Θετικά αποτελέσματα !
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    80

    Θετικά αποτελέσματα !

    Αυτές τις μέρες έχω χαρεί τόσο πολύ με την πορεία μου που θέλω να την μοιραστώ με όλο τον κόσμο!!!! :spin:

    Έχω δει τέτοια μεγάλη διαφορά στο σώμα μου τις τελευταίες 3 εβδομάδες που με έπιασε καταναλωτική μανία το ΣΚ και παράγγειλα 6 φορέματα κολλητά και 2 ζευγάρια παπούτσια από ebay. Να ένα από αυτά: http://www.ebay.co.uk/itm/1216046923...%3AMEBIDX%3AIT

    Τα περισσότερα δεν θα μπορέσω να τα φορέσω τώρα αλλά υπολογίζω σε κανά μήνα. Να δω που θα πάω για να τα φορέσω όλα αυτά!

    Δεν είναι ότι έχω χάσει τα πολλά κιλά αυτές τις μέρες, αλλά ότι άλλαξε η μορφή του σώματος και του προσώπου μου. Η λιπομέτρηση δείχνει ότι ενώ έχασα μόνο ένα κιλό σε βάρος, έχασα 2,5 κιλά λίπος και ανέβασα μυς. Κάνω πάρα πολλά πράγματα για αυτό και κάποιο από αυτά ή ο συνδυασμός όλων μαζί, δουλεύουν. Η κοιλιά μου έχει πέσει και έχασε το δίπλωμα που είχε (το οποίο μου φαίνεται απίστευτο, νόμιζα ότι πάει, χαλάρωσε για πάντα), ο ποπός μου έχει ανέβει, το σαγόνι μου είναι πια καλά ορισμένο και σαν να έσφιξε το πρόσωπό μου. Δε μοιάζω για 94 κιλά αλλά για 80. Άσε που άρχισαν οι κατακτήσεις αν και αυτό είναι θέμα διάθεσης, και στα 105 κιλά είχα κάποια περίοδο που ένιωθα πολύ καλά. Αλλά αυτή τη φορά έχω βλέμματα θαυμασμού κιόλας, όχι γιατί τους αρέσει η προσωπικότητά μου.

    Πραγματικά κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα και κοστίζουν και μου παίρνουν χρόνο αλλά μέχρι στιγμής αξίζουν. Έχω αλλάξει και την διάθεση προς το χάσιμο των κιλών. Αποφάσισα να υιοθετήσω την τακτική της χελώνας, δηλαδή σταθερά και αποφασισμένα. Είναι κάπως αργό αλλά επειδή δεν αγχώνομαι είναι πιο αποτελεσματικό μακροχρόνια. Ελπίζω να τη διατηρήσω. Δεν πεινάω καθόλου πάντως και δε νιώθω στέρηση ενώ κάνω την πιο υγιεινή διατροφή που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.

    Η μεγάλη διαφορά στο σώμα έχει γίνει από την άσκηση. Κάνω απλά 20 λεπτά στατικό ποδήλατο την ημέρα και 3 ασκήσεις πιλάτες για τους κοιλιακούς που παίρνουν 3 λεπτά. Αυτά ανέβασαν τους μυς του πισινού και της κοιλιάς. Την ώρα της άσκησης φοράω μία ζώνη νεοπρέν που ιδρώνει την περιοχή. Το επόμενο είναι ότι κάνω κρύο ντους μετά την άσκηση (ξεκινάω με χλιαρό και μετά όσο κρύο μπορώ να αντέξω αλλά είναι κάπως επικίνδυνο γιατί παγώνουν πολύ τα γυναικολογικά όργανα μου πιστεύω) και μετά βάζω κρέμες. Όλα αυτά πριν το πρωϊνό. Κάθε εβδομάδα κάνω λασποθεραπεία για μία ώρα και βάζω άργιλο στο πρόσωπο για 20 λεπτά. Ξέρω πως να μειώσω σε πόντους παραπέρα τα μπούτια μου αλλά δεν το κάνω ακόμα. Ο ιδρώτας και η λάσπη βοηθάνε στο να μη γίνεται κατακράτηση υγρών. Κάνω και λεμφικό μασάζ με βούρτσα καμιά φορά αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι το κάνω σωστά.

    Στο σφίξιμο όμως πρέπει να έχουν βοηθήσει αυτά που παίρνω που είναι σκόνη κολλαγόνου (ζωική πρωτείνη), χάπια κολλαγόνου και msm (θειάφι) εδώ και ένα μήνα.

    Στο πρόσωπο, πέρα του ότι έχει φύγει επιτέλους η επίδραση της κορτιζόνης που μου το είχε παραμορφώσει νομίζω ότι βοηθάει ότι άρχισα να του κάνω πολλές μαλλάξεις και σκαμπιλάκια όταν βάζω τις κρέμες μου, μέχρι να κοκκινήσει, για 1 λεπτό. Χρησιμοποιούσα και για λίγο διάστημα μία συσκευή με κόκκινο φως αλλά τη σταμάτησα γιατί δεν ένιωθα διαφορά (αν και αυτά παίρνουν χρόνο). Βάζω και αρκετές κρέμες, π.χ. θεωρώ απαραίτητο πια το υουλαρικό οξύ με βιταμίνη C.

    Κι ακόμα δεν έχω κάνει τα βαριά πράγματα που έχω ήδη αγοράσει τις συσκευές :wink2:

    Θέλω να εκφράσω την πεποίθησή μου ότι ακόμα και σε πολλά κιλά μπορούμε να φαινόμαστε υπέροχες. Η αισθητική έχει να κάνει πάρα πολύ με την ομοιομορφία και αυτό επιτυγχάνεται κατά πολύ με την άσκηση, το σφίξιμο της επιδερμίδας και των μυών.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    896
    Το φορεμάτακι είναι υπέροχο!
    Μια συμβουλή, άσε την ζώνη που σου προκαλεί ιδρώτα και το "σκοτσέζικο" ντους... γιατί τα γεννητικά μας όργανα πρέπει να τα προστατεύουμε κι όχι να τα ταλαιπωρούμε. Είναι η πιο ευαίσθητη ζώνη του γυναικείου σώματος που χρειάζεται την προστασία και την ζεστασιά που πρέπει. Να είναι καλοκαίρι και να θες να κάνεις ένα δροσερό ντους, το καταλαβαίνω, όχι όμως σε εποχή που η υγρασία καλά κρατεί κι εκεί στην Αγγλία υπάρχει μπόλικη!
    Απόλαυσε την άσκηση και την διατροφή σου και όλα τα υπόλοιπα με μέτρο!

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    80
    Ναι, θα πρέπει να μην το παρακάνω με το ντους, γιατί δεν κάνω απλά κρύο (συστήνεται π.χ. 18 βαθμοί κελσίου) αλλά παγωμένο σαν παγάκι (κάτω από 12). Το κρύο δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα και πάντα έκανα, ενώ θεωρείται πολύ καλό για τη γενική μας υγεία, π.χ οι Σκανδιναβοί πέφτουν σε παγωμένο νερό μετά από σάουνα. Δεν έχει σχέση η υγρασία πάντως, όταν κάνεις κρύο ντους συχνά ο οργανισμός σου αντέχει περισσότερο το κρύο και έχεις λιγότερα κρυολογήματα κλπ.
    Η ζώνη όμως γιατί να είναι κακή; Άντε να προκαλέσει καμιά μυκυτίαση λόγω ιδρώτα. Γνώρισα μία κοπέλα με μέση δαχτυλίδι πραγματικά και μου έδειξε πως ήταν πριν και δεν το πίστευα και αυτή μου σύστησε τη ζώνη την οποία ακόμα τη φοράει. Εδώ την πουλάνε παντού και θεωρείται πολύ συνηθισμένο. Τώρα σκέφτομαι να πάρω έναν κορσέ να τον φοράω περισσότερες ώρες με λατέξ.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •