θελω και δε μπορω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Junior Member
    Μην είσαι και τόσο σίγουρη, μπορεί όντως να είναι κανονική απώλεια. Στην αρχή τα πρώτα 2-3-4 ή και 9-10 κιλά (ανάλογα με το ποσο περισσότερα έχεις για το ύψος σου) χάνονται πιο γρήγορα.

Χμμμ όντως γρήγορα παιρνάνε τα χρόνια, σαν χθες θυμάμαι που πήγαινα δημοτικό.

Για το παγωτό καλύτερα να περιμένεις να γίνεις καλά για να το ευχαριστηθείς κιόλας.

Υ.Γ Το περπάτημα είναι μια χαρά γιατί δεν καταπονεί το σώμα. Η γυμναστική βοηθάει περίπου 20% συην απώλεια βάρους, τα άλλα 80% είναι διατροφή.
    Οπότε μην αγχώνεσαι

Senior Member
    Ela περαστικά!! Το emodium είναι καλό φάρμακο για την διάρροια!!

Member
    bravely θα δειξει οταν γινω καλα,ελπιζω συντομα γιατι δε παει αλλο χαχαχαχα
    οταν περπαταω με τον μικρο στο καροτσι μπορω κ κανω απειρες διαδρομες,οταν ειμαι χωρις καροτσι μιλαμε με πιανει ενας πονος στη μεση αλλο πραγμα

good τι μου θυμισες,ιμοντιουμ....πωπω παλια ειχα παρει μια φορα στη δουλεια,αλλα δε μου χε κανει κ μεγαλη δουλεια
    τωρα δε παιρνω γιατι θηλαζω και δε ξερω αν κανει να το παρω αυτο το χαπι...

σημερα την εκανα τη μαλα...ια μου....
    δεν εφαγα μεσημερι και το απογευμα εφαγα σαντουιτσ ρε γμτ....οχι σαντουιτσ,τοστ με γαλοπουλα....οποτε αν εγινα καλα απο τα στομαχικα αυριο η ζυγαρια θα δειξει τα σωστα
    ζυγιζομαι καθε μερα,καθε πρωι,δε ξερω αν κανω καλα,αλλα παντως νομιζω οτι βοηθαει να ξερεις που βρισκεσαι

εχω εναν στοχο,να φτασω τα 110 -πωπω στοχος αν ειναι δυνατον,τριψηφιος !!!!!

σοκολατες και γενικα γλυκα εχω καταφερει να μη φαω ως τωρα,αλλα σημερα εφαγα μετα τις 6....
    οκ οκ συνεχιζουμε

αυριο θα παω για εξετασεις αιματος τα παιδια,ελπιζω να κατσουν φρονιμα αν και πιστευω θα χουμε δραματα

καληνυχτα σε ολες και ολους

υγ μαρεσει πολυ αυτο το ημερολογιο!!!:smilegrin:

Junior Member
    Σιγά καλέ, μια χαρά είναι το τοστ με γαλαπούλα. Υγιεινό υγιεινό.

Κοίτα αυτό με το ζυγισμα, είναι ανάλογα τον άνθρωπο.
    Απλώς αν δεις ότι το συνεχές ζυγισμα σου επηρεάζει την ψυχολογία αρνητικά καλύτερα να το μειώσεις, αν στην ανεβάζει και σε βοηθάει να πετύχεις τον στόχο σου, τότε συνέχισε να ζυγιζεσαι.

Junior Member
    ela Λοιπόν πώς πάει??Εγώ να ξέρεις όταν πηγαίνω κάπου με τη μικρή μου και σκέφτομαι ότι είμαι η πιο παχουλη μαμά,βλέπω πώς με κοιτάζει η κόρη μου και πόσο υπέροχη σχέση έχουμε και τα κιλά μου τα γράφω κανονικά.Μόνο αυτές τις στιγμές βέβαια ε?Να εξηγούμαστε. 😊
    110 με σκοπό τα 100 εγώ... Αντε να δούμε... Αν φύγουν τα πρώτα 10 έχει παρτυ σε παιδοτοπο χαχαχα

Senior Member
    Aurora και εγώ, να πέσω κάτω από 100 έχω σαν πρώτο στόχο σε αυτήν την φάση!!! Για να δούμε πότε θα κάνουμε το πάρτυ!!

Member
    Originally posted by ela

ωχ αμαν και καταρχην ας βαλω ενα μικρο στοχο,να κοψω τα γλυκα για παραδειγμα -οχι οτι τρωω πολλα γλυκα,δεν ειμαι γλυκατζου-
    και να κοψω το βραδινο φαγητο,ειδικα τα ντελιβερι....ας το βαλω σα στοχο,ας πουμε για καμμια βδομαδα και να δω πως θα παει
    λοιπον θα τα ξαναπουμε αυριο να δω πως πηγε η πρωτη μερα χωρις γλυκα,ντελιβερι και με νορμαλ ωρα και ποσοτητα βραδινου
    Να σου πω οτι το προσεγγιζεις λαθος.Το αποτελεσμα (κοψιμο γλυκα ,ντελιβερι) μπορει να ειναι το σωστο αλλα η προσεγγιση ισως να ειναι λιγο λαθος.
    Ισως θα επρεπε να κοψεις πρωτα αυτα που μπορεις να κοψεις γιατι δεν τα πολυγουσταρεις απλα εχουν γινει συνηθεια ή να κανεις κατι που μπορεις να κανεις χωρις να βαριγκομας(περπατημα).
    Αν κανεις 2-3 πραγματακια που δεν εχεις πραγματικα προβλημα να κανεις ,και δεις μια μικρη εστω διαφορα θα χαρεις θα αποκτησεις κινητρο και φυσικα θα κανεις κατι ακομη ,λιγοτερο ευκολο,αλλα οχι δυσκολο .Και θα δεις μεγαλυτερα αποτελεσματα.Και παει λεγοντας .Αλλα οταν πεις τερμα αυτο, να το εννοεις.Γιαυτο και σου λεω να ειναι ευκολο.Να αποδεχτεις πρωτα πνευματικα την απουσια του και μετα να συνηθησει το στομα σου στην απουσια του. Εγω το πρωτο πραγμα που αλλαξα ηταν η κοκα κολα που πλεον την επερνα σε light, και καποια στιγμη οταν ηρθε παλι πρωτη στη σειρα με τα πιο ευκολα ,την εκοψα τελειως. Τωρα κανω πραγματα στη διατροφη μου που αμα μου τα ελεγες πριν ενα χρονο θα γελουσα μεχρι δακρυων με τα αστεια σου.Εγω? να κοψω τις τηγανιτες πατατες? χαχαχαχα!!!

Senior Member
    Nick ωραια η προσεγγιση σου... την εχω σκεφτει κ αυτην στο παρελθον, ομως η αληθεια ειναι οτι ναι μεν τα τοσα χρονια δεν διαγραφονται σε λιγους μηνες αλλα θελουμε πιο αμεσα αποτελεσματα για να αναπτερωνεται το ηθικο.. λανθασμενη μεθοδος αλλα εγω το εχω αυτο εντονα.

Member
    Πρεπει να ξερεις κατι : Τα κιλα δεν τα πηρες σε 3 μηνες . Γιατι θες να τα χασεις σε 3 μηνες ? . Αν πχ τα πηρες απο νορμαλ κακη διατροφη εκανες 5 χρονια .Αν τα χασεις σε 1 χρονο τοτε θα τα χασεις 5 φορες γρηγοροτερα απο οτι τα πηρες .Ειναι φανταστικη ταχυτητα .
    Καποιες φορες μπαινουμε στο τριπακι να σκεφτομαστε οτι 1 χρονος για να χασω 10-100 κιλα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ . Αλλα αληθεια ειναι ΠΟΛΥ πιο γρηγορα απο την ταχυτητα με την οποια αποκτησαμε τα κιλα. Μερικες φορες ειναι υπερβολικα πιο γρηγορα απο οτι θα επρεπε με ασχημες συνεπειες ,οπως καταβολη μυων ,ψυχολογικες μεταπτωσεις ,κραμπες ,ατονια και ακομη χειροτερα αρυθμιες κλπ . Οποτε σταματαμε γιατι το παρακαναμε και δεν νιωθουμε καλα.
    Και τωρα βρισκεσε μεταξυ 2 σεναριων :
    -Ειτε να κανεις μια μακροχρονη και αργη (κατα την γνωμη σου) διαιτα , οποτε θα την παρατησεις γιατι αργει πολυ ,και εγω θελα αμεσα αποτελεσματα (βασικα ουτε καν θα την ξεκινησεις)
    -ειτε να κανεις μια σουπερ ντουπερ διαιτα πυραυλο , που πολυ συντομα θα παρατησεις γιατι ,σε χαλαει
    Και τωρα εισαι παγιδευμενη στο μυαλο σου .Η μια διατα αργει και η αλλη με κανει να νιωθω πολυ χαλια .Ας φαω καλυτερα ......?

Senior Member
    ακριβως nick! :like:

Junior Member
    Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιο πλάνο διατροφής με έτοιμο φαγητό που σου το φέρνουν στο σπίτι. Περισσότερο για να μπεις λίγο στη "φιλοσοφία" της υγιεινής διατροφής και να φύγεις από την έννοια της δίαιτας.

Senior Member
    Έτσι είναι όπως τα λες... Μόνο που πρέπει για μια ακόμα φορά να χασω βάρος, γιατι πάλι πήρα αρκετα κιλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα.. Δεν υπάρχει άλλη λύση σε αυτήν την θέση στην οποία βρίσκομαι.

Senior Member
    Δίαιτα για ακόμα μια φορά, και αυτήν την φορά πολύ πιο αυστηρή με την ελπίδα αυτή να είναι η τελευταία....

Senior Member
    Originally posted by eleni1986
    Δίαιτα για ακόμα μια φορά, και αυτήν την φορά πολύ πιο αυστηρή με την ελπίδα αυτή να είναι η τελευταία....
    Τουλαχιστον με βαση τη δικη μου εμπειρια...οσο πιο αυστηρη υπηρξα με τον εαυτο μου μπουμερανγκ μου γυρισε.
    Οσο πιο υπομονετικη και συμπονετικη, γεματη κατανοηση και αγαπη υπηρξα, τοσο μου το ανταπεδωσε!

Senior Member
    Γεια σου ela, πως παει? Εισαι τριγυρω?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast