Τα κατορθώματά μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 91
    Senior Member

Τα κατορθώματά μου

και να μην το αφήσεις.

δεν θα μας κάνουν τα τσουρεκάκια ότι θέλουν, θα τους τα κάνουμε εμείς τσουρέκια.

υπομονή, επιμονή και εύχομαι καλή αρχή της προσπάθειας σου.

:roll::roll::roll:

Senior Member
    Naranja καλό !!! Χα χα
    Dulcinea del Toboso δεν είσαι μόνη σου σε αυτό... Πισωγυρίσματα θα έχεις πολλά!!! Το θέμα είναι να έχεις τη δύναμη να μην τα παρατήσεις.... Θα πέφτεις αλλα θα έχεις τη δύναμη να ξανασηκωθείς!!!!

Ειχα φτασει να ειμαι λιγο λιποβαρης αλλα οχι ανορεξια..θα γραψω καποια στιγμη την ιστορια μου..χαιρομαι που σου αρεσε! :D περιμενω σχολια απο ολουςς!!!

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια... Σήμερα έκανα υπερφαγικο επεισόδιο με 7700 θερμιδες, έφαγα ΤΑ ΠΑΝΤΑ κυριολεκτικά γλυκα και αλμυρά βγήκα έξω και πήρα μπουγάτσες,μπισκότα, κρουασάν,περνιρλι,τοστ,μηλ� �πιτα με παγωτό κα... Είχε να με πιάσει "λύσσα" 15 μέρες... Ήπια και 6 καθαρτικα πάνω στην απελπισια μου... Αντε και από αύριο φτου και από την αρχή... Στόχος μου είναι να παραμείνω στα 53 κιλά αλλά πάντα κάτι στραβώνει, δεν ξέρω τι...Από αύριο συνεχίζω την προσπάθεια μου για να κοπούν τα υπερφαγικα επεισοδια... Άραγε θα τα καταφέρω αυτή την φορά? Πριν το υπερφαγικο ήμουν 53, τώρα μάλλον θα πήρα το 1 κιλό άρα 54 θα μαι... Πόπο ρε κορίτσια πόσο ζηλεύω αυτές που δεν έχουν καμία διατροφική διαταραχη είναι λεπτές και προσέχουν και φροντίζουν τον εαυτό τους, το είπα και στους γονείς μου το σημερινό επεισόδιο και τους είπα να με βοηθήσουν με το να τους παίρνω τηλέφωνο το πρωί,μεσημέρι και βράδυ και να μου μιλάνε να ηρεμώ έτσι για άσχετα θέματα... Αύριο δεν θα αντισταθμισω τις θερμίδες δεν έχει νόημα εφαγα παρα πολλά, από αύριο γυρίζω στις 1250 θερμιδες ... Dulcinea del toboso αποτι βλέπεις οι θερμίδες από το σημερινό υπερφαγικο μου επεισόδιο είναι οι 2πλασιες μην πω οι 3πλασιες από αυτά που βλέπω ότι έφαγες στο τελευταίο υπερφαγικο σου επεισόδιο... Άλλες φορές θα κλαιγα όλη μέρα και θα στεναχβριομουν αλλά δεν ξέρω σήμερα είναι σαν να έχω παγώσει συναίσθηματικα, κουραστικά να κλαψουριζω και να λέω τα "κατορθώματα μου" στους γονείς μου,να ντρέπομαι και σήμερα μου είπε ο μπαμπάς μου όλα τα κορίτσια χαίρονται τη ζωή τους κι εσύ θα είσαι αγκαλιά με την τουαλέτα όλο το βράδυ, Αντε παράτα μας μου λέει...ντραπηκα και ακόμα ντρέπομαι και λυπάμαι τον εαυτό μου, καλά μου τα λέει ο μπαμπάς μου, σίγουρα δεν είναι περήφανοι για μένα γιατί νάναι άλλωστε??

Ποσο υψος εχεις Good? Και ποσο χρονων εισαι? Αν θες να μιλησουμε να μου πεις το φβ σου ή οτι θες

Senior Member
    Αχ vet μου έχω ύψος 1,66 και είμαι 20 χρονών πριν το υπερφαγικο επεισόδιο ήμουν 53 κιλά τώρα με το υπερφαγικο επεισόδιο θα είμαι 54 κιλά... Επίσης φίλες δεν έχω, κανέναν άνθρωπο δικό μου δεν έχω, μόνο τους γονείς μου έχω από ανθρώπους δικούς μου κανέναν άλλο... :(

Γιατι βρε γλυκια μου ετσι? Εισαι στη καλυτερη ηλικια σου..πρεπει να επισκεφθεις καποια ειδικο να σε βοηθησει σε ολο αυτο..αν θες στειλε μου μνμ

Senior Member
    Vet μου αισθάνομαι πολύ άσχημα, δεν αισθάνομαι σαν να είμαι 20 χρονών αισθάνομαι κουρασμένη σαν να έχω γεράσει... Ντρέπομαι πάρα πολύ για τον εαυτό μου... Είναι ωραίο να ζεις μια ζωή που θέλεις να ζήσεις... Τελοσπαντων μην σου μαυριζω την καρδιά, ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου που απάντησες καλή συνέχεια... Είναι και άλλα μέλη εδω που προσπαθούν και δεν είναι σωστό να τα γράφω αυτά...

Ολοι μαυριζμενη καρδια εχουμε γι αυτο ξεσπαμε στο φαγητο..πφφ μακαρι να το ξεπερασουμε

Senior Member
    Good πιστευω οτι ειναι μεγαλο λαθος εμεις οι γονεις να θελουμε να ειμαστε περηφανοι για τα παιδια μας. Ειναι πολυ μεγαλο λαθος. Τα φορτωνουμε δικες μας προσδοκιες, ονειρα, χαζοφιλοδοξιες, τα ανταμειβουμε και νομιζουμε οτι αυτο ειναι αγαπη και τα δικα μας παιδια πασχιζουν να αξιζουν αυτη τη λαθος αγαπη. Η αγαπη δεν ζητα ανταλλαγματα, ποσο μαλλον η αγαπη των γονεων. Η κριτικη, τα σμιχτα φρυδια, το απογοητευμενο βλεμμα, εγω στην ηλικια σου και αλλα τετοια τα εχω περασει πριν απο 45 χρονια και ειχα δυσκολη εφηβεια. Αλλα μολις περασα στο Πανεπιστημιο, πηρα τους δρομους, γνωρισα κοσμο, εκανα φιλους με αληθινη αγαπη και ενδιαφερον και αδιαφορησα για την οικογενεια και τους συγγενεις που ζουσαν με τετοια κλισε. Βεβαια εκανα δουλειες του ποδαριου για να επιζησω κι ακομη τωρα στα 60 φτωχη λεγομαι αλλα δεν με νοιαζει. Ειμαι ελευθερη και προσεχω να μην κανω τα ιδια στην κορη μου. Συγγνωμη για την πολυλογια. Good δεν ξερω να σε βοηθησω και αληθεια στενοχωριεμα για τις διατροφικες διαταραχες που τυραννουν νεα παιδια, αγκαλια με την τουαλετα, αλλα οχι δεν πρεπει να ντρεπεσαι εσυ. Κατι εζησες, κατι σου λειπει. Και κατι μικρο ακομη. Δεν καθεσαι εκει στα 54 κιλα, μηπως και παψεις αυτα τα υπερφαγικα. Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους.

Senior Member
    Tomorrow σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το post σου!! Μακάρι να γνωριζόμασταν θα ήσουν η καλύτερη μου φίλη!! Είναι τυχερή η κορούλα σου που έχει τέτοια μαμά και οι άνθρωποι που σε έχουν να σε χαίρονται συγγενείς και φίλοι!! Πράγματικα φαίνεσαι αξιόλογος άνθρωπος είσαι το πρότυπο μου, είσαι άνθρωπος που προσπαθεί που η ζωή μπορεί να μην σου έχει στρώσει κόκκινο χαλί αλλά δεν το βάζεις κάτω... Tomorrow πριν λίγο μίλησα με την αδερφή μου και μου είπε να βάζω κάθε μέρα ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη στον καφέ μήπως από έλλειψη ζάχαρης με πιάνει η υπερφαγια και σήμερα κιόλας θα πετάξω τα διουρητικά και τα καθαρτικα χαπια και θα κάνω νέα αρχή με 1250 θερμιδες την Κυριακή και με 1350 θερμιδες τις καθημερινές που θα πηγαίνω σχολή και στο γυμναστήριο λέω να βάζω ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη στον καφέ κάθε μέρα όπως κι εσύ σε πολλά ποστ σου έχεις βάλει ότι το πρωί πίνεις έναν φραπέ με λίγη 1,5 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη... Tomorrow πόσο θα θελα να ήμασταν φίλες φαίνεσαι τόσο καλός και λογικός άνθρωπος.... Τώρα είναι έτοιμη η κοιλιά μου να εκραγεί απτο φαγητό ,αισθάνομαι τόσο φούσκωμενη... Εγώ συμβιβάζομαι και με τα 54 κιλά αν είναι να μου κοπούν τα υπερφαγικα θα είμαι ευτυχισμένη στα 54 κιλά με 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη στον καφέ κάθε μέρα, παρά 53. Κιλά με υπερφαγικα με καθαρτικα και διουρητικά και δυστυχισμένη... Από αύριο θα σταματήσω τις υπερβολές τις διαιτιτικες και θα τρωω πιο ισορροπημενα και φυσιολογικά γιατί τα αγγούρια,οι ρυζογκοφρέτες και η καθόλου ζάχαρη με.έφεραν σε αυτό το χάλι, πάν μέτρον άριστον τελικά.... Αχ tomorrow,Mariana:) και Aiglh σας ζηλεύω κορίτσια για την αυτοπειθαρχεια σας μακάρι να σας εμοιαζα αλλά από αύριο θα προσπαθήσω... Καλό Σαββατοκυριακο tomorrow ειλικρινά ζητώ συγγνώμη από τη μέλη όλου του φόρουμ που σας έγραψα για το σημερινό υπερφαγικο μου, πράγματα που και άλλα μέλη αντιμετωπιζουν ΑΛΛΑ προσπαθούν να ξεπεράσουν... Tomorrow ειλικρινά είσαι από τους ανθρώπους που με ηρεμούν με αυτά που λένε όπως και η μαμά μου που της έχω αδυναμία και την αγαπώ πολύ με ηρεμεί, θαυμάζω την λογική σου και την αυτοπειθαρχεια σου!!

Senior Member
    Vet μου όντως μακάρι μα ξεπεράσουμε επιτέλους αυτή τη "λύσσα", αλλά το σημαντικό είναι να μην τα παραταμε,χρωστάμε στον εαυτό μας μια καλύτερη ζωή μακριά από διατροφικες διαταραχες...κορίτσια ευτυχώς που έχω εσάς, την αδερφή μου και την μητέρα μου γιατί αλοιμονο μου τι θακανα χωρίς εσάς, νιώθω ότι είμαστε όλοι μαζί μια παρέα με κοινό στοιχείο ότι αντιμετωπιζουμε όλοι μια ΔΠΤ άλλοι έχουν ανορεξια άλλοι υπερφαγια, όλοι μαζί όμως είμαστε μια παρέα...

Senior Member
    Good θα σε παρηγορήσει αν σου πω ότι εδω και τρεις μέρες τρώω ότι βρω μπροστά μου? Αυτά που γράφει η Dulcinea del Toboso ειναι τπτ σε όσα καταβρόχθισα!!!! Ότι εχω πάρει πλέον 4 κιλά και παραπάνω ίσως ενώ ήθελα να πάω 52-53? Και ήμουν 54 τόσο κοντά.... Ενώ είχα βελτιωθεί παρα πολύ τώρα είχα ενα γλέντι τριήμερο και δεν ξερω γιατί? Να σου ότι επίσης δεν εχω φίλους ... Δεν είναι και λίγο αυτό !!!
    Τις αιτίες των υπερφαγικων τις ξερω .... Όμως δεν είναι πάντα στο χέρι μου να τις λύσω...
    Εγω ευτυχώς δεν παίρνω καθαρτικά αλλά κάνω στερητικές δίαιτες ... Κάνω βλακειες και πολυ φοβάμαι ότι μετά την Καθαρη Δευτερα θα πέσω πάλι σε μονοφαγιες για να πάω στα κιλά που ήμουν ... Αν με ρωτήσεις αυτή τη στιγμή για άλλη μια φορά εχω τα γνωστά συναισθήματα αλλα κυρίως ειμσι πολύ κουρασμένη παρα πολύ .... Βαρέθηκα... Πριν συμβούν αυτά τα τρία μαζεμένα ήμουν αισιόδοξη ... Είχα ενα την εβδομάδα και αυτό οχι πάντα... Θα παω στην ψυχοθεραπεύτρια και ντρέπομαι .... Τι θα πω πάλι ... Και στη διστροφολογο τι?
    Αύριο θα ανέβω στη ζυγαριά και θα στεναχωρηθώ κι άλλο ... Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι τώρα γιατί σίγουρα απο αύριο θα άρχιζα τη γνωστή διατροφή θα το κάνω όμως απο τρίτη...
    Έτσι λέω πάντα... Να φτάσω σε αυτά τα κιλά και μετά θα τρώω τα πάντα με μέτρο...

Και αυτή τη στιγμή που γραφω ειμαι αδύναμη ειμαι χάλια... Το χω ξαναπεράσει και θα το ξαναπεράσω ελπίζω με λιγότερα επεισόδια...
    Aν και ειμαι αρκετά μεγαλύτερη σου οι ΔΠΤ δεν έχουν και ηλικία άλλωστε ναι ενσ μεγάλο ποσοστό ειναι μικρές κοπέλες,
    Όμως οφείλω και εγω και εσύ και η vet και οποιο κοριτσι - γυνσικα να ξανασταθουμε στα πόδια μας... Ναι πέφτουμε αλλα έχουμε τη δύναμη να ξανασηκωθούμε....
    Και κοιτα να δεις που οταν κάποια στιγμή η ζωή μας γεμίσει με όσα μας λείπουν ( δεν θέλω να πιστεύω πως αυτό δεν θα γίνει) αυτό το πράγμα θα είναι πια παρελθόν!!!

Tomorrow είσαι ένας υπέροχος και γλυκός άνθρωπος... Αυτό εχω να πω μόνο!!!!

Senior Member
    Και κάτι που ξέχασα και θέλω να συμπληρώσω ... Οι γονείς σου , η αδελφή σου σε αγαπάνε και τους αγαπάς... Και με αφορμή αυτό που σου είπε ο μπαμπάς σου έχει δίκιο ... Από τη μεριά του...
    Όμως όσοι δεν ξέρουν δεν έχουν βιωσει τι είναι αυτό το τέρας είτε ειναι ανορεξία είτε βουλιμία είτε υπερφαγια δεν μπορεί να σε καταλάβει... Δεν γίνεται όσο και να το θέλει γιατί πολυ απλά δεν ειναι στη θέση σου... Μη μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι ότι δεν είναι περήφανοι για σένα επειδή είσαι υοερφαγικη ... Δεν σε αγαπάνε λιγότερο γι αυτό... Απλώς δεν ξέρουν πως να το αντιμετωπίσουν το κάνουν με λάθος τρόπο και σε γεμίζουν επιπλέον ενοχές ... Ναι λες και δεν σου έφτανα οι δικες σου... Ουσιατικα ειναι ο τρόπος που θα πρέπει να βρεις εσυ και να αναπτύξεις κάποιες άμυνες και σε αυτό...
    Εγω μπορώ να σε καταλάβω όλοι εδω που το έχουν το μικρόβιο σε ότι και να πεις και αυτό στο λεω γιατί και Εγώ αντιμετωπίζω παρόμοιους δαίμονες και ορατούς και αόρατους!!!!

Page 1 of 7 123 ... LastLast