Results 46 to 53 of 53
Thread: Κύκλος
-
25-04-2016, 16:33 #46
Aphelia ποσο δικιο εχεις. Και εγω απο σημερα μου φαινεται αρχισα να μπαινω σε κανονικη πορεια ξανα. Μου ειχε ανοιξει η ορεξη και ηταν ολα στο μυαλο μου, ενιωθα οτι σιγα το τι εχω καταφερει, γιατι ακομα εχω να χασω αφενος, αφετερου οταν εχεις την ταμπελα της πιο παχιας σε συγκριση με το μεσο ορο, γιατι οκ δεν φαινομουν ποτε και υπερβολικα παχια λογω κατανομης, αλλα και παλι ζουμε σε μια κοινωνια που αν διαφερεις εστω λιγο απο το προτυπο το καθιερωμενο σε λενε χοντρο. Εδω η παπαριζου πχ ειχε βαλει κατι κιλα που εγω ουτε καν το προσεχα και την εβριζαν και την ελεγαν χοντρη. Δεν τον αποφευγεις τον χαρακτηρισμο αν λιιιιγο απομακρυνεσαι απο το προτυπο. Τελος παντων, ηταν ψυχολογικο κυριως επειδη πολλες φορες θυμαμαι οτι εχασα 1 ολοκληρο χρονο σε διατροφολογους κομπογιανιτες και μετα βλεπω οτι οκ ακομα εχω να χασω, η σε περιοδους που δεν χανω οπως ηθελα με παιρνει απο κατω και νιωθω οτι πιεζομαι οτι θελω να φαω και εν τελει τρωω μηχανικα με αποτελεσμα οχι απλα να μην νιωθω ευχαριστηση αλλα να νιωθω και χειροτερα. Δεν πεφτω στα ''βαρια'' κανω υγιεινες επολογες σε μεγαλυτερες ποσοτητες αλλα και παλι ακομα και αυτο, το οτι θα σηκωθεις τα μεσανοιχτα να φας κατι εστω υγιεινο γιατι να το κανεις εαν δεν το χρειαζεσαι. Και νταξει, οντως ξεφυγα γιατι εφαγα και τουρτα εφαγα και απεξω κρεπα , σιγα το φαι βεβαια, εφαγα και τυροπιτακια και σπανακοπιτακια και λουκανικοπιτακια και σταφιδοψωμο κ μπισκοτα και καπρις... Ολα αυτα το τελευταιο δεκαπενθημερο... Ισως να ειναι μοιρασμενο, να ειναι και αναγκη του οργανισμου που και που τι να πω.... Εχεις απολυτο δικιο, πρεπει να βλεπουμε τη συνολικη προοδο και να πιστευουμε σε εμας, γιατι μονο ετσι θα προχωρησουμε !:love:
Θυμαμαι οταν πρωτοξεκινουσα ενιωθα τοσο χαλια, σε φαση ετσι οπως εγινες τωρα πως θα το συμμαζεψεις? Και με τον καιρο που εχανα αυτο εφευγε γιατι αρχισα να νιωθω πιο ''φυσιολογικη'' Απο τη μια ποσο ασχημο γιατι τα στερεοτυπα ενδομυχα μας εχουν διαπερασει απο την αλλη αυτο κανει καλο στην υγεια μας συνολικα και ειδικα τωρα πχ εγω που ειμαι 19 εφοσον θα συνεχισω καλη διατροφη και γυμναστικη θα χτισω εναν καλο σκελετο που θα με συνοδευει για την υπολοιπη ζωη μου... Εννοω, εχουμε πολλα να κερδισουμε, περα απο το μπραβο του καθε κομπλεξικου... Που και αυτο να καταφερεις μετα θα σου βρουν αλλα ...Γενικα ο κοσμος παντα θα λεει εφοσον ειναι κακεντρεχης...Εμεις οπως λες το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να πιστευουμε.
Α και κατι αλλο. Σημασια δεν εχει αν θα παρεκκλινεις η αν θα φας παραπανω η κατι ανθυγιεινο. Σημασια εχει να μην το βαλεις κατω παρ ολα αυτα. Εχω δει οτι οταν κανω πχ υγιεινη διατροφη στο 100% για 15 ημερες τις υπολοιπες 15 θα φαω κατι παραπανω. Και ετσι κιολας, παιρνεις ανασα, χανεις αργα αλλα σταθερα και τα διατηρεις. Φαντασου εναν οργανισμο σε συνεχη στερηση, μετα τα παιρνει διπλασια. Οποτε keep going no matter what and everything will be ok!!!!!!!!:love:
- 25-04-2016, 16:55 #47
Originally posted by purplerose
...
Α και κατι αλλο. Σημασια δεν εχει αν θα παρεκκλινεις η αν θα φας παραπανω η κατι ανθυγιεινο. Σημασια εχει να μην το βαλεις κατω παρ ολα αυτα. Εχω δει οτι οταν κανω πχ υγιεινη διατροφη στο 100% για 15 ημερες τις υπολοιπες 15 θα φαω κατι παραπανω. Και ετσι κιολας, παιρνεις ανασα, χανεις αργα αλλα σταθερα και τα διατηρεις. Φαντασου εναν οργανισμο σε συνεχη στερηση, μετα τα παιρνει διπλασια. Οποτε keep going no matter what and everything will be ok!!!!!!!!:love:
Παρεμπιπτόντως, ξέρω τι εννοείς για το θέμα του πάχους στην Ελλάδα. Όταν είχα παχύνει στα 70 από τα 52 μου το αναφέρανε όλοι (αλλά και εγώ είχα φουσκώσει πάρα πολύ το οποίο τώρα γνωρίζω ότι είναι η αρχική αντίδραση του οργανισμού λόγω της κορτιζόλης που παράγεται μέσα μας). Εδώ στην Αγγλία, έχει τύχει να αναφέρω σε τρία άτομα στα 100 κιλά ότι χρειάζεται να αδυνατίσω και ότι είμαι παχιά και μου λέγανε, μα δεν είσαι παχιά, δεν χρειάζεται να χάσεις και το ένα άτομο μάλιστα είναι Ελληνίδα και η άλλη μου έκανε μασάζ άρα είδε πλήρως το σώμα μου. Σκέψου πόσο διαφορετικός είναι ο μέσος όρος εδώ σε σωματότυπο που έχει συνηθίσει διαφορετικά το μάτι τους.
25-04-2016, 18:02 #48
sparrow μου τωρα διαβασα κι εγω το θεμα σου... Σε νιωθω παρα πολυ, ειμαι σε παρομοια ψυχολογικη κατασταση.
Ελπιζω να νιωθεις καλυτερα αυτες τις μερες... Μπραβο για τη νεα σου προσπαθεια. Σιγα σιγα θα φυγουν παλι τα κιλα, ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!! Δεν εχω κατι αλλο να πω, με εχουν καλυψει τα κοριτσια απο πανω !!
25-04-2016, 20:46 #49
Ευχαριστώ κορίτσια!Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνουν!Παρόλες τις ψυχολογικές διακυμάνσεις δεν έχω κάνει υπερφαγικό!Μπορώ να νοιώσω περήφανη τουλάχιστον γιαυτό!Με κρατάει η σκέψη ότι αν θελήσω να φάω πολύ κάτι, θα το φάω.Και μετά θα συνεχίσω.Αλλά είναι σαν αντίδραση,ότι αμα θέλω μπορώ,οπότε τελικά δεν το κάνω!Απλά θα ήθελα να χάνω έστω και λίγο για να πω ότι έχει ένα αποτέλεσμα όλη η προσπάθεια.Είμαι ανυπόμονη είναι ένα κουσούρι αυτό..θα πάρει καιρό το ξέρω γιατί δεν μπορώ να ρίξω κι άλλο τις θερμίδες.Υπολογίζω ότι είμαι γύρω στις 1300-1500.Πιο κάτω πεινάω υπερβολικά.Προσπαθώ να εστιάσω σε άλλα πράγματα.Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι αν και όταν φάω κάτι δεν θα είναι λόγω συναισθηματικού ξεσπάσματος.Η αυτοκαταστροφλη τελείωσε.Θα απολαμβάνω το φαγητό και δεν θα με τιμωρήσω ξανά! και επίσης ελπίζω να αρχίσω γυμναστική κάποια στιγμή.Σιγά σιγά!Λέω να δοκιμάσω γιόγκα.Είναι το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και ίσως να κάνει καλό και στην ψυχολογία!
Λοιπόν έγινα κοκκινομάλλα!Μ αρέσει!!Αλλά συνειδητοποίησα ότι τώρα δεν μπορώ να φορέσω την αγαπημένη μου κίτρινη μπλούζα!χαχα!μα δεν πάει καθόλου το κίτρινο με κόκκινα μαλλιά!γμτ!
25-04-2016, 20:49 #50
Originally posted by sparrow
Ευχαριστώ κορίτσια!Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνουν!Παρόλες τις ψυχολογικές διακυμάνσεις δεν έχω κάνει υπερφαγικό!Μπορώ να νοιώσω περήφανη τουλάχιστον γιαυτό!Με κρατάει η σκέψη ότι αν θελήσω να φάω πολύ κάτι, θα το φάω.Και μετά θα συνεχίσω.Αλλά είναι σαν αντίδραση,ότι αμα θέλω μπορώ,οπότε τελικά δεν το κάνω!Απλά θα ήθελα να χάνω έστω και λίγο για να πω ότι έχει ένα αποτέλεσμα όλη η προσπάθεια.Είμαι ανυπόμονη είναι ένα κουσούρι αυτό..θα πάρει καιρό το ξέρω γιατί δεν μπορώ να ρίξω κι άλλο τις θερμίδες.Υπολογίζω ότι είμαι γύρω στις 1300-1500.Πιο κάτω πεινάω υπερβολικά.Προσπαθώ να εστιάσω σε άλλα πράγματα.Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι αν και όταν φάω κάτι δεν θα είναι λόγω συναισθηματικού ξεσπάσματος.Η αυτοκαταστροφλη τελείωσε.Θα απολαμβάνω το φαγητό και δεν θα με τιμωρήσω ξανά! και επίσης ελπίζω να αρχίσω γυμναστική κάποια στιγμή.Σιγά σιγά!Λέω να δοκιμάσω γιόγκα.Είναι το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και ίσως να κάνει καλό και στην ψυχολογία!
Λοιπόν έγινα κοκκινομάλλα!Μ αρέσει!!Αλλά συνειδητοποίησα ότι τώρα δεν μπορώ να φορέσω την αγαπημένη μου κίτρινη μπλούζα!χαχα!μα δεν πάει καθόλου το κίτρινο με κόκκινα μαλλιά!γμτ!
Ο τρόπος που το βλέπεις είναι αυτό της μαχήτριας, εύγε! Έτσι προχωράμε.
25-04-2016, 21:13 #51
Aphelia, κοιτα να δεις τι σου κανει ο περιγυρος!!!!!!!!
Afratoulini, εχεις πολυ γλυκουλι ονομα! Θα διαβασω οταν ξεκλεψω παλι χρονο και τη δικη σου ιστορια!
Sparrow, αντε καλε!! Φορα ο,τι θες! Απλα εχω ακουσει οτι το κοκκινο ξεβαφει λιγο πανω στις πετσετες!
Σε καταλαβαινω απολυτα...Και εγω εχθες δεν ειχα υπνο , οταν εχω περιοδο με πιανει υπερενταση και σηκωθηκα γιατι δεν μπορουσα να κοιμηθω κατα τις 2 και ηθελα σαν τρελη γαλα με βρωμη. Αλλα ηταν ψυχολογικο . Δεν εχει σημασια που θα ετρωγα υγιεινα, εχει σημασια που θα ετρωγα ως πραξη για να καλυψω ενα συναισθηματικο κενο, και την αισθηση της στερησης την οποια αντικειμενικα δεν νιωθω αλλα μερικες φορες νομιζω πως νιωθω. Και επισης το ''κακο'' ηταν η ωρα, ο,τι ετρωγα κατευθειαν θα αποθηκευοταν ως λιπος και να παει χαμενος τοσος κοπος που κανω να συνδυασω τροφες για να χασω λιπος και τοσος χρονος γυμναστικης? Ειναι φοβερο που μερικες φορες οταν φτιαχνω μια μερα ελευθερου γευματος και λεω οτι μπορω να φαω ο,τι θελω χωρις τυψεις , δεν τρωω γλυκα γιατι δεν μου κανουν πλεον αισθηση αφενος , αφετερου τα εχω στο μυαλο μου ως εχθρους οτι που με φερατε ξερω γω και ποσο κακο μου κανατε. Που και που θα το φαω το κατι μικρο. Αλλα αυτα που συνηθιζα παλια, σοκολατες απεξω, βαφλες κλπ οχι! Τρια κομματακια σοκολατα εχουν ιδιες θερμιδες με ενα ολοκληρο κεσεδακι γιαουρτι. Τι σε συμφερει να φας? Γιαουρτι και στην αναγκη βουτας και κανενα μπισκοτακι...
Πολλες φορες νιωθω αδυναμη μπροστα στο φαγητο αλλα δεν πρεπει να μας ελεγχει μια ψευδαισθηση στερησης, γιατι αν πραγματικα ημουν εκει που ηθελα απο αποψη κιλων, δε θα ασχολιομουν καν με το θεμα του τι θα φαω. Και το εχω κανει κτημα μου σε γενικες γραμμες ως φιλοσοφια, απλως μερικες φορες με πιανει η απαισιοδοξια μου και τα χαλαω ολα, απο αποψη ψυχολογικη παντα. Θελουμε καποιον, περισσοτερο απο τον καθενα, να μας δινει κουραγιο δυναμη και να μας πει με σιγουρα το χεις, συνεχισε.! Και χαιρομαι γιατι εδω βρισκουμε ο ενας τον αλλον!
Σας βλεπω σαν οικογενεια, και ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΡΕ, ΠΑΜΕ!:bouncy:
25-04-2016, 21:39 #52
Γι αυτό είμαστε εδώ.Για να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον!Αλλά αλήθεια όσο πάει το πιστεύω και πιο πολύ,όλη η δύναμη και το κουράγιο είναι μέσα μας.Αλλά το ξεχνάμε και χρειαζόμαστε να μας το θυμίζουν που κ που!Και επίσης,ισχύει για μένα αυτό,έκανα την δυνατή για όλους τους άλλους.Τώρα αποφάσισα να το κάνω και για μένα.Είναι τόσο δυνατή η επιθυμία να κάνω κάτι καλό για μένα,αληθινά καλό, που με ξαφνιάζει ακόμα και αυτή η σκέψη!!
Καλά το κόκκινο όχι απλά ξεβάφει στις πετσέτες αλλά σε όλα!Μαξιλάρια μπλούζες χαμός.Αλλά μου αρέσει πολύ το άτιμο!
25-04-2016, 21:55 #53
Ωωωω κοκκινομάλλα, έντονη επιλογή! Το πιο κοντινό που έχω τολμήσει ποτέ είναι ένα κοκκινόξανθο.
Εγώ γιατί πιστεύω πως η κίτρινη μπλούζα μια χαρά ταιριάζει με τα κόκκινα μαλλιά;!
Με γεια οι ανταύγειες purplerose, το καλοκαίρι θα γίνουν ακόμα πιο ωραίες στον ήλιο!
Siranalen os σιρόπι (πρεγκαμπαλίνη)
25-07-2025, 22:39 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή