χρειάζομαι εμψύχωση!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Junior Member
    Καλησπέρα ομορφιές είμαι εδώ ξανά μετά από 1 χρόνο και 4 μήνες περίπου...

Μερικές μέρες μετά το ποστ που είχα κάνει εδώ αγανάκτησα, μου την βάρεσε, σταμάτησα τη διατροφή, έβγαλα από το μυαλό μου την εικόνα που είχα πιστέψει ότι θα αποκτήσω και πλακώθηκα στο φαγητό.
    Το αποτέλεσμα ήταν να ζυγιστώ ξανά τον Οκτώβρη και να δω στη ζυγαριά ένα υπέροχο 98.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή μου την βάρεσε και πάλι και έκοψα ζάχαρη τελείως, λιπαρές τροφές και τα σχετικά για να φθάσω να είμαι αυτή τη στιγμή 82 κιλά. Χωρίς δίαιτες, χωρίς διατροφολόγους, χάπια, γυμναστική -καθότι ισχύει ακόμα η απουσία βοήθειας με τα παιδιά-.
    Έχασα 16 κιλά γιατί πραγματικά το ήθελα, ήμουν έτοιμη, ένιωσα αποφασισμένη. Δεν έχω τελειώσει ακόμα, θέλω να χάσω ακόμα 10 με 12 κιλά και να επιστρέψω στα κιλά του Γυμνασίου χαχαχα!

Από αύριο ξεκινάω κοιλιακούς, ραχιαίους και λοιπά στο σπίτι γιατί μια χαλάρωση την έχω η αλήθεια είναι... Αν και δεν ξέρω καθόλου πως να το δουλέψω
    Αυτά

Senior Member
    Μπράβο Μελιτάκι!!! Χίλια μπράβο!!
    Θα τα καταφέρεις να χάσεις και τα υπόλοιπα!
    Θέλει μεγάλη δύναμη να το βάλεις πείσμα και να τα χάσεις οπως έκανες και εσυ!
    Μπορείς να βρεις διαφορα βιντεάκια στο youtube με ασκησεις γυμναστικής στο σπίτι, υπάρχουν χιλιάδες
    και είναι φτιαγμένα απο μητέρες οπως εσύ!
    :starhit:

Junior Member
    Γεια σου!! Είδα κάποια βιντεάκια και δειλά δειλά έκανα την αρχή.

Έχω κάποια θεματάκια που με έχουν ρίξει..
    Καταρχάς, έχω μια ψύχωση με τη ζυγαριά, θέλω να ζυγίζομαι κάθε μέρα κι ενώ ξέρω πόσο λάθος είναι, δε το κόβω!
    Κατά καιρούς της έβγαλα τις μπαταρίες, την έκρυψα αλλά πάντα την ξεθάβω και πάλι τα ίδια. Πως λέγεται αυτή η αρρώστια; Έχω την εντύπωση πως αν δεν ανεβώ μια μέρα έχω διαπράξει έγκλημα και αυτοτιμωρούμαι τρώγοντας παραπάνω...
    Το άλλο είναι ότι η στέρηση όλων των παχυντικών πολλές φορές μου προκαλεί νεύρα, πολλά νεύρα ...!
    Κατά τ' άλλα σήμερα δεν βγήκα από το πρόγραμμα... Όλα καλά!

Senior Member
    εγώ λέω να μην την κρύβεις την ζυγαριά, δεν έχει νόημα!
    Οοοολοι μα όλοι την έχουμε περάσει την φάση.
    Αν ζυγίζεσαι μια φορα το πρωι τοτε είναι καλά!
    Πιστευω είναι μια φάση που θα περάσει.. το να την κρύψεις θα σε στρεσάρει περισσοτερο..
    Αν νιώθεις οτι στερείσαι βάλε ένα γεύμα που θέλεις (παχυντικό) μια φορά στις 10 μέρες!
    Δεν θα πάρεις κιλά με ενα γεύμα, αν όλα τα υπόλοιπα είναι σωστά και καθαρά
    :roll:

ίσα ίσα δεν είμαστε μηχανές, είμαστε άνθρωποι. Αν στις 30 ημέρες φας πχ 2-3 φορές κάτι παχυντικό και όοολα τα υπόλοιπα γεύματά σου είναι σωστά τοτε δεν εχεις να φοβάσαι τίποτα. Το θέμα δεν ειναι να κάνουμε δίαιτα με ημερομηνία λήξης, το θέμα είναι να κάνουμε μια σωστή διατροφή χωρίς στερήσεις ευ όρου ζωής.

Junior Member
    Ναι, τρώω κι αυτές τις βλακειούλες μια στο τόσο. Χρειάζονται!
    Πιστεύω ότι έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου και δεν είναι κάτι εφήμερο γιατί όλο αυτόν τον καιρό δε σταματώ να μελετώ. Έχω απαλλαγεί τελείως από ζάχαρη και κάθε είδους ψωμί που για μένα ήταν εξάρτηση. Δεν αγοράζω τίποτα τυποποιημένο, φτιάχνω τα πάντα μόνη.
    Έτρωγα ό,τι ώρα να είναι και όσο ήθελα. Έτρωγα επίσης πολύ γρήγορα.
    Τώρα τρώω 5 γεύματα και το τελευταίο σίγουρα μέχρι τις 20.00, τρώω πολύ αργά κάτι που έχει μειώσει πολύ και τις ποσότητες!
    Είναι πράγματα που τα άκουγα αλλά δεν τα εφάρμοζα...
    Σκέψου ότι με τέτοιες αλλαγές έχασα 16 κιλά χωρίς να μετρώ θερμίδες, γραμμάρια και χωρίς καθόλου γυμναστική, μόνο τις δουλειές του σπιτιού και το κυνηγητό με τα παιδιά!

Junior Member
    Πολύ πρήξιμο ρε παιδιά!!!!
    Τα δαχτυλίδια κόλλησαν στα δάχτυλα

Senior Member
    Originally posted by melitaki
    Πολύ πρήξιμο ρε παιδιά!!!!
    Τα δαχτυλίδια κόλλησαν στα δάχτυλα
    Με τοσο λιγο φαι; Καλημερα!

Junior Member
    Τελικά ήρθε η περίοδος γι'αυτό το πρήξιμο, γι 'αυτό και η όρεξη για σαραγλί και η μέρα σήμερα είχε και ψωμάκι με μερέντα και μακαρόνια με κιμά και dark σοκολάτα...!
    Είχε όμως και 90 άνω -κάτω κοιλιακούς + 30 ραχιαίους.
    Αύριο πάλι ...πάμε δυνατά!
    Νιώθω ορεξάτη!!!!!

Junior Member
    Επίσης έκλεισα ραντεβού για τον 6μηνο έλεγχο του θυρεοειδή μου και ορμονολογικές εξετάσεις...
    Εκείνη η ινσουλίνη που είχα στον Θεό όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ... τον Φεβρουάριο ήταν μέσα στα φυσιολογικά όρια, είμαι περίεργη να δω τώρα τι θα δείξουν οι εξετάσεις.

-.-

Page 2 of 2 FirstFirst 12