υπερφαγια-φαυλος κυκλος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Junior Member
    Originally posted by MissButterfly
    Ελενα μου δε μου απαντησες, δεν εισαι ευχαριστημενη, αλλα πηγες σε ψυχολογο 'η ψυχιατρο? Εξηγω παραπανω τη διαφορα.
    Δοκιμασε να πας σε ενα ψυχιατρο καλο. Να σε κατευθυνει. Να δεις τι γινεται μεσα σου.
    Αν θες και εισαι Αθηνα εχω ακουσει στο Αιγινιτειο εχει σχετικο τμημα με ΔΠΤ αλλα και την ΑΝΑΣΑ.
    Μπορεις παντα να πας και σε ιδιωτη φυσικα. Θα χαρω να μαθω νεα σου. Πρεπει να βγεις απο το τελμα για αρχη.

Μαριζα πως εισαι?

Ναι δοκιμασα ψυχολογο αλλα δεν μου εκανε το κλικ γιατι ενω συνεχιζω τα υπερφαγικα με πιεσε κ με αγχωσε ακομα παραπανω..ενοιωθα την αποτυχια οποτε τα παρατησα.γτ ετρωγα πριν κ μετα τον ψυχολογο.τωρα σκεφτομαι να ξεκινησω με καποιον αλλον μηπως αλλαξει κατι και μου εμπνευσει την εμπιστοσυνη οτι θα τα καταφερουμε..ντρεπομαι παρα πολυ που συνεχιζω τα υπερφαγικα.κ το χειροτερο οτι το μυαλο επιμενει οτι ειναι η μοναδικη απολαυση που υπαρχει!!!

Junior Member
    Κοριτσια σας ευχαριστω τοσο πολυ για τις συμβουλες αλλα μετα απο καθε υπερφαγικο υπαρχει ενα χαος στο μυαλο μου..θα γυρναγα ολους τους γιατρους προκειμενου να καταλαβω πως θα βγω απο αυτο το βασανο!!πως θα ξεκολλησει το μυαλο κ δεν θ μου γυαλιζει το ματι οταν σκεφτομαι συγκεκριμενα φαγητα!!!!

Senior Member
    Maria δεν ειναι χωρος εδω. Την κοπελα θελω να βοηθησω. Δεν εισαι η μονη που εχεις περασει πραγματα και μην εισαι τοσο σιγουρη οτι ξερεις 5 πραγματα παραπανω. 'η οτι ειναι σωστα ολα οσα ξερεις. Αλλα δεν ειναι ο τοπος εδω ξαναλεω. Σημασια δεν εχει τι ξερουμε και τι ξερεις και μην επικεντρωνεσαι σε σενα, αλλα στο ατομο που θελει βοηθεια. Και ο ειδικος οπως κι αν το κανεις ειναι ο γιατρος. Επεται ο ψυχολογος.
    Το οτι εχω αναφερει εδω 1 απο ο,τι εχω περασει δε σημαινει οτι ξερεις τιποτε αλλο για μενα. (και δεν ειμαι καν εγω το θεμα του ποστ, ουτε εσυ, ας κοιταξουμε το κοριτσι μας εδω που χανεται...)

Senior Member
    Originally posted by elenag.na
    Originally posted by MissButterfly
    Ελενα μου δε μου απαντησες, δεν εισαι ευχαριστημενη, αλλα πηγες σε ψυχολογο 'η ψυχιατρο? Εξηγω παραπανω τη διαφορα.
    Δοκιμασε να πας σε ενα ψυχιατρο καλο. Να σε κατευθυνει. Να δεις τι γινεται μεσα σου.
    Αν θες και εισαι Αθηνα εχω ακουσει στο Αιγινιτειο εχει σχετικο τμημα με ΔΠΤ αλλα και την ΑΝΑΣΑ.
    Μπορεις παντα να πας και σε ιδιωτη φυσικα. Θα χαρω να μαθω νεα σου. Πρεπει να βγεις απο το τελμα για αρχη.

Μαριζα πως εισαι?

Ναι δοκιμασα ψυχολογο αλλα δεν μου εκανε το κλικ γιατι ενω συνεχιζω τα υπερφαγικα με πιεσε κ με αγχωσε ακομα παραπανω..ενοιωθα την αποτυχια οποτε τα παρατησα.γτ ετρωγα πριν κ μετα τον ψυχολογο.τωρα σκεφτομαι να ξεκινησω με καποιον αλλον μηπως αλλαξει κατι και μου εμπνευσει την εμπιστοσυνη οτι θα τα καταφερουμε..ντρεπομαι παρα πολυ που συνεχιζω τα υπερφαγικα.κ το χειροτερο οτι το μυαλο επιμενει οτι ειναι η μοναδικη απολαυση που υπαρχει!!!
    Κοριτσι μου αλλο γιατρος δηλ ψυχιατρος αλλο ψυχολογος. Δες μηπως χρειαζεσαι ψυχιατρικη βοηθεια να ανακουφιστεις

Senior Member
    Έλενα δεν ειναι εύκολο ... Θέλει δύναμη και χρόνο και υπομονή - επιμονή
    Εύχομαι να πάρεις τη σωστή απόφαση και να κάνεις αυτο που θα σε βοηθήσει περισσότερο !!!

purplerose ναι νομίζω απο το ίντερνετ το βρίσκεις !!! Εσένα δεν σε παρεξηγούν όπως βλέπεις !!! Χα χα εγω είμαι η πέτρα του σκανδάλου

Senior Member
    Χαχα ειπα να πω κατι μηπως ελαφρυνει η ατμοσφαιρα..:cool2:

Page 3 of 3 FirstFirst 123