Results 1 to 15 of 37
Thread: θελω και δε μπορω
-
12-06-2016, 14:50 #1
θελω και δε μπορω
δεν ειναι τοπικ,απλα μια σκεψη μου
θελω να κανω διαιτα,αλλα δε μπορω
μετα σκεφτομαι πως δεν υπαρχει δε μπορω,υπαρχει δε θελω....αλλα θελω,ομως δε μπορω...........
και τουμπαλιν!
αυτο ηθελα να πω μετα απο καιρο που ειχα να μπω εδω....ουφφφ
δε μπορει καποια στιγμη θα ξεκινησω,καποια στιγμη θα τα χασω
- 12-06-2016, 15:43 #2
και αφου διαβασα πολλα τοπικ σκεφτομαι να αρχισω να γραφω ημερολογιο μπας και με βοηθησει
λοιπον 119 κιλα -οκ οκ 120 στρογγυλοποιηση-
ωχ αμαν και καταρχην ας βαλω ενα μικρο στοχο,να κοψω τα γλυκα για παραδειγμα -οχι οτι τρωω πολλα γλυκα,δεν ειμαι γλυκατζου-
και να κοψω το βραδινο φαγητο,ειδικα τα ντελιβερι....ας το βαλω σα στοχο,ας πουμε για καμμια βδομαδα και να δω πως θα παει
αυριο εχουμε εκδρομη με το νηπιαγωγειο του γιου μου και θα παμε σε εναν παιδοτοπο
κι αντι να σκεφτομαι τι ωραια που θα περασουμε,σκεφτομαι πως ισως θα ειμαι η πιο χοντρη μαμα του παιδοτοπου
γιεεεεε!!!
λοιπον θα τα ξαναπουμε αυριο να δω πως πηγε η πρωτη μερα χωρις γλυκα,ντελιβερι και με νορμαλ ωρα και ποσοτητα βραδινου
12-06-2016, 19:37 #3
Καλησπέρα ela, και καλή αρχή σου εύχομαι στην προσπάθειά σου!
Δε ξέρω αν διάβασες το ημερολόγιο μου, αλλά κάτι μου λέει πως ναι... από τα γραφόμενά σου...
Χαίρομαι πολύ αν όντως βρήκες έμπνευση σ'αυτό, ειλικρινά.
Μόνο μια μικρή..εε..μεγάλη επισήμανση:
Δίαιτα κάνουν όσοι θέλουν να χάσουν άμεσα βάρος, και οι περισσότεροι αδυνατούν να διατηρήσουν την αλλαγή,
για πολλούς ευνόητους λόγους.
Για να ξεφύγεις από το φαύλο κύκλο, πρέπει η καλή διατροφή να σου γίνει τρόπος ζωής.
Σιγά σιγά, αλλά να γίνει.
Εξάλλου, είναι αρνητική αυτή η λέξη, δ-ί-α-ι-τ-α. Μπλιαχ.
Φιλιά!
12-06-2016, 21:40 #4
Originally posted by ela
μετα σκεφτομαι πως δεν υπαρχει δε μπορω,υπαρχει δε θελω....αλλα θελω,ομως δε μπορω...........
και τουμπαλιν!
---> Δεν υπάρχει δεν μπορώ, αλλά δε θέλω και πώς σε θέλωωωωωωω!!!
12-06-2016, 22:23 #5
Originally posted by NADINE
Originally posted by ela
και τουμπαλιν!
12-06-2016, 22:25 #6
αχ καλη μου ποσο με εκφραζεις! Κι ομως ερχεται η στιγμη που νιωθεις ετοιμη και βγαινεις απο ολο αυτο!
Αληθεια θα βγεις, κι εξαρταται απο εσενα να το παρεις αποφαση! Και να σου πω και το πιο αστειο...μπορει να αρχισεις και να τα παρατησεις...
ε δε πειραζει, σημασια εχει να μη τα παρατησεις γιαπαντα! Δηλαδη βαλε ενα μικρο στοχο να τρεφεσαι λιγο πιο σωστα οπως ειπες,
κι αν βρε αδελφε δεν τα καταφερεις 1-2 μερες μη σε παρει απο κατω, μετα συνεχιζεις ακαθεκτη!
Το μυστικο ειναι να ΜΗΝ τα παραταμε!
Αν δεν τα παρατουσαμε μετα απο καθε πεσιμο τοτε θα φταναμε αργα 'η γρηγορα τον στοχο μας, να εισαι σιγουρη!
Πολλες φορες θα πεσουμε, αλλες τοσες θα σηκωθουμε, γιατι μπορουμε, απλα. Ολα στο μυαλο ειναι. Απλες μικρες καθημερινες αλλαγες.
Μας αξιζει. Καιρος να μας φροντιστουμε. Και η ζυγαρια θα μας ανταμειψει. Και κυριως η μεση μας, η αναπνοη μας, η ανεση μεσα στα ρουχα μας, η αναλαφρη αισθηση μας.
Βλεπω εχεις κι εσυ παιδακια, αληθεια για εκεινα ειμαστε οι πιο ομορφες μανουλες ολου του κοσμου οπως κιαν ειμαστε!
Μην κανεις τιποτε για τους αλλους παρα μονο για τον εαυτο σου, για να νιωσεις εσυ ανετα μεσα στο σωμα σου.
Ελπιζω να μη χαθεις να τα λεμε :thumbup:
12-06-2016, 22:47 #7
Originally posted by Blossom
Καλησπέρα ela, και καλή αρχή σου εύχομαι στην προσπάθειά σου!
Δε ξέρω αν διάβασες το ημερολόγιο μου, αλλά κάτι μου λέει πως ναι... από τα γραφόμενά σου...
Χαίρομαι πολύ αν όντως βρήκες έμπνευση σ'αυτό, ειλικρινά.
Μόνο μια μικρή..εε..μεγάλη επισήμανση:
Δίαιτα κάνουν όσοι θέλουν να χάσουν άμεσα βάρος, και οι περισσότεροι αδυνατούν να διατηρήσουν την αλλαγή,
για πολλούς ευνόητους λόγους.
Για να ξεφύγεις από το φαύλο κύκλο, πρέπει η καλή διατροφή να σου γίνει τρόπος ζωής.
Σιγά σιγά, αλλά να γίνει.
Εξάλλου, είναι αρνητική αυτή η λέξη, δ-ί-α-ι-τ-α. Μπλιαχ.
Φιλιά!
οντως η λεξη διαιτα ειναι απαισια,μια ζωη ρε γμτ τη κανω
ειχε κανει καποια στιγμη κλικ το μυαλο μου και ειχα χασει καμμια 20αρια κιλα και ειχε μπει στη ζωη μου το να τρωω σωστα,αλλα μετα πηγα κι εμεινα εγκυος και οκ θα μπορουσα να συνεχισω τα σωστα,αλλα ειμαι ατομο αστα να πανε οποτε αστα να πανε
12-06-2016, 22:51 #8
Originally posted by NADINE
Originally posted by ela
και τουμπαλιν!
καλο!
και το αλλο πως παει;
"κι υστερα
κι υστερα
μα δεν υπαρχει υστερα,
κλεισαν ξανα τα συνορα
κι ολα τελειωνουν σημεραααα"
και ξεκιναω να τρωω σωστααααα αααα
χεχεχε
μαρεσει η μαρινελλα ναι
12-06-2016, 22:54 #9
Originally posted by MissButterfly
αχ καλη μου ποσο με εκφραζεις! Κι ομως ερχεται η στιγμη που νιωθεις ετοιμη και βγαινεις απο ολο αυτο!
Αληθεια θα βγεις, κι εξαρταται απο εσενα να το παρεις αποφαση! Και να σου πω και το πιο αστειο...μπορει να αρχισεις και να τα παρατησεις...
ε δε πειραζει, σημασια εχει να μη τα παρατησεις γιαπαντα! Δηλαδη βαλε ενα μικρο στοχο να τρεφεσαι λιγο πιο σωστα οπως ειπες,
κι αν βρε αδελφε δεν τα καταφερεις 1-2 μερες μη σε παρει απο κατω, μετα συνεχιζεις ακαθεκτη!
Το μυστικο ειναι να ΜΗΝ τα παραταμε!
Αν δεν τα παρατουσαμε μετα απο καθε πεσιμο τοτε θα φταναμε αργα 'η γρηγορα τον στοχο μας, να εισαι σιγουρη!
Πολλες φορες θα πεσουμε, αλλες τοσες θα σηκωθουμε, γιατι μπορουμε, απλα. Ολα στο μυαλο ειναι. Απλες μικρες καθημερινες αλλαγες.
Μας αξιζει. Καιρος να μας φροντιστουμε. Και η ζυγαρια θα μας ανταμειψει. Και κυριως η μεση μας, η αναπνοη μας, η ανεση μεσα στα ρουχα μας, η αναλαφρη αισθηση μας.
Βλεπω εχεις κι εσυ παιδακια, αληθεια για εκεινα ειμαστε οι πιο ομορφες μανουλες ολου του κοσμου οπως κιαν ειμαστε!
Μην κανεις τιποτε για τους αλλους παρα μονο για τον εαυτο σου, για να νιωσεις εσυ ανετα μεσα στο σωμα σου.
Ελπιζω να μη χαθεις να τα λεμε :thumbup:
εχω δυο αγορακια και μεχρι προτινος ο τρομος μου ηταν ο μεγαλος μη ντρεπεται για μενα
μεχρι που ηρθε εκεινη η ωρα
ενας φιλος του,του πε πως εχω μεγαλο κωλο
μετα με ρωτουσε γιατι εγω δεν εχω σα τη μαμα της φιλης του κανονικα ποδια αλλα εχω ποδια σα του γιγαντα....
γμσετα
μεγαλωσε και με πηρε χαμπαρι
τωρα ελπιζω μεχρι να μεγαλωσει και ο μικρος κατι να καταφερω
φυσικα και στεναχωριεμαι με ολα αυτα που μου λεει,αλλα εγω παντα του απανταω στη πλακα και γελαμε
12-06-2016, 22:57 #10
και το βραδυ ηρθε και γω δεν εφαγα μετα τις 6 τπτ,ασε που κατι με πειραξε στο μεσημεριανο και τη μιση μερα τη περασα στη τουαλετα
.....
επισης προ ολιγου εβλεπα μια διαφημιση με γυραδικα και λιγουρευομουν αλλα λεω ωπα,εβαλες στοχο ρε συ μη το σκεφτεσαι καν
οποτε νταξει πιστευω το ημερολογιο και η δεσμευση μου να με κρατησει -λεμε τωρα κι ελπιζουμε
νυσταζω τοσο πολυ
καληνυχτα!
13-06-2016, 14:59 #11
Έχω καιρό να μπω στο φόρουμ αν και το παρακολουθώ συχνά και με καινούργιο ψευδώνυμο (ξέχασα τα στοιχεία του παλιού λογαριασμού μου). Μπορεί κάποια να με θυμούνται ως sweetgirl
Λοιπόν, ela εγώ θα σου ότι θα τα καταφέρεις. Σημασία έχει να νιώσεις αυτό το κλικ και πιστεύω ότι το έχεις νιώσει.
Μετά από αυτό το κλικ δεν μπορώ να πω ότι όλα θα είναι εύκολα, αλλά θα έχει γίνει η αρχή. Και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
Σημασία έχει ότι όσο περπατάς σε αυτό το μονοπάτι, όταν πεσεις αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ξανασηκωθείς.
Μην στεναχωριέσαι αν κάνεις ένα,δύο,τρία υπερφαγικά κοκ.
Συμβαίνει στους περισσότερους από εμάς που παλεύουμε με τα κιλά μας. Παλαιότερα έκανα ένα υπερφαγικό και ένιωθα χάλια, τύψεις, ενοχές, τώρα απλώς πάω παρακάτω σαν να μην έγινε τίποτα.
Επίσης, μικροί στόχοι που είναι doable, ώστε να μην τους νιώθουμε βουνό και να μην νιώθουμε καταπιεσμένοι.
Αυτά από εμένα, πιστεύουμε σε εσένα οπότε πίστεψε και εσύ στον εαυτό σου!
13-06-2016, 15:35 #12
Originally posted by Dulcinea del Toboso
Και μπορείς και θέλεις!
Simple as that!
Εισαι μια χαρά και θα τα καταφέρεις!
Πιστεψε το οτι μπορείς!
σκεφτομουν τις προαλλες,οτι μαλωνω τον αντρα μου που καπνιζει και τον εχω φαει με τη γκρινια μου,αλλα ειναι τοσο δυσκολο μαλλον να το κοψει,οσο εγω να κοψω το φαγητο
ενα κλικ ειναι τοσο απλο!
γιατι δε το κανουμε;αχ αυτα τα ψυχολογικα μας φταινε
Originally posted by bravely
Έχω καιρό να μπω στο φόρουμ αν και το παρακολουθώ συχνά και με καινούργιο ψευδώνυμο (ξέχασα τα στοιχεία του παλιού λογαριασμού μου). Μπορεί κάποια να με θυμούνται ως sweetgirl
Λοιπόν, ela εγώ θα σου ότι θα τα καταφέρεις. Σημασία έχει να νιώσεις αυτό το κλικ και πιστεύω ότι το έχεις νιώσει.
Μετά από αυτό το κλικ δεν μπορώ να πω ότι όλα θα είναι εύκολα, αλλά θα έχει γίνει η αρχή. Και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
Σημασία έχει ότι όσο περπατάς σε αυτό το μονοπάτι, όταν πεσεις αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ξανασηκωθείς.
Μην στεναχωριέσαι αν κάνεις ένα,δύο,τρία υπερφαγικά κοκ.
Συμβαίνει στους περισσότερους από εμάς που παλεύουμε με τα κιλά μας. Παλαιότερα έκανα ένα υπερφαγικό και ένιωθα χάλια, τύψεις, ενοχές, τώρα απλώς πάω παρακάτω σαν να μην έγινε τίποτα.
Επίσης, μικροί στόχοι που είναι doable, ώστε να μην τους νιώθουμε βουνό και να μην νιώθουμε καταπιεσμένοι.
Αυτά από εμένα, πιστεύουμε σε εσένα οπότε πίστεψε και εσύ στον εαυτό σου!
αυτο που λες με τα υπερφαγικα μεγαααααλο θεμα
παντα οποτε ξεκιναω διαιτα και παω καλα,ενα υπερφαγικο στο μυαλο μου με παει τοσο πισω και με κανει τοσο χαλια ψυχολογικα που ειμαι ικανη να χαλασω διαιτα μηνων μιλαμε....
αν το ελεγξω λιγακι αυτο θα παω καλα
πρεπει να χω στο πισω μερος του μυαλου μου οτι αν συμβει ενα υπερφαγικο δε χρειαζεται να φερω τη καταστροφη μεσα μου
σημερα ξεχασα να ζυγιστω το πρωι καθοτι ξυπνησαμε και επικρατουσε τρελα στο σπιτι,γιατι ειχαμε να παμε στο σχολειο κ μετα στο παιδοτοπο με το νηπιαγωγειο
εκει κυνηγουσα τον μικρο συνεχεια και εκαψα μπολικες θερμιδες -πλακιτσα-
εναν καφε που παρηγγειλα μου τον εκανε πετιμεζι -μια αηδια και μιση σα να πινω εκεινο το το ζαχαρουχο που πινεις πριν κανεις την εξεταση για το ζαχαρο στην εγκυμοσυνη οσες το χετε κανει ξερετε-και ουτε καφε
κανονικα ηπια
τον καφε τον πινω σκετο ή μετριο....
ολη η μερα τρεξιμο και κουραση και το βραδυ μαλλον θα γινει γιορτη με σουβλακια στο δημοτικο της γειτονιας μας,αλλα επειδη βρεχει καρεκλες δε νομιζω να γινει,οποτε απ τη μια γιουπι απο την αλλη κλαψ
ασχετο τι σκατα εχει παθει το πληκτρολογιο μου δε ξερω,εκει που γραφω κανονικα,μια αλλαζει σειρα και βρισκομαι με τον κερσορα να γραφω πιο πανω,ή τα σβηνει ολα!
καποιος με γνωσεις word ή δε ξερω τι,μπορει να μου πει τι λαθος παταω στο πληκτρολογιο και μου το κανει αυτο;
13-06-2016, 16:54 #13
Λοιπόν, εγώ αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση συντήρησης.
Πέρυσι, με τις πανελλήνιες έβαλα όσα είχα χάσει και επιπλέον λόγω κυρίως πολλών υπερφαγικών.
Και εμένα δεν με ενοχλούσε μόνο το εμφανισιακό, αλλά κυρίως το αθλητικό.
Ξεκίνησα προετοιμασία το καλοκαίρι που μας πέρασε και με το ζόρι μπορούσα να ακολουθήσω. Πια στο επίπεδο που έχω φτάσει τα κιλά που ήμουν (κυρίως το ποσοστό λίπος γιατί αυτό μετράει στους αθλητές) ήταν απαγορευτικα.
Κουραζόμουν πάρα πολύ, κατέβαλα πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια, είχαν πέσει οι αθλητικές επιδόσεις μου κοκ.
Αυτή τη στιγμή είμαι 70κ με 1.86 ύψος και τον προηγούμενο Αυγούστο ήμουν 97κ.
Όταν λοιπόν ξεκίνησα πρόγραμμα (όπως το λέω εγώ) αυτό που έκανα ήταν όταν παρασπονδούσα π.χ να σταματώ τον εαυτό μου από το να νιώθει τύψεις.
Στις Πανελλήνιες που μετά από κάθε υπερφαγικό ένιωθα χάλια το μόνο που πετυχαινα είναι να το ξανακανω.
Τώρα λοιπόν απλώς λέω οκ, έφαγα το ευχαριστήθηκα πάμε παρακάτω.
Έχω καταλάβει ότι το πιο σημαντικό σε μια διατροφή πια είναι η ψυχολογία. Αν έχεις καλή ψυχολογία τότε θα μπορέσεις να ακολουθήσεις τα βήματα προς στους στόχους σου.
13-06-2016, 22:35 #14
μπραβο σου bravely,εισαι και αθλητρια,οποτε βοηθας το σωμα σου
εγω παλι σιχαινομαι τη γυμναστικη ρε γμτ....μονο περπατημα κανω
ασχετο γιατι με τραβαει να πιω κοκα κολα;πωπω θα σκασω αν δε πιω πφφφ
14-06-2016, 12:47 #15
ενταξει ή η ζυγαρια μου τα χει παιξει -116.3 με δειξε το πρωι-,ή το οτι απο προχθες πηγαινω τουαλετα με (γκουχου γκουχου σορρυ)
διαρροια
με εχει ξετιναξει και εχω χασει 3.4 κιλα
γιατι δε μπορει...οκ δε κανω και κανονικη διαιτα...
τεσπα
θα δειξει
παντως μαλλον κυκλοφορει ιωση γιατι με χει ξεκανει συνεχως τουαλετα τρεχω...γμτ
ουτε η κοκα κολα δεν εκανε κατι,ουτε ο λαπας που μαγειρεψα
σημερα τελευταια μερα σχολειου,πηγαμε δωρακια στις κυριες μας -δυο εχουμε στα νηπια-και συγκινηθηκα ρε γμτ πωπω....
ουφ παει κι αυτη η χρονια
υγ να θυμαμαι να τρωω σωστα στη διαρκεια της μερας γιατι το βραδυ γινομαι ντοκτορ χαιντ και θελω να καταβροχθισω τα παντα ολα
υγ2 πεθυμησα να φαω παγωτο,αλλα με τετοιο στομαχι ουτε καν,ισως αργοτερα κανα μικρο...
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....