Results 151 to 156 of 156
Thread: ημερολογιο της purple
-
15-10-2016, 10:48 #151
Purple εγω βλεπω μεγαλη αλλαγη προς το καλυτερο, εισαι πιο ωριμη εχεις στοχους κ δεν εισαι πια ανεκτικη σε ο,τι σε δυσαρεστει. Φυσικα κ θα τρως κανονικες ποσοτητες, γιατι πλεον εχεις ενα υγιες κ κανονικο σωμα. Φιλια κ απο εμενα κοριτσι μου!!
- 15-10-2016, 19:03 #152
Μεγαλη βελτιωση purple!!! Μπραβο σου! Με το καιρο οι αλλαγες προς το καλυτερο θα γινουν καλες συνηθειες και μακροπροθεσμα θα στρωσουν τα πραγματα σε ολους τους τομεις. Stay strong!!!!!
15-10-2016, 19:08 #153
Purple μπραβο σου !!!!! οσο για αυτο που λες εχεις δικιο εγω δεν το θεωρω καθολου ατομιστικο ...
Ναι να ανεχομαστε καποια πραγματα αλλα μεχρι ενος οριου ... κανουμε καποιες επιλογες που μας πανε πιο πολυ .... που ερχονται πιο κοντα σε εμας ...
21-10-2016, 00:20 #154
Γεια σας κορίτσια μου και πάλι. Αύριο κλείνω έναν χρόνο προσπάθειας. 21 Οκτωβρίου ξεκίνησα. Σκέφτομαι να εντάξω εντατικότερη γυμναστική μιας και τώρα λόγω σχολής είμαι σε διαρκή κινητικότητα και δεν έχω τόση ενέργεια ή δεν προλαβαίνω ή βαριέμαι, λίγο πολύ ένας συνδυασμός και των τριών. Όταν έχεις θέληση βέβαια, όλα γίνονται. Αλλά λέμε. Και οι παραπάνω ποσότητες υγιεινού φαγητού είναι γεγονός. Χιχι:duh: . Δεν ξέρω, νιώθω μια συγκίνηση για τον εαυτό μου όχι γιατί έχω και καμιά φοβερή διαφορά , ίσα ίσα το καλοκαίρι έβαλα και λίιιγο. Αλλά επειδή παρόλες τις επάλληλες απογοητεύσεις δεν σταμάτησα εκεί που έπεσα πάλι, δεν άφησα τον εαυτό μου να μιζεριάσει άλλο. Και δεν ήταν εύκολο ούτε τώρα είναι που ενώ ξέρω ότι πχ το καλοκαίρι ήταν ευκαιρία να αλλάξω κι άλλο αλλά προτίμησα να κάνω διάλειμμα και να φάω τα γλυκάκια μου. Και επειδή από πέρυσι, τέτοια περίοδο, είμαι αρκετά βήματα μπροστά, ευκαιρία αύριο 21/10 , να κάνω την πιο αποφασιστική αρχή έβερ. Εννοώ πιο οργανωμένο μυαλό, πιο συγκροτημένο, πιο αισιόδοξο, διατροφή εννοείται αλλά και κινητοποίηση για γυμναστική. 20 θα γίνω σε 1 μήνα δεν γίνεται να βαριέμαι. Αν βαριέμαι τώρα πώς θα είμαι μετά;
Αυτά.
Φιλιά σε όλες. :love:
19-12-2016, 03:01 #155
Καλησπέρα purplerose 🙂
Χαιρομαι πολυ που σε βρίσκω ενεργή και ακομα περισσότερο γιατι σε βρίσκω στην ίδια φάση με μενα . Θελω οπως λες να "Stop dreaming and start doing"
Ήρθε και μενα η ωρα που χρονια σχεδίαζα και περίμενα, να κανω τα όνειρα μου πραγματικότητα , να ειναι πιο καλα προγραμματισμένη και να νικήσω επιτέλους τον δαίμονα της υπερφαγίας με το σπαθί μου. Δεν θελω μα παω σε διαιτολόγο, θελω να το κανω μόνη μου.Το χρωστάω στον εαυτό μου και μετα απο τόση ετριφηση στο θέμα καταλαβα οτι μονο μόνοι μας μπορούμε να το κάνουμε. Να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να τον αγαπήσουμε ωςτε να θελουμε μα τον φροντίσουμε.
Διάβασα τα όσα έγραφες ξανά για το slimming world και πραγματικά ηταν υπέροχα και πολυ βοηθητικά στο θέμα με τις ιδέες! Μαλιστα το πρωινό σου θα το καθιερωσω.
12-01-2017, 03:39 #156
Αγαπημένη μου purple, δεν ξερω πως να σε ευχαριστήσω με την ιδέα του πρωινού που μου έδωσες. Ειναι ο λόγος που τα καταφέρνω τόσο καλα! Ειναι απίστευτο , με κρατάει χορτασμένη για 6-8 ώρες!!! Χίλια ευχαριστω, ελπίζω να επιστρέψεις... :*
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....