Results 16 to 17 of 17
Thread: Το ημερολογιο μιας αδηφαγου
-
26-10-2016, 00:58 #16
eleni1986 σε ευχαριστω πολυ μεχρι τωρα 2 μερες μετα ειναι το μονο που συνεβει..
pink_90 Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες το τσαι με εσωσε και νομιζω απεσπασε την σκεψη μου απο το να φαω τα παντα που σκεφτομουν, περασε σχετικα γρηγορα ανωδινα οχι βεβαια.. κανω 4 γευματα την μερα με φρουτα στο ενδιαμεσο προς το παρον δεν δυσκολευομαι ιδιαιτερα εκτος τις βραδυνες ωρες οπου και κυριως με επιανε η ταση για υπερφαγια..
MissButterfly σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.. νομιζω πως δεν απεχει απο τις διατροφικες μου συνηθειες εως τωρα πολυ οποτε και ειναι οκ για μενα.. Η θεληση οπως ειπα μου ηρθε ξαφνικα δεν το επερνα αποφαση με τιποτα.. σημερα 5 μερες μετα δεν εχω ζυγιστει νιωθω ομως σιγουρα οτι προχωραω προς την σωστη κατευθηνση.. Σκεφτομαι πως ισως τελικα ο μονος που εκανε κακο και με εφερε σε αυτη την κατασταση ειμαι εγω η ιδια.. Πρεπει και επιβαλλεται να με αγαπισω απο την αρχη να με φροντισω και να με προσεχω γιατι αν δεν τα κανω εγω πρωτα κανεις αλλοσ δεν θα τα κανει.. Νιωθω μεσα στην μερα χαζη και πεισμωνω γιατι μου στερισα τον εαυτο μου.. οτι και αν σκεφτεσαι αστο πισω και κανε το βημα για σενα.. μονο για σενα..
Μερα 5η (πρωινο με μουσλι και γαλα αμυγδαλου, μεσιμεριανο 2 μπιφτεκια χωρις ψωμι και σαλατα, απογευμα 1 μηλο με κανελα και βραδυνο μιση ποσοτιτα του μεσιμεριανου) Συνεχιζεται...
- 26-11-2016, 11:52 #17
Katya,πως παει η διατροφη;;
Εγω μετα απο 37 ημερες,ειμαι 3,5 κιλα μειον..
Θα μπορουσα και καλυτερα!!
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....