Ο Λαζαρος δεν ξαναγελασε ποτε......
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 92
    Senior Member

Ο Λαζαρος δεν ξαναγελασε ποτε......

εβαλα αυτον τον τιτλο , παλι αναφερομενος στην αυτοκτονια ........εχετε σιγουρακι οτι αυτοκτονωντας θα πατε καπου καλυτερα ? κι αν ειναι πολυ χειροτερα , επειδη πηρες ο ιδιος την ζωη σου , που ειναι δωρο Θεου ? εκει τι κανουμε?

Senior Member
    καλε που να πας?
    πουθενα δεν θα πας.
    οτι εχει εδω, ειναι.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    εβαλα αυτον τον τιτλο , παλι αναφερομενος στην αυτοκτονια ........εχετε σιγουρακι οτι αυτοκτονωντας θα πατε καπου καλυτερα ? κι αν ειναι πολυ χειροτερα , επειδη πηρες ο ιδιος την ζωη σου , που ειναι δωρο Θεου ? εκει τι κανουμε?
    ποιανου θεου?

η αυτοκτονια δεν είναι λυση.. ειδικα για εσας τους χριστιανους που πιστευετε σε παραμυθια ότι θα πατε στην κολαση... χα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλε που να πας?
    πουθενα δεν θα πας.
    οτι εχει εδω, ειναι.
    K αν δεν ειναι ετσι ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    ποιανου θεου?

η αυτοκτονια δεν είναι λυση.. ειδικα για εσας τους χριστιανους που πιστευετε σε παραμυθια ότι θα πατε στην κολαση... χα
    Δεν πιστευω σε κολαση και παραδεισο , ειμαι αρκετα ανοιχτομυαλος , αλλα πηγε κανεις και γυρισε για να μας πει τι ειδε ?

Senior Member
    K αν δεν ειναι ετσι ?
    το ρισκαρεις?

Senior Member
    Δεν πιστευω σε κολαση και παραδεισο , ειμαι αρκετα ανοιχτομυαλος , αλλα πηγε κανεις και γυρισε για να μας πει τι ειδε ?
    εμ, στα λογια μου ερχεσαι...
    ΚΑΝΕΝΑΣ.

Senior Member
    εμ, στα λογια μου ερχεσαι...
    ΚΑΝΕΝΑΣ.
    Δεν ειπα οτι γυρισε καποιος , αλλα αυτο ακριβως δεν υποδυκνυει τι υπαρχει στην αλλη πλευρα .......μπορει κατι καλο, μπορει κατι κακο .....χιλιαδυό μπορει .......εγωτι να ρισκαρω ? δεν δηλωσα υποψηφιος αυτοχειρ ............δεν θα τοκανα ποτε ....πολλοι τοκανουν ομως , αυτοι ρισκαρουν .....

Senior Member
    Δεν ειπα οτι γυρισε καποιος , αλλα αυτο ακριβως δεν υποδυκνυει τι υπαρχει στην αλλη πλευρα .......μπορει κατι καλο, μπορει κατι κακο .....χιλιαδυό μπορει .......εγωτι να ρισκαρω ? δεν δηλωσα υποψηφιος αυτοχειρ ............δεν θα τοκανα ποτε ....πολλοι τοκανουν ομως , αυτοι ρισκαρουν .....
    το β προσωπο δεν παει σε σενα προσωπικα.
    εννοω "ο καθενας, θα το ρισκαρε αν αγωνιουσε για την μετα θανατον ζωη"?

δεν νομιζω οτι οσοι το κανουν εχουν σαν κριτηριο την αλλη ζωη, ή πιστευουν οτι υπαρχει απαραιτητως.
    μαλλον με ΑΥΤΗ την ζωη εχουν τα θεματα τους.

Senior Member

δεν νομιζω οτι οσοι το κανουν εχουν σαν κριτηριο την αλλη ζωη, ή πιστευουν οτι υπαρχει απαραιτητως.
    μαλλον με ΑΥΤΗ την ζωη εχουν τα θεματα τους.
    Εγώ πιστεύω στην μετά θάνατο ζωή αλλά είναι στιγμές που όπως λες δεν μπορώ ν' αντέξω την επίγεια οπότε αναγκάζεσαι να προσπαθήσεις να φύγεις γιατί δεν αντέχεις άλλο εδώ, θέλεις να γλιτώσεις απεγνωσμένα οπότε τίποτα δεν είναι ικανό να σε σταματήσει εκτός από το να καλυτερέψει η κατάσταση και να μην υποφέρεις τόσο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ς.
    A , μαλιστα , καταλαβα , οχι δεν αγωνια , αλλα θαπρεπε , διοτι δεν ξερει που παει , γι αυτο λεω οτι ειναι μια πραξη που γινεται πανω σε παροξυσμο , και πιθανον , αν μπορουσε το θυμα , να το μετανιωνε μετα .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ πιστεύω στην μετά θάνατο ζωή αλλά είναι στιγμές που όπως λες δεν μπορώ ν' αντέξω την επίγεια οπότε αναγκάζεσαι να προσπαθήσεις να φύγεις γιατί δεν αντέχεις άλλο εδώ, θέλεις να γλιτώσεις απεγνωσμένα οπότε τίποτα δεν είναι ικανό να σε σταματήσει εκτός από το να καλυτερέψει η κατάσταση και να μην υποφέρεις τόσο...
    Γεια Κυκνακο ! εσυ νομιζω δεν θα τοκανες ποτε , εχεις μια πιο υγιη σταση στα προβληματα σου , και ειμαι βεβαιος οτι θα φοβοσουν να κανεις το απονενοημενο διαβημα ....δεν εχεις κατι ανιατο , καποια στιγμη ,θα συνελθεις ....

Senior Member
    Γεια Κυκνακο ! εσυ νομιζω δεν θα τοκανες ποτε , εχεις μια πιο υγιη σταση στα προβληματα σου , και ειμαι βεβαιος οτι θα φοβοσουν να κανεις το απονενοημενο διαβημα ....δεν εχεις κατι ανιατο , καποια στιγμη ,θα συνελθεις ....
    Καλησπέρα!

Κι όμως το έχω προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν...την τελευταία φορά την γλίτωσα γιατί με πήγαν στο νοσοκομείο...κι αυτός είναι ένας λόγος που τα φοβάμαι πιο πολύ τώρα πια, δεν ήταν ευχάριστος ο πανικός που δημιουργήθηκε ούτε κι οι ιατρικές διαδικασίες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Μακ αρχισες να με τρομαζεις ρε φιλε, με τετοια θεματα!!! Τι το ηθελες και πιανεις την αυτοκτονια στο στομα σου? Ρε φιλε, συμπαθα με αλλα δεν ειμαστε εμεις για να γινουμε αυτοχειρες, οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα της πραξης αυτης!!!

Senior Member
    Μια απορία, γιατί μπερδεύεις τον Λάζαρο;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 1 of 7 123 ... LastLast