Τα κατορθώματά μου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 91
    Member
    Ξερετε κατι......δε ξερω τι σωμε εχετε εσεις και τι προτιμισεις...αλλα δεν ειναι ωραιο να κοροιδευουμε τπυς ανθρωπους ετσι....εσυ μπορει να εχεις ασχολειες..εγω δεν εχω κατι καλυτερο να κανω στη ζωη μου.... ειναι ενας τροπος να περναω την ωρα μονηου μες το σπιτι

Senior Member
    Originally posted by Kadi
    Ξερετε κατι......δε ξερω τι σωμε εχετε εσεις και τι προτιμισεις...αλλα δεν ειναι ωραιο να κοροιδευουμε τπυς ανθρωπους ετσι....εσυ μπορει να εχεις ασχολειες..εγω δεν εχω κατι καλυτερο να κανω στη ζωη μου.... ειναι ενας τροπος να περναω την ωρα μονηου μες το σπιτι
    ΧΑΧΑΧΑ διαβαζεις τι γραφεις??
    1. ''δεν ειναι ωραιο να κοροιδευουμε τους ανθρωπους ετσι'' Μιλας εσυ που μπηκες σε ενα φορουμ αποτελουμενο απο ατομα με διατροφικες διαταραχες και κανεις μονο ειρωνικα ποστ και σχολια που εμφανως αποσκοπουν στο να μειωσουν και να ενοχλησουν οποιον εχει αντιμετωπισει το προβλημα της υπερφαγιας; Πλεον δεν αμφιβαλλω απλως για το ηθος σου, το οποιο σιγουρα δεν εχεις, αλλα και για τις διανοητικες σου ικανοτητες. Και δεν σε κατατασσω ουτε στους διανοητικως αρρωστους γιατι πολλοι απο αυτους εχουν συναισθηση σε ενα βαθμο και αλλες ευαισθησιες... Νομιζω εισαι μια κατηγορια κακοηθεστατου πραγματος απο μονη σου

2. Και μονη σου το λες. Δεν εχεις τι να κανεις και κοροιδευεις (η νομιζεις πως κοροιδευεις) τους αλλους. Τι νομιζεις οτι πετυχαινεις ετσι; Μπορει να σου απανταμε για να σε βαλουμε στη θεση σου, αλλα ουσιαστικα, ο καθενας εχει τις δικες του μαχες να δωσει και δεν τον ενδιαφερει να κατσει να ασχοληθει μαζι σου, ουτε θα κλεισει τον υπολογιστη ενθυμουμενος εσενα. Το μονο που καταφερνεις να εισπραξεις ειναι δουλεμα, που σου αξιζει και με το παραπανω, αντιπαθεια και στο τελος αδιαφορια. Βρες κατι να ασχοληθεις , get a life, υπαρχουν και ψυχιατροι ... Οχι οτι πιστευω πως ατομα με μηδενικη ψυχικη καλλιεργεια θα γινουν ανθρωποι αλλα απο το να μην κανεις τιποτα κανε αυτο. Ειναι πολυ δελεαστικο να σου απανταμε γιατι εγω προσωπικα δεν μπορω να αφηνω τιποτα απαπαντητο, κατι τυπακια της βουρτσας σαν εσενα ειδικα δεν μπορω να τα αφηνω να αλωνιζουν και να χαιρονται :) Αλλα πρεπει να προσπαθησουμε να μη σου απανταμε καθολου, γιατι ενισχυουμε το προβλημα σου και βοηθαμε τις συνηθειες σου να διατηρουνται, το μυαλο σου να συρρικνωνεται κι αλλο με το να σου δινουμε λαβη να ανταπαντας. Τωρα, δεν ξερω, πρεπει να κλαιμε που υπαρχουν τετοια ''κατασκευασματα'' γυρω μας, να γελαμε με τα χαλια τους στο τελος η να αδιαφορουμε τελειως? Εργασια για το σπιτι, σε 100 λεξεις.

Με αγαπη παντα.

Senior Member
    Originally posted by purplerose
    Originally posted by Kadi
    ΧΑΧΑΧΑ διαβαζεις τι γραφεις??
    1. ''δεν ειναι ωραιο να κοροιδευουμε τους ανθρωπους ετσι'' Μιλας εσυ που μπηκες σε ενα φορουμ αποτελουμενο απο ατομα με διατροφικες διαταραχες και κανεις μονο ειρωνικα ποστ και σχολια που εμφανως αποσκοπουν στο να μειωσουν και να ενοχλησουν οποιον εχει αντιμετωπισει το προβλημα της υπερφαγιας; Πλεον δεν αμφιβαλλω απλως για το ηθος σου, το οποιο σιγουρα δεν εχεις, αλλα και για τις διανοητικες σου ικανοτητες. Και δεν σε κατατασσω ουτε στους διανοητικως αρρωστους γιατι πολλοι απο αυτους εχουν συναισθηση σε ενα βαθμο και αλλες ευαισθησιες... Νομιζω εισαι μια κατηγορια κακοηθεστατου πραγματος απο μονη σου

2. Και μονη σου το λες. Δεν εχεις τι να κανεις και κοροιδευεις (η νομιζεις πως κοροιδευεις) τους αλλους. Τι νομιζεις οτι πετυχαινεις ετσι; Μπορει να σου απανταμε για να σε βαλουμε στη θεση σου, αλλα ουσιαστικα, ο καθενας εχει τις δικες του μαχες να δωσει και δεν τον ενδιαφερει να κατσει να ασχοληθει μαζι σου, ουτε θα κλεισει τον υπολογιστη ενθυμουμενος εσενα. Το μονο που καταφερνεις να εισπραξεις ειναι δουλεμα, που σου αξιζει και με το παραπανω, αντιπαθεια και στο τελος αδιαφορια. Βρες κατι να ασχοληθεις , get a life, υπαρχουν και ψυχιατροι ... Οχι οτι πιστευω πως ατομα με μηδενικη ψυχικη καλλιεργεια θα γινουν ανθρωποι αλλα απο το να μην κανεις τιποτα κανε αυτο. Ειναι πολυ δελεαστικο να σου απανταμε γιατι εγω προσωπικα δεν μπορω να αφηνω τιποτα απαπαντητο, κατι τυπακια της βουρτσας σαν εσενα ειδικα δεν μπορω να τα αφηνω να αλωνιζουν και να χαιρονται :) Αλλα πρεπει να προσπαθησουμε να μη σου απανταμε καθολου, γιατι ενισχυουμε το προβλημα σου και βοηθαμε τις συνηθειες σου να διατηρουνται, το μυαλο σου να συρρικνωνεται κι αλλο με το να σου δινουμε λαβη να ανταπαντας. Τωρα, δεν ξερω, πρεπει να κλαιμε που υπαρχουν τετοια ''κατασκευασματα'' γυρω μας, να γελαμε με τα χαλια τους στο τελος η να αδιαφορουμε τελειως? Εργασια για το σπιτι, σε 100 λεξεις.

Με αγαπη παντα.
    Purplerose με εκφράζεις πλήρως!! Συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες παραπάνω!! :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    purplerose δεν μπορουσες να τα πεις καλυτερα... Αυτες τις μερες σκεφομουν να γραψω κατι σαν και αυτα που γραφεις αλλα δεν το εκανα γιατι θεωρω οτι το να προκαλλει ειναι ο στοχος της .. Τρεφεται απο αυτο που κανει και απο τα πιθανα σχολια που μπορει να κερδισει... Θεωρω απλα οτι η λυση ειναι απλα η αδιαφορια .... Να μην απανταμε καν και να μην ασχολουμαστε καν... Σαν να μην υπαρχει... Γιατι απλα δεν υπαρχει ειναι χαμενη ετσι κι αλλιως στη νοσηρη της πραγματικοτητα...
    Δυστυχως οταν εισαι τοσο αρρωστος οτι και να σου λεει ο αλλος δεν καταλαβαινεις τπτ...
    Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι καποιοι μπορει να διαβαζουν και να στεναχωριουνται... και πραγματικα απορω γιατι οι διαχειριστες δεν παιρνουν καν θεση ....

Member
    Θεε μου purple rose θα ησπυν τελειος δικιγορος👍😀...μ αρεσουνε κατι γυναικουλες σαν κι εσενα που οταν θτμωνετε λετε ενα καρο λογια και λογια και νομιζετε οτι τα λετε ξηγημενα και οτι ειστε σταρατες!ο τροπος που ειρωνευεστει με εξιταρει!......αυτο με την αριηση το κανε και μια γνωστη μου και εκνευριζε πληρος!

Member
    Αριθμιση*

Member
    Κι επεισης
    ..εγω δς κοροιηδεψα κανεναν και δεν ηρθα σε αυρο τσατ για κανεναν κακο σκοπο ...ηθαλα απλα νε πω καπου το πονο μου...αλλα οκευ εχεις δικιο δεν ηστε ψυχιατρειο εδω....και ουτεπορειτε να κανετε εναν ωασανισμενο ανθρωπο..ή ισως ενα τερας σαν ενα να μιωσει αμθρωπος....ονευ θα βγω απ αυτο το φορουμ...και θα παω σε καναν ψυχολογο καλυτερα σας ευχαριστω παντος για τις συμβουλες σας

Senior Member
    Aγαπη μου ΕΙΜΑΙ δικηγορος!!!! :o:o:o:o Νομικη Αθηνας σπουδαζωω!
    Δεν βλεπω καποια ειρωνεια, σου απαντησα κυριολεκτικα. Τωρα το ποια ειναι εδω μεσα η ''γυναικουλα'' αστο να το κρινουν ολα τα υπολοιπα μελη του φορουμ :)

(Αγαπημενες good και μαρια ευχαριστω! Μαρια, ναι, ειναι η μονη λυση οπως φανηκε μολις τωρα ακομα εναργεστερα.:smug b: )

Senior Member
    http://directnews.gr/images/stories/..._14-1-2013.jpg

τελος δικης αποφαση επαρθη ;)

Member
    Φαινετε παντως πως εχεις σχςση με ρη δικιγορικη και δε το λεω για κακο

Member
    Παντος....αν δε σε νοιαζει και δε σ αρεσει...μην ασχολεισε!μη καθεσε να γραφεις ολοκληρες κειμεναρες και τα αναλυεις!....κι εγω πολλα απ αυτα που γρεφετε δε με νοιαζουν αλλα δε σας εχω πει τιποτα...αλλα απ την αρχη με πηρατε ολοι μσ κακοατι επειδη ειπα αυτο με το ψυχολοηο....που τι ειπα στην ουσια "γιατι ψυχακιας ειμαι😛?" Και εβαλα αυτη τη φατσα κιολλας απο διπλα για να δειξω οτι το πα για τη πλακα επειδη ειλικρινα δεν ηξερα οτι οποιο εχουν διατροφικες διαταραχες πανε σε ψυχολογο...λες και αλη ορεξη δεν ειχα εγω να καθομαι να γινομαι κακος και να κοροηδευω ανθρωπους που δε ξερω και που αντιμετοπιζουν σωβαρα προβληματα... λες και ειμαι τοσο χαζος για να καταλαβω οτι κατι τετοιο δεν ειναι σωστο...αλλα βεβαια πεσατε ολες μετα οι καργες κι αρχησατε να λετε τρολακι και τρολακι...εγω απλα ηθελα να σας πω αυτο το συμβαν που εγινε για να μαθω αν οντος ειναι υπερφαγικο ή οχι επειδη εγω απο μονος μου δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειμε τελειος ασχετος μ αυτο το θεμα! ....ε και μετα λοιπων ολες προσπαθησατε να μου βρειτε κουσουρια...οτι και καλα εγω αυτα που εγραφα τα ειχα δει απο αλα μελη και τα λεγα για να τους κοροιδεψω θελω απλα να ξερετε οτι αυτο δεν ισχυει καθολου εγω απο μομος μου τα γραφα

Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Junior Member
    Εγω kadi σε καταλαβαίνω και το μόνο που έχω να πω ειναι πως λυπαμαι που εισαι τοσο δυστυχισμενος. Ολοι εδω ειμαστε δυστυχεις λίγο ή πολύ. Η δυστυχία παίρνει πολλά προσωπα, μερικες φορές και το προσωπο της κακιας, της ειρωνείας κτλ. Και οσοι ανταποδιδουν την κακια με κακία ειναι γιατι ισως δεν σκεφτηκαν ποτε πως αν σε μια ειρωνικη κουβεντα του αλλου απαντησω με αλλο τροπο και δεν ανταποδωσω με ειρωνεια , τοτε και εγω αλλα και ο αλλος θα εχουμε κερδισει κατι. Love is all we need. Η γνωμη μου ειναι πως από ελλειψη αγάπης ειμαστε εδω με δπτ και αυτο κατα βαθος αναζηταμε ολοι.

Senior Member
    Lea δεν ξερω αν αναφερεσαι σε μενα στο ''οσοι απαντανε στην κακια με κακια δεν καταλαβαινουν οτι δεν κερδιζουν κατι '' ... Θεωρω απλως χρεος, οταν εχει γινει μια προσβολη Α και η ''ζυγαρια'' ειναι ανιση, αυτο να λεγεται και να φαινεται. Ειμαστε φορουμ στο οποιο μπαινουν ανθρωποι με παρα πολυ σοβαρα θεματα υγειας, που τα θεματα αυτα ειναι κυριολεκτικα ζωης και θανατου, ειναι πολυ ευαισθητα και πολλοι παλευουν μια ολοκληρη ζωη. Οταν ερχεται καποιος και εδω και καιρο ειρωνευεται επιδεικτικα και κοροιδευει μια κατασταση ειναι λες και θελει να μειωσει και να περιγελασει οσους εχουν το προβλημα. Ακομα και αν αποδειχθει χαζος αυτος που τα κανει, και διαταραγμενη συνειδηση να χει γενικως, που δεν παιζει εδω τετοιο θεμα, οταν κατι μας προσβαλλει οφειλουμε να το λεμε. Δεν γινεται να προσπαθει καποιος να περιπαιξει τοσο σοβαρα θεματα και να μην του απανταει κανεις οπως του αρμοζει.
    Δεν πιστεψα οτι ''κερδισα κατι'', που απαντησα , κατι χειροπιαστο. Για μενα κερδισα κατι, γιατι αφενος μιλησα εξ ονοματος πολλων μελων του φορουμ που ηθελαν μεχρι προτινος να εκφραστουν και για καποιο λογο το απεφυγαν και γιατι ειμαι ετσι σαν ατομο που θελω το καθετι να μπαινει στη θεση του. Αν δεν ηξερα αλλωστε οτι εμεις που εχουμε περασει το θεμα των κιλων, ο καθενας στο δικο του βαθμο και με αλλη ενταση κ χρονο κλπ, χρειαζομαστε αγαπη, δε θα ειχα λογαριασμο στο φορουμ, ουτε θα ηθελα να βοηθησω τον καθενα ξεχωριστα απο εδω.
    Η Kadi δεν ειναι περιπτωση ομως που την παιρνεις σοβαρα γιατι εξαρχης εδειξε αναρμοστη συμπεριφορα, κοροιδια, ανωριμοτητα και καμια δυνατοτητα επικοινωνιας. Τωρα, ακομα κ αυτη/αυτος δεν ξερω και φυλο, εχει θεματα και θελει να συζητησει σοβαρα, εγω δεν θα πω οχι, αρκει βεβαια να σιγουρευτω οτι οντως μιλα σοβαρα και δεν τα κανει απο τρολαρισμα, κατι για το οποιο δυσκολα μπορω να πειστω πλεον.

Εν ολιγοις, οταν επισημαινεις κατι που συμβαινει γυρω σου κυριολεκτικα και εκφερεις αποψη, οταν ο αλλος εχει δειξει συμπεριφορα τελειως ανηθικη αν θες σε εναν τετοιο χωρο, δεν νομιζω οτι μιλαμε για φαση ''απαντω στην κακια με κακια'' αλλα προσπαθω να βαλω μια ταξη, να εξισσοροπησω μια ζυγαρια που γερνει. Αν ηταν ετσι επρεπε να δεχομαστε τα παντα παθητικα και να μας περνανε για χαζους. Ε οχι, ακουμε, βλεπουμε, αλλα πρεπει και να μιλαμε..

Senior Member
    Lea αν όντως το σχόλιο σου ότι "όσοι απαντάνε στην κακία με κακία δεν καταλαβαινουν ότι δεν κερδίζουν κάτι... ", πήγαινε για την purplerose θα σου πω Lea ότι γίνεσαι άδικη!! Δεν είναι δυνατόν Lea να υποστηρίζεις ένα άτομο όπως ο Kadi (μάλλον άντρας πρέπει να ναι), ο οποίος κοροϊδεύει τα άτομα που έχουν την ΔΠΤ της υπερφαγιας, αυτό δείχνει ότι δεν έχει ο Kadi κανέναν σεβασμό απέναντι στα άτομα με ΔΠΤ, Αλίμονο δεν είναι καθόλου σωστό να κοροιδευουμε άτομα που αντιμετωπιζουν κάποιο πρόβλημα είτε σωματικό είτε ψυχολογικό, τι είμαστε τέλος πάντων ζώα? (συγνώμη για την έκφραση, αλλά ο Kadi μου βγάζει τον χειρότερο μου εαυτό), δηλαδή δεν έχουμε καμία συμπόνια για τους άλλους? Συμφωνώ με την purplerose, η οποία τον έβαλε τον Kadi στη θέση του!! Εγώ όπως και άλλα μέλη που αντιμετωπιζουμε την ΔΠΤ της υπερφαγιας, θιχτηκαμε και εκνευρίστηκαμε με το τρολαρισμα του Kadi, ο οποίος παριστανε και την γυναίκα Ντροπή του!! Ελπίζω Lea να αναθεωρήσεις την στάση σου απέναντι στην purplerose , αν όντως στο σχόλιο σου τα έβαλες με την purplerose και όχι με αυτόν που έπρεπε τον καραμελενιο δηλαδή!!

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast