ΧΑΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 81
    Junior Member

ΧΑΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ??ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ?ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...

Senior Member
    Καλημερα sun-city.
    Καποτε και οπως πολλοι πηρα χαπια αδυνατισματος αλλα οχι μονη μου.
    Η αληθεια ειναι οτι εχασα 30 κιλα σε τρεις μηνες.
    Η αλλη αληθεια ειναι οτι πηρα 40 πισω.
    Ξερω ατομα (παντα με γιατρο ποτε χωρις να σε δει και να σε εξετασει αυτο ειναι το αυτονοητο δεν χρειαζεται να το λεμε)που εχουν χασι κιλα με χαπια και αλλα οχι.
    Γιατι πολυ απλα ειναι χαπακι οχι θαυματακι.Κανει δουλεια εφοσον μπεις σε μια σειρα με την διατροφη σου.Δεν τρωμε και αδυνατιζουμε παιρνοντας χαπια.
    Και φυσικα οπως ολες οι διαιτες μετα θελει ενα μεγαλο διαστημα συντηρηση για να κρατησουμε τα χαμενα κιλα.
    Εκει πασχουμε ολοι.στην συντηρηση!!!!!!!!!
    Οτι και να αποφασισεις με γιατρο σε παρακαλω οχι μονη σου ειναι επικυνδινο!!!!!!!
    Περιμενουμε νεα σου !!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

Junior Member
    εχω ακουσει για καποια χαπια πως εχουν πολυ καλο αποτελεσμα. ειναι τα hoodia gordonii, προερχονται απο ενα κακτο στην Αφρικη και ειναι πολυ δυσκολο να βρεις τα αφθεντικα αφου εχουν βγαλει πολλα παρομοια αλλα δεν εχουν το ιδιο αποτελεσμα. λενε πως ειναι πολυ καλα. τωρα λεπτομεριες δεν ξερω.

ομως εχω ακουσει για καποια χαπια π.χ εφεδρινη που ειναι παρα πολυ επικινδυνα στην υγεια και μπορει να προκαλεσουν προβληματα στην καρδια.
    Στο λεω αυτο για να καταλαβεις ποσο σημαντικο ειναι να επισκεφθεις πρωτα ενα γιατρο και να σε συμβουλευσει τι ειναι σωστο να κανεις. Μην προμηθευτεις τιποτα μονη σου γιατι ειναι πολυ επικινδυνο..

Εγώ πάλι είμαι κατά όλων των χημικών. Απο απλά παυσίπονα κόντεψα να χάσω την ζωή μου κάποτε. Απλά γιατί δεν ταίριαξε με το αίμα μου! Και απο τότε είμαι πολύ προσεκτική στα πάντα.
    Μην καταφεύγεις στα χάπια. Δεν κάνουν καλό, μόνο κακο! Ποτέ κανείς δεν είδε όφελος απο αυτά.

Εύχομαι ο Θεός να σε φωτήσει και να κάνεις το σωστό!

Φιλιά

Member
    Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
    Όταν λες χάπια, υποθέτω ότι εννοείς φαρμακευτικά σκευάσματα που συνταγογραφεί ο γιατρός και όχι φυτικά κα άλλα που δίνονται ελεύθερα από φαρμακεία. Από αυτά τα τελευταία δεν θα δεις ιδιαίτερα αποτελέσματα.
    Τα χάπια αυτά, λοιπόν, συνταγογραφούνται από παθολόγους, καρδιολόγους, ενδοκρινολόγους και ψυχιάτρους. Έχουν στατιστικά καλά αποτελέσματα, αλλά μόνο σε συνδυασμό με αλλαγή του τρόπου ζωής και διατροφής. Δηλαδή, βοηθούν αλλά μόνο αν συγχρόνως κάνεις δίαιτα και ξεκινήσεις άσκηση. Το αν πρέπει να τα λάβεις, θα το συζητήσεις με το γιατρό σου, αφού δεν είναι άμοιρα παρενεργειών. Μη φοβάσαι, οι παρενέργειες δεν είναι σοβαρές παρά μόνο σε πολύ μικρό ποσοστό (όπως πχ και στην περίπτωση της ασπιρίνης), αλλά μπορεί να είναι ενοχλητικές, όπως η έντονη διάρροια του Xenical.
    Το μεγάλο ώφελος αυτών των χαπιών είναι ότι επηρεάζουν και άλλες παραμέτρους της υγείας, όπως τις τιμές της χοληστερόλης, του σακχάρου, των τριγλυκεριδίων, της πίεσής σου. Γι?αυτό άλλωστε και ενδείκνυνται σε μεταβολικό σύνδρομο. Δυστυχώς πολλοί γιατροί ή φαρμακοποιοί τα δίνουν χωρίς λόγο ή κάποιοι τα παίρνουν χωρίς να σταματήσουν την υπερβολική ποσότητα φαγητού οπότε και δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
    Περιληπτικά, τα δύο μεγάλα φάρμακα που κυκλοφορούν είναι το xenical (ορλιστάτη) και το reductil (σιμπουτραμίνη).
    Το Xenical εμποδίζει τα λίπη να απορροφηθούν από το έντερο οπότε απομακρύνονται με την κένωση. Ιδιαίτερα καλό και σε άτομα με υψηλά τριγλυκερίδια. Οι παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν είναι γαστρεντερικές, κυρίως δύσοσμη διάρροια.
    Το Reductil δρα στο νευρικό σύστημα, ουσιαστικά σταματά την πείνα. Ιδιαίτερα καλό και σε άτομα με υψηλό σάκχαρο. Οι παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν είναι ανησυχία, αϋπνία, δυσκοιλιότητα, ξηρότητα στόματος, πονοκέφαλος.
    Ό,τι κι αν αποφασίσεις για τα χάπια, συμβουλέψου το γιατρό σου (επαναλαμβάνομαι

Junior Member
    Ok! Επειδή το θέμα "χάπια" είναι αυτό που με καίει.. να κάνω κι εγώ την ερωτησούλα μου!
    Ενδιαφέρομαι για το xenical. η απορεία μου είναι.. με μία ελαφρά διαιτίτσα, γνωρίζει κανείς μέχρι πόσα περίπου κιλά μπορεί να χάσει κάποιος στην διάρκεια του ενός μήνα; (εννοείτε πως δεν λειτουργεί το ίδιο σε όλους)

(Κάθε μέρα ξεκινάω δίαιτα... σήμερα - λέω - πως το αποφάσισα σοβαρα! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!)

Senior Member
    εγω θα πω μακρια απο Reductil και Xenical..μου το χει πει γιατρος

Junior Member
    Ναι γαμώτο ξέρω... αλλά θέλω κάτι για πιό γρήγορα αποτελέσματα! Δεν είμαι της υπομονής και γενικότερα, κι αμα δεν βλέπω κι αποτέλεσμα.. συνήθως τα παρατάω!
    Σκεφτόμουν δηλαδή το χάπι για όχι πάνω απο 1-2 μήνες

Senior Member
    δεν χρειαζεται να παρεις κανενα χαπι γιατι "θαυματουργα" θα ηταν αν τα περναμε και χαναμε βαρος χωρις διαιτα..τι να το κανεις εφοσον εχεις αποφασισει να κανεις διατροφη...χειροτερα πορβληματα δημιουργεις στον οργανισμο σου μετα!
    το πηρα και εγω και ειλικρινα σου μιλαω δεν ειδα κανενα αποτελεσμα!!!..μακρια ειναι η δικια μου γνωμη που εχω ανακατευτει υπερολικα πολυ με ολα αυτα!..διατροφουλα και γυμναστικουλα(οχι πολυ) ειναι η λυση!

Junior Member
    Α και γυμναστικούλα!? Είναι το μοναδικό πράγμα που δεν θα κατάφερνα να κάνω ποτε!

Senior Member
    για αυτο σου εγραψα οχι πολυ...εαν δεν μπορεις να κανεις γυμναστικη με την εννοια της γυμναστικης, προσπαθησε εστω να κινησε γενικα..
    μην χρησιμοποιεις ασανσερ, αφηνε το αμαξι σου πιο μακρια απο τον προορισμο σου και περπατα..ειναι αναζωογονητικο..ασε που μετα σκεφτεσαι οτι περπατησες αρα : γιατι να ξαναπαρεις οσα εχασες??...και συνεχιζεις πεισματικα...μετα σου γινεται συνηθεια!..το καλυτερο απο ολα ειναι το περπατημα!

Junior Member
    Τον τελευταίο καιρό δεν κάνω τπτ άλλο απο το να περπατάω... χθές 2 ώρες μεσημεριάτικα (!) απο την δουλειά μέχρι το σπίτι... ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!

Για να δούμε...

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    έχω δοκιμάσει xenical στο παρελθόν,επειδή γενικά δεν τρώω λιπαρά φαγητά δεν είδα και καμία ουσιαστική διαφορά από το αν απλά ακολουθουσα μία σωστή διατροφη.Τ δε reductil σε εμένα δεν είχαν καμία απολύτως επίδραση....συμβουλή μου...μην προσπαθείς να βρεις λύση μέσα από τα χάπια....

Senior Member
    KAROLINA, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΙΛΩ Ε-ΜΑΙΛ., ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!!!!!! ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜςΕ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ , ΕΧΩ ΤΟ ΜΣΝ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ..........ΑΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ FORYM ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!!

Junior Member
    Κανένα πρόβλημα life, αν και... στο forum δεν μπορούμε να τα πούμε;

Page 1 of 6 123 ... LastLast