Ατομα που νικησαν χωρις νυστερι; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Ξένια σε ευχαριστώ πολύ για την ειλικρινή σου απάντηση, δεν υπάρχουν κόλπα και μυστικά, υγεινή διατροφή, χωρίς λιπαρά.. Και όλα τα υπόλοιπα με μέτρο, κ εγώ έχω κουραστεί να βλέπω έτσι τον εαυτό μου και προσπαθώ με την βοήθεια κάποιου διαιτολόγου γιατί κ εγώ δουλεύω πάρα πολλές ώρες, είμαι τον περισσότερο χρόνο στους δρόμους και δεν ήξερα τι να βάζω στην καθημερινότητά μου και με έχει βοηθήσει μπορώ να πω προς το παρόν.. Έχω χάσει τα πρώτα 5 κιλά, και εύχομαι να χάσω 20 ακόμα.

Junior Member
    Originally posted by eleni1986
    Ξένια σε ευχαριστώ πολύ για την ειλικρινή σου απάντηση, δεν υπάρχουν κόλπα και μυστικά, υγεινή διατροφή, χωρίς λιπαρά.. Και όλα τα υπόλοιπα με μέτρο, κ εγώ έχω κουραστεί να βλέπω έτσι τον εαυτό μου και προσπαθώ με την βοήθεια κάποιου διαιτολόγου γιατί κ εγώ δουλεύω πάρα πολλές ώρες, είμαι τον περισσότερο χρόνο στους δρόμους και δεν ήξερα τι να βάζω στην καθημερινότητά μου και με έχει βοηθήσει μπορώ να πω προς το παρόν.. Έχω χάσει τα πρώτα 5 κιλά, και εύχομαι να χάσω 20 ακόμα.
    Σου εύχομαι ειλικρινά να τα χάσεις και να σταθεροποιηθείς στα κιλά που συνάδουν με το σώμα και την ηλικία σου.. κάποτε όταν έβλεπα ανθρώπους που έκαναν δίαιτα, είχα μέσα μου για αυτούς (όπως και για τον εαυτό μου) μια λύπηση πως είναι μάταιος κόπος... κι όμως, δεν είναι μάταιος κόπος, όλα γίνονται.. και θα δεις πως όταν έρθει αυτή η στιγμή, θα δεις πως δεν έχεις καμία αμφιβολία για το αν θα ξαναπαχύνεις ή όχι.. θα είναι μέσα σου όλα τόσο φυσιολογικά, τόσο εύκολα στο να πεις πως θα διατηρήσεις το σώμα που επιθυμείς..
    επίσης, επειδή κι εγώ έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα με την δουλειά μου (φεύγω το πρωί στις 7, μη γνωρίζοντας τι ώρα θα επιστρέψω και αν θα επιστρεψω ή αν θα χρειαστεί να διαυκτερεύσω εκτός, γυρνώντας όλη την Πελοπόννησο, και όχι εντός των πόλεων, αλλά εκτός, συνήθως σε απομακρυσμένες βουνοκορφές και μέρη στο πουθενά.. φεύγω το πρωί κι έχω μια τσάντα με ρούχα και άλλη μια τσάντα με φαγητά --φρούτα, ξηρούς καρπούς και οτιδήποτε άλλο ενδεχομένως να χρειαστώ και να μην μπορώ να το βρω την ώρα που θα πρέπει να το φάω.. και σημειωτέον θεωρώ τεμπέλα τον εαυτό μου ως προς την οργάνωση κλπ.. άρα όλα γίνονται αρκεί να τα μεθοδεύσεις και να έχεις το βλέμμα σου μόνιμα στον στόχο σου).. ειλικρινά μέσα από την ψυχή μου σου εύχομαι οτι καλύτερο και μην κολώνεις πουθενά.. κάποτε είχα δει σε ένα έργο την ατάκα: 'είμαι δυνατή εγώ, έχω υπάρξει χοντρή'.. και νομίζω πως ανταποκρίνεται πλήρως.. όποιος δεν έχει υπάρξει χοντρός δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει καθημερινή πάλη με τον ίδιο σου τον εαυτό, ψυχολογική κατρακύλα..

Senior Member
    Σίγουρα έτσι είναι, όταν κάτι σε ενοχλεί το αλλάζεις.. Και δεν είναι τόσο δύσκολο να προσέχεις, όταν χαθούν τα κιλά που θέλουμε, μπορείς να τρως και κάτι άλλο αλλά όχι συνέχεια, κανείς δεν τρώει κάθε μέρα σουβλάκια και γλυκά. Οπότε, μπορούμε να έχουμε ένα σχετικά φυσιολογικό βάρος. Πάντως Ξένια εσύ έχασες πάρα πολλά κιλά, δεν κόλλησε ποτέ η ζυγαριά? Και τι έκανες τότε? Με τι ρυθμούς έχανες τα κιλά?

Junior Member
    Σίγουρα έτσι είναι, όταν κάτι σε ενοχλεί το αλλάζεις.. Και δεν είναι τόσο δύσκολο να προσέχεις, όταν χαθούν τα κιλά που θέλουμε, μπορείς να τρως και κάτι άλλο αλλά όχι συνέχεια, κανείς δεν τρώει κάθε μέρα σουβλάκια και γλυκά. Οπότε, μπορούμε να έχουμε ένα σχετικά φυσιολογικό βάρος. Πάντως Ξένια εσύ έχασες πάρα πολλά κιλά, δεν κόλλησε ποτέ η ζυγαριά? Και τι έκανες τότε? Με τι ρυθμούς έχανες τα κιλά?
    Σίγουρα πολλές φορές έβλεπα την ζυγαριά να κολλάει απίστευτα και τα κιλά να μην κατεβαίνουν με τίποτα, αλλά δεν σταματούσα το πρόγραμμα.. κι ως δια μαγείας εκεί που δεν το περιμένες, έχασε 2-3 κιλά μαζεμένα και σταθερά.. τον πρώτο χρόνο έχασα 50 κιλά και στον τρίτο χρόνο είχα σταθεροποιηθεί στα -67 κιλά.. το φοβερό είναι πως ενώ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχανα κιλά, ήμουν κολλημένη στα 74-75 για περίπου 9 μήνες, το σώμα μου συνέχιζε και μάζευε και έπεσα 1-2 νούμερα στα ρούχα (σίγουρα σε αυτό βοήθησε η καθημερινή έντονη γυμναστική).. τον τελευταίο χρόνο, κι οντας κολλημένη στα 73 κιλά, μέσα σε τρεις μήνες χάθηκαν 6 κιλά λίπους, χωρίς να έχω αλλάξει τίποτα στις διατροφικές και γυμναστικές μου συνήθειες, παρά μόνο την κατανάλωση περίπου 10 ασπραδιών αυγών την ημέρα.. αυτό από μόνο του με βοήθησε να χαθούν και τα τελευταία κιλά λίπους..

Senior Member
    Δεν είναι πολλά τόσα ασπράδια μέσα σε μια μέρα?

Junior Member
    Δεν είναι πολλά τόσα ασπράδια μέσα σε μια μέρα?
    Μου τα είχε προτείνει γιατρός λόγω της έντονης γυμναστικής, και αρνούμενη να πάρω οποιοδήποτε σκεύασμα για αθλητές (πχ scoop πρωτεινης κλπ).. Επειδή τα σιχαίνομαι βραστά, τα φτιάχνω με βρώμη (αναλογία 6 άσπραδια- 2 κ.σ. βρώμη) και μια κουταλιά λιναρόσπορο τριμένο.. είναι πολύ εύκολο και πολύ γρήγορο (υπενθυμίζω είμαι πολύ τεμπελίτσα στο μαγείρεμα), απλά το πετάς σε αντικολλητικό τηγάνι.. γίνεται σαν κρέπα που με μια κ.σ. μέλι και μια χούφτα ξηρούς καρπούς και κανέλα γίνεται ένα απίστευτο χορταστικό πρωινό που σε αδυνατιζει (και προσωπικά μου ικανοποιεί την καθημερινη ανάγκη για γλυκο)

Junior Member
    καλημέρα σας! είμαι νέο μέλος στην παρέα σας με ίδια προβλήματα! κ εγω πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου ως ενα παχουλό ομορφο παιδάκι!
    τωρα είμαι 31 κ ακόμα παλευω με τα κιλά μου, εχω κάνει πολλές προσπάθειες εχω χάσει αρκετά με διαιτολόγο πάντα και τελικά τα ξαναπήρα πίσω, ο λόγος είναι οτι και που αδυνάτισα το σώμα μου πάλι δεν μου αρεσε, εχω χοντρά πόδια και πολύ λίπος στα πόδια,τωρα ειμαι πάλι 85.900 η διαιτολόγος μου μου πρότινε να πάω να το δώ σε ψυχολόγο μηπως ειναι βουλιμία κτλ φυσικά και πήγα αλλά όλο αυτο λέγεται υπερφαγεία, δηλαδή επειδή δίνω πολύ ενέργεια σε δουλειά οικογένεια φίλους κτλ ανταμείβω τον εαυτό μου με λιπαρά και γλυκά, ψάχνω να κάνω μόνη μου διατροφή για να χάσω λίπος και πήγα σε κέντρο αισθητικής για κρυολιπόλυση αλλα δεν εχω ξεκινήσει ακόμα, το σκέφτομαι γιατι είναι αρκετά λεφτά κ δεν ξέρω αν θα έχει και αποτέλεσμα. ψαχνοντας όλα αυτα βρήκα το φόρουμ σας κ είπα να πάρω απόψεις απο εσάς που έχετε το ίδιο πρόβλημα, σας ευχαριστώ.

Senior Member
    Καλημέρα! Όντως εδώ έχουμε όλοι το ίδιο πρόβλημα... Και εμείς προσπαθούμε με δίαιτες κλπ.. Κατά καιρούς τα καταφέρνουμε και μετα πάλι τα ίδια. Αυτό που πρέπει να εμπεδώσουμε νομίζω είναι ότι πρέπει πάντα να προσέχουμε τις θερμίδες που καταναλώνουμε, ποτέ δεν θα μπορούμε να τρώμε όσο θέλουμε και να μην παιρνουμε βαρος ταυτόχρονα. Εάν θέλεις να χασεις κιλά, προσεχε την διατροφή σου, εάν διαθέτεις χρηματα για μηχανήματα κλπ. προσωπικά πιστεύω ότι βοηθάνε πολύ αλλά το κόστος είναι ένα θέμα. Εύχομαι καλή επιτυχια! Πόσα κιλά θέλεις να χασεις?

Page 2 of 2 FirstFirst 12