Results 16 to 20 of 20
Thread: Δευτέρα χειρουργείο !!!!
-
23-04-2016, 14:18 #16
Σχεδόν έφτασε και η δική μου Δευτέρα
θα κάνω κι εγώ sleeve και αφαίρεση χολής. Νιώθω αγωνία και φόβο για τις επιπλοκές που μπορεί μα υπάρξουν. Ελπίζω και εύχομαι να πάει και για μένα καλά.
Σας χαιρετώ
Καλή συνέχεια
- 23-04-2016, 20:38 #17
Σε ευχαριστώ πολύ Τάσσο για τις όμορφες σκέψεις και τις ευχές σου. Έχω περάσει τόσο πόνο και τόση ψυχική κακοποίηση ως ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού μου, παλεύοντας με την συναισθηματική πείνα, την υπερφαγία και την εικόνα μου που πραγματικά χρειάζομαι το σώμα μου να συμμαχίσει ουσιαστικά, για να ανατραπεί αυτή η αυτοκαταστροφική σχέση. Δυστυχώς οι καταστάσεις που παρουσιάστηκαν στην ζωή μου με ξεπέρασαν σε ισχύ και δυναμική κι όσο κι αν το πάλεψα και έδειχνα να τα καταφέρνω, σε βάθος χρόνου η τάση μου ήταν αυξητική. Εύχομαι τα παιδιά που έχουν μία ροπή προς το φαγητό ως μέσο διαχείρισης των συναισθημάτων τους να καταφέρουν από νωρίς να απεγκλωβιστούν από αυτή την νοσηρή σχέση. Να σεβαστούν το σώμα τους και να το αγαπήσουν με την ίδια βαρύτητα που δίδουν στα ψυχικά και νοητικά τους χαρίσματα, τα οποία συχνά προτάσσουμε ως όπλα για να θωρακίσουμε την ύπαρξή μας, όντας υπέρβαροι και παχύσαρκοι.
Έχω ανάγκη να τονίσω ότι το χειρουργείο ήταν η τελευταία μου επιλογή και ότι πρόκειται για μία πολύ σοβαρη απόφαση που δεν πρέπει αψήφιστα και ανάλαφρα να παίρνει κανείς.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους μας.
Κάντε μία προσευχή και για μένα.
24-04-2016, 17:52 #18
Νεφελάκι μου σου εύχομαι μέσα απ' την ψυχή μου, να πάνε όλα καλά!
Να ξέρεις ότι όταν θα χαθεί το μεγαλύτερο ποσοστό των κιλών σου για να χάσεις τα υπόλοιπα θα μπεις στην γνωστή διαδικασία της προσεκτικής διατροφής. Το χειρουργείο βοηθάει απίστευτα όσον αφορά τις ποσότητες. Είδες πως όσο κι αν το προσπαθήσαμε με τις διατροφές, μας ενοχλούσε το ότι έπρεπε να περιοριστούμε σε μισή μερίδα φαγητού και λίγη σαλάτα.
Επειδή θα κάνεις "μανίκι" όμως θα πρέπει να προσέχεις την διατροφή σου πολύ ώστε να διατηρήσεις το βάρος σου σε βάθος χρόνου. Άλλωστε εδώ στο φόρουμ έχουν υπάρξει περιπτώσεις που το "μανίκι" απέτυχε. Κι εγώ έχω την κουμπάρα μου σαν παράδειγμα που εδώ και καιρό είναι σε δίαιτα ώστε να χάσει ότι πήρε επειδή της ξεχείλωσε το "μανίκι". Βγήκαμε για φαγητό, εγώ έφαγα πολύ περισσότερο από την ίδια ενώ εκείνη προσπαθούσε να είναι συγκρατημένη. Αυτά σαν συμβουλές...
Και για να πάω λίγο "κόντρα" στον Τάσο, εγώ το φόρουμ δεν το έχω εγκαταλείψει. Μπορεί να μην είμαι παχύσαρκη παρόλα αυτά είμαι εδώ ώστε να συμβουλεύω βάση των δικών μου εμπειριών, όπως κι όποτε μπορώ. Άλλωστε η εδώ παρέα με βοήθησε σε πολλά θέματα που αφορούσαν το χειρουργείο.
Καλή επιτυχία Νεφαλάκι μου, με αισιοδοξία και χαμόγελο. Έρχεται επιτέλους η δική σου προσωπική Ανάσταση! :bouncy:
25-04-2016, 12:01 #19
Καλη επιτυχια, ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα τελεια και να εχεις στη πορεια το αποτέλεσμα που εχεις ο ονειρευτεί!
28-04-2016, 15:53 #20
Σε ευχαριστώ Μαρία. Η διαδικασία δεν είναι εύκολη, ούτε ακίνδυνη. Μπορεί να γίνεται μακρινή ανάμνηση που την σκεπάζουν τα όσα ακολουθούν αλλά δεν παύει να είναι τις στιγμές που το ζεις μία ακραία θα έλεγα εμπειρία. Μου ήταν πολύ δύσκολο όσο κι αν προετοιμάστηκα να μετριάσω το παιχνίδι του μυαλού μου σε κάθε ερέθισμα από μυρωδιά. Για την ώρα είμαι ακόμα στα υγρά και έχω μία έντονη επιθυμία για ψωμί και όχι για σοκολατα που ήταν το αναμενόμενο για τα δικα μου δεδομένα.
Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους χχχ
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....