To ημερολόγιο της Dulcinea - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    386
    Ουαου!!!! Αυτη ειναι μεγαλη δοκιμασια και μεγαλη επιτυχία! Εγω θυμαμαι μια Dulcinea που απο τος τυψεις θα επαιρνε το καθαρτικο η θα εκανε εμετο. Να κανεις υπερφαγικο και ξα πεις οχι, ο, τι εφαγα εφαγα, απο αυριο συνεχιζω, θελει πολυ κουραγιο κοριτσι μου, τη στιγμη που συνηθιζες να τα αποβαλλεις. Μπραβο και παλι μπραβο. Αυτό ειναι ουσιαστικη προοδος και ας εκανες το υπερφαγικο. Ξερεις γιατι; Γιατι δειχνεις οτι εχεις αρχισει να αγαπας τον εαυτο σου περισσοτερο :)

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    1,069
    Καλή μου Dulcinea καλησπέρα,

    θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην καταναλώνεις φάρμακα χωρίς να στα έχει συστήσει ο γιατρός σου και χωρίς να ενημερώνεις τους γιατρούς που σε παρακολουθούν ότι τα παίρνεις. Χαίρομαι που το προσπαθείς. Να θυμάσαι ότι μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα στη υγεία σου και ανεπιθύμητες παρενέργειες..

    Το Λ@σ1ξ (ή ΦΟΥΡΟΣΕΜΙΔΗ) που αναφέρεις είναι ενα διουρητικό χάπι που το παίρνουν συνήθως άνθρωποι που πάθαν Οξύ πνευμονικό οίδημα ή έχουν ζητήματα καρδιάς (καρδιακή ανεπάρκεια πχ) ή ζητήματα με τα νεφρά ή υπέρταση, ή κίρρωση.

    Μπορεί να πίνεις πολύ τσάι αλλά είναι καλοκαίρι και με τις μεγάλες θερμοκρασίες προκαλείται μεγαλύτερη εφίδρωση από τους υπόλοιπους μήνες.
    Οπότε τα υγρά που καταναλώνονται αποβάλλονται με μεγαλύτερη ευκολία.
    Το πιο πιθανό είναι λοιπόν ο οργανισμός σου να μην είχε κάτι να αποβάλλει για αυτό και να μη σου έκανε απολύτως τίποτα...
    Αν κατανάλωσες το συγκεκριμένο σκεύασμα και νιώθεις ξηροστομία, ζαλάδα, ναυτία είναι πολύ πιθανό να αφυδατώθηκες.

    Σκέψου ότι τους καλοκαιρινούς μήνες μαζί με το σκεύασμα χορηγούν σε ηλικιωμένα άτομα ηλεκτρολύτες για να αποφευχθεί ο κίνδυνος αφυδάτωσης ή με σκευάσματα που περιέχουν κάλιο για να διατηρείται το επίπεδο καλλίου στον οργανισμό.

    Τα χημικά σκευάσματα δεν είναι αθώα και δε θα πρέπει να καταναλώνονται αλόγιστα.
    Να είσαι καλά και να σε προσέχεις
    Φιλικά

  3. #18
    δουλτσινέα μου τολμώ να πω, χωρίς να θέλω να βάλω ταμπέλες και χωρίς να είμαι φυσικά κανας ειδικός, οτι η διατροφική συμπεριφορά σου κ τα κιλά σου παραπέμπουν πιο πολύ σε ανορεξία παρά σε βουλιμία. δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία αυτό αλλά μήπως να το συζητούσες με τον ψυχολόγο σου?ίσως απαιτεί διαφορετική προσέγγιση το θέμα. μήπως επίσης πρέπει να κάνεις το βήμα να απευθυνθείς σε έναν διατροφολόγο δείχνοντας μάλιστα το ημερολόγιο διατροφής σου να καταλάβει τι καταναλώνεις στο περίπου?

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    386
    Χιλια μπραβο για την αντιμετωπιση σου!!! Βεβαια, να σου πω την αμαρτια μου, επειδη ηταν γιορτινη η περισταση και μιας και εισαι σε πολυ κανονικο βαρος, δεν μου φανηκε καν υπερφαγικο επεισοδιο! :smug b:

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    386
    Καλα, ποσο δικιο εχεις σε αυτο. Οι συναξεις περιστρεφονται γυρω απο το φαγητο, και το χειροτερο ειναι οτι δεν ισχυει μονο μεταξυ συγγενων και σε επισκεψεις στα σπιτια, που οκει δεν μπορεις να το αποφευγεις γιατι εαν εχεις καλεσμενους, κατι πρεπει να βγαλεις. Το χειροτερο λοιπον ειναι να συμβαινει και με τις εξοδους, που εχω φιλες που περιστρεφουν την εξοδο μονο γυρω απο το φαι. Ευτυχως δεν ειναι ολες ετσι, αλλα ειναι σπαστικο, ποσο μαλλον οταν εγω ειμαι στην προσπαθεια. Μπραβο, ολα βαινουν προς το καλυτερο! Το φροντιστηριο και τα μαθηματα πως σου φαινονται μεχρι στιγμης? Λογικα εχετε αρχισει κανονικα πλεον!

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    386
    Τέλεια 💓 χαίρομαι πολυ για σενα! Keep it up! 💪

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    398
    Προσοχή Δουλτσινίτα με το piercing είχα και εγώ ακριβώς στο ίδιο σημείο.

    Εμένα μου πηρε μια ευδομάδα να το συνηθίσω, και περίπου έναν μηνα και κάτι, να μπορώ να αλλάζω την μπάρα.

    Σου λέω προσοχή, γιατί με τον καιρό η μπάρα σιγά σιγά σου τρώει το ούλο. Στο τρώει μέχρι να σου κάνει πληγή και να βγεί η
    ρίζα του δοντιού.

    Εμένα αυτός ήταν ο λόγος που την έβγαλα μια για πάντα. (βέβαια την φόραγα κάθε μέρα)

    Δεν θέλω βέβαια να σε φοβίσω! Αλλά για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο, σου προτείνω όποτε επουλώσει το τρύπημα,
    να βγάζεις το piercing που και που. Και εννοείται πλύσεις με αλατόνερο

    :grin:

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    398
    Και εγώ όπως εσύ ακριβώς και στη μυτη και στα αυτια μεχρι πάνω.
    Αλλά τα βαρέθηκα σε κάποια φάση και έχω κρατήσει μόνο τις συνηθισμένες τρυπες στα αυτιά.
    Τωρα ασχολούμαι με τα τατουάζ. Με βλέπω τρελόγρια με τατουάζ παντού και φούξια μαλλιά οταν γεράσω.

    χεχεχε:P

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    230
    Φάε τις βιταμίνες σου. Ταπερ. Όταν θα έχεις οικογένεια παιδιά δυο δουλειές έννοιες τι θα κάνεις θα εξαυλωθεις?

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    278
    Συμφωνώ με τα παραπάνω !!! Κανένα μα κανένα συμπλήρωμα δεν αντικαθιστά ο.τι σου λείπει ...
    Ναι οκ μπορείς να πάρεις ίσως κάποιες βιταμίνες για τόνωση όμως τα συστατικά μέσα από τις τροφές ειναι φυσικά πολύ καλυτερα ... Και αναντικατάστατα....
    Προσπάθησε να οργανώσεις τα γεύματα σου ... Δεν είναι δικαιολογία το δεν έχω χρόνο να φάω ..
    Θυμάσαι πως εξαιτίας της χαμηλής πρόσληψης είχες πρόσφατα επεισόδιο ... Δεν θα είναι το μόνο θα έρθουν κι αλλα και αυτο είναι το λιγότερο ... Η προϊστορία βλέπεις !!!
    Με όλη μου την αγάπη Dulci μου....

  11. #26
    Αν βρεις λύση σε όλο αυτό σε παρακαλώ πολύ να την μοιραστείς μαζί μου.πέρναω σχεδόν το ίδιο. Έχω υπεραγικα επεισόδια. 3 φορές την βδομάδα. Έχω παχύνει. Δεν θέλω να βγαίνω καθόλου έξω. Αλλά αναγκάζομαι. Με πιάσε χθες κ σήμερα. Είμαι φουσκωμένη. Πρησμενη κ θέλω πραγματικά να εξαφανιστω.περναω πολύ δύσκολα. Αλλά ξέρεις τι?κανένας δεν θα σε καταλάβει σχετικά μ αυτο.όλοι κ όλα θα σε προσπεράσουν.κ παρ όλα αυτά έχω άπειρες υποχρεώσεις από Δευτέρα κ δν μπορώ να μη πάω. Πείτε μου τι να κάνω? Πως να βγω έξω? Πείτε μου..

  12. #27
    4 χρόνια περίπου το περνάω αυτό. Σπουδάζω κ αυτή τη βδομάδα πρέπει να είμαι συνέχεια στη σχολή μου.αλλά δεν γίνεται. Δεν νιώθεις απαίσια όταν βγαίνεις κ έχεις κάνει υπεραγικο επεισόδιο? Εγώ θέλω να ανοίξει η γη κ να με καταπιεί. Νιώθω ότι όλοι κοιτάνε το σώμα μ κ το πως έχω παχύνει. Μου χει γίνει εμμονη ιδέα. Σήμερα όχι. Τα έχω συνηθίσει πια.κάνω εμετους όταν έχουν περάσει μέρες να κάνω υπερφαγικο.εγώ νιωθ αχρήστη ειτε βγαινω ειτε οχι.
    8 χόρνια? ΠΌσο χροΝων είσαι? .

  13. #28
    Εγώ σε λίγο καιρό κλείνω τα 22.πόσα κιλα είσαι? Πόσα κιλα παίρνεις όταν κάνεις υπερφαγικο επεισόδιο? Κι όταν λες υπερφαγικο επεισόδιο τι εννοείς? Εγώ τρώω σχεδόν τα πάντα. Δεν μπορώ να σταματήσω.ειδικά όταν είμαι στο πατρικο μου.
    Όχι δν εχω πάει σε κάποιον ειδικό. Όπως έχω ξαναπεί εδώ ο λόγος που δεν έχω πάει είναι επειδή πιστεύω ότι μπορώ να το ξεπεράσω μόνη μου..Βέβαια αυτό το πιστευω όταν "είμαι καλά".
    Και πως αντέχεις όλα αυτού τα τα χρόνια? Ζεις?ζεις όπως θέλεις? Υπάρχει περίπτωση να "ξαναζήσουμε "?
    Ναι έχω κι άλλο ένα θέματα κι πέρα απ αυτό τησ διατροφής. Αλλά άχρηστη νιώθω κυρίως λόγω των κιλών μου.
    Κάνω εμετό οταν κανω υπερφαγικο που είχα μέρες να κανω. Πχ όταν έχουν περάσει 5 μέρες. Ναι αυτό είναι το Μαξίμουμ για μένα. Μη σου πω και 4.
    Και το ερώτημα είναι πώς τα ξεχνάς αυτά και ξανασηκωνεσαι? Και θα μ πεις τώρα όλα αυτά τα χρόνια δεν έμαθες ακόμα το πως? Κάθε φορά νιώθω σαν να είναι η πρώτη μου φορά. Απλά νιώθω ανίκανη.

  14. #29
    Όχι δεν σχετίζεται..αλλά δεν μπορώ να το μοιραστώ ακόμα. Με κανέναν δεν το χω συζητήσει.αλλά έχει να κάνει με ένα πρόβλημα υγείας. Αλλά τέλος πάντων. Το να συνηθίζεις μια κατάσταση είναι ότι χειρότερο. Ξεφεύγεις δύσκολα απ αυτή. Κι εύχομαι πράγματα να συνεχίσεις να παλεύεις. Απ τα ποστ σου που έχω διαβάσει φαίνεσαι δυνατή.
    Σε βοηθάει ο ψυχολόγος? Σε έχει βοηθήσει?

  15. #30
    Καλησπέρα και σε σένα Dulcinea del Toboso :)
    Καθόλου πιεστική δεν έγινες.πρέπει όμως κάποια στιγμή να μιλήσω και γι' αυτό.απλώς με το να έχω το άλλο πρόβλημα ξεχνάω αυτό..κακώς βέβαια.
    Συνέχισε το ίδιο κι αύριο. Προσπάθησε μη σκεφτείς καθόλου το φαγητό..ή το πόσο πρέπει να φας ή τι πρέπει να φας. Τουλάχιστον η αρχή έγινε..και είναι πιο εύκολα τώρα.
    Εγώ δεν ξέρω πως νιώθω ή τι νιώθω. Σήμερα έφαγα μόνο φρούτα για να ξεφουσκώσω όσο πιο γρήγορα μπορώ γιατί αύριο πρέπει να βγω κι απ' το σπίτι. Αν και ξέρω ότι αυτό που κάνω χειροτερεύει την κατάσταση αλλά δεν θα μπορούσα να έβγαινα έξω και να είμαι συν 5 κιλά.
    Ο λόγος δηλαδή που ξεκίνησες ψυχολόγο δεν ήταν μόνο λόγω των διατροφικών διαταραχών έτσι;
    Απλά εγώ πιστεύω ότι αν δεν τα βρω πρώτα με τον εαυτό μου θα συνεχίσω να κάνω υπερφαγικά-βουλημικά επεισόδια ακόμα κι αν πηγαίνω σε ψυχολόγο. Ναι, μπορεί να με κάνει να αισθανθώ για κάποια στιγμή καλά αλλά αυτό θα είναι προσωρινό...μπορεί να κάνω λάθος βέβαια πάνω σ' αυτό..

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •