Χαλκιδα - Weight loss journey!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    34

    Χαλκιδα - Weight loss journey!

    Γεια σας! Ειμαι η Μαρια, 28 χρονων και παρακολουθω το φορουμ αθορυβα εδω και καιρο, αλλοτε πιο συχνα αλλοτε οχι τοσο! Νεα χρονια μπηκε, νεους στοχους βαλαμε και ενας απο αυτους ειναι να χασουμε τα εξτρα κιλα.. για την ακριβεια ειναι παλιος στοχος που δεν επετευχθη στο παρελθον! Χρειαζομαι να χασω 35 κιλα, κατι που σημαινει πολυ προσπαθεια, διαιτα και φυσικα γυμναστηριο.. Επειδη δυστυχως ειμαι ενα ατομο που χρειαζεται παρακινηση για το καθε βημα, σκεφτομουν μηπως υπαρχει καποια κοπελα απο Χαλκιδα που να εχουμε κοινο στοχο και να μπορουμε να δραστηριοποιηθουμε μαζι! Ειναι μεγαλο ταξιδι για να τα καταφερω μονη μου! Αλλιως θα χαιρομουν να αποκτησω μια διαδικτυακη φιλη που να ενθαρρυνουμε η μια την αλλη :yes::tumble: Μιας και δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω πια για να τα καταφερω! :sniff:

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    398
    Καλώς ήρθες onitsa, και εγώ αποφάσισα σήμερα να ξεκινήσω μια νέα αρχή, με γυμναστήριο και διατροφή. Έχω και εγώ να χάσω 35 κιλά.
    Σου εύχομαι καλή δύναμη!:blush:

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    1
    Καλησπέρα! Είμαι νέο μέλος εγώ, και θέλω να χάσω 20 κιλά, αν θες να μιλάμε μέσω email ή skype (γραπτώς) ευχαρίστως!!

  4. #4
    Καλησπέρα onitsa και καλώς ήρθες στην παρέα! Αποφάσισα κι εγω να συνεχιςω τον δρόμο προς την φροντίδα του εαυτού μου, χωρις κάποιο ιδιαίτερο προγραμμα , τρώγοντας απλως τροφές που μου κανουν καλο και με γεμίζουν ενέργεια ! Εδω ειμαστε να λεμε τις χαρές και τις δυσκολίες μας,να παίρνουμε υποστήριξη και καινουριες ιδέες! Δεν εισαι μόνη σου, εχεις εμάς!

  5. #5
    Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    43
    Εχεις ξεκινήσει με την γυμναστική; Πως πάει ο στόχος; Δεν πιστεύω να παραιτήθηκες, ακόμα δεν άρχισες!

  6. #6
    Αν ρωτάς εμένα , οχι συνεχίζω και την προηγούμενη εβδομαδα πήρα ενα ρολόι βηματομετρητη και ξεκίνησα και το περπατημα!Αισθανομαι υπέροχα , έπρεπε να φτάσω 38 χρόνων να καταλάβω οτι η άσκηση δεν κουράζει. Το αντίθετο μαλιστα, ξεκουράζει και δίνει ενέργεια!!!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •