Ξεκινάμε?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Member

Ξεκινάμε?

Θέλω να ξεκινήσω διατροφή/δίαιτα ή όπως θέλετε πείτε το. Είναι κάποιος/κάποια που ξεκινάει επίσης από αύριο να το κάνουμε μαζί? Θέλω παρεούλα και σπρώξιμο :smirk:

Senior Member
    Μαζι σου!!!! Κι εγω ξεκιναω απο αυριο!!

Member
    Α πολύ χαίρομαι που βρήκα παρεούλα! Τι πλάνο διατροφής σκέφτεσαι να ακολουθήσεις? Εγώ λέω απλά να μειώσω τις ποσότητες και απλά να αποφεύγω τα παχυντικά και τα τζανκ. Ιδανικό θα ήταν αν το κατάφερνα.

Senior Member
    Μπράβο σου, πολυ ισορροπημένη και σωστή αποφαση!

Προσωπικα, ειναι η 5η μερα που τρωω το σύμπαν, εχω παρει ηδη 4-5 κιλα και ειμαι αποφασισμενη να επανελθω το συντομότερο.
    Εχω πλανο απο διατροφολογο, οπότε θα ξεκινησω αυτο. Απλα είμαι στη τσίτα γτ θα με δει σε λιγες μερες και θα φρικαρει.
    Καλη μας αρχή!!!!

Senior Member
    Καλημέρα, τώρα το είδα, σήμερα θέλω να ξεκινήσω κι εγώ γιατί δεν πάει άλλο!!

Senior Member
    Καλη αρχη rain!!!!!

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ αφρατουλίνι, επίσης!!

Senior Member
    Αφρατουλίνι σου έστειλα u2u. Παιδιά λέω να τρώω γύρω στις 1500-1600 θερμίδες με ελαφριά δραστηριότητα εσείς πόσες θα τρώτε περίπου; Εννοώ θέλετε να τα χάσετε γρήγορα τα κιλά; Μακάρι αυτή η φορά να είναι και η τελευταία και να παραμείνω πάντα κανονική!! Για αδύνατη δεν το βλέπω.

Senior Member
    Το ειδα, rain m, σ απαντησα!

Εγω καιω καπου 1300, οποτε δεν πρεπει να πολυξεφευγω. Επειδη με αγχωνει, ωστοσο, το μετρημα θερμιδων, λεω να μην ασχοληθω καθολου και απλα να ακολουθησω το προγραμμα μ οσο πιο πιστα μπορω.
    Και το κανονικη μια χαρα ειναι! Δεν χρειαζεται να γινουμε αδυνατες. Αλλα κι αν θελουμε, αυτα γινονται σωστα σε βαθος χρονου, οχι αμεσως...Πρεπει η σωστη διατροφη να μας γινει τροπος ζωης.

Προσωπικα θελω να ξεφορτωθω οσο πιο γρηγορα τα 3 κιλα που πηρα αυτες τις μερες και τα υπολοιπα δεν με νοιαζει ποτε θα τα χασω. Με ενδιαφερει να παω σε νορμαλ ποσοστο λιπους, γτ σε αυτο το κομματι εχω προβλημα.

Πώς τα πατε εσεις κοριτσια?? Αρχισατε? Εγω αρχισα σημερα τελικα...

Senior Member
    Κι εγω σημερα αρχισα αλλα βλεπω να το χαλαω παλι. Δεν ξερω τι με εχει πιασει. Παλια μπορουσα να κρατηθω. Μαλλον εχω κουραστει, θα δειξει. Καλο κουραγιο,κοριτσια!! Θα το χρειαστουμε!

Senior Member
    Υπομονη και οχι ακραίες αλλαγές. Το θεμα δεν ειναι να στερούμαστε γτ θα τα παρατήσουμε με τη πρωτη αδυναμία.

Senior Member
    Ναι, σωστα! :thumbup: