Results 1 to 15 of 15
Thread: Πολλά συμπτώματα, καμιά λύση
-
09-08-2007, 15:41 #1
Πολλά συμπτώματα, καμιά λύση
Τον χειμώνα πέρασα κάποιες δύσκολες καταστάσεις και από τότε άρχισα να παρουσιάζω διάφορα συμπτώματα.
Η όραση μου τρεμόπαιζε και άρχισε να έχει 1002 μαυράκια και σκιές, και λάμψεις. Αυτά τα συμπτώματα μου έφερναν άγχος και κατάθλιψη. Είχα φτάσει σε σημείο να είμαι με μαύρα γυαλιά μέσα στο σπίτι για να μειώνω τα συμπτώματα.
Πήγα σε οφθαλμίατρο και μου είπε ότι η όραση μου είναι τέλεια. Μετά από 3 μήνες συμβιβάστηκα με την όραση μου και άρχισε πάλι να φτιάχνει η διάθεση μου και να είμαι παραγωγικός στη δουλειά μου ή να διασκεδάζω όπως παλιά.
Ξαφνικά όμως πριν μια βδομάδα, όταν ήμουν στις διακοπές άρχισαν να βουίζουν τα αυτιά μου, ή μάλλον το κεφάλι μου. Αυτό που λένε titinus ή εμβοές.
Ε χθες και σήμερα έχω σκεφτεί πάνω από 10 φορές να αυτοκτονήσω. Μόνο και μόνο στην ιδέα ότι θα κουβαλάω για πάντα αυτόν τον θόρυβο μαζί μου όλα μοιάζουν μάταια. Δεν μπορώ να πάω στη δουλειά, δεν μπορώ να χαρώ με τίποτα. Όλα είναι μαύρα. Ο γιατρός λέει ότι τα αυτιά μου είναι τέλεια, ο παθολόγος ότι δεν έχω αναιμία, ή πίεση ή κάτι άλλο που να το δικαιολογεί....
Είχε κανείς παρόμοιες εμπειρίες, του πέρασε αυτός ο ήχος; Η ομοιοπαθητική βοηθάει;
Τι να κάνω; Πραγματικά νιώθω τόσο κουρασμένος από όλα αυτά........
- 09-08-2007, 17:09 #2
http://health.in.gr/news/article.asp?lngArticleID=43479
Φανταζομαι οτι ισως το εχεις διαβασει μιας και ειναι το πρωτο αρθρο που βγαζει το google στην λεξη εμβοες...αλλα σε περιπτωση που δεν εγω το ποσταρω.
Λεει και το τι μπορεις να κανεις...η λυση δεν μου φαινεται ευκολη οπως λεει και το αρθρο αλλα δοκιμασε αυτα που προτεινει.
Ειχε και αλλος στο site αυτο το ιδιο προβλημα δεν θυμαμαι τωρα ποιο ποστ...[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-08-2007, 17:59 #3
Έχω διαβάσει τα πάντα για το θέμα και εκεί που έχω καταλήξει είναι ότι οφείλεται στο άγχος. Πρέπει να βρω έναν τρόπο να το ξεπεράσω γιατί αλλιώς δεν θα την παλέψω με τίποτα.
10-08-2007, 20:38 #4
φιλε μου υπομονη.να θυμασαι οτι χιλιαδες ανθρωποι παρουσιαζουν προβληματα σαν τα δικα σου ειτε διαφορετικης μορφης.εχω νιωσει απειρες φορες οτι αν ειναι ετσι δεν θελω να συνεχισω να ζω.δεν εχω τα ιδια με τα δικα σου αλλα σου γραφω για συμπαρασταση.θα ερθουν καλυτερες μερες.και θα αντεξουμε.
11-08-2007, 03:30 #5
σ ευχαριστώ πολύ αννυ. ήδη σήμερα έχω αρχίσει να νιώθω καλύτερα. προσπαθώ να κάνω πράγματα που μου αρέσουν έστω και με το ζόρι για να μην σκέφτομαι.
11-08-2007, 16:38 #6
εμβοες εχω εδω και 3 χρονια ασταματητα και μαλλον οφειλονται στις απειρες κρισεις πανικου και στο αγχος. Αλλα μακαρι να ηταν μονο οι εμβοες. Η μυική ταση που τη βάζεις? ελπιζω να αντεξουμε παιδια
12-08-2007, 13:07 #7
και τι κάνεις για να κοιμηθείς το βράδυ με τις εμβοές;
12-08-2007, 13:39 #8
Για το βράδυ βάζεις κάτι να κάνει θόρυβο.Ανεμιστήρα κτλ.
16-08-2007, 16:17 #9
..φιλε too_brave μην ανησυχεις..εκει που εισαι ημουν και πολλες φορες ξαναγυρνω αλλα πλεον ολα αυτα δεν εχουν την δυναμη να με επηρρεασουν.. αν εκανες τις απαραιτητες εξετασεις με βασικο το ακουογραφημα και δεν βρεθηκε τιποτα, τοτε δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις.. και εγω ημουν ετσι για ενα εξαμηνο καθημερινα αλλα σταδιακα επαψα να του δινω την αξια που θελει για να επηρρεαζει την ζωη μας και αρχισα να το ξεχναω..καποιες φορες εξαφανιζεται τελειως, καποιες επανερχεται για να με \"δοκιμασει\".. μην του κανεις το χατηρι, τιποτα δεν ειναι, καθαρα ψυχοσωματικο ειναι και θα ατονισει.. προυποθεση, εσυ να αρχισεις να σκεφτεσαι λιγακι διαφορετικα προς το πιο θετικο και να κοιταξεις και λιγο τον εαυτο σου.. θα περασει, στο υποσχομαι.. μην χανουμε αλλους μηνες απο την ζωη μας δειχνοντας αχαριστια και χανοντας πραγματα απο την ομορφη καθημερινοτητα.. υπαρχουν πραγματικα προβληματα εκει εξω και να δοξολογουμε καθημερινα τον Θεο που δεν τα εχουμε.. να σαι καλα και να παραμεινεις \"too_brave\"
\"Nothing is good or bad, but thinking makes it so.\"
--William Shakespeare
20-08-2007, 05:49 #10
lupus30 δεν μπορείς ούτε καν να φανταστείς πόσο καλό μου έκανε το μήνυμα σου. Έχω ανάγκη από κάποιον να μου πει αυτά που μου είπες. Σε ευχαριστώ αληθινά.
Δεν έκανα ακόμα ακοογράφημα. Θα το κάνω αλλά ξέρω ότι δεν έχω πρόβλημα με την ακοή. Έχω μια υποψία ότι μπορεί ακόμα και ιγμορίτιδα να φταίει. Το θέμα είναι ότι οι γιατροί δεν έχουν να μου πουν και πολλά για το θέμα.
Αυτό που με φοβίζει είναι το ψυχοσωματικό. Γιατί το κουβαλάς για πάντα. Το οπτικό μου πεδίο μου κάνει χίλια δυο παιχνιδάκια τα οποία είναι ανύπαρκτα...
Θα κάνω εξετάσεις την άλλη βδομάδα και θα σταματήσω να ασχολούμαι.... Αμάν πια...
22-08-2007, 16:25 #11
..χαιρομαι πραγματικα
αλλα μην μεινεις ξανα στα λογια των αλλων, η ανακουφιση ερχεται απο μεσα σου, ανακαλυψε τη.. οσο για τα ψυχοσωματικα, ολοι τα κουβαλαμε απο τη γεννηση μας, ειναι κομματι του \"ειναι\" μας.. οπως και πριν ζουσες αρμονικα μαζι τους, το ιδιο μπορεις και τωρα.. ολο αυτο το ξεσπασμα θα σε δυναμωσει, καποτε θα με θυμηθεις.. μεχρι τοτε κουραγιο, ολα θα περασουν με θετικη σκεψη και λιγο προσπαθεια....
\"Nothing is good or bad, but thinking makes it so.\"
--William Shakespeare
25-08-2007, 07:32 #12
Νομιζω οτι ειναι υπερβολικο να μιλας για αυτοκτονια οταν προκειται για ενα τοσο απλο προβλημα το οποιο χρειαζεται απλα να χαλαρωσεις.Δηλαδη ατομα που πασχουν απο σοβαρες ασθενειες τι επρεπε να κανουν.Relax φιλε μου και ολα θα βρουν τον δρομο τους
25-08-2007, 19:46 #13
Ναι έχεις δίκιο. Είναι υπερβολικό. Κι εγώ το σκέφτομαι τώρα και γελάω. Αλλά τη στιγμή που σε πιάνει μπορεί να θες να αυτοκτονήσεις χωρίς να έχεις καν πρόβλημα. Απλά δεν αντέχεις την ύπαρξη σου, απλά θέλεις να ηρεμήσεις. Έτσι κι αλλιώς το πρόβλημα δεν είναι πότε το ίδιο αλλά ο αντίκτυπος πάνω στον ψυχισμό του καθενός.
12-09-2008, 11:30 #14
ακου αυτο που εχεις στα ματια ειναι μαλλον αποκοληση υαλώδους
και διαφορα σωματιδια μεσα στο υαλωδες του ματιου αιωρουντε και κανουνε σκια και γι αυτο βλεπεις μαυρα.. με τον καιρο μαλλον θα φυγουνε η θα πανε στην ακρη και δεν θα τα βλεπεις.
Οσο για τα βουητα ειναι τραγικη ιστορια δυσκολα περνανε...
Και εγω ειναι σε κατασταση που ψαχνω να αυτοκτονισω γιατι δεν
αντεχω τα βουητα ειναι κολαση !
Δεν μπορω να κοιμηθω ουτε να κανω τιποτα
Η ακοη κανει τρελλα παιχνιδια ...
12-09-2008, 22:24 #15
δεν ξερω αν μετα ενα χρονο συνεχιζει να βλεπει το θεμα,αλλα να σε καλα που το εθιξες χεχεχε
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....