Results 31 to 45 of 91
Thread: Τα κατορθώματά μου
-
07-04-2016, 13:55 #31
Κορίτσια πήγα στην διαιτολόγο μου έκανε λιπομετρηση το ποσοστό σωματικού λιπους είναι 22.4% και είμαι 53,8 κιλά με ύψος 1,68 , ζυγιστηκα με τα ρούχα και με το ρολόι χωρίς όμως παπούτσια και έχοντας πάρει το προηγούμενο βράδυ καθαρτικα... Πρόγραμμα δεν μου έβγαλε μου είπε να πάρω κιλά και να φτάσω τα 60,7 και δεν το δέχτηκα Είπα ότι θέλω να μείνω 53 κιλά και μου είπε δεν έχεις καθόλου σπλαχνικο λίπος και μπορεί σε έναν τραυματισμό να γίνει ριξη κάποιου οργάνου και μου έγραψε με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα δεν συμφωνώ να πάρει κάποια διατροφή συντήρησης.... Δεν πειράζει θα ψάξω και στο ίντερνετ για διατροφή συντήρησης και μου είπε καθαρά δεν σε αναλαμβάνω και πήγαινε σε κάποιον ψυχολόγο και σε άλλον διαιτολόγο να πας δεν θα σε αναλάβει και τις πρωτεΐνες τις βρήκε μειωμένες ,αυτά μου είπε η διαιτολογος.... Ήταν και δύο κοπελίτσες που κάνανε την πρακτική τους διαιτολογοι ήταν και αυτές οι 2 μου πήραν το ιστορικό...
- 07-04-2016, 14:15 #32
Dulcinea del toboso να σαι καλά!! Με στηρίζεις και μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω!! Χάπι για τον ύπνο θα πάρω σήμερα 10 Το βράδυ,θέλω να δω και αν κάνει τίποτα για την αυπνια... Dulcinea del toboso κι εσύ για ότι χρειαστείς είμαι εδώ στο σαιτ και οπότε θελήσεις να μιλήσεις για οτιδήποτε για κάτι που σου συνεβει και θέλεις κάπου να μιλήσεις εγώ είμαι εδώ!! Dulcinea del toboso είμαι πολύ χαρούμενη για σένα που μένεις "καθαρή" από υπερφαγικα επεισοδια μακάρι να συνεχίσεις έτσι και να μπορέσουμε πια να απαλλαγούμε από την ΔΠΤ της υπερφαγιας-βουλιμιας!! Εγώ από σήμερα ξεκινάω μια καινούργια αρχή!! Θα συνεχίσω να μπαίνω σε αυτό το σαιτ,γιατί έχω γνωρίσει άτομα που τις θεωρώ φίλες μου,το λέω επειδή δεν έχω φίλες στην καθημερινοτητα μου!! Dulcinea del toboso,Sparrow και Tassos67i Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση και την στήριξη για ότι χρειαστείτε εγώ είμαι εδώ!!
08-04-2016, 02:39 #33
Good εισαι πολυ μικρουλι :-)
Εννοω συγκριτικα με μενα. Πρεπει να προσεξεις πολυ θα εισαι σαν κλαρακι. Να τρεφεσαι σωστα, να εισαι δυνατη. Θελεις 53, Ο.Κ 53. Αλλα μην πας πιο κατω. Και αν εχει η οικογενεια τα χρηματα να βρεις εναν σωστο ανθρωπο να σε βοηθησει να δεις τι ειναι καλο για σενα. Βλεπω τις σχολες γεματες κοσμο και λυπαμαι που πανε κι ερχονται χωρις να κοιτανε καποιον στα ματια, να ενδιαφερθουν. Η κορη μου μου ελεγε τοτε που περασε σε σχολη, οτι πανε πακετο με τις παρεες απο το σχολειο, την γειτονια, το φροντιστηριο και σπανια κανουν καινουριες φιλιες. Και σε αυτη την ηλικα κανουν bulling. Οχι μονο αδιαφορουν, φερονται και ασχημα.
Κι ενω το Internet ειναι επικινδυνο, ισως μπορεσεις απο blog η forum να βρεις συνομηλικους για παρεα, εστω να ανταλλασσετε μηνυματα, ειναι μια αρχη.
Καλημερα Good. Κι εγω εχω αυπνιες, μαλλον μας επιασε η ανοιξη. Μην στενοχωριεσαι για ολα. Ξεκουρασου λιγο, κατι θα σου αρεσει να κανεις. Ευχομαι συντομα να νιωθεις καλυτερα :-)
08-04-2016, 08:13 #34
Dulcinea del toboso μακάρι αυτές οι μέρες που ξημερωμουν να είναι καλύτερες για όλους μας και μόνο ωραία πράγματα να μας συμβαίνουν από δω και στο εξής!! :) Εμένα μου βρήκε 41,7 % μυϊκή μάζα. Σε πολύ καλό επίπεδο βρίσκεται η μυϊκή σου μάζα 75% είναι πάρα πολύ καλά!! Και αφού έχεις τόσο αυξημένη μυϊκή μάζα σίγουρα αυτό επηρεάζει θετικά τον βασικό μεταβολικο σου ρυθμό και επειδή έχεις αυξημένη μυϊκή μάζα θα έχεις και αυξημένο βασικό μεταβολικο ρυθμό και επομένως θα καις και περισσότερες θερμίδες και πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο ότι είσαι αθλητικός τύπος και γυμναζεσαι και πήγαινεις και στο κολυμβητήριο και το ποσοστό σωματικού λιπους που σου έβγαλε η.λιπομετρηση είναι στα φυσιολογικά όρια που είναι 18.0- 28.0%, σίγουρα βρίσκεσαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχεις πολύ καλές αναλογίες !!
Εγώ στη σχολή μιλάω με κορίτσια,αλλά δεν κανονίζουμε να πάμε έξω για μια βόλτα ή για έναν καφέ. Πράγματι αν βρίσκαμε μια παρέα πιστεύω ότι και άτομα που να μας καταλαβαινουν και να μπορούμε να συνενοηθουμε ίσως να μην ξεσπουσαμε στο φαγητό...
08-04-2016, 16:36 #35
πωπω.... δεν πιστευω οτι μπορουμε να προσφερουμε τοσο αποτελεσματικη βοηθεια απο εδω! Σου κανει καλο που τα λες αλλα πρεπει να μιλησεις φωναχτα με τον εαυτο σου...Δεν μπορει, η λογικη θα λειτουργησει...Δεν ξερω πως ακριβως ειναι σε αυτες τις περιπτωσεις.. Τον εμμετο επειδη τον εχεις συνηθισει σου ερχεται ή απλα ειναι στο μυαλο σου οτι τον θες και τον προκαλεις?
Προσπαθησε με καποιο τροπο να βγαλεις απο το μυαλο σου το θεμα του εμετου, κανε μια ειλικρινη συζητηση με τον ψυχολογο και προσπαθησε...Καθε μερα ειναι μια καινουργια αρχη. Αν το πεις και το πιστεψεις οντως ετσι θα ειναι.
08-04-2016, 17:35 #36
Dulcinea del toboso κοπέλα μου μην στεναχωριεσαι και μην πανικοβαλεσαι,γνωρίζω πάρα πολύ καλά πόσο απαίσια αισθάνεσαι μετά από ένα υπερφαγικο επεισόδιο.... Σκέψου όμως πριν κατακρίνεις τον εαυτό σου ότι άντεξες 2 μέρες με υπερβολική νηστεια!! Όμως επειδή παλιότερα το έκανα κι εγώ αυτό δηλαδή 3 φορές την εβδομάδα υπερφαγικα επεισοδια με 5000 θερμιδες τις μέρες των υπερφαγικων επεισοδίων και τον υπόλοιπες 4 μέρες λιμοκτονουσα δεν έτρωγα τίποτα απολύτως μόνο 1 πράσινο τσάι και 1 καφέ τίποτα άλλο και για αυτό είχα τέτοια ξεσπάσματα στο φαγητό 3 φορές την εβδομάδα... Δεν πρέπει μετά από μια μέρα υπερφαγικου επεισοδίου να μην τρως τίποτα την επόμενη,γιατί σε μια δύσκολη στιγμή,μετά από κάτι που σε στεναχώρησε θα κάνεις υπερφαγικο επεισόδιο... Όμως μπραβω που έμεινες 1 εβδομάδα καθαρή από υπερφαγια!! Να δεις που αυτή τη φορά μπορεί να μείνεις καθαρή από υπερφαγια για 2 βδομάδες και μπορεί και να μην ξανακάνεις υπερφαγικο επεισόδιο!! Ξέρω πολύ καλά ότι μετά από ένα υπερφαγικο επεισόδιο βρίσκεσαι σε σύγχυση θέλεις επειγόντως να απαλλαγείς από τις θερμίδες που έχεις καταναλώσει και καταφευγεις σε εμετό ή σε καθαρτικα ή σε διουρητικά, δεν μπορώ να σε κατακρίνω κοπέλα μου για τον εμετό που πήγες να κάνεις γιατί κι εγώ μετά από υπερφαγικο καταφευγω σε διουρητικά και καθαρτικα ( ο εμετός δεν μου βγαίνει όσο και αν έχω προσπαθήσει στο παρελθόν),όμως καταστρέφεις τον εαυτό σου με αυτόν τον τρόπο με τον εμετό τα δόντια χαλάνε και δημιουργείς και προβλήματά στον οισοφάγο... Έγινε κάτι που σε στεναχώρησε αυτές τις μέρες και ξεσπάσες σε Υπερφαγικο επεισόδιο? Κορίτσι δεν θα πρέπει να τιμωρεις τον εαυτό σου μετά από 1 υπερφαγικο επεισόδιο ( το λέω για να τα ακούω κι εγώ), πες στον εαυτό ότι ήταν μια κακή μέρα και ότι την επόμενη φορά που θα έχω τάση να κάνω υπερφαγικο θα πάρω τηλέφωνο έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει και θα του μιλήσω ή θα πάω μια βόλτα έξω χωρίς να πάρω μαζί μου χρήματα και θα γυρίσω στο σπίτι μόνο όταν καθαρίσει το μυαλό μου και σκεφτώ λογικά επίσης μπορείς να γράφεις στο σαιτ όταν έχεις την τάση για υπερφαγικο ή να πλύνεις τα τζάμια του σπιτιού σου ή να σκουπίσεις το σπίτι!!
08-04-2016, 17:49 #37
Dulcinea del toboso ειλικρινά ξέρω πως αισθάνεσαι αυτή την στιγμή κι εγώ μετά από υπερφαγικο τα ίδια ακριβώς συναισθήματα με εσένα έχω...Όμως θα σε συμβούλευα αύριο να μην κάνεις αφαγια, γιατί η αφαγια οδηγεί σε υπερφαγια σε μια ευάλωτη στιγμή,το ξέρω πολύ καλά αυτό, σπάσε τον φαύλο κύκλο αύριο φάε υγιεινά μπορείς αν θέλεις να μειώσεις λίγο τις θερμίδες αύριο εγώ πχ χτες εφαγα 908 θερμιδες που την Τέταρτη είχα κάνει υπερφαγικο παλιότερα δεν θα έτρωγα τίποτα μόνο ένα πράσινο τσάι θα έπινα και έναν σκέτο καφέ,μην ξανακάνεις όμως το ίδιο λάθος... Αύριο ξύπνα με την σκέψη ότι αποδω και πέρα θα έχεις αυτόσυγκρατηση και δεν θα ξανακάνεις άλλο υπερφαγικο και πες στον εαυτό σου ότι αύριο θα κάνω μια καινούργια αρχή, γιατί μου αξίζει να είμαι υγιείς και ευτυχισμένη και να νιώθω καλά με το σώμα μου!! Είναι πάρα πολύ καλό που πηγαίνεις σε ψυχολόγο και σε συμβουλεύει και μπορείς να του ανοιχτεις και να μιλήσεις μαζί του για ότι σε απασχολεί!! Σε Παρακαλώ μην ξαναπείς ότι είσαι άχρηστη, μην μιλάς έτσι για τον εαυτό σου, όπως κι εγώ έχουμε μια διατροφική διαταραχη που σίγουρα θα βγούμε νικήτριες,είμαι σίγουρη για αυτό!!!
08-04-2016, 18:01 #38
Dulcinea del toboso κάτι που ξέχασα να πω είναι ότι δεν είναι πάρα πολλές οι θερμίδες που έφαγες σε αυτό το υπερφαγικο επεισόδιο, εγώ σε ένα υπερφαγικο επεισόδιο τρωω τις τριπλάσιες θερμιδες αποτι έφαγες εσύ σήμερα στο υπερφαγικο σου επεισόδιο, ελπίζω να είσαι καλύτερα!!
09-04-2016, 08:03 #39
Dulcinea del toboso κι εσύ με βοήθησες και με στηριξες την Τέταρτη που είχα κάνει υπερφαγικο επεισόδιο. Αυτός είναι και ο σκοπός του σαιτ να δίνουμε συμβουλές και να συμπαραστεκομαστε και να υποστηριζουμε η μία την άλλη!! Είμαι πολύ χαρούμενη που σε ακούω καλύτερα και περισσότερο αισιόδοξη!!! Έχουμε υπομονή,πείσμα και μεγάλη θέληση και είμαι σίγουρη ότι έτσι θα απαλλαγούμε από την ΔΠΤ της βουλιμιας-υπερφαγιας!! Είσαι πολύ τυχερή που θα πας μίνι εκδρομουλα σήμερα, θα αλλάξεις παραστάσεις και δεν θα σκέφτεσαι και το φαγητό, να περάσεις όμορφα κορίτσι!! Μπράβο που περπατησες ένα δίωρο το απόγευμα,χωρίς να έχεις πάρει χρήματα μαζί σου!! Το περπάτημα φτιάχνει την διάθεση βλέπεις και κόσμο στη διαδρομή και ξεχνιέσαι όσο να ναι από αυτά που σε απασχολούν,το βλέπω και στον εαυτό μου αυτό!! Είναι πολύ καλό που μίλησες στη μητέρα σου και στον ψυχολόγο, οι μητέρες μας καταλαβαινουν και μας συμβουλεύουν,γιατί πάντα μια μητέρα θέλει το καλύτερο για το παιδί της!! Σήμερα ξημέρωσε μια καινούργια μέρα καλή αρχή από σήμερα στην προσπάθεια σου!!! Καλά να περάσεις κορίτσι στην μίνι εκδρομουλα που θα πας!! :)
10-04-2016, 07:13 #40
Dulcinea del toboso καλημέρα, κι εγώ χαίρομαι πολύ που αλληλουποστηριζομαστε και μιλάμε, είμαι σίγουρη ότι θα βγούμε νικήτριες από τον αγώνα που δίνουμε ενάντια στην βουλιμια-υπερφαγια!! :) Κι εγώ Dulcinea del toboso την αμέσως επόμενη μέρα μετά από υπερφαγικο επεισόδιο δίψαω πολύ, και αυτό ίσως οφείλεται στην κατακρατηση υγρων που γίνεται στον οργανισμό εξαιτίας της κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας ζάχαρης που υπάρχει στα γλυκά... Η υπερκινητικοτητα που είχες χθες πολύ πιθανόν να οφειλόταν στο πράσινο τσάι που όπως και ο καφές είναι διεγερτικα . Χαίρομαι πολύ για σένα που πέρασες όμορφα στην μίνι εκδρομή που πήγες και άλλαξες για λίγο παραστάσεις και ξεχάστηκες από τα προβλήματα της καθημερινοτητας!! :) Χθες έφαγες πολύ καλά, υγιεινά και το καλύτερο είναι ότι δεν έκανες χθες αφαγια γιατί αυτό σίγουρα θα οδηγούσε σε ένα ακόμα υπερφαγικο επεισόδιο!! Πιστεύω ότι επειδή χθες έφαγες λίγες θερμιδες θα έχεις αντισταθμισει τις θερμίδες από το υπερφαγικο που έκανες την Παρασκευή οπότε πιστεύω ότι δεν θα έχεις παχύνει από το υπερφαγικο επεισόδιο που είχες την Παρασκευή!! :) Είμαι πολύ χαρούμενη που σε ακούω αισιόδοξη και θα δεις ότι ξημερωνουν καλύτερες μέρες!! :) Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις να νικήσεις την ΔΠΤ της βουλιμιας-υπερφαγιας,γιατί έχεις απίστευτη θέληση και φαίνεσαι άνθρωπος που δεν τα παρατάει εύκολα!! :)
10-04-2016, 23:08 #41
Καλησπέρα Dulcinea del toboso δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι, εδώ στο σαιτ όλοι έχουμε μια άνιση μάχη με το φαγητό, εξάλλου μεταξύ μας τα μέλη του σαιτ δεν γνωριζόμαστε φατσικα ούτε γνωρίζουμε τα πραγματικά ονόματα των υπόλοιπων μελών του σαιτ... Πιστεύω για το χθεσινό βραδινό βουλιμικο επεισόδιο έφταιγε η αϋπνία που είχες, αχ πόσο σε καταλαβαίνω η αϋπνία όντως ανοίγει την όρεξη... Στο χθεσινό βραδινό σου υπερφαγικο επεισόδιο οι θερμίδες που καταναλωσες σίγουρα δεν ήταν πάνω από 1000, το καλό με εσένα είναι ότι όταν κάνεις υπερφαγικο επεισόδιο δεν τρως πάρα πολλές θερμίδες όπως εγώ που όταν με πιάσει λύσσα τρωω το σύμπαν μέχρι και τις 7000 θερμιδες σε Υπερφαγικο επεισόδιο μπορώ να φτάσω... Μετά από τα δύο υπερφαγικα επεισοδια που είχες, είναι πολύ καλό που ήπιες νερό και πράσινο τσάι κι έτσι φουσκωσες με τα υγρά και δεν έφαγες παραπάνω... Πιστεύω ότι και τα δύο υπερφαγικα επεισοδια που είχες οφείλονταν στην αυπνια, πιστεύω ότι από την αυπνια ξεκίνησε το κακό, τι ατυχία που χθες δεν σε πήρε ο ύπνος το βράδυ,αν είχες κοιμηθεί πιστεύω έστω 7 ώρες δεν θα είχες αυτά τα 2 υπερφαγικα επεισοδια σήμερα,μεγάλη ατυχία... Αποτι έχω παρατηρήσει αρκετοί έχουν αυπνια τώρα με την αλλαγή της ώρας και η μαμά μου δεν της έρχεται ύπνος το βράδυ με αποτέλεσμα να κοιμάται το πρωί,επειδή δεν μπορεί να προσαρμοστεί με την αλλαγή της ώρας αποτι μου έχει πει... Σε αυτό το σαιτ δεν είμαστε για να κατακρινουμε τα βιώματα των υπόλοιπων μελών, γιατί κανένα μέλος δεν είναι καλύτερο από το άλλο μέλος, όλοι έχουμε μια διατροφική διαταραχη, εδώ είμαστε γιατί νιώθουμε ότι μιλάμε με άτομα που μας καταλαβαινουν επειδή αντιμετωπιζουν το ίδιο πρόβλημα με εμάς κι έτσι δεν αισθανόμαστε μόνοι... Για αρχή θα μπορούσες να βάλεις στόχο να μην ξανακάνεις εμετό,γιατί όντως μετά από ένα υπερφαγικο επεισόδιο όταν κάνεις εμετό δεν παχαίνεις,όμως έτσι επαναπαβεσε ότι δεν παίρνεις βάρος κι έτσι θα συνεχίζονται τα υπερφαγικα επεισοδια,εγώ παλαιότερα είχα προσπαθήσει να κάνω προκλητο εμετό με το δάχτυλο μετά από υπερφαγικο επεισόδιο,αλλά δεν τα κατάφερνα. Κάπου στο ίντερνετ είχα διαβάσει ότι με τον εμετό αποβαλεις το 50% των θερμίδων που έφαγες... Αν όμως δεν κάνεις εμετό,ούτε πάρεις καθαρτικα και διουρητικά και δεις την ζυγαρια να ανεβαίνει προς τα πάνω,τότε θα δεις ότι παίρνεις βάρος με τα υπερφαγικα επεισοδια και θα αρχίσεις να συγκρατησε κάθε φορά που σε πιάνει λύσσα... Δες το σαν κακή μέρα και αύριο κάνε μια καινούργια αρχή!! Κοπέλα μου καταλαβαίνω απόλυτα πώς αισθάνεσαι αυτή την στιγμή, όμως μαζί σαν παρέα θα καταφέρουμε να νικήσουμε την βουλιμια!! Να ξέρεις ότι σε αυτό το σαιτ υπάρχουν άτομα που σε καταλαβαινουν και σε νοιάζονται όπως εγώ, δεν είσαι μόνη σου με αυτή την ΔΠΤ είμαι κι εγώ με την ΔΠΤ της βουλιμιας-υπερφαγιας και πολλές κοπέλες υποφέρουν από την ΔΠΤ της βουλιμιας-υπερφαγιας... Θέλω να σε ακούω αισιόδοξη μην χάνεις το κουράγιο σου, αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα καλύτερη από την σημερινή, είναι δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτή την ΔΠΤ αλλά θα δεις μαζί θα τα καταφέρουμε!! :)
11-04-2016, 13:28 #42
Dulcinea del toboso κοπέλα μου εννοείται ότι καταλαβαίνω απόλυτα τα συναισθήματα σου,αφού κι εγώ αισθάνομαι μεγάλη στεναχωρια μετά από ένα υπερφαγικο επεισόδιο, μόνο εκείνοι που δεν έχουν αυτή την ΔΠΤ δεν μπορούν να μας καταλάβουν... Τα χάπια ονομάζονται quiet life και είναι της lanes, είναι φυτικό ηρεμιστικό,παραδοσιακό φάρμακο φυτικής προέλευσης,που ανακουφίζει από τα ήπια συμπτώματα Ψυχικού άγχους στρες και νευρικής έντασης προαγοντας τον φυσικό ύπνο... Μπορείς να το αγοράσεις χωρίς συνταγή γιατρού από το φαρμακείο, έκανε 15,82 ? και έχει μέσα 100 χαπια που είναι ροζ και είναι στρογγυλά...Μπορείς να πάρεις έως 3 χαπια κατά την διάρκεια της ημέρας για να αντιμετωπισεις το στρες ή για να καταπολεμησεις την αυπνια μπορείς να πάρεις έως 3 χαπια 1-2 ώρες πριν τον ύπνο... Εγώ προσωπικά παίρνω 1 χάπι 2 ώρες πριν τον ύπνο, χθες για παράδειγμα ήπια 1 χάπι στις 10 το βράδυ και με πήρε ο ύπνος στις 11.45, με βοήθησαν αυτά τα φάρμακα με την έννοια ότι πριν πάρω αυτά τα φάρμακα κοιμόμουν στις 12 το βράδυ και ξυπνούσα στις 3 το βράδυ και έτρωγα το πρωινό και να μένω αυπνη από τις 3 ώρα τα μεσάνυχτα και το πρωί την έβγαζα μόνο με ένα φραπέ με ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη μέχρι τις 1 το μεσημέρι που θα έτρωγα μεσημεριανό, με αποτέλεσμα κάθε πρωί να είχα μεγάλο φόβο ότι θα έκανα υπερφαγικο εφόσον ήμουν τόσες ώρες νηστική... Τώρα πια που παίρνω αυτό το φάρμακο δεν ξυπνάω κατά την διάρκεια της νύχτας και κοιμάμαι συνολικά 7-8 ώρες και ξυπνάω 8 το πρωί, και 8 τρωω πρωινό,μια χαρά ώρα δηλαδή για πρωινό για μένα, γενικά δεν είμαι πολύ του ύπνου μεσημέρι δεν κοιμάμαι και δεν μπορούσα να μην κοιμάμαι και τη νύχτα... Εμένα με βοήθησε αυτό το φάρμακο και πολύ πιθανόν να βοηθήσει και εσένα στο θέμα του ύπνου και αν παίρνεις 1 χάπι κάθε μέρα 1-2 ώρες πριν κοιμηθείς θα σου κρατήσουν 100 χαπια που έχει συνολικά μέσα το βαζάκι πάνω από 3 μήνες!!
Dulcinea del toboso οι συγγενείς σου που θα έρθουν θα μένουν στο σπίτι σου για τις μέρες που θα έρθουν ή έχουν δικό τους σπίτι ή θα μένουν σε ξενοδοχείο? Σε ρωτάω γιατί αν μείνουν στο σπίτι σου δες το σαν μια καλή ευκαιρία τις μέρες που θα κάτσουν ότι θα ντρέπεσαι μπροστά τους να φας παραπάνω κι έτσι δεν θα κάνεις υπερφαγικο επεισόδιο επειδή θα ντρέπεσαι τους συγγενείς σου!!
Το quiet life δεν νομίζω να προκαλεί εθισμό γιατί στο φυλλάδιο λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν παραληφθεί κάποια δόση... Έχει και κάποιες παρενέργειες,εγώ προσωπικά από την Πέμπτη που το παίρνω δεν έχω εμφανίσει κάποια παρενέργεια, οι παρενέργειες είναι γαστρεντερικα συμπτώματα όπως ναυτία,κοιλιακες κράμπες,αγγειιτιδα μπορεί να εμφανιστούν.Η συχνότητα δεν είναι γνωστή.
Κορίτσι, ελπίζω σήμερα να φας υγιεινά και να είσαι πάντα χαρούμενη και αισιόδοξη!! :)
11-04-2016, 18:40 #43
Κοίταξα αυτά τα χάπια (πολύ ακριβά όμως στην Ελλάδα, εδώ κάνουν 4 λίρες) και φαίνεται να είναι παρόμοια με αυτά που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, τα Kalms, τα οποία τα λατρεύω γιατί κάνανε φοβερή δουλειά όταν ήμουν κάπως αγχωμένη. Τα είχα δώσει και στον μικρό μου αδελφό για τις πανελλήνιες και ήταν πολύ ήρεμος, άλλοι τα χρησιμοποιούν όταν είναι να δώσουν για δίπλωμα αυτοκινήτου. Εμένα προσωπικά δεν μου κάνανε φοβερή δουλειά στην αυπνία, αλλά από άλλους έχω ακούσει ότι βοηθάει. Για την αυπνία, η οποία σε εμένα οφείλεται σε υπερδιέργεση κάνω τα εξής:
α) τουλάχιστον μία ώρα πριν τον ύπνο κλείνω φώτα κεντρικά και ανοίγουμε κίτρινο, χαμηλό φως του στυλ πορτατίφ. Επίσης έχω βάλει ειδικό φωτισμό στην οθόνη του υπολογιστή για να μη με κρατάει ξύπνια. Αν πιεις και κανά χαμομήλι βοηθάει
β) αν έχω υπερδιέργεση βάζω 1-2 σταγόνες λεβάντας σε ένα χαρτί και κοιμάμαι με αυτό πάνω στο πρόσωπό μου ή δίπλα. Υπάρχουν και στικ λεβάντας που αλείφεις στους κροτάφους. Η λεβάντα πέρα ότι σε ηρεμεί, προσφέρει και βαθύ ύπνο.
γ) αρχίζω και μετράω μέσα σου αργά, προσπαθώντας να συγκεντρωθώ στους αριθμούς. Αν η σκέψη μου πάει αλλού την επαναφέρω ξανά στο μέτρημα. Αυτό βασικά είναι διαλογισμός mindfullness. Κάπου στο 100 συνήθως με έχει πάρει ο ύπνος αλλά έχω φτάσει και στο 200.
12-04-2016, 19:49 #44
Dulcinea del toboso καλησπέρα!! :) Χαχαχα :) Χαίρομαι πολύ που όταν πήρες 1 χάπι το μεσημέρι σε χαλάρωσε και σου έφυγε το στρες!!! Καλά έκανες που πήρες τα 50 χαπια αντί για τα 100, γιατί δεν ήξερες αν θα έβλεπες αποτελέσματα όσον αφορά το στρες και την αυπνια, εγώ δεν το ήξερα ότι βγαίνει και σε 50 χαπια!! Θα θελα να ακούσω και αν είδες αποτέλεσμα παίρνοντας το χάπι το βραδυ όσον αφορά την αυπνια!! Εγώ με αυτό το χάπι το quiet life κοιμάμαι το βράδυ 7-8 ώρες από την στιγμή που θα με πάρει ο ύπνος, αλλά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός!!
13-04-2016, 14:20 #45
η γιογκα ειναι θεικη.. αρκει να βρεις ινστρακτορα που να ξερει τι του/της γινεται. Οχι καποιον απο 4ωρο σεμιναριο, αν μπορεις, βρες καποιο γυμναστηριο που εχει και ομαδικα για καλυτερη τιμη. Αλλως παιζει να βγει 50 ευρω τα 8-16 μαθηματα
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή