Results 1 to 5 of 5
Thread: Ομοιοπαθητικη
-
15-07-2016, 04:41 #1
Ομοιοπαθητικη
Καλησπερα.. Ενας γιατρος που προτεινε την ομοιοπαθητικη για τη βουλιμια.. Εχει κανεια δοκιμασει λετε να υπαρχει αποτελεσμα; Πειτε μου οσοι ξερετε σας παρακαλω
- 15-07-2016, 11:31 #2
Έχεις κάνει ποτέ ομοιοπαθητική Vet;
Εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω φλερτάρει έντονα με την ιδέα και της ομοιοπαθητικής και του βιοσυντονισμού...
Μου το έχουν προτείνει σε διαφορετικές φάσεις της ζωής μου και για τη δδ και για το έντονο άγχος και για αναπνευστικά ζητήματα που είχα και για αλλεργίες και για τις πολυκυστικές, γενικά σε ζητήματα που η κλασσική ιατρική δε με βοηθούσε ιδιαιτέρως αποτελεσματικά.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο ομοιοπαθητικός τα συζητάει πολύ τα θέματα.
Ειδικά στην πρώτη συνάντηση που πας κάνεις μια εκτενή συζήτηση που είναι πολύ βοηθητική και για την αξιολόγησή του και για τη δική σου αυτο-αξιολόγηση...
Ίσως να παίζει ρόλο η ψυχολογία να εξετάζει τι σε μπλοκάρει και να σε ξεμπλοκάρει
Από κει και πέρα αν το κρίνουν απαραίτητο δίνουν και βότανα, τα οποία σκευάσματα είναι κι αυτά, αλλά δεν είναι φουλ χημεία.
Να φροντίσεις να πας σε ομοιοπαθητικό που να είναι και γιατρός και να έχεις κατά νου ότι θα πρέπει να κόψεις πράγματα όπως ο καφές, αναψυκτικά με καφεΐνη και κάποια άλλα.
Ομοιοπαθητική μπορείς να κάνεις και παράλληλα με άλλες θεραπείες κλασσικής ιατρική. Δεν αποκλείει το ένα το άλλο από όσο μου έχουν πει
15-07-2016, 11:38 #3
Originally posted by Vet
Καλησπερα.. Ενας γιατρος που προτεινε την ομοιοπαθητικη για τη βουλιμια.. Εχει κανεια δοκιμασει λετε να υπαρχει αποτελεσμα; Πειτε μου οσοι ξερετε σας παρακαλω
16-07-2016, 23:41 #4
ναιιι 😔😔😔
17-07-2016, 15:06 #5
Επειδή είσαι παρά πολυ μικρη ηλικιακά, πρεπει να το αλλαξεις αυτο, εισαι ενα νεο κ υγιές κορίτσι κ μπορεις να αντιστρέψεις την κατασταση. Για ομοιοπαθητική δεν ξερω, αλλα όσοι την δοκίμασαν για διάφορες παθήσεις, ειχαν θετικά αποτελέσματα, βρες ειδικούς της εμπιστοσύνης σου, ακολούθησε τις συμβουλές του κ ευχομαι να το ξεπεράσεις.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....