Results 1 to 5 of 5
Thread: Κοιλιοπλαστική
-
09-12-2015, 21:06 #1
Κοιλιοπλαστική
Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση εχω κάνει εδω και 4 χρόνια γαστικό μανίκι τα εχω καταφέρει και έχω διατηρήσει τα κιλά μου σε ένα καλό σημείο αλλα δεν έχω καταφέρει να σφίξω ειδικά στην κοιλιά μου γνωρίζει κανεις τίποτα για την κοιλιοπλαστική και αν γίνεται δωρεαν εχω δει πολλα τόπικ αλλα δεν εχω καταλάβει αν γινεται πια δωρεάν ή οχι?
- 14-12-2015, 13:23 #2
Καλησπέρα!Αν και δεν ενδιαφέρομαι προσωπικά για κοιλιοπλαστική(γιατι τρομάζω με την ιδέα!!) ,έψαξα για να σου απαντήσω,αλλά δεν βρήκα να λέει πουθενά για δωρεάν..
Εδώ έχει ένα καλό άρθρο για κοιλιοπλαστική,αλλά και για άλλους παρόμοιους τρόπους και τις τιμές που παίζουν http://www.vita.gr/beauty/guide/arti...hn-apokthsete/
Εγώ σε συμβουλεύω,πρίν πάς και δώσεις τόσα λεφτά να ξεκινούσες σε κάποιο γυμναστήριο εάν δεν κάνεις ήδη..
Πιστεύω θα σε βοηθήσει αρκετά,και ίσως να μην χρειαστείς στο τέλος την πλαστική.
22-12-2015, 01:26 #3
και εγω ενδιαφερομαι,εχει κανει κανεις προσφατα?με την ασφαλεια του?νομιζω δικαιουμαστε μια κοιλιοπλαστικη,μεχρι προτεινος:tumble:
18-01-2016, 02:49 #4
Καλησπέρα! Μπορώ να σε ενημερώσω εγώ για ότι χρειαστείς, όσον αφορά την κοιλιοπλαστική, μιας κ έκανε πριν ενάμιση χρόνο. Το βασικό όλων είναι να εντοπίσεις πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα, ώστε να κάνεις μια τέτοια επεμβαση. Αν και υποθέτω, πως με "μανίκι", τα κιλά σου θα χάθηκαν γρήγορα σχετικά με αποτέλεσμα να κρεμάσεις. Βέβαια σε όλα παίζει ρόλο και το δέρμα του καθενός. Εγώ έκανα επέμβαση μετά από πέντε χρόνια τακτικότατης άσκησης, όταν συνειδητοποίηση φτάνοντας στα κανονικά μου κιλά, ότι δεν μπορούν να διορθωθούν δυστυχώς κάποια πράγματα. Αυτά τα γενικά. Πιο συγκεκριμένα τώρα , εγώ δεν την έκανα δωρεάν την έκανα σε κλινική, για μεγαλύτερη ασφάλεια ας πούμε. Ότι χρειαστείτε παραπάνω ρωτήστε.
17-07-2016, 23:18 #5
Καλησπέρα και απο μένα! Μπηκα ψάχνοντας το ίδιο θέμα!!! Καλύπτει όμως κάποια επέμβαση η ασφάλεια τώρα;; Εγώ έχω ΙΚΑ και γενικά ειχα ακούσει οτι κάλυπταν μια επέμβαση νομιζω κοιλιοπλαστική αλλά δν ξέρω αν ισχύει ακόμα!!
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....