Results 1 to 4 of 4
Thread: Παχυσαρκία ΒΟΗΘΕΙΑ
-
08-03-2017, 23:56 #1
Παχυσαρκία ΒΟΗΘΕΙΑ
Παιδιά εχω δεικτη μάζα σώματος 31 δηλαδή παχυσαρκη επίπεδο 1 ήμουν 60 κιλά τον Σεπτέμβριο κι τώρα είμαι 80 20κιλα δηλαδή σε 6 μηνες με έχει πάρει από κάτω ήμουν μοντέλο κι τώρα είμαι σαν τρακτέρ έχει ανοίξει υπερβολικά τ σώμα μ ούτε το xl δεν μου κάνει ένας λόγος πού πιστεύω ότι πάχυνα έτσι είναι επειδή έμεινα χωρίς φίλους και επειδή στην ουσία δεν βγαίνω εφόσον δεν έχω φίλους έχασα κάποιο κίνητρο εκτός από σώμα εχω αλλάξει κι χαρακτηρα αδυναμία κι ευαισθησία κλαίω πολύ έντονα ενώ στο παρελθόν ήμουν αναίσθητη τελείως στο δρόμο έχω προσέξει δυσκολια περπατηματος ακόμα κι πόνος στην μέση ενώ παλιά περπαταγα κι πέταγα αποφεύγω εξόδους καθώς ντρέπομαι δεν βρίσκω Τζιν με τίποτα δυσκολεύομαι ν ξεκινήσω γυμναστική καθώς φοβάμαι θα τα ξαναπάρω παιδιά πιστεύω το πάχος σε διαλύει και ψυχολογικα τελικά πότε μ αδύνατη δεν ένιωθα χαλιά ήθελα ν βγαίνω όλη την ώρα τώρα έχω σαπίσει
- 09-03-2017, 11:24 #2
ωραια..κ τωρα τι καθεσαι κ δεν πας σε καποιον ειδικο?
γυμναστηριο? διατροφολογο?
το να κλαις κ να το σκεφτεσαι δεν θα σου δωσει κινητρο, η γκρινια δεν θα βγαλει πουθενα...
δρασε, ρωτα σε κεντρα ψυχ υγειας, γραψου σε ενα γυμναστηριο που εχιε κ δωρεαν διατροφολογους να σε βοηθησουν, μη το αφησεις γιατι οταν φτασεις πολλα παραπανω κιλα δεν θα ειναι ευκολο να τα χασεις.
αν δεν εχεις λεφτα ξεκινα περπατημα κ προσπαθησε, αυτο ειναι ενα κινητρο, το να γινεις παλι κορμαρα, κινητρο ειναι, εσυ η ιδια/ος εισαι κινητρο.
συνεβει κατι στην ζωη σου που παραιτηθηκες?γιατι αυτο δηλωνει αποσυρση κ παραιτηση ...
δεν γινεται να εγινε στα καλα καθουμενα.
10-03-2017, 00:58 #3
Κατ αρχην ηρεμησε.Θα ξαναβρεις τη διαθεση αν κινητοποιηθεις.Παρε το σκυλι καποιου γειτονα κ πηγαινε το βολτα για να αρχισεις να περπατας.Μην σκεφτεσαι ετσι για τον εαυτο σου ''εχω σαπισει'',''ειμαι σαν τρακτερ''κ.λ.π.Εισαι ανθρωπος.Περνας μια δυσκολια.Μη βαρας τον εαυτο σου.Αν ειχες ενα λυπημενο,πονεμενο παιδι απεναντι σου,ετσι θα του μιλαγες;Οχι βεβαια.Θα προσπαθουσες να του δωσεις υποστηριξη,αγαπη κ αποδοχη.Ε,το παιδι αυτο ειναι ο εαυτος σου.Δειξτου λιγη στοργη!
Πραχτικα τωρα:Εκτος απο την ιδεα για το σκυλο που σου ειπα για να περπατας,κυταξε λιγο στο ιντερνετ για τη διατροφη.Υπαρχει η αποψη οτι η γλουτενη ανοιγει την ορεξη πραγμα που εγω θεωρω σωστο γιατι απο τοτε που εκοψα το σιταρι εχασα χωρις πεινα κ κοπο πολλα κιλα.Δες επισης για την αλκαλικη διατροφη.
Ειπες οτι ενας λογος που νομιζεις οτι παχυνες ειναι οτι εμεινες χωρις φιλους.Τι ακριβως συνεβει;
10-03-2017, 07:49 #4
Αμα δεν το 'ραψεις 'δεν γινεται τιποτα , που να χτυπιεσαι στην γυμναστικη , η γμναστικη ειναι ενα 20% για αδυνατισμα , και η διατροφη 80% ,......................μια βολτα με ταχυ περπατημα , 30 λεπτα , αρκει , τρωγε πιπερορριζα ( τζιντζερ ) κοβει πολυ την ορεξη , καιει λιγο , αλλα αυξανει τον μεταβολισμο , και μην τως πολλους υδατανθρακες , ριξε βαρος στις πρωτεινες .......σε 10 μερες κλεινει το στομαχι , και θαναι πο ευκολο , μπορεις να χανεις max 1% του βαρους σου /βδομαδα , ολα ταλλα που διαφημιζονται ειναι μπουρδες , βεβαια ο διατροφολογος , ειναι η καλυτερη λυση , αμα δεν ξερεις , αλλα κοστιζει ....