βοηθεια και υποστηριξη επειγοντως - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Πολύ χαίρομαι για την απόφασή σου, άλλη που θα γίνεις η αληθινή εσύ!
    Εύχομαι να είναι ένα συγκλονιστικό ταξίδι σημαντικών αποκαλύψεων
    και λειτουργικότερων επανατοποθετήσεων! Με το καλό όλα! Καλημέρα!

Junior Member
    Γεια σε ολους και ολες μετα απο 2 χρονια. Ειμαι η Β. και ζυγιζω πλεον 58 κιλα. Και ειμαι δυστυχισμενη.
    Τον Ιανουαριο του 17 χωρισα απο μια μεγαλη σχεση. Το καλοκαιρι του 17 το περασα κανοντας εμετους. Καινουργιο αγορι, τυψεις, φοβος να μη χασω τον ελεγχο, καμια επιβλεψη απο γονεις, αδειο σπιτι, υπερφαγικα επεισοδια, ζαναξ, εμετοι, ποτα και τσιγαρα. Φοβος για το τι μου συμβαινει (δεν ειχα προκαλεσει ποτε εμετο ). Μετα οισοφαγιτιδα. Εχω ενα χρονο να κανω εμετο, αλλα φοβαμαι το καλοκαιρι που θα ξαναμεινω μονη. Δεν ξερω γιατι γραφω. Συγγνωμη.

Junior Member
    Γεια σε ολους και ολες μετα απο 2 χρονια. Ειμαι η Β. και ζυγιζω πλεον 58 κιλα. Και ειμαι δυστυχισμενη.
    Τον Ιανουαριο του 17 χωρισα απο μια μεγαλη σχεση. Το καλοκαιρι του 17 το περασα κανοντας εμετους. Καινουργιο αγορι, τυψεις, φοβος να μη χασω τον ελεγχο, καμια επιβλεψη απο γονεις, αδειο σπιτι, υπερφαγικα επεισοδια, ζαναξ, εμετοι, ποτα και τσιγαρα. Φοβος για το τι μου συμβαινει (δεν ειχα προκαλεσει ποτε εμετο ). Μετα οισοφαγιτιδα. Εχω ενα χρονο να κανω εμετο, αλλα φοβαμαι το καλοκαιρι που θα ξαναμεινω μονη. Δεν ξερω γιατι γραφω. Συγγνωμη.

Senior Member
    Τα κιλα σου δεν ειναι υπερβολικα πολλα αλλα αυτη η συνηθεια να τρως απο απογοητευση ειναι επικινδυνη.

Senior Member
    Το θέμα σου είναι η απόρριψη από το οικογενειακό περιβάλλον, οι υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου και η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Επίσης είσαι σε μία ηλικία που θα σου κάνει καλό να μάθεις να είσαι ανεξάρτητη και να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις αλλά και κάποια ελευθερία. Χωρίς να εξαρτάσαι συναισθηματικά από την οικογένειά σου ή το εκάστοτε αγόρι σου. Τον εαυτό σου πρέπει να γνωρίσεις καλύτερα και να αγαπήσεις!Προσπάθησε να βρεις δουλειά και τρόπο σιγά-σιγά να μείνεις μόνη σου, στηριγμένη στις δικές σου δυνάμεις. Οι δικοί σου μόνο κακό σου κάνουν. Άσε τα "φοβάμαι τι θα γίνει αν μείνω μόνη μου", αυτά είναι βλακείες. Ένα γερό ταρακούνημα χρειάζεσαι. Παράλληλα όσο προετοιμάζεσαι για την έξοδο προς την ελευθερία, πήγαινε και δες κάποιον ψυχολόγο για να σταθείς στα πόδια σου. Υπάρχουν καλοί γιατροί και σε δημόσια νοσοκομεία και σε σε κέντρα ψυχικής υγείας και σε διάφορες ΜΚΟ κτλ, το "δεν έχω χρήματα" δεν είναι δικαιολογία.

Page 2 of 2 FirstFirst 12