ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΠΤΥΧΩΣΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΠΤΥΧΩΣΗ

Καλησπερα σε ολους..τη Δευτερα που μας ερχεται εχω κλεισει να κανω επεμβαση γαστρικης πτυχωσης..εχει κανεις εμπειρια απο αναλογο χειρουργειο? ξερει καποιος αν πλεον εφαρμοζεται απο ολους η πτυχωση τριων στρωματων? δεν εχω κανει ραντεβου με το γιατρο μου (μεγαλο ονομα βεβαια) λογω οτι μενω επαρχια οποτε κανονισαμε να γινει ραντεβου και επεμβαση την ιδια μερα. εχω ΔΜΣ 45

Senior Member
    Ραντεβού και επέμβαση την ίδια μέρα;;;; Αστειεύεσαι βέβαια! Η διάθεσή μου δεν είναι να σε τρομάξω αλλά όταν διαβάζω ότι ετοιμάζεσαι να παραδώσεις το πολύτιμο σώμα σου και την υγεία του σε κάποιον τον οποίο δεν έχεις γνωρίσει προσωπικά, ανατριχιάζω! Όσο για το "μεγάλο όνομα", εγώ το ακούω βερεσέ... Υπάρχουν μέλη σε αυτό το φόρουμ που έχουν καταθέσει την θεόπικρη εμπειρία τους από τα λεγόμενα μεγάλα ονόματα που τους πετσόκοψαν...
    Φίλη μας, ξανασκέψου το και πάρε με λιγότερη ελαφρότητα το θέμα του χειρουργείου. Κανονικά ΟΛΕΣ τις απορίες για την επέμβαση θα πρέπει στις λύσει ο γιατρός σε ένα μεγάλο σε διάρκεια και εξήγηση ραντεβού από κοντά. Να πάρει το ιστορικό σου, τις διατροφικές σου συνήθειες , να αποφασιστεί αν και σε τι βαθμό σου ταιριάζει αυτή η επέμβαση και όχι κάποια άλλη από τις βαριατρικές.
    Αν ο υποψήφιος μου χειρουργός, μου πρότεινε να με χειρουργήσει χωρίς να με δει από κοντά πρώτα, το πρώτο που θα έκανα είναι να το βάλω στα πόδια! Ούτε κουβέντα να του εμπιστευτώ την υγεία μου και να τον πληρώσω και αδρά!

Senior Member
    Καλή μου γιατί τέτοια βιασύνη; Και μάλιστα μες το Πάσχα! Άστο για μετά τις γιορτές και φυσικά συμφωνώ 100% με την Mak.

Senior Member
    1.000.000% συμφωνώ με Μακ και πάλι λίγα βάζω.
    Το ξέρω πως το τελευταίο που χρειάζεται κάποιος που πάει να χειρουργηθεί είναι να τον αναστατώνουν,
    αλλά άμα είναι να σε γλυτώσουμε από κάτι που θα μετανιώνεις μετά κι ενδεχομένως υφίστασαι τις αρνητικές του συνέπειες
    μια ζωή, χαλάλι το βραχυπρόθεσμο άγχος από το μακροπρόθεσμο "άλγος" παντός τύπου. Από μεγάλα ονόματα έχω πάθει
    μεγάλα δεινά και τα πληρώνω 12 χρόνια τώρα. Το πληρώνω σε αποτυχημένες επεμβάσεις που θέλουν άλλη μια επόμενη,
    σε εμετούς, σε πόνους όταν τρώω και πίνω, σε διαφραγματοκήλη, σε παλινδρόμηση και καούρες, σε πνευμονικές αναρροφήσεις
    και με κίνδυνο και για χειρότερα αργότερα... Το πληρώνω σε χρόνια ταλαιπωρίας, σε όνειρα που σβήνουν και σε κάμποσα χιλιάρικα,
    γιατί μεγάλα ονόματα είναι αυτά! Δε λέω προς Θεού πως κάτι τέτοιο θα συμβεί και σε σένα, αλλά επειδή συνέβη
    όχι μόνο μια φορά σε μένα και με ψάξιμο καλό και ραντεβού και τα πάντα όλα, νιώθω ότι οφείλω να σου επιστήσω την προσοχή.
    Δεν ξέρω πόσο πολύ το έψαξες πριν, τη μέθοδο, τον γιατρό, αλλά πραγματικά ΔΕ γίνεται να πας να σφαχτείς γουρούνι στο σακί!
    Και στην άλλη άκρη του κόσμου να μένεις, οφείλεις στον εαυτό σου να κάνεις ένα ταξίδι παραπάνω για να διασφαλίσεις όσο μπορείς
    την υγεία σου! Συγνώμη για τον απότομο λόγο...Σε παρακαλώ να το ξανασκεφτείς το χειρουργείο της Δευτέρας.
    Πήγαινε συνάντησέ τον, κάνε τις ερωτήσεις σου, δες πώς θα νιώσεις, πόσο θα έχουν απαντηθεί η απορίες σου, πόση εμπιστοσύνη
    και γαλήνη θα σου εμπνεύσει. Δε χάθηκε ο κόσμος να το κάνεις λίγο αργότερα. Η ζωή σου θα αλλάξει όσο δε φαντάζεσαι
    μετά από μια επέμβαση βαριατρική. Είσαι όντως έτοιμη ψυχολογικά, προετοιμασμένη κι ενήμερη ως προς όσα ακολουθήσουν;
    Όσο για την πτύχωση ελάχιστοι έχουν κάνει εδώ μέσα κι αυτό πριν χρόνια, που είχε πρωτοακουστεί. Ίσως κάτι να λέει κι αυτό...

Junior Member
    Παιδια καλησπερα και σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας. Η αληθεια ειναι οτι και γω αυτο θα απαντουσα σε αναλογη περιπτωση. ωστοσο εχω πολυ σοβαρους και συγκεκριμενους λογους που το χειρουργειο πρεπει να γινει μεσα στο πασχα. δευτερα πρωι θα εχω μια κουβεντα αναλυτικη με το γιατρο. θα κανουμε τις απαραιτητες εξετασεις και αν ολα ειναι καλα θα προχωρησουμε. Θα σας ενημερωνω..

Senior Member
    Δμσ 45 και πτύχωση...λυπάμαι που στο λέω αλλά μην απορησεις για την επερχόμενη αποτυχία. ..