Results 1 to 4 of 4
-
24-05-2016, 20:16 #1
etoimazomai gia xeirourgio gastriko bai pas
Kalhspera sas filoi mou...molis phra thn egkrish mou...se ligo perimenw kai thn hmeromhnia mou.....auto pou tha hthela na sas rwthsw einai gia to an exete ''apopsh'' gia to pia xeirourgikh methodos einai kaluterh to bai pas h to sleeve....o giatros mou mou eipe na kanoume thn parakampsh alla oloi mou lene oti einai polu epukindinh epembash..xerw oti opoiadhpote epemvash exei thnisimothta alla sthn parakampsh oso to psaxnw vlepw oti einai megalutera ta pososta!!!!..perissotero kai apo to maniki!!!! exete dikia sas empeiria??:sniff::yawn:
- 25-05-2016, 20:09 #2
Δηλαδή όσοι έχουμε κάνει το γαστρικό μπάιμπας ζούμε από θαύμα! Κοπέλα μου μη φοβάσαι τίποτε και προχώρα. Έχω κάνει την επέμβαση πριν από ενάμιση χρόνο χωρίς προβλήματα.
Το δε μανίκι αν έχει ένα μείον είναι πως με τη πάροδο του χρόνου αυτό το σωληνάκι του στομαχιού που έχει απομείνει μπορεί να "ξεχειλώσει" και να επαναφέρει τα κιλά σου γρήγορα.
Κι αν μιλάμε για χειρουργεία... η θνησιμότητα είναι κάτι που παίζει σε όλα τα χειρουργεία ανεξαιρέτως. Ακόμη και για μια γυναικολογική επέμβαση ρουτίνας αν πας κι εκεί έχεις λόγο να φοβάσαι.
Εγώ μια βδομάδα πριν χειρουργηθώ είχα διαβάσει για περίπτωση γυναίκας που έχασε την ζωή της από επέμβαση μανικιού, μιας και είχε παρουσιάσει διαφυγή. Όμως το πρόβλημα ήταν σύνθετο γιατί αυτή η γυναίκα είχε πριν χρόνια υποβληθεί σε επέμβαση δακτυλίου και ήδη τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει από τότε. Διαβάζοντας την είδηση αυτή εγώ αλλά και άλλοι που ήμασταν στα πρόθυρα του χειρουργείου θα έπρεπε να κάνουμε πίσω!
Αφού έλαβες την απόφαση, να ξέρεις πως η υγεία σου και η ζωή σου γενικά θα είναι στα καλύτερα τους μετά το χειρουργείο. Κλείσε τ' αυτιά και προχώρα!
27-06-2016, 23:48 #3
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου και την απαντηση σου...εχεις απολυτο δικιο σε ολα....!!!! ελπιζω οτι θα βρω μια καλη χειρουργικη ομαδα και θα εμπιστευτω τα χερακια τους....μακαρι να πανε ολα καλα!!!!
η αλληθεια ειναι πως ειμαι αποφασισμενη να το κανω οτι και να γινει.....ενα τετοιο σχολιο ηθελανα διαβασω...εθχαιστω και παλι!!!:bouncing::spin:
28-06-2016, 00:21 #4
Ah, Maria...ke ego apo to ahristo my dahtilidi fovame....omos i diafora, san piotita zoi ine terastia...eho zisi ke hondri ....ke adinati....aksizi to risko...
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....