Κύκλος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53

Thread: Κύκλος

Να σαι καλά βρε Βlossom!Δεν ξέρω αν είμαι δυνατή.Αυτή τη φορά θέλω να αλλάξω αλλά μετά σκέφτομαι πώς πόσες και πόσες φορές δεν το είπα και πάλι εδώ κατέληξα.Είναι στιγμές που λέω τι νόημα έχει, τόσα χρόνια δεν τα κατάφερα,τώρα τι θα αλλάξει δηλαδή και μετά σκέφτομαι πόσο χάλια αισθάνομαι και λέω θα προσπαθήσω έστω για να νοιώσω λίγο καλύτερα.Αλλά οι αλλαγές αργούν τόσο πολύ και εγώ δεν χάνω πια λίπος όπως όταν ήμουν 20 χρονών.Προσπαθώ να μη ζυγίζομαι ή έστω να το κάνω πιο αραιά,άλλωστε αν χάσω θα φανεί στα ρούχα ή στον καθρέφτη.Και λέω στον εαυτό μου ας συνεχίσω και ό,τι βγει,δεν έχω προσδοκίες να αποκτήσω το ονειρεμένο σώμα,αλλά δεν θέλω να είμαι πια υπέρβαρη,με κούρασε τόσο πολύ!Αυτο που κάνω για την ώρα είναι να μη ξεσπάω στο φαγητό,να μην τρώω τα συναισθήματά μου.

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω, και εγώ μια φοβία την είχα, κυρίως στην αρχή της προσπάθειας,
    πως μπορεί να πάει κάτι στραβά και να σταματήσω,
    πως θα πάρω πίσω τα χαμένα κιλά κοκ..

Αλλά αυτή τη φορά κάτι είχε αλλάξει στον τρόπο σκέψης
    μου, και τελικά η διάθεση μου για αλλαγή προσπέρασε κάθε
    αδυναμία και άσχημη σκέψη.

Το έχω γράψει πολλές φορές, είναι βοηθητικό οι αλλαγές
    στη διατροφή να γίνονται σταδιακά χωρίς πίεση...

Μην αγχώνεσαι, δες το χαλαρά και με τον καιρό όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
    Ακόμα και αν καμιά φορά θες να φας λίγο παραπάνω μην κατηγορείς τον εαυτό σου!

Κανείς δε χάνει τόσο εύκολα βάρος όπως έχανε στα 20,
    αυτό δε σημαίνει όμως πως δε θα χάσει αν προσέξει.

Τη ζυγαριά πρέπει να τη χρησιμοποιούμε σαν εργαλείο,
    αφού αυτό είναι! Ούτε να την αποφεύγουμε, ούτε να
    τη... λατρεύουμε.

Btw, εγώ βλέπω όμορφες αλλαγές στο τικεράκι σου!

3 κιλά αισιοδοξίας πάνω σήμερα!

Γειά σου Blosdom!Το θέμα είναι ότι με μένα συνέβη ήδη..Μέσα σε εναν χρόνο τα ξαναπήρα.Βέβαια η γενικότερη κατασταση μου ήταν σαν ζωντανού νεκρού.
    Μόλις τωρα αρχισα να ξεπερνάω κάπως την αισθηματική μου απογοήτευση και να νοιωθω ότι θέλω να ζήσω,ότι μου αξίζει λίγη ευτυχία.Είναι πολύ μικρά τα βήματα αλλά πάντως είναι βήματα!
    Ζυγίστηκα σήμερα καίμαι 85.ας ελπίσουμε ότι δεν έχασα μυική μάζα!!Αποφάσισα να βγάζω φωτογραφίες με τα εσώρουχα κάθε βδομάδα για να βλέπω διαφορά αν υπάρχει.Η1η φωτογραφία που έβγαλα είναι ό,τι πρέπει για να φοβάσαι κ να σου κοπεί η όρεξη.λέω να την κολήσω και στο ψυγείο να μη ξεχάσω πώς έγινα.
    Σκεφτόμουν να αρχίσω κολυμβητήριο αλλά έτσι όπως με είδα δεν εμφανίζομαι με μαγιώ εκτος αν μ αφησουν να κολυμπήσω με τα ρούχα.Κατά προτίμηση με μακρυμάνικα.

Senior Member
    Χεχε, το είδα, το είδα!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Όσο έκανα edit την προηγούμενη ανάρτηση,
    πρόλαβες να μου απαντήσεις!

Και με 'μενα έχει συμβεί, don't worry!
    Στους περισσότερους εδώ που τα λέμε. Δυστυχώς.
    Προσωπικά έβαλα και έξτρα κιλά πέρα των όσων είχα.

Λοιπόν προτείνω να βγεις στα μαγαζιά προς αναζήτηση
    ενός κομψού μαγιώ και άσε τα περί μπούρκας στην άκρη.

Πάλι καταλαβαίνω πως νιώθεις, και εγώ γυμναστήριο
    δεν πάω γιατί, μεταξύ άλλων, τα αθλητικά δε με κολακεύουν -
    για να μη μιλήσω για τους περιμετρικούς καθρέφτες!

Όμως πρέπει να το ξεπεράσουμε και αυτό, πείσμα χρειάζεται.

Όταν θα έχω χρήματα λέω να επιχειρήσω εγγραφή!

Σήμερα καθάριζα τα αρχεία στον υπολογιστή και βρήκα φωτογραφίες από τότε που είχα χάσει πολλά κιλά.Με έπιασε μια απελπισία άλλο πράγμα.Πόσες φορές ακόμα πρέπει να δώσω αυτή την μάχη?Έχω κουραστεί τόσο πολύ.Συνέχεια με απογοητεύωΑκόμα κι όταν τα καταφέρνω δεν μπορώ να δω τι κατάφερα.
    Σήμερα ξύπνησα και νοιώθω γερασμένη και άσχημη.Δεν σκέφτομαι να κάνω υπερφαγικό.Αλλά θέλω να μπω σε μια τρύπα και να μη με βλέπει κανείς.

Senior Member
    sparrow είναι απλά μία δύσκολη στιγμή.Θα περάσει.Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις γιατί δίνω και εγώ ξανά αυτήν την μάχη.Θα τα καταφέρουμε όμως και αυτή τη φορά μια για πάντα.Τα κατάφερες μία φορά , ξέρεις πως να το κάνεις και θα το ξανακάνεις.Το μόνο που δεν θα σε ωφελήσει και δεν θα σε βοηθήσει είναι μία κακή ψυχολογία. Η ζωή δεν είναι όμορφη μόνο όταν είσαι αδύνατος και δεν αξίζει να ξεσπάσεις στο φαγητό για μια στιγμή αδυναμίας ,ούτε να κρυφτείς πουθενά.Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και να σκέφτεσαι ότι αύριο θα νιώθεις καλύτερα και κάθε μέρα θα έχεις κάνει ένα μικρό βήμα για να βελτιώσεις τον εαυτό σου.

Senior Member
    sparrow δεν εισαι μονη σου ..... Και αν διαβασεις και τα αλλα ποστ κατι μας εχει πιασει παλι τις περισσοτερες ....δεν ξερω τι φταιει... χαλια αισθανομαι και εγω.... θελω συνεχεια να τρωω και αυτο κανω και ολο παιρνω.....αλλα αποφασισα να μπαινω εδω οσο πιο συχνα μπορω και αν γραφω γιατι το ειχα σταματησει,..
    Η μια απο την αλλη παιρνει δυναμη γιατι απλα καταλαβαινομαστε...

Senior Member
    Μα πραγματικά, φταίει η άνοιξη, τι στο καλό;! Δεν θα 'πρεπε τώρα που ανοίγει ο καιρός να νιώθουμε καλύτερα;

Sparrow, όταν με πιάνουν τα 'κάτω' μου, πιέζω τον εαυτό μου να πεισμώσει και να αδράξει τη μέρα.

Μια ζωή την έχουμε.

Μ'αυτό ακριβώς το attitude.

Γειά σας κορίτσια!Πράγματι κάτι μας έχει πιάσει όλες..Έχετε δίκιο είναι και κάποιες κακές μέρες.Όταν είσαι σε έναν αγώνα πρέπει να κοιτάς μόνο μπροστά αλλά δεν μου είναι πάντα εύκολο.
    Έβαψα τα μαλλιά μου σήμερα(τι τραβάν κι αυτά- όλο την πληρώνουν) στολίστηκα και πήγα βόλτα στον ήλιο.Ήταν πολύ ωραία.Θα συνεχίσω την προσπάθεια.Δεν μπορεί,κάποια στιγμή θα έχει αποτέλεσμα.Δεν ζυγίζομαι σήμερα γιατί έχω περίοδο.Την άλλη εβδομάδα ίσως!

Senior Member
    Με γεια οι αλλαγές sparrow! Τι χρώμα/κούρεμα επέλεξες;!

Αχ, έχει τόσο καλό καιρό, όμορφες μέρες! Άρχισαν τα κρύα ροφήματα, χεχε!

Senior Member
    με γεια sparrow!!!!!!!!!!
    Κοριτσια μου φαινεται η ανοιξη αντι να μας βοηθησει να επανελθουμε στσ ισια μας , μας επηρρεασε αρνητικα η μου φαινεται? Ομαδικη καταστροφη χαχα

Senior Member
    Και εγω εκανα ξανθες ανταυγειες!!!!!!:roll::roll::roll::smile grin::smilegrin::smilegrin:
    Ε ανοιξε λιγο η ορεξη μαρια!!!!!!!!!!
    sparrow με γεια!
    τωρα ομως που ερχεται καλοκαιρι και οταν αρχιζουν οι ζεστες γενικα μειωνεται πιστευω η ορεξη! Και εχω βρει κολπο , το γιαουρτι ειναι τοσο δροσερο που θα το χρησιμοποιω για παγωτο να αποφυγω περιττες θερμιδες και λιπαρα! Και ερχονται και τα ωραια τα φρουτακια, φραουλα κερασια πεπονια :bouncy::smirk:

Senior Member
    ωωωω ανανεωση κοριτσια !!!!!!!!! με γεια και σε ενα purplerose...

Ε νομιζω οτι ηρθε η ωρα να μαζευτουμε γιατι δεν μαε παιρνει...

purplerose. Αυτο με το γιαουρτι εγω το εκανα και χειμωνα... οταν δεν ειχα επεισοδια, για γλυκο με πιο υγιεινη επιλογη με σταφιδες και καρυδια μελι η συκα η δαμασκινα τελειο ειναι ...
    στην καλοκαιρινη εκδοση εχω δοκιμασει πεπονι που μου αρεσει πιο πολυ

Senior Member
    Κορίτσια, ακόμα και μένα με είχε πιάσει μία μικρή απελπισία τις τελευταίες μέρες (όχι για την δίαιτά μου όμως). Έκανα άσχημες σκέψεις για τον εαυτό μου και όλα αυτά μέχρι Σάββατο βράδυ. Αλλά από την Κυριακή πρωί επανήλθα στην αισιοδοξία και τώρα δε με σταματάει τίποτα. Συνειδητοποίησα για μία ακόμα φορά ότι οι απαισιόδοξες σκέψεις που έκανα θα εκπληρωνόντουσαν μόνο αν συνέχιζα να της έχω. Αν πιστεύεις ότι δεν θα τα καταφέρεις τότε και δεν προσπαθείς άρα εννοείται ότι δεν θα τα καταφέρεις, έχει δηλαδή 100% πιθανότητα αποτυχίας. Αν δεν ενδίδεις σε αυτές τις σκέψεις και απλά τις προσπερνάς, ναι με το ποσοστό μπορεί να μην είναι 100% αλλά είναι πάντως θετικό και όσο το πιστεύεις τόσο αυξάνεται. Για μένα θέλω να πιστεύω ότι είναι 99% γιατί ότι βάζω στόχο από την πολύ επιμονή μου το καταφέρνω παρόλο με αρκετή καθυστέρηση. Η επιμονή είναι νικηφόρος.

Senior Member
    Nαι εννοειται, ειναι διαχρονικη επιλογη και νοστιμη!!! Απο τα πιο ωραια επισης ειναι να κοβεις μηλο σε πολλες φετες να το ξεφλουδιζεις εννοειται και απο πανω να στρωνεις γιαουρτι κ μετα να ριχνεις λιγο αμυγδαλακι, καρυδι, ηλιοσπορο, μελι, βρωμη κ ο,τι αλλο υγιεινο θες! Και ειναι σαν γλυκο, πραγματικα!!!!

Επισης ειδα και μια συνταγη πολυ καλοκαιρινη, πρωτοτυπη και περα για περα υγιεινη! Αναλογα ποσο θες να φτιαξεις βεβαια, 2 κουπες γιαουρτι, 1 κουπα μελι κ 1 κουπα ροδι. Τα ανακατευεις και τα βαζεις μεσα σε παγοθηκες!!!!! Τα αφηνεις και βγαινουν μικρα ''γλυκοπαγακια'' !!!!!! Ειχα δει επισης παγωτο γρανιτα , λογικα πρεπει να παρεις ειδικες παγοθηκες δεν ξερω, βαζεις μεσα φρουτα και νερο το βαζεις στην καταψυξη και εχεις παγωτο!!!!:eureka::thumbup:

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast