Σκόρπιες σκέψεις από χθες το βράδυ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

Σκόρπιες σκέψεις από χθες το βράδυ

Γεια σου.... Η ψυχολογικη σου κατασταση ειναι πολυ χαλια (κατι σου ειπα τωρα)
    Ολα αυτα, που παιρνεις καθαρτικα και υποβαλλεις τον εαυτο σου σε τετοιες δοκιμασιες δεν δειχνουν οτι τον αγαπας η οτι τον σεβεσαι.
    Να ξερεις, καθε μερα που περναει περναει για να μας πηγαινει πιο κοντα στο στοχο μας.
    Μια προσπαθεια, σε οποιοδηποτε επιπεδο, για να ειναι επιτυχης πρεπει να πληροι τρεις προυποθεσεις
    μεσα, χρονο και ψυχικη ισορροπια.
    Μεσα εχεις, φανταζομαι, υγιεινο φαι και χρειαζεσαι και χρηματα γιατι το υγιεινο κοστιζει πολυ παραπανω επι καθημερινης βασεως
    χρονο επισης ΕΧΕΙΣ !!!!!!!!
    ψυχικη ισορροπια. Χμ, εδω ειναι το δυσκολακι μας =/ Απολυτα φυσιολογικο να μην την νιωθεις στο ελαχιστο, αν ξεκινησεις ομως και δεις οτι τα πρωτα φευγουν σιγα σιγα θα παιρνεις τα πανω σου!!!!! Ολοι μας αλλωστε απο καπου ξεκινησαμε! Δεν ξερω ειλικρινα πως να βοηθησω, ευχομαι να σου πανε ολα καλα

Senior Member
    Dulcinea del Toboso κοπέλα μου με συγκίνησες πολύ με αυτά που έγραψες!! Το πρώτο πράγμα που θα σε συμβούλευα να κάνεις για να σπάσεις αυτόν τον φαύλο κύκλο της υπερφαγιας είναι να πετάξεις επείγοντος τα καθαρτικα και εγώ τα έπαιρνα αυτά αλλά τα σταμάτησα γιατί σκέφτηκα πόσο κακό κάνω στο έντερο μου παίρνοντας καθαρτικα,επίσης παίρνοντας καθαρτικα απενεχοποιησε ότι δεν παίρνεις κιλά με το.υπερφαγικο επεισόδιο και θα συνεχίσεις να κάνεις υπερφαγικα επεισοδια...Αύριο κοπέλα μου είναι μια καινούργιο μέρα και κάνε μια καινούργια αρχή με σωστή και ισορροπημένη διατροφή,μην κάνεις άλλο κακό στον εαυτό σου,αγάπησε τον τον εαυτό σου και μην τον καταστρέφεις...

Senior Member
    Dulcinea del toboso σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!! Όντως πέρυσι αρχές του χρόνου τον Σεπτέμβριο ήμουν 93 κιλά και έκανα διαιτα από πέρυσι τον Σεπτέμβριο και τώρα είμαι 53,5 κιλά πήγαινα και πηγαίνω και τέσσερις φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και προσπαθώ να περπατάω καθημερινά 30 λεπτά!! Dulcinea del toboso πιστεύω πως αυτό που περνάς αυτή τη στιγμή είναι μια περίεργη φάση η οποία θα περάσει και θα ξανασταθεις και πάλι στα πόδια σου!! Από τα ποστ σου έχω καταλάβει ότι είσαι δυνατός χαρακτήρας και ότι προσπαθείς και δεν το βάζεις κάτω εύκολα!! Προσπάθησε όσο γίνεται να επικεντρωθείς στη.θετική πλευρά της ζωής και να κάνεις πράγματα για να ξεφεύγει το μυαλό σου από τα δυσάρεστα όπως να βγεις έξω για έναν περίπατο,να ακούσεις μουσική,να διαβάσεις μια εφημερίδα ή ένα βιβλίο λογοτεχνικό, να λύσεις ένα σταυρόλεξο ή ένα sudoku,να παίξεις ένα παιχνίδι στον υπολογιστή και αυτά μπορείς να τα κάνεις όταν σε πιάσει η "λύσσα",για να απασχοληθεις με κάτι και να αποφύγεις το υπερφαγικο επεισόδιο!!

Senior Member
    Dulcinea del toboso αποτι διάβασα το τελευταίο υπερφαγικο σου επεισόδιο αποτελούνταν κυρίως από γλυκά, μήπως γενικά στην διατροφή σου έχεις αποκλείσει εντελώς την ζάχαρη? Το λέω γιατί κι εγώ πριν λίγο καιρό δεν έτρωγα καθόλου ζάχαρη με αποτέλεσμα να κάνω υπερφαγικα επεισοδια και να φτάνω τις 7700 θερμιδες βγαίνοντας έξω και τρώγοντας ότι γλυκό υπήρχε σε μαγαζί, η αδερφή μου όμως μου έδωσε την συμβουλή να βάζω ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη στον καφέ και από τότε που το εφάρμοσα αυτό έχω να κάνω 15 μέρες υπερφαγικο επεισόδιο από τις 12 Μαρτίου, σήμερα είναι η 16η μέρα χωρίς υπερφαγικο επεισόδιο... Θέλω να πω ότι αν απενεχοποιησεις την ζάχαρη βάζοντας ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη στον καφέ σου κάθε μέρα ίσως σταματήσουν και τα υπερφαγικα επεισοδια και ίσως να οφείλονται τα υπερφαγικα επεισοδια σε ένα ξέσπασμα του οργανισμού σου από την έλλειψη ζάχαρης...

Senior Member
    εχω παρα πολυ καιρο να μπω στο σαιτ...Δεν ειχα λογο γιατι τα εκανα θαλασσα...
    Το ποστ σου ομως με εκανε να πμω και να γραψω.... Σε νιωθω .... αν εξαιρεσεις τα καθαρτικα....
    Αυτη την περιοδο περναω μια φαση μεγαλης θλιψης και παρεα εχω τα υπερφαγικα.... αυτο που αποζητω περισσοτερο ειναι γλυκα σοκολατες....
    Δεν ξερωτι να σου πω πως να σε συμβουλεψω καλυτερα....
    ισως και για σενα ειναι μια φαση οπου θα περασει ..Αυτο που λεει η Good για τη ζαχαρη ισχυει....
    συν οτι εγω εχω ενοχικα συναισθηματα οταν τρωω γλυκο ( ενα διαστημα δεν το ειχα) και μετα λεω χαλασα την διατροφη μου και ξεκιναει το παρτι!!!!!
    Παρ ολο που ειμαι χαλια εγω θα σου πω να μην το βαλεις κατω ,,,,
    Θα συμβει ξανα μπορει ναι μπορει οχι.... Μην τα παρατας!!!!!!
    Βαλε το πεισμα μπροστα.... καποια στιγμη αυτο θα ειναι παρελθον,,,, Πιστεψε το!!!!!

Senior Member
    τις γενικοτερες αιτιες τις ξερω!!!!! Τωρα πια... Και παντα τα συναισθηματα τα ασχημα καποιες φορες και τα ομορφα μας οδηγουν σε επεισοδια...
    Απο την Τριτη ουσιαστικα μια εβδομαδα που οντως μου συναιβει κατι πολυ σγμαντικο για μενα με σχεδον ασχημα αποτελεσματα και μου εφερε απογοητευση και θλιψη αηξηση τροφης και δυο επεισοδια νε πολυ πολυ σοκολατα!!!!!!
    Εδω αλληλοκαταλαβαινομαστε!!!!!
    καποια στιγμη θα συμβαινει πιο σπανια και καποια στιγμη καθολου !!!!!!! Αυτο πρεπει να το εχουμε καπου μεσα μας!!!!!

Senior Member
    Dulcinea del toboso δεν το εξήγησα καλά, εννοούσα ότι την διαιτα την ξεκίνησα τον Σεπτέμβριο του 2014 που τότε ήμουν 93 κιλά και τώρα είμαι 53,5 κιλά. Dulcinea del toboso αποτι κατάλαβα πίνεις 2 καφέδες την μέρα, εγώ πριν λίγο καιρό έπινα 5 καφέδες την ημέρα και πεινούσα απίστευτα και στο ίντερνετ διάβασα ότι ο καφές συμβάλει στην παραγωγή ινσουλίνης και ανοίγει την όρεξη ( όπως και τα ανθρακουχα αναψυκτικά,όπως διάβασα),εγώ τώρα πίνω μόνο 1 φραπέ το πρωί με 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και δεν έχω την πείνα που είχα όταν έπινα 5 καφέδες την ημέρα... Αν και 2 καφέδες την ημέρα δεν είναι πολύ, μήπως δεν θα πεινουσες αν έπινες 1 καφέ την ημέρα, πάντως όντως μπορεί να σε βοηθήσει να σταματήσουν τα υπερφαγικα επεισοδια αν βάζεις λίγη ζάχαρη στον καφέ, γιατί ίσως ο οργανισμός σου να έχει στερηθεί την ζάχαρη και να ξεσπάει σε υπερφαγικα επεισοδια με γλυκά!! Εύχομαι να περάσει γρήγορα αυτή η φάση που περνάς και εγώ είμαι εδώ στο site για οτιδήποτε με χρειαστείς!!

Senior Member
    Dulcinea del toboso μόλις πριν λίγο chekara το μήνυμα σου και σου έστειλα μήνυμα όποτε μπορείς chekare το.