Άτιτλο - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 129

Thread: Άτιτλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αντε να πω την γνωμη μου ως μεγαλυτερος και σε παρομοια φαση ........... ειχα παρει κιλα απο ενα φαρμακο , 1/12/17 ημουν 107 κιλα για 5 χρονια , δεν πολυκινουμαι λογω κτθλψης , κανω γυμν. με βαρη απο το 1986 , τα τελευταια χρονια δεν πολυκανω , ελλείψει διαθεσης ........ δεν καθομαι να γραφω τι τρωω, εχω στοχο τα ιδανικα κιλα μου , 84 , τωρα ειμαι στα 98 ( με ακινησια , λογω κτθλψης ) , με σωστη διατροφη , την γνωριζω απο την γυμναστικη που ειναι η αγαπη της ζωης μου ,................... κακως καθεσαι και γραφεις τι τρως , θα σε κουρασει αυτο , τρωγε επιλεγμενες τροφες , σε μικρη ποσοτητα και συχνα γευματα , και ρωτα τον εαυτο σου μια βασικη ερωτηση , ' μπορω να συνεχισω να τρεφομαι ( πανω-κατω ) με τον τροπο που επελεξα για τα Χ προσεχη χρονια ? ' ........... αν η απαντηση ειναι οχι , τοτε ατυχως ανηκεις στο 95% που ξαναπαιρνει τα κιλα του τα επομενα 5 χρονια max .....αν τα χασει βεβαια ....... εγω εχω κανει βιωμα το διατροφολογιο μου , δεν μαρεσουν τα γλυκα ( εχω μαθει να μην μου αρεσουν , ολα μαθαινονται ) , και δεν ζυγιζομαι παρα απαξ/ μηνιαιως ........ χανω σταθερα κιλα/μηνα ( 3 περιπου ) , βλεπω μακρια , οχι την αλλη βδομαδα , ουτε τον αλλο μηνα , πιστευω στον εαυτο μου , οραματιζομαι τον εαυτο μου να ξαναμπαινει στο τζηνακι 32 Νο. ( τωρα 37 , απο 38.5 προ 3μηνου ) , και οποτε φτασω τα 84 κιλα , καλως , δεν μενδιαφερει το πότε , αν και υπολογιζω χοντρικα ....... οταν τα φτασω , απλα θαυξησω τις ποσοτητες , δεν θαλλαξω εντελως την διατροφη μου .....................
    η γυμναστικη απλα επιταχυνει τον μεταβολισμο για 24 ωρες , πραμα χρησιμο, που γινεται και με αλλους τροπους ....... σαν γυμναστικη , αντε να καψεις 250-300 θερμιδες max / ωρα , με σκληρη γυμναστικη........... εγω κανω πολυ λαιτ ( και λιγη ωρα ) μονο τον τελευταιο μηνα , και παρ ολα αυτα χανω κιλα ......
    Το ξέρω πως δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια όλο αυτό γιατί πολύ απλά δεν θα έχω τον χρόνο να γράφω σε καθημερινή βάση. Στη προκειμένη φάση,θα μου κάνει καλό. Όσο πάει λοιπόν..

Συμφωνώ με τη γυμναστική και μου αρέσει πολύ.
    Τρώω από όλα, γυμνάζομαι τακτικά και Τρέφομαι αρκετά ισορροπημένα με αρκετά λαχανικά και φρούτα...
    Μέχρι να γίνει κάτι και να επηρεάσει ψυχολογικά.. Που τα ξεχνάω όλα και γυρνάω στο μηδέν.

Αυτό θέλω να παλέψω.. Να μη ξεσπάω στο φαγητό τα άλλα μου προβλήματα, να μην είναι το φαγητό η παρηγοριά μου.. Είναι τόσο λάθος αυτή η συμπεριφορά και το εντοπίζω ολοένα και περισσότερο τον τελευταίο καιρό.
    Πότε δεν έκανα δίαιτες δραστικές, ούτε ζητάω το και γρήγορο αποτέλεσμα.
    Θέλω να βρω τις ισορροπίες μου επιτέλους!!

Οπότε αργά και σταθερά, θα χάσω τα κιλά που θέλω και θα συνεχίζω τις γυμναστικες μου. Θα αγαπήσω το σώμα μου.
    Η συντήρηση είναι το παν. Αλλά πιστεύω άμα ελέγξω τη ψυχολογία μου και επανοπροσδιορισω τη σχέση μου με το φαγητό, είμαι σε καλό δρόμο.
    Το θέλω πολύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fragolitsa89 View Post

Αυτό θέλω να παλέψω.. Να μη ξεσπάω στο φαγητό τα άλλα μου προβλήματα, να μην είναι το φαγητό η παρηγοριά μου..

Οπότε αργά και σταθερά, θα χάσω τα κιλά που θέλω και θα συνεχίζω τις γυμναστικες μου. Θα αγαπήσω το σώμα μου.
    Η συντήρηση είναι το παν. Αλλά πιστεύω άμα ελέγξω τη ψυχολογία μου και επανοπροσδιορισω τη σχέση μου με το φαγητό, είμαι σε καλό δρόμο.
    Το θέλω πολύ.
    Καλα το διαπιστωσες , δεν ειναι παρηγορια το φαγητο , ειναι οπως ειναι το κρασι παρηγορια για την κτθλψη , βραχυπροθεσμα κανει καλο , ξεαγχωνεσαι , μεσομακροπροθεσμα κανει κακο ......... οντως , χαλεπωτερον εστι το κρατησασθαι , παρα το κτησασθαι ........ και κυριως ειναι ποσο θελεις κατιι , αμα το θελεις παρα πολυ , εστιαζεις μονο πανω σε αυτο , και το πετυχαινεις ......... τα βασικα τα ξερεις στην θεωρια , μενει να τα κανεις πραξη , καλη επιτυχια ......

Senior Member
    Για σήμερα : 2 φρυγανιές με ταχίνι και σπιτική μαρμελάδα πορτοκαλί, 1 φλυτζανι γάλα πληρες

1 μανταρίνι, 1 μπάρα ρυζογκοφρετα με σοκολατα

Λαχανορυζο/1 κ. Σερβιρισματος και 1 παξιμάδι με ντομάτα, κρεμμύδι, κολλιανδρο, λεμόνι και λάδι, λίγη φετα

Βγήκα έξω με παρέα.. Επέμεναν για burger και μπύρες.
    Ήπια μια μπύρα μικρή, και έφαγα λίγο σκορδοψωμο και 2 πικάντικες φτερούγες κοτόπουλου.
    Last edited by Fragolitsa89; 18-03-2018 at 17:55.

Senior Member
    Porridge με μια μικρή μπανάνα και κανέλα.

Σαλάτα με μαυρομάτικα, παντζάρι, φέτα, ντομάτα, κρεμμύδι, κολλιανδρο, λάδι, λεμόνι και γαρίδες σωτε

Μία χούφτα αμύγδαλα ωμά, αναλατα και 1/4 ενός flapjack με κόκκινα φρουτα και επικάλυψη γιαουρτιού.

(θέλω να τσιμπολογησω πατατάκια.. Γιατί βαριέμαι και χαζολογω.. Αλλά δεν θα το κάνω!! Είναι σκουπίδια!!)

Για βράδυ έφαγα ντακο με λίγη φετα..
    Πιο μετά επειδή πειναγα, έφαγα 3κσουπας ρύζι, λίγο κοτόπουλο με σάλτσα μουσταρδας κ 2 μεγάλες φέτες ψωμί.
    Η δεύτερη φέτα ήταν αχρείαστη, μην πω και η πρώτη.. Anyway
    Last edited by Fragolitsa89; 19-03-2018 at 00:35.

Senior Member
    Για σήμερα : χυμός απο μανταρινια και σαγκουινια

Κοτόπουλο/ένα πλαταρακι με 3κσουπας ρύζι

Μία μικρή μπανάνα, τρία αποξηραμένα δαμάσκηνα και ένα μεσαίο κομμάτι κέικ κολοκυθας

Δυο πίτες σουβλακιου με μοτσαρελα, φρέσκια ντομάτα, κρεμμύδι, λάδι και λίγο ψητο παντζάρι.

Θα μπορούσα να είχα φάει πάλι τη μία από τις δύο αλλά ήταν κουραστική ημέρα και πεινάω αρκετά αυτές τις ημέρες για τους συνήθεις λόγους.

Απέχω ακόμα από τη γυμναστική γιατί θέλω να γίνει το πόδι μου απολύτως καλά. Μέσα στις επόμενες μέρες, θα επιστρέψω.
    Προς το παρόν, περπατάω.
    Last edited by Fragolitsa89; 19-03-2018 at 22:43.

Senior Member
    δύο φρυγανιές με ταχίνι και σπιτική μαρμελάδα πορτοκάλι,1 χαμομήλι

1 ατομικό τσουρεκάκι από το φούρνο,ζεστό και αχνιστό..(αντί σοκολάτας)

Ένα διπλό σκέτο cappuccino.

Για βράδυ, θα φάω ένα βραστό αυγό, μισό αβοκάντο και μια φρυγανιά.4 κ.σουπας κριθαράκι με ζωμό.
    Last edited by Fragolitsa89; 21-03-2018 at 10:13.

Senior Member
    1 φρατζολα ψωμι
    Λιγο τυρι
    1 πιατο φακες
    Μαρουλι
    Μια ομελετα με 6 ασπραδια
    Λιγη μαρμελαδα
    1 φετα ανανα
    1 κουβερτουρα νεστλε
    Εχω και κατι γιαουρτια για αργοτερα.

Senior Member
    Ένα τοστ με διπλή φέτα τυρί, τέσσερα Στικς mikado με μαύρη σοκολατα

Χυμός από ένα μιξ πορτοκάλι,μανταρίνι και σαγκουίνι.

Φιογκάκια piccolini με τονο,φακες,παντζαρι,λαχανο, καρότο,φρεσκο κρεμμυδακι,ντοματα,μυρωδικ α,λιγο λαδι,λεμονι και 2κγ μαγιονεζα.

τρία σοκολατάκια Bitter

λίγη από τη μακαρονοσαλάτα από το μεσημέρι( 1μπολάκι) + τριμμένο τυρί

αλλο ένα τοστάκι με διπλή φετα τυρι..
    Last edited by Fragolitsa89; 22-03-2018 at 16:07.

Senior Member
    Εχω να φαω απο χθες το μεσημερι γιατι ξεμεινα απο λεφτα και διαβαζοντας αυτα ζαλιστηκα. Φρατζολιτσα μαρεσουν οι επιλογες σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    Εχω να φαω απο χθες το μεσημερι γιατι ξεμεινα απο λεφτα και διαβαζοντας αυτα ζαλιστηκα. Φρατζολιτσα μαρεσουν οι επιλογες σου
    σε ευχαριστώ!

Senior Member
    Η σημερινή ημέρα είναι πολυ περίεργη!!

Δύο σοκολατάκια Kinder σοκολάτα

Δύο μεσαία κόμματια μουσακά..

Δεν είμαι πολυ ευχαριστημένη αλλά το θα το φτιάξω μέσα στο υπόλοιπο της μέρας.

6 φραόυλες.

Τρια σοκολατένια αυγουλάκια bitter 75%
    Last edited by Fragolitsa89; 23-03-2018 at 16:02.

Senior Member
    Κουκλα δεν τρωσ τιποτα εγω τρωω τα διπλασια σε πιο γηινα πραγματα πχ ζαμπονοτυροπιτα το πρωι μετα φακεσ μια πιαταρα συνοδευτικα οπωσ πατατοσαλατεσ σκορδαλιεσ τζατζικια δε μετρανε ψωμι τεσσερισ πεντε φετεσ τυρι κατσικισιο απο παραγωγο με ολα τα λιπη τρεισ τεσσερισ φετεσ βραδυνο οτι περισσεψε απο το μεσημερι κ λιγο τυρι κ ψωμι ειμαι εκατο κιλα ενα ενενηντα κ πρωην αθλητησ δηλαδη τωρα ειμαι χοντροσ παλια ετρωγα τα διπλα κι ημουν αδυνατοσ απλα τωρα μεγαλωσα κ το σωμα επεσε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Παλια για να καταλαβεισ ετρωγα αυτα κ χτυπουσα γυροπιτονια ενδιαμεσα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    Κουκλα δεν τρωσ τιποτα εγω τρωω τα διπλασια σε πιο γηινα πραγματα πχ ζαμπονοτυροπιτα το πρωι μετα φακεσ μια πιαταρα συνοδευτικα οπωσ πατατοσαλατεσ σκορδαλιεσ τζατζικια δε μετρανε ψωμι τεσσερισ πεντε φετεσ τυρι κατσικισιο απο παραγωγο με ολα τα λιπη τρεισ τεσσερισ φετεσ βραδυνο οτι περισσεψε απο το μεσημερι κ λιγο τυρι κ ψωμι ειμαι εκατο κιλα ενα ενενηντα κ πρωην αθλητησ δηλαδη τωρα ειμαι χοντροσ παλια ετρωγα τα διπλα κι ημουν αδυνατοσ απλα τωρα μεγαλωσα κ το σωμα επεσε
    Οι ημερησιες διατροφικες αναγκες του καθενα διαφερουν Παιζουν ρολο πολλα οπως η καθημερινη δραστηριοτητα,μεταβολισμο� �,φυλο κτλ...Διατροφη και ασκηση ειναι ο,τι καλυτερο.Το θεμα ειναι οτι ο καθενας μας ειναι ξεχωριστος και εχει διαφορετικες προτιμησεις.
    Φραγκολιτσα,δεν εχω δει ιδιαιτερα τα γευματα σου σ'αυτο το θεμα γιατι δεν συμμετεχω ιδιαιτερα,ελπιζω να εισαι καλα.Εγω σκεφτομαι αυτο που ειχα διαβασει καποτε και ετσι το τηρω γενικα 'το πρωι φαε σαν βασιλιας,το μεσημερι σαν πριγκιπας και το βραδυ σαν ζητιανος
    Last edited by takecareofyourself; 22-03-2018 at 20:19.

Senior Member
    Προς το παρόν για σήμερα, έχω φάει 1 τοστάκι με 2 φετες τυρι, 1 παξιμαδακι ολικης.

1 Μπάρα με μέλι και πορτοκάλι και βυσσινο.

1 ψωμακι bao με κοτοπουλο,λαχανικά

2 μπάλες παγωτό(φρούτα του δάσους και σορμπέ bitter σοκολάτα)

Περρπάτησα πολλές ωρες σήμερα..το πόδι μου δεν πονάει καθόλου σχεδόν!
    Last edited by Fragolitsa89; 24-03-2018 at 00:25.

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast