Results 31 to 45 of 82
Thread: Ημερολόγιο της Αιλουρίτας
-
25-07-2016, 12:09 #31
καλημέρα σε όλους!!
χθές ξεκίνησα πάλι διατροφή (πιο σωστη) και μέχρι το βράδυ τα πήγα καλά χωρίς ζαβολιές!
ελπίζω σήμερα το ίδιο. Αν και νιώθω οτι πεινάω συνέχεια.
φαντάζομαι θα περάσει κάποια στιγμή!
αποφάσισα να πάω πάλι γυμναστήριο,ελπίζω να μην το αναβάλλω και να πάω επιτέλους! είμαι πολύ ενθουσιασμένη!:spin:
ελπίζω να είστε όλοι καλά!
- 25-07-2016, 12:21 #32
Την πρώτη εβδομάδα νιώθεις έντονα το αίσθημα της πείνας πάντα έτσι γίνεται και για όλους μετά δεν πεινάς τόσο... Βέβαια οι λιγουρες υπάρχουν.. αλλά όχι το αισθημα της πείνας σε τόσο έντονο βαθμό όσο τις πρώτες μέρες.
23-08-2016, 14:36 #33
τι κάνεις αιλουρίτα! ναι θα το πω κ ας με βρίσετε! καλό χειμώνα να έχουμε οσονούπω κ έρχεται! ο Σεπτέμβριος πάντα μου άρεσε, τον περιμένω πως κ πως!από σεπτέμβρη δίαιτα, από σεπτέμβρη καινούρια αρχή κτλ κτλ. ρισέτ και ξανά από την αρχή τα γίδια κ τα γίδια! :P:P καλή αρχή με την γυμναστική σου.
23-08-2016, 14:44 #34
Καλα, εγω αυτο παρατηρουσα σημερα! Ξυπνησα και κρυωνα λιγο, χωρις πλακα!!!
η ειμαι μελαγχολικη η πολυ ρομαντικη για να μου αρεσει το φθινοπωρο και ο χειμωνας.
Αιλουριτα εχω καιρο να σε ακουσω, ευχομαι να εισαι καλα :yes:
19-09-2016, 09:31 #35
Μίου Μίου Κορίτσια! <3
Τι κάνετε;; είχα πάει διακοπές τον Αύγουστο και δεν είχα πρόσβαση στο ίντερνετ!
Εχετε δίκιο πόσο τέλειο είναι το Φθινόπωρο και ο Χειμώνας. Πολύ μ'αρέσει αυτή η πρωινή δροσιά!
Γενικά είμαι καλά παιδιά, είχα ανάγκη απο ξεκούραση.
όντως ο Σεπτέμβρης σε κάνει λίγο να θέλεις να κάνεις μια καινούρια αρχή, και λέω και εγώ σιγά σιγά να ξαναμαζευτώ!
εσεις πως είστε;; Τι μου κάανατε το καλοκαιρι;; :bouncy:
19-09-2016, 10:33 #36
γεια σου ρίτα ριτάκι! (από το αιλουριτάκι)! όλα καλά. αλλά τώρα μας δρόσισε λίγο. μέχρι χθες με αρκουδίθιον ήμαθταν!
19-09-2016, 12:20 #37
Αιλουριτα μας ελειψες πολυ!!! <3 Νομιζα οτι δεν θα ξαναεμπαινες!!! Welcome back:love:
Eγω το καλοκαιρι εκανα αποχη απο καθε ειδους διατροφη και γυμναστικη, εκατσα, γεμισα μπαταριες, και ετοιμαστηκα κατα καποιο τροπο να οργανωθω για τη νεα σεζον. Εχω βγαλει αυστηρο προγραμμα παρακολουθησης στη σχολη γιατι εχω αφησει καποια λογω της φασης που περναγα. Ανασυγκροτηση φουλ. Και φυσικα εχω ξεκινησει διατροφη απο την αρχη. Υπολογιζα να εχω παρει 2-3 κιλα αλλα δεν ζυγιστηκα, κανω διατροφη και πιο μετα... Βαρεθηκα τις αναβολες, σε σχεση με περυσι θελω να τα παω καλυτερα αυτη τη σεζον, σε καθε επιπεδο, στο πως βιωνω το αγχος μου, στο πως αντιμετωπιζω τοξικους ανθρωπους, στο πως οργανωνω το χρονο μου. Ελπιζω ολα να πανε καλυτερα. Δεν ξερω ποσο συχνα θα μπαινω στο φορουμ, αλλα i'l be back for sure to tell you what's happenning here
Kαλη σου μερα , καλη αρχη, καλη σεζον. Ευχομαι ο,τι στοχους βαλουμε για αυτη τη ''νεα χρονια'' ας πουμε (παντα απο το σεπτεμβρη-οκτωβρη ξεκινα η νεα χρονια κατα καποιο τροπο για μενα) να τους πραγματοποιησουμε.
Πολλα φιλια και αγαπη!:starhit:
20-09-2016, 11:13 #38
ααααα!!
Επίσης παιδιά καλή σεζόν! Καλά έκανες τριανταφυλλένια μου, πάντα χρειαζόμαστε διακοπές.
Και εγώ τον αύγουστο, δεν έκανα απολύτως τίποτα, απλά είχα ανάγκη να ηρεμίσω και να μήν έχω αυτο το καθημερινό άγχος!
Η αλήθεια είναι οτι ηταν πολύ πιεστική η χρονιά που πέρασα. Και τώρα είμαι σε φάση, να κάνω ένα πρόγραμμα απο την αρχή.
Αφού δεν έχω πλέον έννοια με σχολές - εξετάσεις - διάβασμα και μπλα μπλα και έχω πολύ χρόνο, γράφτηκα να μάθω ντράμς
και θα ξεκινήσω πάλι χορό. Και σιγά σιγά λέω να βάλω και το γυμναστήριο στο πρόγραμμα. Γενικά αισθάνομαι οτι ξαφνικά έχω τοσο χρόνο στη διάθεσή μου, που δέν ξέρω τι να πρωτοκάνω! :bigsmile::bigsmile:
Ελπίζω να μας πάνε καλά τα πράγματα σε όλους!
21-09-2016, 17:10 #39
Μπραβο Δουλτσινέα πολλά μπράβο που είσαι σε πολύ καλο φασόνι :P:P
Σήμερα έχω πρώτο μάθημα ντράμς, και μετά θα πάω γυμναστήριο μετα απο καιρο..
Γενικά πιο πολύ έχω άγχος για το γυμναστήριο! :sniffle: ΦΟΒΑΜΑΙ
θα με δει η γυμναστρια και θα με αλυσοδέσει για πάντα στον διάδρομο να τρέχω με βαράκια που θα κρέμονται απο τον λαιμό μου σαν κάτι αγελάδια που έχουν κουδουνες.
Αυτα.
:P
Πέρα απο την πλάκα, πρέπει να το κάνω. Σκέφτομαι οτι μετά θα νιώσω καλύτερα για τον εαυτό μου και κάπως ηρεμώ! Γιατί πέρα απο την ξεκούραση των διακοπών πήραμε και τα κιλά μας.
Πολύ χαίρομαι που είστε εδώ κορίτσια και συνεχίζετε να παλεύετε!
:grin:
Τα λέμε γιατι πρέπει να τρέξω στο μάθημαααα!!!! φιλάκια πολλάαααααα <3
21-09-2016, 17:12 #40
Χαχαχα, ελα βρε μια χαρα θα τα πας! Εγω ξεκιναω σκοποβολη! Φυλαχτειτε! :saint2::smirk:
21-09-2016, 23:28 #41
Ουάαααου!!! Σκοποβολή!!! Πόσο γαμάτο!!! θελω και εγω καποια στιγμη να μάθω!
:thumbup::thumbup:
Τελικά το μάθημα ήταν τέλειο! Εχω μια δασκαλα που έχει πολυ πλακα!:smilegrin:
και στο γυμναστήριο ηταν καλα, ζοριστικα όσο έπρεπε για την πρώτη μέρα, δεν ήταν ουτε λιγες ουτε και υπερβολικες οι ασκησεις.
Ολα μια χαρά! Δεν θέλω πλεον να βάζω τρελούς στόχους, σιγά σιγά θα τα κάνω όλα χωρίς βιασυνη, και ας μου πάρει και χρόνια. Εγώ είμαι εδώ και συνεχίζω.Το θέμα είναι να το διασκεδάζουμε και λιγο
:bigsmile:
22-09-2016, 08:18 #42
ντράμς, σκοποβολές τι γίνεται ρε παιδιά! nice!!!!!!
22-09-2016, 09:40 #43
Καλή αρχή στα νέα χόμπι!!
Ό,τι μας βοηθά να ξεσπάμε και να εκφραζόμαστε καλό κάνει!!
22-09-2016, 10:12 #44
Ευχαριστούμεεε πολύυυ!! Άντε κορίτσια πάρτε σειρά και εσείς! :blush::love::love:
Είναι πολύ ωραίο να ανακαλύπτεις καινούριες γνώσεις, και ας το προσπαθήσεις μόνος σου χωρις δασκάλους κ.λ.
:blush:
βέβαια καταλαβαίνω, είναι να έχεις και ελεύθερο χρόνο και άλλα πολλά που παίζουν ρόλο.
Επίσης το πολύ σημαντικό είναι οτι σου αποσπάει την προσοχή, και δεν σκέφτεσαι όλη μέρα, πόσα έφαγες πόσα γραμμάρια έχασες και όλα αυτά τα ωραία της δίαιτας και της γυμναστικής. Ας πούμε εμένα χθες στο γυμναστήριο μου φάνηκε πως πέρασε τόσο γρήγορα η ώρα, γιατί σκεφτόμουν το μάθημα που είχα πρίν, και το πόσο πολύ μου γέμισε την ψυχή!
Πόσο χαίρομαι που άρχισαν οι βροχούλες, πολύ μου αρέσουν!! :blush:
(Ελπίζω να μήν σας ενοχλεί που γράφω καμιά φορά και άσχετα πράγματα απο την προσπάθεια της διατροφής)
Φιλάκια πολλά πολλά πολλάαα :starhit:
22-09-2016, 22:34 #45
χαχαχαχα άμα το λένε αυτό στο χωριό σου τότε είναι και πολύ μόρτες :P
Ετσι είναι όπως τα λές, και εγώ χωρίς πρόγραμμα χάνομαι και ζαμπονιάζω.
Πέρσι το χειμώνα, είχα πρόγραμμα μέσα στην ημέρα, ήξερα το πρωι έχω δουλειά, μετά πάω κατευθείαν γυμναστήριο και μετά κατευθείαν στη σχολή και μετά κατευθείαν
στην κρεβατάρα μου να πέσω ξερη! Αλλά τα είχα καταφέρει! ένιωθα οτι άν την συγκεκριμένη ώρα δεν πήγαινα γυμναστήριο, θα χαλούσε το πρόγραμμα, και έτσι πήγαινα καθε μέρα!
έπαιρνα και ταπεράκια για όλη την ημέρα,τι θα φάω και έτσι το έλεγχα κάπως. Για αυτό τωρα στις διακοπές τα πήρα ξανά,γιατί καθε τόσο είμουν κοντά στο ψυγείο..
Για αρχή λέω μέχρι την 1 Οκτωβρίου να βάλω στόχο το να μπώ σε πρόγραμμα και να βρώ τον ρυθμό μου. Και να μην νιώθω αυτό το πρήξιμο. Αυτα.
Και ας μην χάσω κιλά. Είναι περίπου όπως η γνώση, δεν μπορείς να αποκτήσεις όλη τη γνώση του κόσμου σε μια ημέρα!
:blush:
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή