Υποτροπιαζουσα βουλιμια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Υποτροπιαζουσα βουλιμια

Γεια σας... Καλως σας Βρηκα. Με λενε Γιωργο. Ειμαι 33 ετων, 180 και περιπου 120 κιλα..
    Τα κιλα τα πηρα πριν λιγους μηνες (ημουν περιπου στα 85 με 90) επιδη αν και μεγαλος σε ηλικια εβγαλα το λυκειο και περασα σε ενα πανεπιστημιο. Ο λογος που πηρα τα κιλα ηταν το διαβασμα. Το ιδιο ειχα παθει και πριν απο 6-7 χρονια οταν ειχα ενα επεισοδιο καταθλιψης που συνοδευτηκε με βουλιμια και εφτασα περιπου στα ιδια κιλα...
    Αντε παλι απο την αρχη με φαρμακα....
    Γνωριζει καποιος/α αν το Ladose κανει κατι στο θεμα της βουλιμιας η τζαμπα μου το δινουν?
    Καλες γιορτες!:starhit::starhit:

Καλησπέρα Γιώργο. Γιατί πρέπει απαραιτήτως να το αντιμετωπισεις με φάρμακα ?

Junior Member
    Καλημερα. Η γιατρος που με παρακολουθει θεωρησε σωστο να μου κανει αυτη την αγωγη... Εγω ειμαι γενικα κατα των φαρμακων αλλα τι να κανω....

Junior Member
    Αποτελεσμα δεν μπορω να πω αν εχει ακομα.. Ειναι και γιορτες... Ελπιζω παντως κατι να γινει γιατι δε μπορω να βγω απο το σπιτι... Εχω αρχισει και νοιωθω πολυ ασχημα με μενα...

Απλα μη το κάνεις αυτό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα το να μη θέλεις να βγαίνεις έξω. Αλλά όσο κάθεσαι μέσα τόσο πιο εύκολα ενδιδεισ στο φαγητό. Βγες έξω με ανθρωπους που σε κάνουν να νιώθεις άνετα περνά ωραία και ξεχάσου όσο μπορείς. Ναι το ξέρω είναι δύσκολο αλλα ειμαι σιγούρι οτι μπορείς να το κανεις. Κ στα λέω εγώ που αυτή την βδομάδα έκατσα μέσα λόγω βουλιμικων επεισοδίων. Και τι κατάλαβα?

Γιώργο κατι ΑΡΧΑΣ συγχαρητήρια που πέρασες στο πανεπιστημιο, σε καταλαβαινω εγω οταν έδωσα πανελλήνιες εχεις σα γύρω στα δέκα καθώς απο το πολυ άγχος με έπαιρνε απο κατω γιατι δεν ξεκινάς πηγαίνοντας στο γυμναστήριο , χαλαρά χωρις άγχος (όσο γινεται) και στο λεω εγω που προσπαθώ να με πείσω ποσο καιρό...😊🙃στο σπιτι δε βγάζουμε τπτ χειρότερα γινόμαστε... Μια ζωη εχεις γιατι δε την αρπάζεις απο τα μαλλιά;;; 🙃☺😊🙄🤗

Senior Member
    Γιώργο καλωσόρισες και καλό ξεκίνημα !!!!
    Μπράβο σου που μπήκες στο πανεπιστήμιο και που δεν εμεινες πίσω με κολλήματα για την ηλικία σου !!
    Εύχομαι ολα να πάνε καλά και για το θέμα σου και ελπίζω να δείξεις το ίδιο θάρρος και σθένος και γι αυτο ...

Ladose για μένα ένας εφιάλτης ... Ήταν η αρχή για να πάρω 18 κιλά να χασω την μπάλα ... Βλαμμένος γιατρός με λάθος διάγνωση κατάθλιψη φυσικά ... Μου είπε βέβαια οτι θα μου αυξήσουν την όρεξη ... Τότε ακομα δεν είχα διατροφικά θέματα .. Αγωγή ενα χρόνο και επίδραση δυο ... Μετα τα δυο χρόνια αφού σταμάτησα ενώ είχα κάνει και δίαιτες που δεν έχανα γραμμαριο και είχα πια αποδεχθεί οτι θα ειμαι μια χοντρή άρχισε κάτι να γίνεται και έχανα ... Οποτε μετά τα κατάφερα ... Μετα από λίγα χρόνια βέβαια ήρθα αντιμέτωπη με την υπερφαγια ... Για να μην κουράζω και εσένα και άλλους γιατι πάνω κάτω τα έχω ξανά αναφέρει Αυτά στη δικη μου περίπτωση ..

Άλλοι παλι που ακολούθησαν αυτή την αγωγή υποστηρίζουν οτι τους κόπηκε η όρεξη και έχαναν έτσι κιλά ... Οταν όμως σταμάτησε η θεραπεία του συγκεκριμένου φαρμάκου πήραν κάποια πίσω ...
    Οποτε τα συμπεράσματα δικά σου ...
    Καλή χρονια εύχομαι !!!

Senior Member
    Γιώργο καλώς όρισες στην παρέα μας! Συγχαρητήρια για την απόφαση και την προσπάθειά σου! Ήδη έχεις πετύχει κάτι σπουδαίο, δες το σαν μια περίοδο που ξέφυγες και πήρες κιλά, κάμποσα μεν, αλλά και σε ποιον δεν έχει συμβεί...? Σε κανέναν. Πρόσεξε κάποιες τροφές, άρχισε λίγη κίνηση παραπάνω και θα χαθούν, τα σκευάσματα ταπεινή μου άποψη, είναι εμπόριο και όχι λύση. Μην μαθαίνεις τον οργανισμό σου με αυτά, υιοθέτησε έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Στις γιορτές όλοι φάγαμε λίγο ή πολύ παραπάνω, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια, απτόητοι..

Junior Member
    Ευκολο να το λες... δυσκολο να το κανεις... Οσο και να εχω προσπαθησει να μην ανοιξω το ρημαδι το ψυγειο στις 3 το χαραμα δε μπορω...
    Οσον αφορα για τα σκευασματα που μου χορήγησαν, τα σταματησα ολα γιατι εκανα καποιες γενικες εξετασεις και βρεθηκε οτι κατι πειραζει το συκωτι μου οποτε δεν το ρισκαρω... Εχω κανονισει φυσικα να κανω ενα υπερηχογραφημα αλλα μεχρι τοτε δεν παιρνω τιποτα.
    Οσο καιρο παντος επαιρνα το Ladose εχω να πω οτι μου προκαλουσε 2 πραγματα. Αισθημα φουσκωματος και δε μπορουσα να φαω πολυ (ειχα χασει κιολας 2 κιλα σε 1 και κατι εβδομαδες αλλα μη ξεχναμε οτι μεσολαβησαν και οι γιορτες...) και το δευτερο ηταν μια μικρη υπνηλια. Ανεκτη μενα αλλα αισθητη δε..
    Καλες γιορτες και καλη χρονια σε ολους/ολες!!!