Results 16 to 30 of 91
Thread: Τα κατορθώματά μου
-
12-03-2016, 20:26 #16
Maria030 ευχαριστώ πάρα πολύ κοπέλα μου για το ποστ σου!! Maria030 ενώ θέλουμε να είμαστε 53 κιλά γιατί τα χαλάμε όλα δεν ξέρω, και συμπεριφερομαστε σαν να θέλουμε το αντίθετο... Κατά την γνώμη μου όχι δεν νομίζω ότι έχεις βάλει 4 κιλά σε 3 μέρες εκτός κι αν έτρωγες κάθε μέρα 7700 θερμιδες (σαν εμένα σήμερα) και παραπάνω θερμιδες,γιατί 7700 θερμιδες είναι το 1 κιλό λιπους όπως είδα στο ίντερνετ, εγώ θα σε συμβούλευα να αφήσεις να περάσουν 2 μέρες σωστής όμως διατροφής και περιορισμενων θερμιδων και μετά από 2-3μερες να ζυγιστεις γιατί αλλιώς θα δεις κατακρατηση υγρων και παραπάνω κιλά τα οποία θα φύγουν τις επόμενες 2-3μερες, γιατί θα είναι κατακρατηση υγρων και είναι κρίμα να στεναχωρηθεις άσκοπα... Κι εγώ αύριο δεν ζυγίζομαι για να μην απογοητευθω άσκοπα γιατί ξέρω ότι θα με δείξει πάνω από 55 κιλά με την κατακρατηση αλλά ξέρω ότι έχω πάρει ένα κιλό 54 θα μαι από τρίτη θα ζυγιστω,εδώ σκέφτομαι να φυλλαξω την ζυγαρια στην ντουλάπα για αυτές τις 2 μέρες γιατί την έχω στην κρεβατοκαμαρα και μόνο που την βλέπω την ζυγαρια μου χαλάει την διάθεση... Το καλό είναι ότι εσύ δεν παίρνεις καθαρτικα και διουρητικά... Maria030 με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ και μου έχεις συμπαρασταθει πολλές φορές σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Για ανθρώπους σαν κι εσένα Maria030 και σαν την tomorrow είμαι περήφανη για τον κόσμο που ζω!! Maria030 αλήθεια κι εσύ κάνεις υπερφαγικα με γλυκά ή είσαι περισσότερο του αλμυρού? Ποπο το χειρότερο από όλα είναι ότι με έμαθε και η φουρναρισα και μόλις μπήκα σήμερα στον φούρνο μου είπε χωρίς να έχω πει τίποτα "δεν έχω 2 μπουγάτσες με κρέμα, 1 έχω" Πόπο τι ντροπή,χωρίς να της πω ότι θέλω μπουγατσα... Βρε κορίτσια τις ίδιες μέρες που πιάνει "λύσσα " την μία κοπέλα τις πιάνει όλες, αυτές τις μέρες είχαμε υπερφαγια εγώ,η Maria030 και η Dulcinea del toboso, οι μέρες μάλλον φταίνε δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς... Και έτυχε ρε κορίτσια τώρα που ανοίγει κάπως ο καιρός που θέλουμε να βάλουμε τα ξωπλατα,τα κοντομάνικα σε λίγους μήνες τα μαγιό εγώ έχω πάρει και πριν 3 μέρες και 2 κολάν και κάτι μπλούζες small αν παχυνω τσίτα θα μου είναι ή δεν θα μου μπαίνουν καθόλου... Η εγκράτεια στον άνθρωπο είναι πολύ σημαντική αρετή τελικά... Maria030 μην στεναχωριεσαι κοπέλα μου μια φάση είναι που θα περάσει,σίγουρα θα γίνουμε καλά!!
- 12-03-2016, 20:43 #17
Good σήμερα ήμουν 56.6 αύριο σίγουρα 57.7-58. Το πως έτρωγα τρεις μέρες τώρα δεν περιγράφω ξέρεις ... Δεν είναι υγρά αλλα προσπαθήσω δυο μέρες να προσέξω και την τρίτη να δω απο που θα το μαζέψω... Ναι εγω καθαρτικά δεν έπαιρνα ποτέ .. Πίνω νερό πολύ ρόφηματα και προσπαθώ να περπατάω μαζί με τις στερητικές μονοφαγικες που πάνε πακέτο;!!!
Τώρα για τη φουρνάρισσα σου το να σου πω ξέρει τι θέλεις και δεμ χρειάζεται και να μιλάς χα χα
Εγω παλιότερα έτρωγα ταυτόχρονα και τα σλμυτο και γλυκό τέτοια απελπισία...
Γενικότερα εχω προτίμηση στα γλυκά ... Η υπερκατανάλωση όμως στα επεισόδια με οδηγούσε σε πείνα και έτρωγα και αλμυρα ... Τώρα βέβαια μπορεί να τα κάνω μεμονομενα και πιο πολυ με τα γλυκά... Ναι εγω τρελαίνομαι για γλυκά. ... Σήμερα τουλάχιστον το υπεραφαγικο ήταν κάπως πιο υγιεινό αν αυτό θεωρείται παρηγορητικό....
Ξέρεις ειναι αστείο είχα σταθεροποιηθεί 54-56 μόλις έφτανα τα 54 τα ξανάπαιρνα δλδ δυο κιλά ... Τώρα άστα να πανε μεγαλύτερος αγωνας
Πάντως εχω παρατηρήσει και εγω ότι τις περισσότερες φορές μας πιάνει όλες μαζί η τις ίδιες μέρες η κοντά τέλος πάντων...
Εγω πιστεύω πως δεν υα έχεις πρόβλημα με τα κοντομάνικα μην ανησυχείς!!!!
Σίγουρα σε νιώθω πολυ... Και αν πραγματικά σε εχω βοηθήσει χαίρομαι πολυ!!!! Αλήθεια ... Και αν κάποια στιγμή το χρειαστείς στείλε μου και πμ αν νιώθεις ότι θες να μιλήσεις η να μην πεις κάτι δημόσια .
Είναι σημαντικό που γράφουμε εδώ ... Παίρνουμε δύναμη να συνεχίσουμε... Γιατί έτσι πρέπει .... Είναι υποχρέωση στον εαυτό μας!!!
12-03-2016, 22:43 #18
Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για την αγάπη σας και την συμπαράσταση σας που σημαίνει τόσα πολλά για μένα, με κάνετε να μην νιώθω μόνη και με κάνετε να αισθάνομαι καλύτερα !! Dulcinea del Toboso τι γίνεται βρε κορίτσια σήμερα μας έπιασε όλες η "λύσσα" ξινό μας βγήκε τελικά το τριήμερο.... Dulcinea del Toboso εννοείται ότι δεν το βάζουμε κάτω,συνεχίζουμε την προσπάθεια. Κι εγώ δυστυχώς την ίδια λάθος νοοτροπία με εσένα έχω όταν εφαγα κατά τις 11 το πρωί τις 2 μπουγάτσες είπα από μέσα μου πάλι τα χάλασα όλα οπότε ας φάω ότι θέλω τώρα και μετά από τις 2 μπουγάτσες εφαγα 1 ολόκληρο πακέτο μπισκότα soft kings,3 κρουασάν σοκολάτας, 1 περνιρλι, 1 κρέπα με 2,30 ? λευκής σοκολάτας σοκολάτας γάλακτος και μπισκοτο είχε μέσα ( με μόνο 2,30, η πιο φθηνή κρέπα που έχω δει ποτέ μου ήταν),1 τοστ τυρί,αυγο,σαλάμι, 2 κομματάκια μηλόπιτα με σιρόπι με 1 μπάλα παγωτό βανίλια και πιο πριν είχα φάει 1200 θερμιδες με γιαούρτι,βρωμη,1 σνιτσελ, 1 τορτιγια με μαρούλι,τυρί,γαλοπούλα, 1 μήλο,4 ρυζογκοφρέτες Κι όμως εφαγα όλα αυτά και ακόμα είμαι ζωντανή δεν έχω σκάσει Ακόμα τουλάχιστον από το παρα πολυ φαγητό... Ξέρεις κι εγώ όταν φάω κάτι απαγορευμένο τα καταστρέφω όλα τρωω τα πάντα μετά. Dulcinea del toboso βγες έξω θα νιώσεις καλύτερα σίγουρα, το σημαντικό είναι ότι αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα και αύριο συνεχίζουμε την προσπάθεια, όλα καλά θα πάνε κορίτσια από αύριο συνεχίζουμε δυναμικά!!
* Dulcinea del toboso να σε ρωτήσω κάτι και αν θέλεις μου απαντάς πόσα κιλά είσαι και τι ύψος έχεις?
13-03-2016, 08:30 #19
Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια ολες. Κοριτσια δεν ειναι ευκολο να εισαι γονιος, βρισκομαι παντα να περπατω σε ενα σκοινι πολυ ψηλα με την αγαπη για κονταρι ισορροπιας. Δεν πιστευω οτι υπαρχει γονιος που δεν αγαπαει το παιδι του. Αλλα ποτε τα προβληματα ιδιαιτερα τα οικονομικα, ποτε το πως μεγαλωσαμε ολοι εμεις ( το εχετε σκεφτει αυτο ;) μας κανουν να φερομαστε περιεργα. Υπαρχουν πραγματα που ισως δεν ξερετε για τους γονεις σας. Μπορει να μην νιωθουν ανετα ακομη και τωρα να σας πουν. Πραγματα που ισως θα εξηγουσαν την συμπεριφορα τους.
Good ευχαριστω απο την καρδια μου για την προταση φιλιας. Σε ενα site αμερικανικο, μπορεις να εχεις buddies ολων των φυλων (ολων) απο ολες τις φυλες, απο ολον τον κοσμο. Και ανησυχουν για την διατροφη σου, την υγεια σου, θελουν να μαθαινουν τα νεα σου και σου λενε τα δικα τους. Καθε 100 γρ που χανει καποιος, στρατιες απο κατω υποστηριζουν και επιβραβευουν. Χαιρονται για αυτον και προχωρουν κι εκεινοι μαζι του. Ετσι να ειμαστε κι εμεις εδω.
Εγω ανεβοκατεβαινω απο 86,9 σε 87 και περιμενω να παω 86.5 για να κανω post.
Περπατω σταθερα 2 ωρες το λιγοτερο καθε μερα και κανω ασκησεις καθε δευτερη μερα.
Καλη επιτυχια σε ολες και ολους.
Περαστε καλα την Καθαρη Δευτερα με οση προσοχη μπορειτε. Δεν πειραζει για μια μερα. Καλη μερα σας και καλη επιτυχια :-)
13-03-2016, 11:40 #20
Dulcinea del toboso κι εσύ αποτι βλέπω δεν είσαι υπέρβαρη σαν την Maria030 που έχει υπερφαγια και σαν εμένα που δεν είμαστε υπερβαρες αλλά έχουμε υπερφαγια... Dulcinea del toboso εγώ χθες ξεκίνησα με 20 ? με τα ρούχα του γυμναστηρίου και με μια πετσέτα για να πάω στο γυμναστήριο και τα 20 ? τα είχα πάρει μαζί μου χθες για να ψωνίσω υγιεινά για το 3ημερο κι εγώ δεν πήγα γυμναστήριο χθες έβρεχε και έτρεχα από φαστφουνταδικο σε φαστφουνταδικο για να αγοράσω όλα αυτά που είπα παραπάνω πήγα και σε σούπερ μάρκετ χθες για τα μπισκότα και τα κρουασάν και απόγευμα τις 11 μέχρι τις 1.30 εφαγα όλα αυτά που είπα παρακάνω,αλήθεια είναι ότι εφαγα όλα αυτά δεν κάνω πλάκα,δυστυχώς :( Dulcinea del toboso ίσως μετά από τον χορό να ήσουν κουρασμένη και να έφαγες σπανακοπιτα και μπουγατσα,το καλύτερο είναι να μην έχεις τέτοιους πειρασμούς μέσα στο σπίτι,ειδικά αν δεν έχεις αυτόσυγκρατηση,αλλά όταν ζεις μαζί με άλλους είναι λίγο δύσκολο. Αλλά επειδή κατάλαβα ότι ζεις μαζί με άλλους,αυτές τις μέρες είναι λίγο δύσκολο να τηρήσεις την διατροφή σου,από τρίτη όμως προσπάθησε να τρως πιο υγιεινά,εντάξει για λίγες μέρες δεν πειράζει.
13-03-2016, 11:49 #21
Tomorrow μπραβω σου που περπατάς 2 ώρες την ημέρα αυτό που κάνεις είναι πολύ καλό και για την απώλεια βάρους αλλά και για την ψυχολογία,εμένα η άσκηση μου κόβει την πείνα,πριν από το γυμναστήριο μπορεί να πείναω πάρα πολύ αλλά όταν πάω και φύγω από το γυμναστήριο δεν πεινάω καθόλου ειλικρινά... Εγώ περπατάω κάθε μέρα 30 λεπτά και συνέχεια είμαι με το ρολόι στο χέρι να περάσουν τα 30 λεπτά για να πάω να ξεκουραστώ... Tomorrow διαβάζω και στο ίντερνετ το ημερολόγιο σου και μαθαίνω και από εκεί τα νέα σου για την διατροφή σου και την απώλεια βάρους,ξέρεις μου θυμίζεις tomorrow τον εαυτό μου κι εγώ πέρυσι περίπου από τα ίδια κιλά ξεκινήσα την διαιτα εγώ από 93 κιλά εσύ από 94,5....tomorrow περιμένω νέα σου μου δίνεις Δύναμη με τα ποστ σου,θα χαρώ πολύ να μάθω ότι έχασες κι.άλλο βάρος γιατί προσπαθείς και σου αξίζει κάθε επιτυχία!!
13-03-2016, 12:13 #22
Dulcinea del toboso είμαι 20 χρονών φοιτήτρια και σπουδάζω μακριά από τους δικούς μου που μένουν σε νησί εγώ είμαι 1,66 και 54 κιλά,μένω μόνη μου στο σπίτι... Εγώ αυτό που είπες το ακολουθώ και πραγματικά είναι μια πολύ καλή συμβουλή για τους ανθρώπους που έχουν βουλιμια/υπερφαγια εγώ όταν βγαίνω έξω δεν παίρνω σχεδόν ποτέ το πορτοφόλι μου μόνο 1,30πχ για να πάρω εισιτήριο οπότε είμαι για εργαστήριο στο νοσοκομείο όπου σπουδάζω στο τει μαιευτικης,αλλά χθες είχα πάρει 20? για μετά το γυμναστήριο να πήγαινα στο σουπερμάρκετ να ψωνίσω υγιεινά για το 3ημερο,αλλά τελικά το 20? έφυγε για την χθεσινή μου υπερφαγια... :( με αποτέλεσμα τώρα στο ψυγείο μου να έχω μόνο μήλα,βρωμη Και γιαούρτια 0% τίποτα άλλο,οπότε αυτές τις 2 μέρες θα κάνω αποτοξίνωση και την τρίτη θα πάω να ψωνίσω από το σούπερ μάρκετ υγιεινά και ισορροπημενα....
13-03-2016, 12:55 #23
Dulcinea del toboso όντως πάλι καλά που μείνανε στο ψυγείο μήλα,γιαούρτια 0% και βρωμη ευκαιρία να κάνω αυτές τις 2 μέρες αποτοξίνωση από τα τόσα χθεσινά γλυκά που είχα καταβρόχθισει και την Τρίτη θα πάω στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσω υγιεινά και ισορροπημενα!! Dulcinea del toboso αλήθεια εσύ κάνεις διαιτα για να χασεις λίγα κιλά ή είσαι στην συντήρηση και θέλεις να καταπολεμησεις την υπερφαγια?
14-03-2016, 14:57 #24
Dulcinea del toboso τα κιλά που θέλεις να χάσεις δεν είναι πολλά!! Είναι αυτές οι μέρες τέτοιες που με τόσα φαγητά στο τραπέζι οι περισσότεροι τρώνε το κάτι παραπάνω... Απλά από αύριο που θα έχει περάσει και η Καθαρή Δευτέρα,βάλε στόχο να "συμαζεψεις" την διατροφή σου, να τρως υγιεινά, αν θες να μετράς και τις θερμίδες για άμεσα αποτελέσματα και με λίγη γυμναστικουλα πχ 4 φορές την εβδομάδα σίγουρα θα χάσεις τα κιλά που θέλεις!! Dulcinea del toboso καλή συνέχεια να χουμε!! :-)
14-03-2016, 22:46 #25
Originally posted by Tassos67i
Originally posted by Good
...κουραστικά να κλαψουριζω και να λέω τα "κατορθώματα μου" στους γονείς μου,να ντρέπομαι και σήμερα μου είπε ο μπαμπάς μου όλα τα κορίτσια χαίρονται τη ζωή τους κι εσύ θα είσαι αγκαλιά με την τουαλέτα όλο το βράδυ, Αντε παράτα μας μου λέει...ντραπηκα και ακόμα ντρέπομαι και λυπάμαι τον εαυτό μου, καλά μου τα λέει ο μπαμπάς μου, σίγουρα δεν είναι περήφανοι για μένα γιατί νάναι άλλωστε??
Οι γονείς σου πρέπει οπωσδήποτε να είναι ενήμεροι για την κατάστασή σου όποια κι αν είναι η αντίδρασή τους όσο κι αν αυτή σε πληγώνει. Σε περίπτωση που διολισθήσεις σε ακόμη πιο ακραίες συμπεριφορές θα πρέπει να γνωρίζουν ώστε να προλάβουν τα χειρότερα.
Αν κάθε γονιός δεν ήταν "περήφανος" για τον απόγονό του γιατί έχει προβλήματα και δεν είναι τέλειος τότε όλοι θα ήμασταν για τον Καιάδα και μόνον η Παναγία θα μπορούσε να είναι "περήφανη". Και η μαμά σου και ο μπαμπάς σου είναι περήφανοι για σένα. Να είσαι σίγουρη για αυτό.
Όπως επίσης να είσαι σίγουρη ότι και η μαμά σου και ο μπαμπάς σου σε αγαπούν όσο δεν θα σε αγαπήσει κανείς άλλος πάνω στην γη.
Και ειδικά για τον μπαμπά σου θα είσαι πάντα το κοριτσάκι του ακόμη κι όταν κάνεις δική σου οικογένεια.
Η αντίδρασή του δείχνει ότι έχει ακούσει τα ίδια πολλές φορές κι άλλες τόσες σου έχει μιλήσει αλλά προφανώς χωρίς αποτέλεσμα.
Ενώ όμως εσύ ζητούσες ψυχολογική στήριξη εκείνος δυστυχώς σε "έσπρωξε μακριά του".
Τον καταλαβαίνω απόλυτα. Ένα ανεξαρτητοποιημένο κομμάτι του εαυτού του, εσύ, το οποίο υπεραγαπά, έχει εμπλακεί σε έναν φαύλο κύκλο και υποφέρει.
Και υποφέρει κι εκείνος επειδή βλέπει ότι δεν μπορεί να σε βοηθήσει.
Και δυστυχώς υπό το καθεστώς απόγνωσης λόγω του αδιεξόδου που βλέπει, αντιδρά με ολιγοπιστία.
Το μόνον που χρειαζόταν να κάνει ήταν απλώς να σου δείξει την αγάπη του και να κάνει υπομονή να κάνεις τον κύκλο σου και να ξεφύγεις κάποτε.
Είμαι στην ηλικία του πατέρα σου και δυστυχώς στην αντίδρασή του είδα ως τρίτος δική μου ανάλογη και "δαγκώθηκα". Για αυτό και τον κατάλαβα.
Μάντεψε...κι εμείς οι "μεγάλοι" κάνουμε λάθη. Μαθαίνουμε κι εμείς μαζί σας αλλά κι εμείς δυστυχώς υποπίπτουμε σε φαύλους κύκλους λάθους συμπεριφοράς.
Μην σε παίρνει όμως από κάτω και μην αποστασιοποιηθείς από την οικογένειά σου. Μαζί στις χαρές και μαζί στις δυσκολίες.
Από αύριο θα σταματήσω τις υπερβολές τις διαιτιτικες και θα τρωω πιο ισορροπημενα και φυσιολογικά γιατί τα αγγούρια,οι ρυζογκοφρέτες και η καθόλου ζάχαρη με.έφεραν σε αυτό το χάλι, πάν μέτρον άριστον τελικά....
Δεν είχα κάνει καμμία νύξη, αν και το σκέφθηκα επανειλημμένως, γιατί κατά βάθος πίστευα ότι κι εσύ το αντιλαμβάνεσαι, αλλά είσαι εγκλωβισμένη κι ότι θα πρέπει να κάνεις τον κύκλο σου. Οπότε ότι και να σου πούμε δεν θα είχε νόημα. Και με την παραπάνω παραδοχή σου βλέπω ότι καλώς έκανα.
...ειλικρινά ζητώ συγγνώμη από τη μέλη όλου του φόρουμ που σας έγραψα για το σημερινό υπερφαγικο μου, πράγματα που και άλλα μέλη αντιμετωπιζουν ΑΛΛΑ προσπαθούν να ξεπεράσουν...
Μην χάνεις την πίστη στον εαυτό σου και την οικογένειά σου.
:thumbup::thumbup::thumbup:
15-03-2016, 00:48 #26
Tassos67i ειλικρινά δεν έχω λόγια σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ποστ σου και για τον χρόνο σου !! Με συγκίνησαν πολύ τα λόγια που έγραψες!! Τα λόγια σου και οι συμβουλές σου μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια μου για να σταματήσω τα υπερφαγικα επεισοδια που επηρεάζουν τόσο την ψυχολογία μου !! Να σαι πάντα καλά και καλή επιτυχία στον στόχο σου!! :)
06-04-2016, 17:10 #27
Κορίτσια σήμερα με έπιασε πάλι "λύσσα" η οποία είχε να με πιάσει 23 μέρες.... Σήμερα εφαγα 4952 θερμιδες στο υπερφαγικο επεισόδιο δηλαδή βγήκα έξω και πήρα 1 μηλόπιτα,1 διπλή λουκανικοπιτα με κασέρι,1 κρέπα με λευκή σοκολάτα,σοκολάτα γάλακτος και μπισκότο, 2 παγωτά, 2 μεγάλα κρουασάν και 1 μπουγατσα και μετά ήπια 4 καθαρτικα.... Το ξέρα ότι θα συμβεί πάλι αφού το πρωινό το έτρωγα 4.00 μπορεί και 1.30 τα μεσάνυχτα πώς να μην με πιάσει πάλι λύσσα,αυτή τη φορά αυτή ήταν η αιτία... Αλλά σήμερα πήρα από το φαρμακείο φυτικά ηρεμιστικά και που είναι και για την αυπνια 100 χαπια είναι όλα λέγονται lanes quiet life... Θα νικήσω αυτή τη λύσσα με αυτά τα φυτικά υπνωτικα και θα ηρεμώ μέσα στη μέρα έτσι ώστε να μην είμαι συνέχεια σε υπερένταση,ελπίζω να με πιάνουν και να κάνουν δουλειά αυτά τα χάπια,αλλά ελπίζω να μην με κάνουν και σαν κοτόπουλο... Οπότε αυτά κορίτσια,δεν ξέρω αν θα φύγει πότε αυτή η ΔΠΤ της υπερφαγιας,αλλά θα επιμείνω κι άλλο και κάποια στιγμή θα τα καταφέρω που πιστεύω ότι ειμαι πλέον σε καλό δρόμο,τώρα πια με έπιασε μετά από 23 μέρες επειδή σηκωνωμουν μεσάνυχτα και έτρωγα πρωινό και μετά κοιμόμουν και νηστική ήμουν μετά μέχρι τις 1, τέλοσπαντων πρώτη φορά είμαι αισιόδοξη και θα συνεχίσω την προσπάθεια μου για να αντιμετωπίσω την ΔΠΤ έστω και αν γίνω 54 κιλά... Αύριο θα πιω τα χάπια το βράδυ,σήμερα δεν έχει νόημα να τα πάρω... Θέλω να αλλάξω σελίδα στην ζωή μου πια, δεν θέλω να ξαναγράψω " τα κατορθώματα" μου σε αυτό το σαιτ γιατί δεν θέλω να κάνω τέτοιου είδους κατορθώματα ,θέλω να γίνω πλέον φυσιολογική και να ξυπνήσω και μην έχω πια βουλιμια, θέλω αυτή η φορά να είναι η τελευταία,στους γονείς μου δεν θα το πω θα παίξω θέατρο ότι και καλά όλα καλά πάνε,γιατί αυτή τη φορά όλα καλά θα πάνε έτσι πιστεύω...
06-04-2016, 17:45 #28
Πρόσφατα ανακάλυψα (από μόνη μου) ότι έχω σχιζοειδης διαταραχη προσωπικοτητας,όλα τα συμπτώματα της σχιζοειδης διαταραχής προσωπικοτητας μου ταιριάζουν... Όλο διαταραχες είμαι την μία έχω διαταραχη πρόσληψης τροφής την άλλη διαταραχη προσωπικοτητας,ειλικρινά δεν ξέρω πως βγήκα έτσι... :(
06-04-2016, 21:34 #29
Tassos67i ευχαριστώ πάρα πολύ που απάντησες!! Είμαι αντικοινονική από μικρό παιδάκι που ήμουν στο δημοτικό και οι δασκάλες έλεγαν πάντα στους γονείς μου ότι ειμαι πολύ κλειστή και αντικοινωνικη, πάντα ήθελα να κάθομαι μόνη μου μακριά από τα άλλα παιδιά απομονωμένη.... Tassos67i φαίνεσαι τόσο καλός άνθρωπος σε έχω συμπαθήσει πολύ!! Βλέπω ότι έκανες διαιτα και έχασες 91 κιλά!!! Αυτή είναι απώλεια βάρους,συγχαρητήρια που έχασες τόσα πολλά κιλά!!!
Η μαμά μου με πήρα τηλέφωνο ήθελα να το παίξω χαρούμενη,αλλά σαν να ήξερε ότι είχα κάνει υπερφαγικο,με ρωτούσε τι έφαγες σήμερα έφαγες για βραδινό?? Ε εκεί έσπασα και της είπα για το επεισόδιο μου το σημερινό και μου είπε πήγαινε σε διαιτολόγο αύριο να σου βγάλει πρόγραμμα της είπα και ότι η περίοδος μου έχει σταματήσει 6 μήνες τώρα έχω να δω περίοδο.... Είναι η καλύτερη μου φίλη η μητέρα μου την υπεραγαπω, πάντα με καταλαβαίνει και με συμβουλεύει!! Φίλες δεν έχω καμία,αλλά έχω την μαμά μου σαν κολλητή μου φίλη εγώ έτσι την βλέπω!! Σε διαιτολόγο δεν ήθελα να πάω αλλά με έπεισε και λέω αποτι να καταλήξω υπέρβαρη ας πάω και πήρα τηλέφωνο γυναίκα διατροφολογο για εβδομαδιαίο πρόγραμμα συντήρησης του βάρους και θα πάω αύριο στις 11 το πρωί και σε μια μόνο επίσκεψη θα μου βγάλει πρόγραμμα και θα μου κάνει και λιπομετρηση και μου είπε ότι αυτά στοιχίζουν 15? μόνο δεν το περίμενα εγώ έλεγα πάνω από 50 ? και θα της πω και για την αμηνορροια και για την υπερφαγια, μακάρι να λυθεί αυτό το πρόβλημα της διατροφής και της υπερφαγιας που με επειρεαζει τόσο πολύ και θα πίνω και τα φυτικά υπνωτικα για την αυπνια,μια άλλη διατροφολογο που είχα πάρει πριν τηλ της είπα ότι είμαι 53 κιλά με 1,66 και μου λέει άρα θες να βάλεις κιλά κι εγώ της λέω ΟΧΙ Θέλω να διατηρήσω το βάρος μου 53 κιλά και μου είπε είναι λίγο το βάρος σου και της είπα για την αμηνορροια και την υπερφαγια και μου είπε όλα τα χεις εσύ και ήθελα να της πω ΜΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΒΑΡΟΣ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΛΉΡΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΧΥΝΕΙΣ,αλλά συγκρατηθηκα και της λέω εντάξει ευχαριστώ θα ρωτήσω και αλλού που ούτε το ΔΜΣ δεν ήξερε να μετρήσει γιατί το βάρος μου φυσιολογικό είναι .... Έχω άγχος για αύριο πάρα πολύ, έχω περιέργεια να δω τι θα μου πει η διαιτολογος...
06-04-2016, 22:54 #30
Dulcinea del toboso ευχαριστώ πάρα πολύ που απάντησες!! Είσαι από τις κοπέλες στο site που εκτιμώ!! Χαίρομαι πολύ για σένα που είσαι 1 βδομάδα "καθαρή"!! Και σε ακούω καλύτερα ψυχολογικά από την τελευταία φορά που τα είπαμε, χαίρομαι που αντιμετωπιζεις τις δυσκολίες με υπομονή και δεν ξεσπάς στο φαγητό!! Όχι δεν έχω πάει σε κάποιο ψυχολόγο αλλά είχα διαβάσει στο ίντερνετ ότι τα άτομα με βουλιμια εμφανίζουν και διαταραχη προσωπικοτητας και διάβασα για την σχιζοειδη διαταραχη και τα έχω όλα τα συμπτώματα και η μαμά μου το ίδιο μου είπε... Προσωπικά φοβάμαι τους ψυχολόγους γιατί στο μυαλό μου τους έχω συνδέσει με τους ψυχίατρους όπως και άλλος κόσμος και τους φοβάμαι λίγο για το τι θα μου διαγνωσουν γι αυτό αποφεύγω να πάω, γιατί γενικά είμαι πάρα πολύ κλειστή,αμιλητη σε μια παρέα όταν είμαι γιατί ντρέπομαι και δεν ξέρω τι να πω γι αυτό δεν με θέλει κανείς για παρέα και προτιμώ να είμαι μόνη μου... Dulcinea del toboso σε λίγο καιρό τα υπερφαγικα επεισοδια αραιώνουν ώσπου σταματούν τελείως έτσι κι εγώ ξέρω, σήμερα χάλασα 10? για υπερφαγικο επεισόδιο που έκανα είναι κρίμα ρε γαμωτο να πάνε έτσι τα λεφτά χαμένα για την λύσσα την υπερφαγικη ενώ υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε και ζητιανευουν νιώθω τόσο άσχημα μακάρι να τα έδινα σε κάποιο παιδάκι που ζητιανευει ή να έπαιρνα ένα δώρο στον μπαμπά ή στην μαμά μου που τους έχω κουράσει τόσο αλλά παρόλα αυτά με ανέρχονται και με συμβουλεύουν και με αγαπάνε το νιώθω!!όντως όταν σε πιάνει λύσσα εκείνη την ώρα νιώθεις ότι όλα είναι μάταια και με την πρώτη μπουκιά του υπερφαγικου λες όλα πάλι τα χάλασα και μετά τρως σαν να μην υπάρχει αύριο... Αύριο θα γράψω τι μου είπε η διατροφολογος στο σαιτ, σε ευχαριστώ πολύ Dulcinea del toboso που μου έδωσες το θάρρος!! Ελπίζω να είναι αυτή η αρχή του τέλους της υπερφαγιας και να μην ξανακάνω άλλο πισωγύρισμα!! Αύριο θα κάνω μια καινούργια αρχή και ξημερώνει μια καινούργια μέρα!! Dulcinea del toboso ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνεις,αυτή τη στιγμή νιώθω κάτι κατώτερο από άνθρωπος που έχω σκάσει από το φαΐ ενώ άλλοι άνθρωποι πεινάνε στις μέρες μας είμαι απαράδεκτη ειλικρινά... :(
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή