Δευτερος-τριτος γυρος στο σεξ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

Δευτερος-τριτος γυρος στο σεξ

Καλησπερα.

Ειμαι 23 και εχω σχεση εδω και 3 μηνες με μια κοπελα στην ηλικια μου. Ειναι η πρωτη μου κοπελα με την οποια εχω κανει σεξ. Εκεινη ειχε μια σχεση 3 χρονια πριν απο μενα. Εχω την εξης απορια. Η κοπελα μου θεωρει απαραιτητο να μπορω να τελειωνω δευτερη και τριτη φορα συνεχομενα. Οποτε κανουμε σεξ, την πρωτη φορα τελειωνω κανονικα και μπορω να ελεγχω την εκσπερματηση. Μετα απο 5 -10 λεπτα ξεκιναμε και δευτερο γυρο και καταφερνω να εχω στυση κανονικα αλλα δεν μπορω να τελειωσω. Προσωπικα, δεν εχω συνηθισει μονος μου να τελειωνω δευτερη φορα σε τοσο συντομο χρονο. Εσεις κατα την εμπειρια σας ποσο χρονο χρειαζεται καποιος για να τελειωσει δευτερη και τριτη φορα? Ειναι λογικο αυτο που θεωρει η κοπελα μου ως απαραιτητο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mike237 View Post
    Καλησπερα.

Ειμαι 23 και εχω σχεση εδω και 3 μηνες με μια κοπελα στην ηλικια μου. Ειναι η πρωτη μου κοπελα με την οποια εχω κανει σεξ. Εκεινη ειχε μια σχεση 3 χρονια πριν απο μενα. Εχω την εξης απορια. Η κοπελα μου θεωρει απαραιτητο να μπορω να τελειωνω δευτερη και τριτη φορα συνεχομενα. Οποτε κανουμε σεξ, την πρωτη φορα τελειωνω κανονικα και μπορω να ελεγχω την εκσπερματηση. Μετα απο 5 -10 λεπτα ξεκιναμε και δευτερο γυρο και καταφερνω να εχω στυση κανονικα αλλα δεν μπορω να τελειωσω. Προσωπικα, δεν εχω συνηθισει μονος μου να τελειωνω δευτερη φορα σε τοσο συντομο χρονο. Εσεις κατα την εμπειρια σας ποσο χρονο χρειαζεται καποιος για να τελειωσει δευτερη και τριτη φορα? Ειναι λογικο αυτο που θεωρει η κοπελα μου ως απαραιτητο?
    ειναι οντως δεδομενο να τελειωνεις καθε φορα....
    καθε και επομενη φορα θα τελειωνεις και ποιο αργα...

1η φορα 15 λεπτα.....2η φορα 25 λεπτα.....3 η φορα 40 λεπτα....και παει λεγοντας...οι αριθμοι ειναι απλα για να σ δειξω ,μην τους παρεις ως δεδομενους...η οτι ο καθενας μπορει να κανει τοσο σεξ
    και επισης οταν αρχισεις και κανεις πολυ σεξ θα το ελεγχεις εσυ τον χρονο....
    τωρα απο το πισι δεν μπορω να σ διδαξω ....αλλα θα μαθεις με τον καιρο.....
    η κοπελα απλα τα ειχε με κανα μαλακοπιτουρα που δεν μπορουσε να την ικανοποιησει.....
    δωστης να καταλαβει και μην σταματας ουτε δευτερη ουτε τριτη ,συνεχισε μεχρι να πεσεις κατω η να μην αντεχει αυτη αλλο

με λιγα λογια θα βρεις τον ρυθμο σου...μην ανησυχεις....

Senior Member
    Καλά, κοίτα να τελειώνει αυτή μια φορά και άσε τις δικές σου δεύτερες κ τρίτες....

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Καλά, κοίτα να τελειώνει αυτή μια φορά και άσε τις δικές σου δεύτερες κ τρίτες....
    πες τα βρε ιματζιν..

η φιλη σου μαικ, μαλλον δεν ξερει πως να σου μιλησει, και μιλαει για "φορες"..
    καμια γυναικα δεν την ενδιαφερουν οι φορες, σημασια εχει η ικανοποιηση, δλδ η διαδικασια και η διαρκεια.
    αν διαρκει οσο θελετε ΚΑΙ ΟΙ δυο το σεξ, τι να τις κανει τις φορες? φορες μετρανε τα εφηβα αγορια..

προφανως δεν ικανοποιειται απολυτα και σου μιλαει για φορες, μηπως διαρκεσει περισσοτερο.

Banned
    μαικκκκκ δεν θελει κοπο θελει τροπο... και όπως λεει και ο σοφος λαος.. το μ.. και το πριονι οποιος δεν το ξερει ιδρωνει!!!

συμφωνω με τις κοπελιες... και δωσε βαση στα προκαταρκτικα και όχι τοσο στην πραξη... εκτος αν δεν σε νοιαζει και τοσο πολύ η κοπελια οποτε... περστε σκουπιστε τελιωσατε... χα

Senior Member
    Μη γραφετε τετοια βρε ατιμοι , μια φορα μπορω πλεον , στα 55 , και αλλη μια , αν ειμαι ορεξατος μετα απο κανα διωρο , αλλη μια .........................ως εκει και μη παρεκει ......ευτυχως πουμαι χορτασμενος .........................παλιοπαιδα ....γλεντηστε τωρα πουστε νεοι .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    μαικκκκκ δεν θελει κοπο θελει τροπο... και όπως λεει και ο σοφος λαος.. το μ.. και το πριονι οποιος δεν το ξερει ιδρωνει!!!

συμφωνω με τις κοπελιες... και δωσε βαση στα προκαταρκτικα και όχι τοσο στην πραξη... εκτος αν δεν σε νοιαζει και τοσο πολύ η κοπελια οποτε... περστε σκουπιστε τελιωσατε... χα
    Συγχαρητήρια για το θαυμάσιο λεξιλόγιο σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    ++++++++1000
    Countless as the sands of the sea are human passions