Δεν χάνω πλέον κιλά
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    128

    Δεν χάνω πλέον κιλά

    Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα

    Μιας και ήμουν παιδάκι που πάντα έτρωγε όλο το φαγητό του καταλαβαίνετε εύκολα ότι σχεδόν όλα μου τα χρόνια "παιδεύομαι" με τα κιλά μου..μια πάνω μια κάτω κτλ.

    Οταν έμεινα άνεργη το '12,με βρήκε στα 110 (ήταν το ταβάνι μου,το max) φτάνοντας πριν 1 χρόνο αισίως στα 130,δυστυχώς έβαλα κάμποσα μιας και με έφαγε το σπίτι και το "δεν κάνω τίποτα" κάπου εκεί όμως δεν ξέρω,τα πήρα,στενοχωρήθηκα και είπα το "φτάνει" καθότι με κούραζα,έτσι λοιπόν απευθύνθηκα σε μια διατροφολόγο στην περιοχή μου..ξεκίνησα διατροφή και άσκηση τον Απρίλιο του '15.

    Μέχρι και τον Σεπτέμβριο του '15 είχα χάσει τα 20 και από τότε,τέλος...τίποτα,nada...χάνω 1-2 κιλά,και άντε πάλι 110 και ξανά μανά και πίσω πάλι

    Αλλαξα και διατροφολόγο,βρήκα πιο εξειδικευμένη,εκεί που καταλήξαμε ήταν ότι η προηγούμενη διατροφή ήταν πολύ χαμηλή σε θερμίδες (1100-1400) και ανεβάσαμε λίγο...άλλαξα και είδος άσκησης (πιο εντατική,λίγα βάρη κτλ) αλλά πάλι εκεί...2 κάτω-1 πάνω και πάει λέγοντας..

    Εχω αρχίσει και κουράζομαι...σήμερα πχ πήγα στο εβδομαδιαίο ραντεβού και ενώ τις 2 προηγούμενες εβδομάδες είχα χάσει από 1/2 κιλό τώρα ήμουν 5 πάνω!!!!!! ιδρώνω πολύ το καλοκαίρι και η γιατρός μου λέει ότι κάνω τρομερές κατακρατήσεις,νερό πίνω πάνω από 3 λιτρα την ημέρα..

    Πραγματικά,τα 20 έφυγαν στο μπαμ,τώρα γιατί με πάει έτσι?έχω αρχίσει και απογοητεύομαι,αγχώνομαι και είμαι στο τσάκ να τα παρατήσω.

    Τι να κάνω?μπορώ να κάνω κάτι?

    Υγ: Ξέχασα να σας πω είμαι 1.77ύψος με 110 κιλά πλέον (το στάνταρ ταβάνι μου και πλέον 38 Μαϊων!

    Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε και συγνώμη για το σεντόνι


    Κλαίρη

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,034
    Κλαιρη μου καλησπερα κ μπραβο σου πιυ καταφερες κ εχασες τοσα κιλα, θελω να σερωτησω το εξης, εχεις κανει προσφατα ορμονολογικες εξετασεις;

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    128
    Καλησπέρα Ελένη μου,
    ναι πρόσφατα έκανα ένα χειρουργείο και έπρεπε να κάνω όλες τις εξετάσεις και δεν βρέθηκε κάτι περίεργο...τις είδε και η διατροφολόγος μου κατόπιν και ήταν νορμάλ!
    Δεν το θεωρεί πάντως μη φυσιολογικό,μου λέει ότι συμβαίνει γιατί ο οργανισμός έχει πάθει σοκ από την πολύ γρήγορη απώλεια,βάλε και την έντονη γυμναστική...αλλά όπως και να'χει έχω αρχίσει και το σκέφτομαι συνέχεια το "χάνω,δεν χάνω,γιατί δεν χάνω?" και πραγματικά με έχει κουράσει...δεν είναι ότι θέλω να φάω το σύμπαν αλλά καταλαβαίνεις,με παίρνει από κάτω!

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,034
    Απο οσα εχω διαβασει, ο οργανισμος θελει χρονο να συνηθισει το νεο βαρος για να ξεκινησει παλι να χανει .. προτεινω να παψεις να το σκεφτεσαι, να πηγαινεις ανα δυο εβδομαδες στην διαιτολογο σου, κ πιστεψε με, θα χασεις.. ειμαι σιγουρη, μην απογοητευτεις, εκανες τοσο κοπο, ειναι κριμα. Παμε μαζι κ θα χαθουν!! Θα ξυπνησεις ενα πρωι κ θα δεις την διαφορα.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    128
    Κοντεύει 1 χρόνο το κόλλημα,βεβαια ήταν και πολλά τα κιλά που έχασα,απλα ειναι καποιες μέρες (σαν σήμερα) που αυτο το +5 με χαλασε πολυ..αυτο δεν ειναι κατακράτηση ειναι δεξαμενη νερου στη Σαχαρα,πραγματικα ομως!!

    Ειναι η 2η φορα που κανω διατροφη στην ζωη μου,η 1η φορά πριν 7-8 χρονια,αλλα τοτε τα παρατησα νωρις..αυτη τη φορα ,το παλευω παντως,ακομη..

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,034
    Μπορεις να μας γραψεις τι τρως περιπου την ημερα?

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    128
    Καλημέρα.

    Λοιπόν,το πρωί ένα τόστ ολικής με γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών (10%) συν τον καφέ μου με στέβια
    Αργότερα το φρούτο μου,όπου συνήθως είναι μια μπανάνα.
    Το μεσημέρι ανάλογα τι φαγητό έχω πχ σήμερα έχω 1 κομμάτι μουσακά (ψημένα όλα στο φουρνό) με σαλάτα (1 αγγούρι,1 ντομάτα,κρεμμύδι και 2 κ.σ λάδι) και 1 φέτα ψωμί (δικό μου,δεν αγοράζω)
    το απόγευμα 1 φρούτο πχ νεκταρίνι και 1 γιαούρτι 2%
    και το βράδυ σαλάτα πάλι με 90γρ τυρί (φέτα ή ανθότυρο ανάλογα την ημέρα) και 2 φέτες ψωμί

    2 φορές την εβδομάδα μπορώ να φάω 1 κανονικό γλυκό ,ότι και αν είναι αυτό..ααα και πίνω πολύ νερό 3λτ στάνταρ/ημέρα και λόγω καλοκαιριού πάω και παραπάνω,ιδρώνω όμως σε βαθμό κακουργήματος :/

    Δεν τρώω αυγά και ψάρι καθόλου και δεν πίνω καθόλου γάλα! (απλά το αναφέρω)

    Η προηγούμενη διατροφή μου (που έχασα τα 20) καμία σχέση,όταν κόλλησα το Σεπτέμβρη είχα αρχίσει ήδη και ένοιωθα εξαντλημένη,το είχα συζητήσει τότε με την προηγούμενη αλλά δεν άλλαξε κάτι στο όλο θέμα,κατόπιν εορτής έμαθα ότι δεν ήταν κανονική διαιτολόγος αλλά κατά βάση αισθητικός με σεμινάρια στην διαιτολογία..και έτσι τον Φεβρουάριο σταμάτησα να πηγαίνω (ναι μου πήρε τόσο πολύ να την σταματήσω) έψαξα πολύ και βρήκα την κοπέλα που πάω τώρα η οποία είναι πιστοποιημένη κλινική διαιτολόγος/διατροφολόγος!

    Αυτή είναι η ιστορία έως τώρα...πάντως και η άσκηση έχει κάνει δουλειά,πχ περιφέρεια είχα 145 και είμαι πλέον 131,μέση 99 από 120,βλέπω την αλλαγή παντού πάνω μου,απλά νοιώθω ότι θα μπορούσα καλύτερα ακόμη και ότι χάνω χρόνο κάτι τέτοιο..

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,034
    Εγω βλεπω οτι εχεις χασει αισθητα κ ποικιλοτροπως, εμενα η διατροφη μου ειναι περιπιυ στα ιδια, με την διαφορα ιτι δεβ τρωω καθολου ψωμι γιατι δεν μου αρεσει, γενικα οι αμυλουχες τροφες δεν μου αρεσουν. Κανε λιγη υπομονη, μην το σκεφτεσαι, εγω οταν νιωθω οτι εχω κατακρατηση πινω λουιζα κ βοηθαει πολυ.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    128
    Γενικα πριν ουτε εγω ετρωγα ψωμι,εκεινη ομως μου το εβαλε στη διατροφη μου σε ποσοτητα και δεν το περιμενα η αληθεια ειναι..
    Απλα κοντευω να κλεισω χρονο με χωρις ουσιαστικη πτωση στα κιλα μου..λες και τα εχω παντρευτει τα 110..στην μεζουρα φαινεται απωλεια αλλα οχι στη ζυγαρια!
    Λουιζα ε?χμμμ να το δοκιμασω αν ειναι

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,034
    Κ εγω πηγαινω σε διαιτολογο κ μου εχει βαλει ψωμι η παξιμαδια κ τετοια, εγω αυτα δεν τα τρωω, κ γενικα πιστευω οτι το ψωμι δεν ειναι απαραιτητο στην διαιτα, αντε καμια φετουλα για οσους το θελουν. Βαζω παξιμαδι η φρυγανια. Δεν ξερω, ενας χρονος ειναι πολυς. Πιστευω πρεπει να βρεις καποιον πολυ καλο μα σου δωσει ειδικες διατροφες ενεργοποιησης μεταβολισμου η αποτοξινωσης. Θα μου πεις που να τον βρεις, αλλα πρεπει να το ψαξεις λιγο.

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    128
    δεν έχω πρόβλημα στο ψάξιμο πάντως,έχει κάποια ονομασία,σαν ειδικός εννοώ?η απλά είναι η κατηγορία του "διατροφολόγου" αλλά πρέπει να ψάξω για εξειδίκευση?
    πραγματικά περιμένω να έρθει η επόμενη Παρασκευή για να ανέβω στη ζυγαριά,είμαι τόσο περίεργη πόσο θα δείξει αυτή τη φορά..
    αυτό το 5αρι πραγματικά μου'κατσε!

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,034
    Όχι, λογικά καποιος θα τον συστήσει. Μένεις αθηνα;

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    128
    Ειμαι Αττικη,στα Μεσογεια..μακρια και κοντα,αναλογα την περιπτωση!στις εδω περιοχες υπαρχει μια γενικοτερη ελλειψη ειδικων..και την κοπελα τωρα,παλι καλα που τη βρηκα σχετικα κοντα

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,034
    Κλαιρη μου ποσο καιρο πηγαινεις σε αυτην;;

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    128
    από αρχές Μάρτη...σταμάτησα από την προηγούμενη Φεβρουάριο και μετά βρήκα την τωρινή!
    μου τη σύστησαν και άλλοι/ες που την επισκέπτονται και έκανα και εγω ένα σχετικό ψάξιμο και είναι όντως αυτό που λέει ότι είναι,τώρα τι να σου πω...σίγουρα δεν με βλέπει σαν πορτοφόλι και γενικά με προτρέπει να μην το βάλω κάτω και να το παλέψω γιατί όπως λέει "θα γίνει το μπάμ και θα αρχίσεις να χάνεις πάλι"...

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •