Results 1 to 3 of 3
Thread: Αποριες για το μετα
-
03-05-2016, 21:10 #1
Αποριες για το μετα
Καλησπερα σας και χρονια πολλα! Ειμαι 26 χρονων και πριν απο λιγο καιρο ηρθε κ η δικη μου έγκρισή για sleeve στο Πανεπιστημιακο Ριου. Οι αποριες που εχω ειναι πλεον λιγες (και ισως καπως ριχες) μιας και εχω διαβασει νομιζω οοοολα περιπου τα ποστ :spin::spin::spin: και νομιζω και πως μπορουν να απαντηθουν απο καποιους που εχουν κανει καποια παρομοια εγχειρηση.
Εχω συμβιβαστεί με το γεγονος οτι θα περιμενω για να ερθει η σειρα μου αλλα οσο περναει ο καιρος το αγχος αυξανετε!! Η κυρια απορια μου εχει να κανει με το τι γινεται με το δερμα μετα το χασιμο των κιλων? οντως κρεμαει και δε σωζεται με τιποτα παρα μονο με νυστερι? ειμαι 127 κιλα και θεωρω πως οσο γυμναστικη και να κανω δεν θα σωθει η κατασταση
:sniffle: δευτερη απορια μου ειναι ποτε επιστρεψατε σε φυσιολογιους ρυθμους της καθημερινοτητας σας και ποτε επιστρεψατε στην δουλεια σας? και τριτη απορια που ισως φανει χαζη ειναι ποσο καιρο μετα επιτρεπουν να μπουμε σε νερο?(μιας και η εργασια μου ειναι μεσα σε νερο) ευχαριστω εκ των προτερων!! :yawn::yawn::yawn:
- 03-05-2016, 21:25 #2
Κατ' αρχήν υπάρχει αυτό το θέμα εδώ ώστε να συγκεντρώνονται όλες οι πληροφορίες μαζεμένες για τους ενδιαφερόμενους: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3962
Σου εύχομαι με το καλό να λάβεις σύντομα την ειδοποίηση για το χειρουργείο. Στις απορίες σου τώρα:
1. Ναι το δέρμα "σακουλιάζει". Το δικό μου πρόβλημα είναι στα μπούτια και στην πλάτη (σαμπρέλες) μιας και εκεί ήταν που το λίπος αποθηκευόταν πρώτο. Έχω χαλάρωση και στην κοιλιά αλλά δεν είναι και τόσο δραματική η εικόνα της άλλωστε κρύβεται. Επειδή όμως είσαι μόνο 26 χρόνων μπορεί η κατάσταση σου να σωθεί με γυμναστική και ...υπομονή. Εγώ στα 48 μόνο με νυστέρι θα μπορούσα να διορθώσω την εικόνα αλλά δεν έχω περίσσια ευρώ για κάτι τέτοιο!
2. Στην καθημερινότητα επέστρεψα μετά από 1 μήνα, με βοήθεια βέβαια, γιατί πρέπει για κάμποσο χρονικό διάστημα (περίπου 6μηνο) να αποφεύγουμε τα βάρη. Ευτυχώς ο άντρας μου με βοήθησε σε όλα. Εγώ στη "δουλειά" μου επέστρεψα μετά από 3 μήνες (κάνω μπέιμπι σίτινγκ στον ανιψιό μου), λόγω του βάρους που έπρεπε να αποφεύγω να σηκώνω.
3. Μπανάκι εγώ έκανα μετά από 4 μέρες απ' το χειρουργείο μου, όταν επέστρεψα σπίτι. Στο νοσοκομείο ήμουν με τον ορό στο χέρι σε σημείο που με δυσκόλευε να πλύνω ακόμη και το πρόσωπο.
Γενικά τις απορίες σου αυτές θα τις θέσεις στον γιατρό που θα σε χειρουργήσει ώστε να είσαι προετοιμασμένη για όλα κι άλλωστε οι οδηγίες από γιατρό σε γιατρό διαφέρουν!
Χρόνια πολλά και υπομονή!
03-05-2016, 21:29 #3
Μαρια σε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση σου!!! δεν εχω λογια!!:thumbup::thumbup::spin::spin::spin:
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή