Results 1 to 15 of 139
Thread: stellou1989
-
15-12-2012, 18:14 #1
stellou1989
Καλησπέρα πρώτα απ' όλα . Όντως , νιώθω σαν να αρχίζω να βαριέμαι τη διατροφή . Τις τελευταιες μέρες όλο και περισσότερες λιγούρες και "κακές" σκέψεις έχω , όλο και λιγότερη διάθεση για γυμναστική .Δεν είναι οτι δεν βλέπω αποτελέσματα , τα βλέπετε κι εσείς έτσι κι αλλιώς κάθε βδομάδα το πόσο καλά πάω από άποψη απώλειας . Οι σκέψεις περί βαρεμάρας σήμερα μου ήρθαν επειδή σκέφτηκα την γενικότερη διαθεσή μου τις τελευταίες μέρες. Εκτός αυτού έχω και κάτι άλλο που μου σπάει τα νεύρα αυτές τις μέρες . Καθυστέρηση ! Υπάρχει λέτε περίπτωση η αυξημένη όρεξη να έχει να κάνει και με αυτό ; Δεν φοβάμαι μήπως έγινε καμια "στραβή" και έχω καθυστέρηση . Το αποδίδω κατα μια έννοια και στους -10 -15 βαθμούς που έχει βάλει εδώ τις τελευταίες 2 βδομάδες σχετικά απότομα. Αλλά τι θα κάνω ρε γαμώτο με την διατροφή ;;; Με νύχια και με δόντια την κρατάω αυτές τις μέρες!
- 15-12-2012, 20:29 #2
χαχα stellou μες στο μυαλό μου είσαι!
ότι μπήκα στο φόρουμ να γράψω κάτι παρόμοιο κ έψαχνα σε πιο τόπικ να το κολλήσω!!
την τελευταία βδομάδα, πάνω που ξεκόλλησα επιτέλους έχω κάτι λιγούρες τρελές χωρίς να πεινάω.. Την τελευταία βδομάδα γενικά προέκυψαν πολλές έξοδοι για φαγητό, συγκεντρώσεις κτλ όπου εκεί τρώω γτ δεν μου βάζω πολλούς περιορισμούς!εεε λοιπόν τώρα δεν με μαζεύω!έχω σαβουριάσει τρελά αυτή τη βδομάδα κ πήρα κ ένα κιλό!κ γυμναστική τπτ!ούτε περπάτημα , μόνο λίγο ποδήλατο!
σήμερα ειδικά έφαγα αρκετά για τα δεδομένα των τελευταίων μηνών και πρωινό και μεσημεριανό και οι λιγούρες παραμένουν. πριν πήγα βιβλιοθήκη για διάβασμα για να αποφύγω το να φάω σοκολάτα που ήθελα σαν τρελή!!
αν συνεχιστεί αυτό τώρα π θα πάω σπίτι μου για τις γιορτές τι θα γίνει?θα πάρω όσα έχασα??
15-12-2012, 21:04 #3
Mα ναι ρε γαμώτο , αυτό λέω κι εγώ !!! #$%#@@%##$ και να σκευτείς οτι μέχρι προχθες ένιωθα power ... δεν θα λεγα οτι έχω σαβουριάσει εγώ αλλά κρατιέμαι με το ζόρι και το καταλαβαίνω ! Εκτός αυτού με έχουν πιάσει οι κακές σκέψεις . Οτι κουράζομαι απ τη διατροφή , οτι "σιγά μην καταφέρω να χάσω κι άλλα" , οτι "έλα μωρέ αφού όσες φορές (αυτή είναι η δεύτερη βασικά) έχεις φτάσει σε αυτό το βάρος χάνοντας μετά τα παράτησες" (ισχύει). Χώρια τον απίστευτο πονοκέφαλο και τα απίστευτα νεύρα που έχω όλη μέρα ! @#$#@$!$#@%@%$@#!!@$@@$% :thumbdown::sniffle::thumbdown::sniffle:
15-12-2012, 22:31 #4
είπες ότι έχεις καθυστέρηση!αυτό πιστεύω από μόνο του δικαιολογεί τα νεύρα και πολύ πιθανόν και τις άλλες σκέψεις!
γιατί δεν εξηγείται αλλιώς εκεί που πήγαινες τόσο καλά ξαφνικά να έχεις τέτοια αλλαγή!
15-12-2012, 22:36 #5
και εγω εχω πολλες λιγουρες!ειμαι πολυ των γλυκων:P
αυτο που με σωζει ειναι οτι καθε μερα θα φαω σοκολατα οπως και να εχει....για να μην στερουμε και πεσω με τα μουτρα:P
οσο αφορα τη καθυστερηση που εχεις ειναι πολυ λογικο να εχεις νευρα και λιγουρες!!!
16-12-2012, 00:40 #6
Ι know , και θέλω απλώς να ερθείιιιιιιιιιιιιι (η περίοδος) . Ουφ! Τις σοκολάτες τις έχω κόψει τελευταια αν και τώρα άνετα θα τσάκιζα μια . Αλλά οοοοοοοχι
16-12-2012, 02:30 #7
Καλησπέρα καλησπέρα!! Stellou γέλασα με τον εαυτό μου,γιατί διαβάζοντας τον τίτλο μονάχα του θέματος,σήκωσα δάχτυλο και είπα ΟΧΙΙΙΙΙΙ....χαχαχαχαχαχα! Που λες stellou μου,ηρεμία.Είναι αδύνατο να χάνεις με ρυθμούς roadrunner μπιμπ μπιμπ!!! Αυτό σημαίνει,μιας και έχεις δρόμο μπροστά σου και πίσω σου φυσικά,θα υπάρξουν στιγμές που θα κολλήσεις,στιγμές που δε θα χάσεις,στιγμές που θα ξεφύγεις και πολλά πολλά τέτοια! Τις σκέψεις αυτές τις έχουμε κάνει όλοι.Και αν βαρεθώ και αν κουραστώ..τα γνωστά!Εγώ προσωπικά απλά,το έκανα και συνεχίζω να το κάνω,να δίνω στον εαυτό μου ότι ζητάει..με το ανάλογο μέτρο.Θέλω να φάω κάτι το τρώω,αλλά η υπόλοιπη εβδομάδα πιο χαλαρή..τώρα τι στα λέω,τα ξέρεις..καταντάω γραφική..χαχααχα Να σου πω και κάτι ακόμα? Είναι απολύτως λογικό να κρατάς τη διατροφή σου αυτές τις μέρες με νύχια και δόντια..Πρώτον ισχύει το θέμα της περιόδου.Δεύτερον πλησιάζουν τα χριστούγεννα..Όλοι θα ξεφύγουμε.Το θέμα είναι να υπάρχει μέτρο..Απ' ότι βλέπω για τα 99 δεν έχεις πολύ κόπο μπροστά σου......so κράτααα γεράάά..και μην κουράζεις τον εαυτό σου.Κάνε του δώρα..Αν θέλεις να φας κάτι, κάνε το..αλλά ξέρεις με μέτρο..Για ρίξε μία ματιά σε αυτό το θέμα...για να δεις γιατί σου μιλάω.. http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=6106
16-12-2012, 23:46 #8
αααααχ αυτά τα 99 καημός μου έχουν γίνει ! Έχω περίπου 6-7 χρόνια να δω τέτοιο νούμερο !!! διψήφιο! ουάου! Μαλακία ρε γαμώτο που έρχονται τα Χριστούγεννα . Μα τώρα βρήκαν κι αυτά :crazy:;;; (όχι εμένα θα ρωτούσαν). Τίποτα . Όπως λένε και στο άλλο τόπικ αυτά τα χριστούγεννα θα χάσω ! Τουλάχιστον ένα κιλό ! Έχω ένα προγραμματάκι στο κινητο για απώλεια βάρους που αποθηκεύεις την απώλεια σου , τους στόχους σου και βλέπεις πόσο έχασες κλπ. Έκατσα σήμερα και έφτιαξα ένα πλάνο για τα κιλά που θέλω ιδανικά να χάσω . Έθεσα στόχο απο δω και στο εξής κάθε μήνα να χάνω 3 κιλά (το λιγότερο , όσο παραπάνω τόσο καλύτερα) και βγαίνει σύνολο μέχρι του χρόνου τέτοια μέρα να είμαι 70-75 κιλά . Βασικά κάπου στα 70-75 είναι και ο τελικός μου στόχος (τώρα τουλάχιστον) μιας και έχω και ύψος 1.76 θα δείχνω λίγο πιο γεματούλα αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα από τώρα ! Δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό αυτό (γιατί δεν ξέρω σε ποια φάση θα κολλήσω και δεν θα χάνω , για πόσο κλπ) αλλά τουλάχιστον θα μου δίνει ώθηση η λογική "να πιάσω τον στόχο του επόμενου μήνα". Μάλιστα μάλλον θα γράψω τους στόχους και εδώ στην υπογραφή τώρα που το σκεύτομαι .
15-01-2013, 11:26 #9
Καλημέρα σε όλους ! Σήμερα , εκτός του ότι δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά , ξύπνησα με άθλια διάθεση . Νιώθω χοντρή και άσχημη υπέρ του δέοντος , λες και έχω πριστεί ένα πράμα ! Νιώθω οτι δεν θα χάσω όλα μου τα κιλά ποτέ , οτι θα κουραστώ πάλι και θα τα παρατήσω
. Μου τη δίνει και το γόνατο μου που κάθε πρωί οταν ξυπνάω είμαι σαν κουτσή μέχρι να πάρει μπρος . χάλια
15-01-2013, 12:53 #10
αχ βρε Στελλού αχ αχ μια από τα ίδια. Δεν έχω το γόνατο μου αλλά πόσο σε καταλαβαίνω. Ξυπνάω μουδιασμένη στα χέρια και σχεδόν μόνιμα πονάνε τα πέλματα μου από την ορθοστασία και το βάρος (μου αλλά και του παιδιού). Μες το σπίτι φοράω αθλητικά. Θέλω να γίνω πάλι άνθρωπος, ν ξαναφορέσω τα σουτιέν μου με τη δαντέλα και τα ρούχα μου, δε θέλω πολλά. Αν πάω 80 κιλά θα τα βολέψω. Δε με νοιάζει να χάσω όλα μου τα κιλά αλλά να γίνω όπως ήμουν, να νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου. Η ειρωνία είναι πως όταν γνώρισα τον άντρα μου ήμουν 79 κιλά κι επειδή θα έπιανα τα 80 είχα τρομοκρτηθεί και είχα πάει σε διαιτολόγο για δίαιτα!!!:crazy: :sniffle: Που να ήξερα!
15-01-2013, 14:05 #11
Nαι ρε γαμώτο κι εγώ θέλω να νιώθω άνετα στο σώμα μου ! Εντάξει , σχετικό είναι αυτό που λέω "όλα μου τα κιλά" . Δεν το χω βάλει ντε και καλά να τα χάσω όλα , βλέποντας και κάνοντας σε ποιό βάρος από 90 και κάτω θα είμαι καλά με το σώμα μου . Τα 70-75 θα ήταν ιδανικά βέβαια ... έχω και άγχος για τώρα το μεσημέρι που έχω την παράδοση εκείνης της εργασίας στη σχολή , τόσο που πονάει το στομάχι μου
Να τελειώσει και αυτό να βγω λίγο έξω πια ! Όλη την προηγούμενη βδομάδα τα έκανα όλα στην άκρη γι αυτό , έβγαινα μόνο για σούπερ μάρκετ . χάλια λέμε
Πάντως ειρωνεία αν το καλοσκευτείς ... κάποτε γύρω στα 70 80 κιλά πιστεύαμε (ή μας είχαν κάνει να πιστεύουμε , ακόμη καλύτερα) ότι είμαστε χάλια . Ε, τώρα ευχόμαστε να γίνουμε όπως είμασταν τότε . Τραγικό ;; :yes:
15-01-2013, 15:20 #12
Originally posted by stellou1989
Καλημέρα σε όλους ! Σήμερα , εκτός του ότι δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά , ξύπνησα με άθλια διάθεση . Νιώθω χοντρή και άσχημη υπέρ του δέοντος , λες και έχω πριστεί ένα πράμα ! Νιώθω οτι δεν θα χάσω όλα μου τα κιλά ποτέ , οτι θα κουραστώ πάλι και θα τα παρατήσω. Μου τη δίνει και το γόνατο μου που κάθε πρωί οταν ξυπνάω είμαι σαν κουτσή μέχρι να πάρει μπρος . χάλια
ξερεις τι εχω παρατηρησει?
οτι ανθρωποι που ειχαμε για πολυ καιρο πολλα κιλα (οχι 4-5 μονο), εχουμε συνδεσει πολλες απο τις ασχημες διαθεσεις μας και ιδιως διαθεσεις αυταπαξιωσης και θλιψης, με τα κιλα μας...
μαθαμε ετσι οταν νοιωθουμε ασχημα να νοιωθουμε και ΧΟΝΤΡΕΣ, ακομα και οταν τα χασαμε.
αυτο εκτος απο πλασματικο και οχι αληθινο, ειναι κατα τη γνωμη μου και καπως επικινδυνο, γιατι οταν προσαρμοζεσαι σε εναν ρολο, σε αυτο του "χοντρου" εν προκειμενω, εχεις και την αντιστοιχη νοοτροπια και την ταση να πραγματωσεις τον ρολο σου....
οταν νοιωθεις ετσι, αντιστασου!
βαλε μπροστα την λογικη σου και οχι το κλονισμενο σου συναισθημα. να σκεφτεσαι τα κιλα που εχασες και τα νουμερα που αλλαξες στα ρουχα σου.
να σκεφτεσαι οτι η ηττα που νοιωθιες ειναι παροδικη και θεμα της διαθεσης σου η ορμονικο (αλλο δραμα κι αυτο) και οχι αποτελεσμα του ποσο "χαλια" εισαι.
αν περιμενεις περιοδο, να σκεφτεσαι οτι οποιοδηποτε θεμα σε απασχολει και σε στεναχωρει, θα το βαλεις σε αναμονη και θα το ξανασκεφτεις μετα την περιοδο.
δοκιμασε το και θα με θυμηθεις.
15-01-2013, 18:43 #13
καλησπέρα 2sweet2b4go10
Περίοδο περιμένω την άλλη βδομάδα (αν έρθει στην ώρα της , γιατί έχω και αυτό τους τελευταίους 2-3 μήνες , άλλοτε έρχεται νωρίτερα άλλοτε αργότερα ,φυσιολογικό σύμφωνα με τον γυναικολόγο επειδή χάνω κιλά). Γενικώς είμαι αρκετά αγχωμένη αυτόν τον καιρό με την σχολή (κυρίως) και πάντα τα άγχη μου και όλα μου βγαίνουν στο να μην νιώθω καλά με το σώμα μου . Ειδικά σήμερα μου φταίγαν όλα ! Είμαι κάπως καλύτερα τώρα το απόγευμα γενικότερα αλλά αυτές οι σκέψεις απογοήτευσης παραμένουν . Με χει πιάσει και μια παράνοια αυτές τις μέρες και ζυγίζομαι κάθε πρωί και μου τη σπάει που δεν πέφτουν τα κιλά . Αλλά το λέω παράνοια γιατί "επίσημο" ζύγισμα έκανα την περασμένη Πέμπτη όπου είχα χάσει 1μιση κιλό και θα ξαναζυγιστώ "επίσημα" την Παρασκευή το πρωι . Προφανώς τα κιλά σε μια μέρα δεν πέφτουν (και ειδικά σε αναλογική ζυγαριά που δεν δείχνει γραμμάρια) . Αντιλαμβάνομαι πλήρως οτι αυτή η συμπεριφορά δεν είναι φυσιολογική γι αυτό και θεωρώ πως έχω αρχίσει να κουράζομαι και προσπαθώ να κουλάρω για να μην τα παρατήσω. Α και επίσης πέταξα τη ζυγαριά κάτω απ το κρεβάτι να μην τη βλέπω , την έστειλα κιόλας πίσω πίσω να μην μπορώ να την πιάσω εύκολα . Την Παρασκευή πάλι !
15-01-2013, 21:11 #14
Nαι ρε γαμώτο κι εγώ θέλω να νιώθω άνετα στο σώμα μου ! Εντάξει , σχετικό είναι αυτό που λέω "όλα μου τα κιλά" . Δεν το χω βάλει ντε και καλά να τα χάσω όλα , βλέποντας και κάνοντας σε ποιό βάρος από 90 και κάτω θα είμαι καλά με το σώμα μου . Τα 70-75 θα ήταν ιδανικά βέβαια ... έχω και άγχος για τώρα το μεσημέρι που έχω την παράδοση εκείνης της εργασίας στη σχολή , τόσο που πονάει το στομάχι μουΝα τελειώσει και αυτό να βγω λίγο έξω πια ! Όλη την προηγούμενη βδομάδα τα έκανα όλα στην άκρη γι αυτό , έβγαινα μόνο για σούπερ μάρκετ . χάλια λέμε
Πάντως ειρωνεία αν το καλοσκευτείς ... κάποτε γύρω στα 70 80 κιλά πιστεύαμε (ή μας είχαν κάνει να πιστεύουμε , ακόμη καλύτερα) ότι είμαστε χάλια . Ε, τώρα ευχόμαστε να γίνουμε όπως είμασταν τότε . Τραγικό ;; :yes:
Υπομονή. Οσο για τη κλεισούρα, εκεί κι αν σε καταλαβαίνω. Εγώ έχω και το μαζοχιστικό να μπορώ να βγω και να μην, λόγω κακή διάθεσης, σώματος κτλ Μερικέ φορές θα ευχόμουν να μη δούλευα να κλεινόμουν μέσα. Οταν δε δουλεύω σιχτιρίζω που είμαι μέσα :tumble:
15-01-2013, 22:46 #15
Originally posted by Tassos67
Καλημέρα σε όλους ! Σήμερα , εκτός του ότι δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά , ξύπνησα με άθλια διάθεση . Νιώθω χοντρή και άσχημη υπέρ του δέοντος , λες και έχω πριστεί ένα πράμα ! Νιώθω οτι δεν θα χάσω όλα μου τα κιλά ποτέ , οτι θα κουραστώ πάλι και θα τα παρατήσω. Μου τη δίνει και το γόνατο μου που κάθε πρωί οταν ξυπνάω είμαι σαν κουτσή μέχρι να πάρει μπρος . χάλια
Εγώ όταν είμαι σε μια θέση είτε όρθιος είτε καθιστός για πολύ ώρα τότε όταν πάω να κινηθώ τα γόνατά μου είναι σαν παγωμένα. Χρειάζομαι μερικά βήματα για να κινηθώ σωστά. Αυτά αποτελούν χαρακτηριστικά συμπτώματα ανερχόμενης οστεοαρθρίτιδας.
Ειδικά το δεξί που είναι σε δεύτερο στάδιο χωλαίνει μέχρι να πάρει εμπρός.
Όταν περάσεις στο δεύτερο στάδιο δεν υπάρχει επιστροφή.
Το μεγάλο μου λάθος είναι ότι άργησα να πάω σε ορθοπαιδικό οκτώ ολόκληρους μήνες.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή