Μπορει να υπαρξει αγνη αγαπη μεταξυ 2 ψυχων,ανδρα-γυναικα.Σε πιο ψυχολογικο επιπεδο πρεπει να ειναι για να ανταπεξελθουν στους π - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 155
    Senior Member
    Originally posted by weird

Μακαρι να μπορουσα να επιλεξω ποιον θα ερωτευτω....
    Κατω απο το μανδυα του ερωτα θεωρω οτι αναμοχλευονται πραγματα απο το βαθυ μας ασυνειδητο κι απο τα σκοτεινα κομματια μας.
    Ο ερωτας ειναι ενα κυμα.
    Δεν το επιλεγεις, αλλα επιλεγεις ισως το αν θα ριχτεις μεσα του.
    Παρα πολυ σωστο.

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    Αν νομιζεις πως θα του το αλλαξεις εισαι γελασμενη,επιπροσθετα αν το κατεφερεις δεν θα ειναι ελκυστικος γιατι εχει χασει το ρομαντικο του στοιχειο που σε ελκυε εξ αρχης
    Οταν αγαπας αληθινα μπορεις να αλλαξεις σε πολλα πραγματα.
    Προφανως δεν θα ειναι τα αρνητικα στοιχεια ενος αντρα που ελκουν μια κοπελα. Αρα δεν υπαρχει θεμα να χαθει το ρομαντικο στοιχειο
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by GreenPeyote
    Το θέμα είναι πώς ορίζεται αυτό το \"δώσιμο\" που λέτε... Δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να είναι αντικείμενικό το τί θα πεί \"δίνω\" και \"παίρνω\". Ο καθένας μπορεί να το αντιλαμβάνεται διαφορετικά!
    Όταν εγώ \"δίνω\" καλοσύνη, αγάπη, φροντίδα, ενδιαφέρον μέσω λόγων και πράξεων στην ουσία \"παίρνω\" από αυτό που κάνω- μου αρέσει- αλλιώς δεν θα το έκανα. Άρα κάπου μπλέκεται το \"δίνω\" και \"παίρνω\"... Δεν είναι ξεκάθαρα κατά τη γνώμη μου
    Το δινω παραπεμπει στο παρεχω. Οποτε ο καθενας μπορει να παρεχει κατι διαφορετικο. Απο την αλλη, μπορει να μου δινει τα παντα του αλλα οχι το ενα που εγω εχω αναγκη πχ.
    Το να ειναι καποιος δοτικος εχει να κανει με την διαθεση του να προσφερει ενω το αν αυτα που προσφερει ωφελουν ή αρκουν κρινεται απο τα ατομα που σχετιζονται. Οταν η επικοινωνια τους λειτουργει, μπορουν να γινουν εξισορροπησεις, υποχωρησεις, διαρρυθμισεις:)
    Πως σου φαινεται σαν εννοια το αφηνομαι?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Εδω τιθεται το θεμα της επιλογης.Τι προτιμας?Το βαθυ αισθημα της αγαπης?την εμπιστοσυνη?το να ξερεις πως υπαρχει ο ανθρωπος ΣΟΥ,ο συνοδηγος σου και συντροφος σου?το αλλο σου κομματι?
    Η το τρελο ταξιδι μικρης διαδρομη που μπορει να σε αφησει μονη.Και σκεφτομαι,αν παρατας συνεχεια για να ξαναερωτευεσαι πως καποτε θα μπορεσεις να αγαπησεις?οταν θα ξερεις πως οτι κανεις στους αλλους καποτε θα το κανουν και σε σενα?
    τι σε γεμιζει ειναι το θεμα.δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.Παντως μπορεις να εισαι ερωτευμενος μεσα στην αγαπη και αυτο σου το λεω με σιγουρια ....

Senior Member
    H δυνατοτητα λογικης εκτιμησης της καταστασης, μπορει να βοηθησει στο να επιλεξεις αν θα ριχτεις μεσα σε αυτο ή οχι.
    Απο εκει και περα,
    ο ερωτας ειναι κατι που απλα σου συμβαινει και συχνα ισως σε δυσαρμονια με τις κρισεις και πεποιθησεις σου.
    weid συμφωνω παρα πολυ ομως!

Senior Member
    τελικα αν ολοι συμφωνουμε μηπως ειναι καιρος να βγαλουμε τον καρατζαφερη στη βουλη;

Senior Member
    Εδω τιθεται το θεμα της επιλογης.Τι προτιμας?Το βαθυ αισθημα της αγαπης?την εμπιστοσυνη?το να ξερεις πως υπαρχει ο ανθρωπος ΣΟΥ,ο συνοδηγος σου και συντροφος σου?το αλλο σου κομματι?
    Η το τρελο ταξιδι μικρης διαδρομη που μπορει να σε αφησει μονη.Και σκεφτομαι,αν παρατας συνεχεια για να ξαναερωτευεσαι πως καποτε θα μπορεσεις να αγαπησεις?οταν θα ξερεις πως οτι κανεις στους αλλους καποτε θα το κανουν και σε σενα?
    τι σε γεμιζει ειναι το θεμα.δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.Παντως μπορεις να εισαι ερωτευμενος μεσα στην αγαπη και αυτο σου το λεω με σιγουρια ....
    Εχεις δικιο εμπνευστη απλα πιστευω οτι ετσι μπορει να σε διαλυσει μια σχεση,μεσα απ\'τον ερωτα που δε βλεπεις καθαρα τις επιλογες σου κ ισω εμεις οι γυναικες μπορει να λειτουργουμε κ λιγο πιο διαφορετικα......

Senior Member
    O καθενας,
    αναλογα με την φαση στην οποια βρισκεται επιλεγει.
    Την ασφαλεια και τη θαλπωρη ενος μονιμου συντροφου, τη δεσμευση ψυχης
    ή
    τον απροβλεπτο ωκεανο του ερωτα.
    Δεν νομιζω οτι πρεπει να απορριπτουμε κανενα απο τα δυο.
    Ενα ατομο σαν αυτο που περιγραφεις,
    προφανως φοβαται τη δεσμευση.
    Δεν του αρεσουν οι αγκυρες και τα λιμανακια,
    αλλα θελει να βλεπει καθε φορα και κατι νεο.
    Αυτο ισως καποτε αλλαξει,
    μεχρι τοτε ομως μονο πονο θα φερνει σε οσους αφηνει πισω...
    Κι εδω δενει το θεμα της επιλογης που ελεγες.

Senior Member
    Η το τρελο ταξιδι μικρης διαδρομη που μπορει να σε αφησει μονη.
    Η εμπιστοσυνη, η αγάπη κ ακομα η αισθηση του μαζι δεν συνεπάγονται μια σχεση διχως τελος. Επισης το τρελο ταξιδι καθολου απαραιτητα δεν παει με την μικρη διαδρομη μια σχεσης..μπορει πολυ ανετα να χαρακτηρισει κ μια μακροχρονια σχεση.

Τελος, τη διαδρομη κ την διάρκεια μιας σχεσης ειναι αδυνατον να την προβλεψεις...κ νομιζω αυτη ειναι κ η γοητεια...

Senior Member
    Δε συμφωνειτε οτι οι πιο μεγαλες προδωσιες γινονται στον ερωτικο τομεα?γιατι?

Senior Member
    Αρση μου,
    χαιρομαι!!!
    Παιδια,
    ομορφη κουβεντα αλλα πρεπει να φυγω.
    με φιλοξενει μια φιλη και της ειχα υποσχεθει να μοω για πεντε λεπτα!
    Φιλια σε ολους.
    καληνυχτα.

Senior Member
    τελικα τι πρεπει να κανουμε για την βαθια ολοκληρωση,να αγγιξουμε την τελειοτητα;να αφησουμε το μικρο μας αποτυπωμα πανω της ....

Senior Member
    Originally posted by GreenPeyote
    Το θέμα είναι πώς ορίζεται αυτό το \"δώσιμο\" που λέτε... Δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να είναι αντικείμενικό το τί θα πεί \"δίνω\" και \"παίρνω\". Ο καθένας μπορεί να το αντιλαμβάνεται διαφορετικά!
    Όταν εγώ \"δίνω\" καλοσύνη, αγάπη, φροντίδα, ενδιαφέρον μέσω λόγων και πράξεων στην ουσία \"παίρνω\" από αυτό που κάνω- μου αρέσει- αλλιώς δεν θα το έκανα. Άρα κάπου μπλέκεται το \"δίνω\" και \"παίρνω\"... Δεν είναι ξεκάθαρα κατά τη γνώμη μου
    Το δινω παραπεμπει στο παρεχω. Οποτε ο καθενας μπορει να παρεχει κατι διαφορετικο. Απο την αλλη, μπορει να μου δινει τα παντα του αλλα οχι το ενα που εγω εχω αναγκη πχ.
    Το να ειναι καποιος δοτικος εχει να κανει με την διαθεση του να προσφερει ενω το αν αυτα που προσφερει ωφελουν ή αρκουν κρινεται απο τα ατομα που σχετιζονται. Οταν η επικοινωνια τους λειτουργει, μπορουν να γινουν εξισορροπησεις, υποχωρησεις, διαρρυθμισεις:)
    Πως σου φαινεται σαν εννοια το αφηνομαι?
    Το αφήνομαι μου φαίνεται πιό σαφές... :)

Senior Member
    χεχε.... ειναι μερικοι ανθρωποι που δεν αρκουνται σε μετεωρες παραμετρους:PP

Senior Member
    weird καληνυχτα σου ...
    αρση και υπαρχει λογος που γινεται αυτο.επειδη ειναι ευκολο να κοροιδεψεις καποιον μεσω των ζωτικων ενστικτων του.ισως για μια ικανοποιηση σε σχεση με το κορμι του,η ακομα και για συμφεροντολογικους λογους.Θυματα παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν ....

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast