πώς φτιάχνουμε tickeraki?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Junior Member

πώς φτιάχνουμε tickeraki?

καλησπέρα σε όλους..πριν από 5 ημέρες υποβλήθηκα σε γαστρική πτύχωση και θα ήθελα να φτιάξω κι εγώ ένα tickeraki. Θα μπορουσε καποιος να με κατατοπισει?
    Καλη Ανασταση και απολαυστε το φαγητο οσοι μπορειτε!χιχι

Senior Member
    Γεια ειναι πολυ ευκολο. πατα παν στο δικο μου, βαλε email και φτιαξε οσα θελεις!

Junior Member
    Χιλια ευχαριστω!!

Καλησπέρα! Είχα καιρο να ενημερώσω το τικερακι μου και στην θέση του ειναι ενα λινκ που δεν πετιέται. Κανω αντιγραφή και επικόλληση και με βγάζει στο σάιτ οχι συγκεκριμένα στο τικερακι μου...μηπως ξέρετε πως μπορώ να συνεχιςω με το ίδιο ;

Senior Member
    Evelina, για να ενημερώσεις το ticker πρέπει να εισάγεις τον κωδικό σου (PIN).

Συγκεκριμένα,
    1. Πατάς εδώ: http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wCW4845/
    2. Εισάγεις το PIN σου.
    3. Επιλέγεις 'Edit/Update Weight Data'.

Ευχαριστω, τα κατάφερα !!!

Senior Member
    Μπραβο! Πω; το εκανες αυτο με το ημερολογιο? Συνηθιζα να βγαζω φωτο συχνα αυτα που τρωω πριν τη διαιτα λογω φυτοφαγικων γευματων που ενδιεφεραν πολλους... αλλα τωρα εδω δεν ξερω αν θελω.

Ηταν πολυ βοηθητικό! Θα το ξεκινήσω πάλι οπωαδηποτε μετα απο μια περιπέτεια με την υγεια μου που περνάω αυτές τις μέρες .
    Ειναι ωραίο γιατι μπορει κάποιος να παρει ιδέες υγιεινής διατροφης ( που ολοι χρειαζόμαστε) αλλα κι εγω ανατρέχω σε αυτο οταν στερεύω απο ιδέες !
    Αν το αποφασίσεις να φτιάξεις το δικό σου ημερολόγιο ειμαι στην διάθεση σου να σε βοηθήσω!
    Υπαρχει επίσης κι αυτο το θέμα http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=8011 που θα ηταν πολυ ωραίο να γράψεις τις δικές σου αγαπημένες συνταγές

Senior Member
    αχχχ τις εχω μαζεψει ολες στο φatsobiblio αφου εκει ειναι και οι βιγκαν φιλοι μου και μη, εχω μια πορωση με τις συνταγες! Περαστικα!!
    Εχεις κανει χειρουργειο ? Μπραβο για την απωλεια σου οπως κι αν εχει!!!

Ευχαριστω πολυ , ναι χειρουργήθηκα αλλα οχι για να αδυνατίσω . Εκανα επεμβαση θυρεοειδή .Κριμα που δεν εχω φέισμπουκ , πάντα με ενδιαφέρουν νόστιμες υγιεινές ιδέες .