Τα κατορθώματά μου - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 91
    Senior Member
    θεωρω οτι οσο συνεχιζεται αυτο και συμμετεχουμε και εμεις και αξια δινουμε στο συγκεκριμενο ατομο και κακο στον εαυτο μας κανουμε .... Εγω προτιμησα να αδιαφορησω γιατι πολυ απλα δεν αξιζει ουτε μια στιγμη την προσοχη μας ... Και εμεις εχουμε προβλημα αλλα αν μη τι αλλο εχουμε κερδισει ενα σεβασμο για τον εαυτο μας, οπως σεβομαστε και τους αλλους ...
    Αν και θεωρω οτι η παρουσια του συγκεκριμενου ειναι μονο για να προκαλλεσει και να κοροιδεψει και δεν πιστευω τις προσφατες δικαιολογιες...Και ειλικρινα δεν ξερω ποιος εχει πιο σοβαρο προβλημα εμες με τις διαταρραχες που ειμαστε συνειδητοποιημένοι η καποιος που παρουσιαζεται ως γυναικα αρχικα , ενω ειναι αντρας και το μονο σκοπο που εχει ειναι να τραβηξει την προσοχη ( αυτο εχει αναγκη και πολλα αλλα, γιατι υπαρχει ενα τεραστιο κενο, δεν θα μπω καν στη διαδικασια) προσβαλλοντας και κοροιδευοντας?

Senior Member
    Don't feed the trolls!!!!!!

Senior Member
    Dulcinea del Toboso έχεις χιλια δικια ... Το.ειπα και το ξαναλέω... Γιατί οι διαχειριστές δεν κάνουν κάτι?
    Δεν ξερω πως αυτό λειτουργεί ... Εμείς πρέπει να το πούμε ? Ώστε να σβηστούν και τα σχόλια απο το ποστ σου...

Senior Member
    Dulcinea del Toboso πες τα χρυσοστομη, σαγαπω!!!!!!!!!!! Και εγω ετσι σκεφτομουν καποτε οπως λες!!! Δικαιολογουμε τους αλλους και εμεις που ποτε δεν πειραξαμε κανεναν συσσωρευουμε εν τελει τα ψυχολογικα τους εις τη νιοστη!!! Συμφωνω δεν πρεπει να δινουμε εκταση στο θεμα κι αλλη γιατι τρεφουμε τον καθενα κακοβουλο (το ειπα και στο αρχικο μου σχολιο) αλλα ΠΡΕΠΕΙ καποια στιγμη να μιλησουμε και επισης δεν μπορουμε να ανεχομαστε εδω τον καθενα που διακηρυσσει αγαπη χωρις να καταλαβαινει τι κρυβεται απο πισω. Δεν γινεται να βρεθουμε και φταιχτες επειδη απλα υπερασπιζομαστε αντικειμενικα το δικιο μας, τη στιγμη που αλλος ξεκινησε ενα ειδος επιθεσης. Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.

Μαρια, δεν ξερω, πραγματικα τι παιζει με τους διαχειριστες. Επρεπε να εχουν διαγραφει τα παντα απο τον χρηστη αυτον απο την πρωτη κιολας στιγμη που αρχισαν οι επιθεσεις. Εγω το προλαβα το φαινομενο προς το τελος του και ειχα δει ποσα προηγηθηκαν και ειπα πρεπει να μιλησω!!!! Αλλα αφου δεν μεσολαβουν οι διαχειριστες, μεσολαβησαμε εμεις με λογια και νομιζω η ταπα ηταν εμφανης, και απο εδω και περα αντιδρουμε με αδιαφορια σε αυτο το ατομο. Αλλα οχι να υποννοουν και μερικοι εδω μεσα οτι εχουμε και αδικο και οτι απανταμε με κακιες και ο,τι αλλο. Να μη σηκωνονται τα ποδια να βαρανε το κεφαλι! Νομιζω, ολοι πανω κατω, συμφωνουμε και ειναι εμφανες ποια πλευρα δικαιουται να μιλαει και ποια οχι!

Senior Member
    Επειδή εμένα το μυαλό μου παίζει τρελα σενάρια . Ποιος μας λέει πως η υποστήριξη έρχεται απο ρο ίδιο άτομο η απο δικό του άτομο? Επειδή πολυ το τραβήξαμε απο εδω και πέρα εδω θα γράφουμε μόνο για το κορίτσι μας Dulcinea... Αρκετά ασχοληθήκαμε και πολύ αξία δώσαμε ....

Senior Member
    Το δίκιο οταν φωνάζει απο μακριά δεν χρειάζεται να ευχαριστείς!!! Ειναι προσβολή για όλες εμάς τις "προβληματικές" που όμως σεβόμαστε τα υπόλοιπα μέλη ... Keep waking!!!
    <3 <3 <3

Senior Member
    Παω και γω για report!!!!!! Συμ-φορουμητισσες μου, παρτε μια ηλεκτρονικη αγκαλιτσα!!!!! (χαχα, τι λεω, αλλα οπως εγραψα και λιγο πριν νιωθω πολυ ωραια που ειμαστε μια ενωμενη ομαδα, σας βλεπω σαν ''ηλεκτρονικη οικογενεια'' ) Νιωθω οτι αναπτυσσουμε τετοια σχεση που αν μπορουσαμε θα μιλουσαμε για οοοποιο θεμα θελαμε περα των κιλων :love:

Senior Member
    Dulcinea del toboso συγγνώμη που πολλές φορές μπήκα στο θέμα "Τα κατορθώματα μου " και έγραφα τα υπερφαγικα μου επεισοδια, αλλά ήμουν τότε ειλικρινά απελπισμένη και απογοήτευμενη μετά από κάθε υπερφαγικο επεισόδιο και δεν σκεφτόμουν καθαρά, ξέρεις κι εσύ ποια είναι τα συναισθήματα μετά από ένα υπερφαγικο επεισόδιο και ελπίζω να με καταλάβεις και να μην με παρεξηγήσεις... Δεν θα επαναληφθεί!!

Member
    Lea...δε θελω να με λυπασαι..εσυ και κανενας αλλος..δε μπηκα σ αυτο το φορουμ ουτε για στιριξη ουτε για να περασω την ωρα μου...οπως ειπα κι αλλη φορα μπηκα για νσ μου λυσετε μια απορια για ενα επεισοδιο επειδη υπαρψουν πολλα ατομα εδω που ξερουν απο διατροφικες διαταραχες..
    και τιποτε αλλο.....αν θες να ξερεις εχω κι εγω τη ζωη μου ειμαι ενας υγυεστατος ανθρωπος σπουδαζω τεφαα στη σαλονικα εχω την οικογενεια μου τα κοληταρια μου τις ασχολειες μου και δεν ειμαι καθολου δυστιχησμενος ...αλλα το υφακι καποιωνων με νευριασε γι αυτο ειπσ ολες αυτες τις σαχλαμαρες ετσι για σπασιμο...... κι επεισης λεω ολο οτι θα βγω απ αυτο το φορουμ αλλα καμισ φορα μπαινω γιατι δεν αντεχω να βλεπω να λενε οτι να ναι πραγματσ για μενα και να βγαζουν λαθος συμπερασματα και να χερονται μερικες μερικες(ασχευα που οκευ εχει λιγο πλακα)(δε τα λεω για σενα).. τα λενε πολυ ωραια καποιες δικιγορινες αλλα δε ταιριαζουν και τοσο στη περισταση λυπαμαι..... μπορει να μη σπουδαζω νομικη κσι να μην τα λεω ετσι στιμενα και ωραια. απλα οτι λεω βγαινει σπο μεσα μου

Member
    Αλλα τι να πεις ΓΥΝΑΙΚΕΕΣ!😉.
    ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΚΕΙΙΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ!...δε πειραζει γατακια ειστε αστειευομαι..αντε κουκλες μου δε σας ξαναενοχλω περνω ποδι..γιατι δε κολαω σ αυτο το φορουμ οπως ξαναειπα!να ειστε δυνατες κσι με αυτοπεποιθηση παντα οπως και τωρα και να μην αφηνεται κανεναν να παιξει μαζι σας να σας ξεγελασει και να σας τη βγει! ☺...και να ξερετε πως ...ακομα κσι τον ποιο κακο χαρακτηρα να γνωρισετε κατι θα παρετε απ αυτον!επιτυχεια θα ειναι να τον τιθασευσεται και να μην τον αφησετε να σας εμποδισει...ολα τα προβληματα προσπερνιουνται με προσπαθεια και καλη θεληση ειναι μακρυς και δυσκολος ο δρομος για την ιθακη ....φευγω τωρα γιατι εχω καταλαβει οτι σας εκνευριζω και γινομαι σπαστικος και κολιτσιδα...αντιο κοπελαρες μου αριβεντερτσι και και καλο κουραγιο να στε παντα δυναμικες οπως τωρα 😉😘🙈🙉

Senior Member
    Αγορι μου σιγα μην περιμενω να ασχολουμαι ολη μερα μαζι σου για να βγαλω λαθος συμπερασματα οπως λες ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ. Αρκετες μερες μετα τα ποστ σου, αφοτου ειχαν αντιδρασει και αλλες μιλησα και εγω με βαση την εντυπωση που ειχες δωσει. Δεν μιλησα καθολου στημενα, ενας νοημων ανθρωπος καταλαβαινει....Ευχαριστουμ ε για αυτα που λες (αν τα εννοεις) ... Ειμαι δυσπιστη απεναντι σου αλλα ομολογω οτι μας μπερδεψες... Εμενα τουλαχιστον....Η εισαι χαζος απλως και δεν εχεις συνειδηση της σοβαροτητας οσων γραφεις η θες να κανεις μονο χαβαλε η και τα δυο....Τεσπα, στο καλο,βγες κηνυγα τη ζωη και που ξερεις γινονται και θαυματα, μπορει και συ να βρεις την ιθακη που ειναι δυυυσκολος δρομος οπως λες. Και για ονομα, αρχισες να γραφεις εδω μεσα με τροπο προσβλητικο για ατομα με διατροφικες διαταραχες και αναμεσα στους αλλους με στοχοποιεις ειρωνικα. Δε θα βαρεσουν και τα ποδια το κεφαλι, δε δικαιουται αυτος που δημιουργει το προβλημα να κατηγορει και να τα βαζει με αυτον που το παρατηρει και το επισημαινει.... Μαθημα δεν μας εδωσες, ουτε μπορουμε να παρουμε κατι χρησιμο. Αντιθετως, εσυ μπορεις αν θες να παρεις ...μαθηματα ευπρεπειας,ευγενειας, ηθους και δυναμης γενικοτερα. Και δεν μιλαω στημενα, ελεος, δευτεροετης ειμαι, απλως ετσι ειμαι ετσι ημουν απο παντα. Νομιζω ολα ειναι ευκρινη για το χαρακτηρα μου.....οχι υποννοουμενα ομως.....Αγάπη μονο! Δεν ξερω τωρα τι αλλο να σου πω, καλη συνεχεια στη ζωη σου; Ειμαι ανθρωπος που συμπαθω τους αλλους ευκολα και με εσενα δεν ξερω τι να κανω πια. Αντε, μπαιιιιι

Senior Member
    Dulcinea del toboso σε ευχαριστώ πολύ που μου επιτρέπεις να γράφω στο θέμα "Τα κατορθώματα μου ", που το έχεις δημιουργήσει εσύ!! :) Κορίτσι, κι εγώ σε εκτιμώ πολύ και μαρεσει πολύ που κάνουμε παρέα εδώ στο σαιτ!! :) Dulcinea del toboso πώς τα πας εσύ με τη διατροφή σου? Θα ήθελα πολύ να μάθω νέα σου!! :) Εγώ σήμερα εφυγα για να δω τους γονείς μου,για τις μέρες του Πάσχα και τώρα ταξιδεύω με το καράβι !! Σήμερα κλείνω 20 μέρες χωρίς υπερφαγικο επεισόδιο και αισθάνομαι πολύ ωραία!! :)

Senior Member
    Dulcinea del toboso ευχαριστώ πολύ, πριν λίγο έφτασα στο νησί!! :) Καλό Πάσχα και σε σένα κορίτσι, και καλά να περάσεις τις μέρες αυτές με ανθρώπους που σαγαπανε!! :) Έχεις κάνει πρόοδο που ενώ έχεις χρήματα μαζί σου και είσαι έξω, δεν τα χαλάς για υπερφαγικο επεισόδιο!! Επίσης είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι παρόλο που έχεις μέσα στο σπίτι γλυκά και φαγητά και παρόλο αυτά εσύ τηρείς το μετρο και δεν τρως παραπάνω, αυτό δείχνει ότι έχεις πείσμα και θέληση να αντιμετωπισεις την ΔΠΤ της βουλιμιας!! Είναι πολύ καλό που βάζεις σε ένα πρόγραμμα τη διατροφή σου και τρεφεσαι σωστά, η ζυγαρια είναι δευτερευοντος σημασίας με την έννοια ότι δεν θα έχει ανέβει το νούμερο στη ζυγαριά, αφού προσέχεις τη διατροφή σου, μάλλον θα έχεις χάσει και κιλά!! Χαίρομαι πολύ που τα νέα σου είναι ευχάριστα και κατά την γνώμη μου επειδή περνάς χρόνο με ανθρώπους που σαγαπανε και περνάς ωραία γι αυτό έχουν σταματήσει τα υπερφαγικα επεισοδια!! :) Να συνεχίσεις έτσι κοπέλα μου , και να σαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη όπως τώρα!! :)

Senior Member
    Dulcinea μπραβο σου !!!!!!!!! μεσα σε τοσους πειρασμους και τα καταφερες!!!!!! Ουτε εγω θα μπορουσα να μην ενδωσω και δεν μιλαμε για ενα κομματι αλλα για ταψι ολοκληρο!!!!!!!
    Ευχομαι ετσι να συνεχισεις!!!!!!!!

Senior Member
    Νομιζω εχεις βρει το νοημα της σωστης διατροφης !!!! Και της ισορροπημενης ζωης γενικοτερα!!!! Χιλια μπραβο :)

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast