Καραμελένιο Ημερολόγιο!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Member
    Κοντά 100 κιλά. Δεν έχω κάνει ημερολόγιο γιαυτό δεν με έχεις παρακολουθήσει. :P

Senior Member
    Καραμελιτσα, εσυ μου ξεφυγες!!!!:sniff: Δεν πειραζει, καλλιο αργα παρα ποτε.

Μπορω να νιωσω πως νιωθεις.. Προσπαθησε μεχρι τοτε να τρως γιαουρτακια με βρωμη και ξηρους καρπους, κ τυρακι χαμηλων λιπαρων, γαλοπουλα, κοτοπουλο, τονο, σολομο, γενικα ελαφρια πραγματα και διαιτητικα και χωρις πολυ λαδι. Ειμαι σιγουρη πως αν το κανεις αυτο θα χασεις και πιο πολυ απο οσο επριμενεις. Γιατι κακα τα ψεματα, οντως, οπως διαβασα και πιο πανω, αν το μυαλο σου εκανε κλικ πιστευω θα μπορουσες και χωρις χειρουργειο. Αλλα αυτο φυσικα αφου το αποφασισες, προσπαθησε τουλαχιστον μεχρι τοτε να εισαι πολυ πειθαρχημενη! Πως πας μεχρι στιγμης; :love:

Junior Member
    Καλημέρα purplerose! 😃
    Καλά τα πάω δηλαδή τρώω επιτρεπτά τρόφιμα αλλά με πολύ αγώνα,νευρα και στεναχώρια.
    Δεν είναι μόνο τα 20 κιλά..μου φαίνεται πολύ μακρινή ή ημερομηνία της εγχείρησης.
    Το καλοκαίρι που μας πέρασε μετά από κάποιες καταστάσεις που έζησα είπα ότι θα είναι το τελευταίο καλοκαίρι που μου επέτρεπα να είμαι έτσι! Αλλά από ότι φαίνεται δυστυχώς θα είναι και το επόμενο...
    Γενικά είμαι πολύ θετικός άνθρωπος.κανω πάντα όνειρα και το ποτήρι το βλέπω μισογεμάτο! Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει τώρα...

Senior Member
    Caramela μου σε καταλαβαίνω απόλυτα.Αυτή τη στιγμή σου φαίνονται όλα μακρινά και δύσκολα.Αφού ξεκίνησες όμως να προσέχεις τι τρως θα αρχίσεις σίγουρα να χάνεις βάρος και όσο θα βλέπεις ότι τα κιλά πέφτουν τόσο θα σου φεύγουν όλα αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα.Η αρχή έχει γίνει και αυτό είναι σημαντικό.Θα νιώσεις πιο σίγουρη γι'αυτό που κάνεις.Όπως είπαν και τα κορίτσια πιο πάνω σε δέκα μήνες μπορεί να καταφέρεις να χάσεις περισσότερα κιλά.Σιγά σιγά όμως χωρίς πολύ άγχος και θα δεις ότι μπορεί να μην είναι και τόσο δυσάρεστη η διαδρομή τελικά.Γνωρίζω ότι κάποιες καταστάσεις είναι επιβαρυντικές για την ψυχολογία μας ,έχω ζήσει και εγώ παλιότερα τέτοιες όταν ήμουν κοντά στα 100 κιλά και δεν ήταν μόνο ψυχοφθόρες, μερικές ήταν και πολύ επικίνδυνες για την υγεία μου.Το ότι θα αργήσει η επέμβαση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είσαι στα ίδια κιλά και το επόμενο καλοκαίρι.Μπορείς να έχεις βελτιώσει αισθητά τον εαυτό σου μέχρι τότε.Θέλει μόνο λίγη από τη θετική σου ενέργεια και θα κάνεις θαύματα

Senior Member
    Συμφωνω απολυτα, πολυ ωραιο μηνυμα! Πραγματικα η διαδρομη δεν θα ειναι τοσο ασχημη, κ μπορει να τα καταφερεις κ χωρις χειρουργειο, σου το ευχομαι!

Page 2 of 2 FirstFirst 12