- Posts
- 386
Συμφωνω!!! Το καλοκαιρι το παραεκανα μπορω να πω... Ομως ο,τι και να κανω παντα κατι μου μαθαινει. Και αυτο που εμαθα ειναι οτι πρεπει να ξεχωριζουμε ποτε πρεπει να αντιστεκομαστε, δηλαδη τοτε οταν το φαι συνδεεται με το συναισθημα και οχι με την αναγκη του οργανισμου. Γιατι αν συμβαινει το πρωτο, ειναι κοντα σε καποιο ψυχολογικο κενο, και αφου το εντοπισα, το διορθωνω. Και εγω καπου εκει αισθανομαι οτι ειναι το σωστο, μια φιλοσοφια τρωω για να ζω και τρωω και το γλυκακι μου τη στιγμη που νιωθω πως το εχω αναγκη. Μεσα απο την πειθαρχια ομως και τη γυμναστικη, η ορεξη για γλυκο μειωνεται ειναι λες και σκεφτεσαι οτι δε θες να χαλασεις τον κοπο σου, και δεν σου ερχεται και η ορεξη δεν ειναι οτι θες και λες θα πιεστω, ειναι οτι συνηθιζεις στο υγιεινο και εθιζεσαι, οπως εθιζεσαι και με τα γλυκα. Εγω κανω το λαθος αν φαω κατι να πω πωπω παρεκκλινα και μετα να φαω κ αλλα. Η να με εθιζουν, πχ η σοκολατα ειναι για μενα εθιστικη και οταν για ενα διαστημα ειχα καιρο να φαω η ιδεα της δεν μου εκανε καν εντυπωση...!:smug:
22-09-2016, 10:26 #132
- Join Date
- Oct 2015
- Posts
- 398
Και εγώ μια απο τα ίδια έφαγα στις διακοπές! Μαζί τα φάγαμε! :-P
Πώς πάει πέρπλε; ξεκίνησε η σχολή; :starhit:
22-09-2016, 11:28 #133
- Join Date
- Mar 2015
- Posts
- 386
Καλημερα γλυκια Αιλουριτα
Ειμαι καλυτερα σε γενικες γραμμες, εχω μπει στο διατροφικο μου προγραμμα και στη γυμναστική εδω και λιγο καιρο. Η σχολη μου ξεκιναει στις 3/10 και ανυπομονω. Τις δυο προηγουμενες χρονιες πηγε λιγο φορτοκοκορικη, λιγο η κουραση πες απο τα 12 χρονια τυφλο διαβασμα (και οχι δεν ειναι δικαιολογια της τεμπελιας) λιγο που θες να σκαψεις μεσα σου να δεις τι εισαι, λιγο που σε επηρεαζε το περιβαλλον, ε... Οσα εδωσα τα περασα με βαθμο ομως και ας ηταν ελαχιστα. Τωρα ομως εχω βγαλει αυστηρο και γερο προγραμμα, ηρθε η ωρα να μου αποδειξω τι αξιζω και πως θα λειτουργησω υπο πιεση. Είμαι ανυπομονη γιατι ειμαι εξισου περίεργη να δω πως θα λειτουργήσω. Θα ξεκινησω και σκοποβολη, για εκτονωση.
Καλα καναμε και φαγαμε τα παντα, δεν το μετανιωνουμε, πηραμε δυναμεις για να ξεκινησουμε μια δημιουργικη και εποικοδομητικη σεζον! :love:
02-10-2016, 02:43 #134
- Join Date
- Mar 2015
- Posts
- 386
It's coming...
Γεια σε ολη την αγαπημενη μου παρεα. Να ξεκινησω λεγοντας οτι βρηκα στηριξη εδω και ενδιαφερον που δεν ειχα βρει και απο φαινομενικα κοντινούς μου, και δεν μιλαω για τα διατροφικα, που ανεξαρτητα απο καποιο σκαμπανεβασμα μπορω να το διαχειριζομαι, αλλα γενικα για την καλοπροαιρετη διαθεση σας οσον αφορα το οποιο θεμα.
Σημερα γραφω για διαφορετικο λογο. Αρχιζει η σχολη απο Δευτερα. Εχω φτιαξει ενα προγραμμα που θελω να το τηρησω ενω παλια δεν ειχα διαθεση γιατι με απασχολουσαν και με ετρωγαν άλλα. Νιωθω οτι θελω πολυ να κανω όσα σκεφτηκα, οσα προγράμματισα και οσα ονειρευτηκα χωρις να με περιοριζουν τα κομπλεξ της κοινωνιας, και αναφερομαι απο τα κιλα μεχρι και πολλα πολλα αλλα που δε θα ονοματισω...! Θελω να μην τα "παρατησω", να αντέξω το ωραριο της σχολης, το διαβασμα εν συνολω, τη γυμναστικη συνδυαστικα, τον εαυτο μου ομως, κυριως. Να τον αγαπήσω και να τον φροντιζω συναισθηματικα γιατι παλια δεν το έκανα. Να μην τον κρινω ουτε να τον σαμποταρω διαρκως. Να παω μπροστα, ως προσωπικοτητα και ανθρωπος. Αρχιζει μια πολυ σημαντικη σεζον για εμενα. Σας υποσχομαι οτι θα μπαινω οταν ξεμπερδευω τα διαφορα μου, με την πρωτη ευκαιρία. Μπορει να μην ειμαι καθε μερα εδω, αλλα θα ειμαι, μεταφορικα, οποιος/οποια θελει μπορει να μου στέλνει και θα τα δω.
Χρειαζομαι για ακομα μια φορα τη στηριξη σας και να με διαβασετε. Και σας ευχαριστω. :love: #feelingmoved
02-10-2016, 11:31 #135
- Join Date
- Feb 2015
- Posts
- 1,034
Φυσικά και θα κρατήσεις το πρόγραμμα.. αφού είσαι πολύ συνεπής εδώ και καιρό, ξέρεις τι θέλεις.. και εκτός αυτού, είναι μια ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να δεις και σε συνθήκες πίεσης πως θα αυτοσυγκρατείσαι. Θέλουμε να μαθαίνουμε νέα σου, η σχολή είναι τόσο σημαντική ενασχόληση, θα βλέπεις κόσμο, θα μαθαίνεις νέα πράγματα, να φροντίσεις οι παρέες σου φέτος να είναι άνθρωποι που σε εκφράζουν και σου ταιριάζουν.
Γειά σας.
24-06-2025, 22:44 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια