βουλιμία και 'γω - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66
    τισ συνεπειες του να μη βγαινω απ το σπιτι..
    υπερφαγικα κ βουλιμικα επεισοδια.αυτο επαθα.κ σημερα τα ιδια..
    τοτε μιλα με τους φιλους σου κι εξηγησε τους τι σε προβληματιζει :)

Τι σε εχει οδηγήσει και τρως συνέχεια;;;εγω ξέρω οτι απο το υπερβολικο άγχος κ στενοχώρια με οδηγεί εκεί...γιατι δε το παίρνεις διαφορετικά και να βγαίνεις συνέχεια μήπως σε βοηθησει;; Εχεις μιλήσει στην οικογένεια σου;

Άγχος,στενοχώρια, το γεγονός ότι κλείνομαι στο σπίτι λόγω των παραπάνω κιλών...Αυτά.
    Αυτές τις μέρες κάνω μια νέα προσπάθεια..Ελπίζω να κρατήσει. :)
    Όχι δεν το χω πει.αν κ η μαμα μ κατι εχει καταλαβει.εσυ καλύτερα ?

Εμένα εμφανίστηκε ενα προβλημα υγειας στη μαμά μου κι εχω τρελαθεί,δε της το δείχνω το παίζω ψύχραιμη αλλα δεν την παλεύω.. Δεν αντέχω αλλα δε την παλεύω δε θελω νοσοκομεια. Θελω να φύγει το 2016.προσπαθω να μη με πιάσει βουλιμία κρατιέμαι ειχα υποτροπές .. Αλλα το προσπαθω δεν ειμαι Καλα..εσυ πως τα πας;; Με την καινουργια προσπαθείςα;;ποσά κιλά παραπάνω εχεις;(αν επιτρέπεται )

Dulcinea μου εχεις απόλυτο δικιο ,εχω παρατηρήσει οτι κι εγω οταν ηρεμώ και δε το σκέφτομαι φεύγει... Δώστε αγάπη και θα πάρετε περισσότερη αγάπη , εγω εχω υπερβολικο άγχος και στενοχώρια σε σημείο που ολοξεφυσαω .. Θελω να τα χάσω για να ανανεωθω το εχω ανάγκη. Στο τέλος όμως , η ανάγκη φτάνει στο σημείο εμμονής και με παει πισω , δεν αντέχω πια οχι αλλο. Angel γιατι δε το συζητάς με τη μαμά σου;; Θα σε καταλάβει, μην κατα πιέζεσαι μίλησε..ίσως νιώσεις καλυτερα.. :love::smilegrin::smilegrin: ευχομαι ολοψυχα το 2017 να μας δώσει αμέτρητη υγεία και τύχη... :smilegrin:

Flower, πως είσαι ?πως τα πας?

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345