Results 1 to 9 of 9
-
08-07-2016, 11:12 #1
εξαρτηση απο το fb και το chat με φιλους
καληεμρα σε ολους..ηθελα να ρωτησω αν εχετε παθει εξαρτηση απο το smartphone σας κ αν ναι πως το αντιμετωπιζετε?
εχω παρατηρησει οτι δεν υπαρχει μερα που να μην ανοιξω το κιν μου κ να chatαρω με τους φιλους μου..
πλεον παω σπιτι μετα τη δουλεια κ ενω αραζω να δω μια ταινια..εχω το wifi ανοιχτο κ μιλαω με φιλους σε σημειο που μετα ζαλιζομαι κ θελω να ξερασω..
δεν μπορω να απολαυσω μια ταινια, ενα σιριαλ μια συζητηση Live με τον ανθρωπο μου..
ευτυχως οταν βγω εξω δεν το εχω καν μαζι μου..δλδ το αφηνω μεσα στη τσαντα μεχρι να γυριζω σπιτι..
πως καταπολεμαται αυτο το πραμα?
εχω ακουσει για καποιες εφαρμογες που τις κατεβαζεις στο κιν σου κ σε χρονομετρουν κλπ..κ αν ξεπερασεις τον χρονο που εισαι στο smartphone τοτε ριχνει συνεχεια ειδοποιησεις κ σου σπαει τα νευρα κ σταματας.
ελεγα να αγορασω ενα μικρο κινητο παλιο που δεν εχει νετ..αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα μου λειπει στο smartphone..οποτε οπως βλεπετε ειμαι πολυ εξαρτημενη...μεχρι κ στη δουλεια μου στο γραφειο μιλαω με φιλους μου...επειδη βαριεμαι απειρα εδω μεσα..αλλα δεν παει αλλο το εχω παρακανει.
σημερα δεν ανοιξα το 3g κ προσπαθω να μην μπω για καποιες ωρες..
ειναι τοσο ασχημο τελικα ολο αυτο ετσι οπως καταντησαμε...να κοιταμε συνεχεια μια οθονη κ να μην βλεπουμε τριγυρω...
- 08-07-2016, 12:22 #2
Εγω εχω παθει το αντιθετο , απεχθεια προς τα μεσα αυτα , δεν εχω φεις , ο η/υ ειναι του πατερα μου , δεν εχω δικον μου , και το κινητο μου , κανει 35 ευρω , και παντα το ξεχναω σπιτι .........
Και τα smartphone εχουν το μειονεκτημα οτι παρακολουθουνται ευκολα , τα παλαιας γενιας , οπως το δικο μου , που δεν εχει καν φωτογραφικη , δεν παρακολοθουνται , παρα μονον αν επιστρατευσεις αλλου ειδους τεχνολογιοα , δεν ειναι συμβατα με την υπαρχουσα τεχνολογια , μο τοχει πει φιλος που για δικους του λογους , δεν θελει να τοξ παρακολουθουν .................
08-07-2016, 12:47 #3
παλια και εγω το ειχα παρακανει με το facebook, περνουσα πολλες ωρες χρησιμοποιωντας το καθημερινα, νομιζω πανω απο 5 ωρες χρησης την ημερα....Στο τελος επειδη συνειδοτοποιησα οτι υπερ αφιερωνα χρονο, απο οσο θα επρεπε κανονικα να το χρησιμοποιω, το εκανα μια απενεργοποιηση λογαριασμου για κανενα εξαμηνο και ηρεμησα!! Και με ολους αυτους που μιλουσα τους ενημερωσα πως εδω και περα αν θελουν να μιλαμε, να με παιρνουν στο κινητο!!! Σου προτεινω το ιδιο να κανεις και εσυ....
08-07-2016, 12:57 #4
όταν ανοιγω υπολογιστη.. ανοιγουν κατευθείαν το παιχνιδι που παιζω το σκαιπ το φατσοβιβλιο και το youtube...
μου αρεσει να παιζω το παιχνιδι μου.. μιλωντας με τα παιδια στο σκαιπ.. σερφαρωντας στο φατσοβιβλιο και βλεπωντας ότι μ... ανεβαζει ο καθενας... ακουγωντας μουσικη :)
08-07-2016, 13:14 #5
08-07-2016, 13:16 #6
μωρε κ τι με νοιαζει αν με παρακολουθουν??σιγα τ αυγα..αυτο δεν με ενδιαφερει..κ τι θα δουν αν με παρακολουθησουν?μια κοπελα να δουλευει, να μιλαει για μαλακιες κ να μιλαει με την μανα της στο τηλ..
σιγα ..δεν ειναι τωρα αυτος ο λογος που θελω να σταματησω..αλλα για την πνευματικη μου ισορροπια..
08-07-2016, 13:16 #7
μπααα.. αν κατσει κανας καφες.. καμια εκδρομουλα.. κανα τσιπουρο.. τα κλεινω όλα και την κανω...
αλλα συνταξιούχοι ανθρωποι ειμαστε τι να κανουμε ολοι μερα?
08-07-2016, 13:29 #8
τωρα ειμαι στο γραφειο εκλεισα το 3g κ δεν συνομιλω με κανεναν..πφφ ξαλαφρωσε το κεφαλι μου..
08-07-2016, 17:14 #9
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία