Results 1 to 2 of 2
Thread: βουλιμία
-
06-01-2017, 00:09 #1
βουλιμία
γεια σας φιλοι..
εγω ειμαι η Μάιρα και ειμαι 17 χρονων..πασχω απο βουλιμικες τασεις εδψ και δυο χρονια,και απλα φετος με ανησυχει περαιτερω επειδη δινω πανελληνιες,και οταν φαω πολυ μετα δεν μπορω να διαβασω καθολου,αλλα ουτε να βγω απο το σπιτι..τα ξερετε και απο δικε σας εμμπειριες αλλοστε..
θα ηθελα βοηθεια,αν σας ειναι ευκοολο..ευχαριστω:starhit:
- 07-01-2017, 00:11 #2
Καλησπέρα μαρια μου, καλώς ήρθες.
Σε καταλαβαινω απόλυτα. Το άγχος δρα ανασταλτικά στο διαβασμα σου και σε οδηγεί να τρως παραπάνω ωςτε να μν αντιδράσεις διαφορετικά σε ολο αυτο. Οι πανελλήνιες ειναι ενα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μας , που νιώθουν ενα τεράστιο βουνό μπροστά μας. ΟΧΙ εισαι μικρή και δεν πρεπει να αναλωνεσαι σε μια τέτοια κατασταση. Προσπάθησε να το αλλάξεις τώρα που ειναι σχετικά νωρις εχεις τη δύναμη . Οταν σε πιάνει σκέψου γιατι να ρίχνεις τον εαυτο σου σ αυτο το πηγάδι; Αφου ξερεις τα αποτελεσματα που μπορει να εχει στο διαβασμα σου. Δε θελεις να βγεις απο το σπιτι γιατι νιώθεις τύψεις για ολα αυτά που εχεις φάει και νιώθεις βαριά ;; ;;;;;;
Εισαι μικρή κοπέλα και εχεις τη ζωη μπροστά σου , πατά στα πόδια σου εχεις τη δύναμη. Εχεις 5 μηνες μπροστά σου για τις πανελλήνιες πίστεψε στις δυνατότητες σου μπορείς. Ο,τι χρειαστεις ειμαστε εδω. Ελπίζω να σε βοήθησα λιγουλάκι. Καλη χρονια :):cul:
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση