βουλιμία και 'γω - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 66
    γιατι ποτε δεν θα ξεφυγω απο αυτό.πάντα θα με κυνηγάει.πάντα θα είμαι μέσα στη δυστυχία.μια θα είμαι καλά, δέκα όχι.πραγματικά δεν το αντέχω.πάλι τα ίδια.3η μέρα συνεχόμενη με υπερφαγικά επεισόδια.πως θα κάνω χριστούγεννα με την οικογένεια μου; να τους πω τι;ότι θέλω να κάτσω σπίτι μου; πως να τους πω οτι δεν έχω καμία όρεξη να βγω απ' το σπίτι; Και το καλύτερο; αύριο πρέπει να βγω απ το σπίτι; και σας ρωτώ τώρα.πώς θα το κάνω αυτό; έχω πάρει κυριολεκτικά 5 κιλά τις τελευταίες μέρες...αχ θέε μου..δεν αντέχω άλλο..δεν μπορώ..θέλω να βάλω ένα τέλος στη ζωή μου.είμαι ζωντανή νεκρή..όχι δεν υπερβάλλω.

Δε θελω να ακούω τέτοια , με τπτ χριστουγεννιάτικα προς θεού παιδια παλεύουν για τη ζωη τους μεσα στα νοσοκομεια , χαίρονται το κάθε δευτερόλεπτο την κάθε ανάσα τους κι εσυ εχεις την υγεία σου, και αρρωσταίνεις απο μονή σου;;; Γιατι;;; Ωραια και εγω έβαλα 6 αλλα τι θα κανουμε θα εγκαταλείψουμε δεν ειναι τπτ απο αλλο παρα εγκεφαλικά μας οδηγεί εκεί. Να βγεις , να εισαι χαλαρή να μη σκέφτεσαι απολύτως τπτ. Η ζωη ειναι στιγμές. Πάρε βαθιά ανάσα και ζήσε. Εχω φάει μισό κιλό μελομακάρονα και νιώθω χάλια αλλα σκέψου , εγω δε θα εχω τον μπαμπά μου και σκάω ας τον ειχα κι ας έτρωγα τα πάντα... Ας μου μιλούσε λιγο. Τρελαίνομαι τρώω σαν βουβάλι.. Μπορείς να μου κανεις μια χάρη;;
    :) :) :P:P:P:P:P:saint2::wink2:

Ναι, έχεις δίκιο. και κανω σαν ένα κακομαθημένο κοριτσάκι.σίγουρα το πρόβλημα που έχουμε δεν είναι τίποτα μπροστά στο θάνατο ή σε προβλήματα υγείας. αλλά ωστόσο δεν μπορώ να συγκρίνω τη ζωή μου με τη ζωή των άλλων.και δεν είναι εγωιστικό.απλως τώρα..όπως έχει η κατάσταση δεν με αντέχω.αλλά το σταματώ εδώ.και θα σ ακουσω.
    ναι φυσικα.:)
    me ta δικά μου ξεχασα να ρωτησω για σενα.ακούω..

Σκέψου ότι εισαι δυνατή , γιατι οντως εισαι δυνατή αφου θελεις να το αντιμετωπίσεις. Αν σκεφτείς οτι εχεις την υγεία σου , τους δικούς σου ανθρώπους που θέλουν να εισαι καλα. Αγάπησε τον εαυτο σου κι ας χάσεις τον έλεγχο . Η ζωη ορισμένες φορες δε θελω έλεγχο . Κι εγω θελω να χάσω τα κιλά αυτά και απο το πολυ θελω και το πολυ άγχος μου τρώει και παχαίνω. Εχω φάει παρα παρα πολλα μελομακάρονα και γενικά βγήκαν λιγάκι. Δεν ειμαι καλα πολυ γιατι ειναι οι μερες ετσι που μου λείπει κατι... Η χάρη που θελω να μου κανεις ειναι οτι αυριο θα σηκωθείς με χαμόγελο και θα ξεκινησεις δυνατά τη μερα σου... Και δε θα το βάλεις κατω σε τίποτα, θα βγεις το βραδυ με τους δικούς σου και θα προσπαθήσεις όσο γινεται να εισαι χαλαρή, να βγεις απο το λούκι της διατροφής...θα απολαύσεις κάθε στιγμη. Παραλληλα , θα γράφουμε τι φάγαμε... Να εισαι ήρεμη ..τι λες;;

Πιστεψε με.ξέρω πολυ καλά τι θα πει "ξεφευγω απ τον έλεγχο" :Ρ
    .θα το κάνω.αλλά θα το κανεις κι εσύ. Κι δεν εχεισ ιδέα το ποσο δυνατή είσαι...
    Καλό βράδυ flower.σου ευχομαι υπεροχεσ στιγμεσ με ανθρώπους που αγαπάς κ που σκέφτεσαι.

οχι δεν τα παραταμε..συνεχίζουμε..αλλά είναι δύσκολο...πολύ δύσκολο..
    πράγματι δεν αξίζει...αλλά όταν η ζωή σου κυριολεκτικά εξαρτάται απ το νουμερο της ζυγαριάς δεν το καταλαβαινεις αυτό.η μαλλον το καταλαβαινεις αλλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.εγώ προσωπικά δεν μπορώ.έχασα πολλές στιγμές και συνεχίζω να χάνω εξαιτίας αυτού.οποτε δεν γίνεται να μη με παρει απο κάτω.το ξέρω ότι ο καθένας που θα διαβάσει αυτό θα πει σιγά μωρέ τι είναι πεντε κιλα..αλλοι περάσανε και χειρότερα.αλλα δεν ειναι αυτό καθεαυτό που σε πονάει.αυτό που σε πονάει είναι ο τροπος με τον οποιο παιρνεις αυτά τα κιλα.είναι ο τροπος με τον οποιο κανεις βουλιμικά επεισόδια.εχετε πιασει ποτέ τον εαυτό σας την ώρα που κάνει βουλιμικο επεισόδιο; εχετε πατησει ποτε pause να δειτε;είναι λες και δεν είσαι εσυ.λες και εχει μπει καποιος αλλος μεσα σου και σε ελεγχει αυτός.και ναι γαμωτο.πονάει πολυ.παρα πολυ.είμαι δυστυχισμενη.κι οχι δεν υπεερβαλω.δεν μπορώ να ξανασηκωθωδεν μπορω δεν μπορω.πονάω πολύ..η ψυχή μου πονάει.το σώμα μου πονάει..
    καλές γιορτές κι απο μένα και δωστε σημασια σε απλα πραγματα..όπως το να κανετε ευτυχισμενους τους ανθρωπους που ειναι διπλα σας.:)

Senior Member
    Angel μπορω να σε καταλάβω και εγω και άλλοι που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα...
    Υπάρχουν σοβαρότερες ασθένειες που δυστυχώς δεν είναι στο χέρι κανενός να λυθούν και να οδηγήσουν στη θεραπεία... Τι να πουν και αυτοί οι άνθρωποι ...
    Εμείς απο αυτή την άποψη είμαστε τυχεροί ... Παλεύουμε με μια ασθένεια που έχει θεραπεία αλλα φαντάζει τόσο δύσκολο όλο αυτό τόσο μακρινο ... Δεν ειναι κάτι που δεν πρέπει να πάρει κάποιους στα σοβαρά .. Αυτοί που δεν το εχουν βιωσει η δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να έρχεσαι αντιμέτωπος με ΔΠΤ δεν καταλαβαίνουν καινουτε λόγος για να κρίνουν ...

Δεν θα μιλήσω για μένα τώρα αλλά αν σε παρηγορει και η δική μου ψυχολογία ειναι χάλια .. Εισαι πολύ πιο μικρή απο μένα και έχεις τη ζωή μπροστά σου .. Ναι είναι γελοίο να μας κάνει νεκρούς ένας αριθμός στη ζυγαριά ... Ειναι άδικο , ειναι δύσκολο έχει σκαμπανεβάσματα αλλα δεν είναι και ακατόρθωτο...

Εγω στις ευχές σου θα διορθωσω κάτι ... Να κάνουμε ευτυχισμένο τον εαυτό μας πρώτα απ' όλα... Να συμφιλιωθούμε μαζι του , να τον αγαπήσουμε !!!

οχι δεν ειναι ακατορθωτο..αλλα τωρα φανταζει βουνο μπροστά στα ματια μου.πραγματικά έχω δωσει πολλές μάχες με τον εαυτό μου.δεν μπορώ αλλες.δεν μπορώ αλλες μαχες σχετικα με αυτο.κουραστηκα...δν μπορώ να ξαναπροσπαθησω..δεν μπορώ να ξανα ακολουθησω τον ίδιο δρόμο...πλέον νιώθω πως τίποτα δεν μπορώ....τελοσ πάντων..αρκετά με το κλάμα..
    το εύχομαι μαρια..κάνε εσυ την αρχή αυριο..ξυπνα το πρωι με ένα ζεστό χαμόγελο κι ολα θα πανε καλα...

Καλησπεραααααα καλα χριστουγεννα με υγεία ,αγάπη κι αμέτρητα χαμογελα... Οχι αλλα λυπημένα μουτράκια δώστε αγάπη για να πάρετε περισσότερη !!! Νιώθω χαλιααααα χίλια κομμάτια, πως περάσατε αυτη τη μερα;;;;;:roll:

γιατι νιωθεις χαλια;

Γιατι νιώθω σαν να εχει φύγει η γη κατω απο τα πόδια μου... Νιώθω μονή μου αλλα δοξάζω το θεό που εχω την οικογένεια μου.... Εχω φάει μισό κιλό μελομακάρονα κι ειμαι σαν βαρελάκι αλλα αυτο ειναι το λιγότερο μπροστά στο άγχος και τη στενοχώρια που νιώθω κανεις δε μ έστειλε ένας τι κανεις;; Κανένας απο τους φίλους μου ,όλοι τελικά τον εαυτο τους , με πείραξε παρα πολυ που ειμαι μονή μου... Εσείς τι κάνετε;;πως ειςτε;;;

Γιατί δεν προσπάθησεΣ να επικοινωνησεις εσύ μαζί τους ? :)
    Εγώ αυτή τη στιγμή τρώω. Χαχα

Καλημέρα..... Γιατι ολο εγω στέλνω κουράστηκα να τους κυνηγάω να τους στέλνω για καφε να πηγαίνουν κρίμα χωρις να το λενε και μετα να μαθαίνω τυχαία οτι πήγαν ... Επειδη έχασα τον μπαμπά μου δε θα τους 'κολλησω' πένθος... Ή αντιμετώπιση περνώ για να πω χρονια πολλα καθώς γιόρταζε και δε το σηκώνει ούτε απαντούσε στο τηλ και στα μηνύματα στενοχωρήθηκα παρα παρα παρα πολυ ειναι άσχημο να νιώθεις μονή σου και με πονάει παρα πολυ.. Εγω έφαγα όσα μελομακάρονα υπήρχαν καθολου φαγητο γιατι δεν μπορουσα να καταπιώ ... Εσυ πως τα πέρασες;; Πως εισαι;;; Τι καλο έφαγες;;:bouncy::bouncy::roll::crazy:

Κατάλαβα. Είμαι της άποψης καλύτερα μόνος σου πάρα με λάθος άτομα τα οποία δεν σε νοιάζονται. Αλλά αυτό εσύ μόνο το ξέρεις. Εγώ για παράδειγμα εχω απομακρυνθεί απ τους φίλους μου κ το έχω μετανιώσει πολύ. Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό πλέον. Απλά σκέψου τι θα ήταν καλύτερο για σένα. Με καθαρό μυαλό βέβαια
    Πώς τα περνάω κι εγώ. Ίσως τα δεύτερα χειρότερα Χριστούγεννα που έχω περασει μετά τις πανελλήνιες.αλλά δεν θέλω να κλαιγομαι. Θα υποστώ τις συνέπειες :Ρ

Τι συνεπείες;; Γιατι θελεις να μου πεις;; Τι επαθες και ήταν τα χειρότερα;;δεν ξέρω δεν θελω να ειμαι μονή μου πονάει...:roll::eureka::roll:

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast